Orijinalini görmek için tıklayınız : güncel fiyatlardan sonra telefon tavsiyesi ?
1 senedir iphone 6s kullanıyordum ondan öncede 2013 yılından beri iphone5 kullanıyordum malesef elimden olmayan sebeplerden 6s sizlere ömür eski iphone 5imi kullanıyorum ama oda artık miyadını doldurmuş gibi youtubedan falan video açmıyor sanırım yazılımsal olarak falan var bir sıkıntılar günlük sosyal medya kullanımında da (whatsapp instagram v.b.) baya ağır kalıyor
şimdi yeni bir telefon alma düşüncem var ama güncel fiyatları + applenin bu günkü zammını da görünce kafam iyice karıştı şimdi ben aldığım telefonu ömrünün sonuna kadar kullanan sıradan bir kullanıcıyım bu yüzden yine güncel bir iphone alıp 3-4 sene kafa rahat mı olsun ancak 3 bin tl vermek hem beni zorlar hemde ne bileyim telefon sonuçta yada 1000 1200 tl ye orta seviye bir android cihaz alıp işimi görmek mi?
uzun süredir iphone kullandığım için android hakkında bilgim yok 1000 1200 tl civarı ne tavsiye edersiniz internete girmek whatsapp v.b. kullanımı için
SpeedlinE™
19-01-2017, 22:49
hb de xiaomi mi5 var. 4arkadaşım aldı bende xperia z2yi satabilirsem alacağım.Fiyatının çok üstünde bir cihaz vede tr garantili.
Biraz daha çıkılıp s6 edge alınabilir. Bende önceden sıkı Apple kullanıcısıydım. Aklımda soru işaretleri vardı alırken ama aldığım da çok memnun kalmıştım. Miladını tamamlamadan camını kırdım tabi ki. :D Camı o zaman tamir olmuyordu bende satıp note5 'e geçiş yapmıştım yapmaz olaydım.
darkmoon
19-01-2017, 22:51
xiaomi mi5 lerde snapdragon işlemci var çok iyi ve hızlı.. meizu da iyi.. yeni gelen yeni nesil tellerin alayı artık android için diyorum 6 gb ramli..
darkmoon
19-01-2017, 22:53
s6 edge cidden şahane bir tel tek sıkıntısı çevremde kimse varsa ekranı bir yerinden çatlak ve ekranın bildiğim kadarı ile yan sanayisi yok üretemiyorlar kavisli olduğu için illa orjinal alıcaksın oda bayağı pahalı imiş..
s6 edge cidden şahane bir tel tek sıkıntısı çevremde kimse varsa ekranı bir yerinden çatlak ve ekranın bildiğim kadarı ile yan sanayisi yok üretemiyorlar kavisli olduğu için illa orjinal alıcaksın oda bayağı pahalı imiş..
O zaman orjinal cam değişimi için bile yapsan parana yazık dikiş tutmaz demişlerdi. Zaten kaskosu vardı para iadesi talep ettim yaptılar.
SpeedlinE™
19-01-2017, 22:56
xiaomi mi5 lerde snapdragon işlemci var çok iyi ve hızlı.. meizu da iyi.. yeni gelen yeni nesil tellerin alayı artık android için diyorum 6 gb ramli..
mi4c önerir misiniz? yaklaşık 2sene önce z2 aldım su geçirdi dokunmatik bozuldu cihazda bunu garantiye gönderip geldiğinde kardeşime vermeyi düşünüyorumda. Bide 1800tl vermiştim bir daha büyük meblağ veresim gelmiyor telefonlara 600-750max cihaz bakıyorumda. fb de çin xxxxx grupları var ama ordanda almayı düşündüm cihazda garantileri yok işte
hb de xiaomi mi5 var. 4arkadaşım aldı bende xperia z2yi satabilirsem alacağım.Fiyatının çok üstünde bir cihaz vede tr garantili.
internette de çok bahsediliyor bu telefondan ancak tr garantisi yok diye yazmışlar genelde distirbitör falan yazmışlar birde ben hala esk kafadayım internetten alıverişe ufak tefek şeyler dışında alışamadım acaba elden görerek elleyerek alabileceğimiz biyer varmıdır
SpeedlinE™
19-01-2017, 23:13
internette de çok bahsediliyor bu telefondan ancak tr garantisi yok diye yazmışlar genelde distirbitör falan yazmışlar birde ben hala esk kafadayım internetten alıverişe ufak tefek şeyler dışında alışamadım acaba elden görerek elleyerek alabileceğimiz biyer varmıdır
kimi migroslarda var sanırım cihaz. Cihazın garantisi var ama hangi şirketti hatırlamıyorum sizin için sorarım.Tr garantisi olmayanlar varda onlar hb de satılmıyor
kimi migroslarda var sanırım cihaz. Cihazın garantisi var ama hangi şirketti hatırlamıyorum sizin için sorarım.Tr garantisi olmayanlar varda onlar hb de satılmıyor
teşekkür ederim cevabınız için
SpeedlinE™
19-01-2017, 23:17
teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim ne demek. Bi arkadaşım xperia z5compact diğeri z2,biri daha z2den geçti vede cihaz çok çok iyi olduğunu söylediler
Ben de uzun süredir aynı aralıkta tel bakıyorum. Mi5 alacağım parayı ayarladım 50 lira zam geldi. Ben n11 den alacağım bu arada.
Tayfun.O
19-01-2017, 23:56
Lg ye bakın derim. Birde ikince el 5s ler 1000 tl civarında düşünün derim temiz bir şey denk gelirse
Şuanda mi5 oldukça revaçta. Ancak kasası pek dayanıklı değilmiş. Telefon cepteyken ayakkabı bağlarsanız haşırtheblackboard. O yüzden sürekli elde gezdirilmeli o telefon. Gerçi okadar kaliteliki elden düşürmüyorsunuz. Tüm telefonların amiral gemisi kendisi. Sadece tek sorun kasası işte. Çoğu mi5 delta garantili diye biliyorum 3 senedir zenfone6 kullanıyorum allahın izniyle bi ekranını kırabilirsem bende mi5 alıcam zaten. Zenfone elime yapıştı ama bi 3 sene daha kullanırım ben bunu tık yok namussuzda.
darkmoon
20-01-2017, 00:19
zenfonunda yenisi çıkdı baya baya iyi deluxe mu ne modelin ismi ama fiyatıda güzel .. zenfone ben çok düşünmüşüdmde intel işlemcili imiş ondan vazgeçdim.. mtk yada snapdragon tamamda atom işlemciyle kötü anılarım var :)
Emre-Dylan
20-01-2017, 01:05
1200 bütçeye alınabilecek telefonları yazıyorum distribütör garantili olması öncelik ama uymazsa ithalatçı almak gerekir tabi stabil ve sağlam olması lazım ithalatçıdan alacağın model.
Mi5(hızlı akıyor kamerada fena değil ama çok dayanıksız dikkatli kullanmak şart)>Redmi Pro(yine xiaomi yağ gibi hızlı bir model mi5 ile neredeyse aynı diyebliriz)>Huawei p9 lite(hızlı stabil mi5 değil ama peşinden koşar kameralar eşdeğer dayanıklı)>Asus zf2(eski ama hala güçlü hız olarak p9 liteyle yarışır dayanıklı)>GM 5 plus (Şaşırttı beni ilk kullandığımda kuzenimde mevcut gayet hızlı ve üzmeyecek bir cihaz kamerası hakkında pek fikrim yok şarjı iyi kasa sağlam)
SpeedlinE™
20-01-2017, 01:07
1200 bütçeye alınabilecek telefonları yazıyorum distribütör garantili olması öncelik ama uymazsa ithalatçı almak gerekir tabi stabil ve sağlam olması lazım ithalatçıdan alacağın model.
Mi5(hızlı akıyor kamerada fena değil ama çok dayanıksız dikkatli kullanmak şart)>Redmi Pro(yine xiaomi yağ gibi hızlı bir model mi5 ile neredeyse aynı diyebliriz)>Huawei p9 lite(hızlı stabil mi5 değil ama peşinden koşar kameralar eşdeğer dayanıklı)>Asus zf2(eski ama hala güçlü hız olarak p9 liteyle yarışır dayanıklı)>GM 5 plus (Şaşırttı beni ilk kullandığımda kuzenimde mevcut gayet hızlı ve üzmeyecek bir cihaz kamerası hakkında pek fikrim yok şarjı iyi kasa sağlam)
yurt dışı garantilide olur 700-750ye kadar z2den iyi cihaz varmı
j7 prime 1200 1400 semalarında fiyatıyla baya özellikleri yeterli ve güzel olan telefon siddetle tavsiye ederim
Xpreia Z5 derim ben incelemelerine bakalabilirsiniz
p/f olarak Huawei g8 oneririm.yeni aldim bende goruntusu hizi kasasi gayet iyi
AliGizda
20-01-2017, 08:24
Geçen bu telefondan danışmanlığa gittiğim şirketten arkadaşlar almış, çektikleri videoları falan izledim muazzam ötesi. Kamerası zaten sony imiş. Ben 5S' i satıp alacaktım ama gerek yok şimdi böyle bir harekete diye vazgeçtim. Kesinlikle tavsiye ederim. Garantilide.
Xiaomi Mi5 32gb 3gb Ram Cep Telefonu - n11.com (http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi5-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-P140101193?RENK=White+-+Beyaz&cid=604001&gclid=CP_8786K0NECFW4R0wodflwBVA&gclsrc=aw.ds)
halilcan9455
20-01-2017, 08:41
Bende sizin gibi uzun zamandır İphone kullanıcısıyım.
Android 2.1 den beri de kısa süreli Android telefonları kullanıyor inceliyorum.Eskiden İos işletim sisteminin ,Android'e göre bir avantajı stabilitesi vardı ancak son zamanlar da bu avantaj kalmadı diyebilirim.
Bu son zamlardan sonra bir daha İphone alacağımı düşünmüyorum. Android Cephesinde önceki senenin amiral gemileri gayet uygun fiyatlara alınabiliyor.
Şuan yeni telefon alacak olsam Samsung S6 , Sony Xperia X , HTC One M9 ,LG G5 arasından ihtiyacım olan özelliklere göre tercihimi yapardım.
optimus_prime
20-01-2017, 08:49
iphone nasıl zamlanmış resmen külçe altın. 3800 nedir ya isteyen olursa 3300e appletr 1 aylık cihaz verilir :D
Tam niyetlendim pahalı filan kırdım kafayı ıphone 7 alacaktım önümüzdeki ay,şimdi baktım zam gelmiş 3300 olan telefon 3800 olmuş Xiaomi yeni seçeneğim olabilir bu senede alamadık ıphonu :D
Bence çinli markalar yerine bilindik markaların 1 sene önceki tepe modellerine bakmak daha mantıklı. Herşey cpu,gpu,ram değil.
AliGizda
20-01-2017, 09:13
Xiaomi Çin' in IPhone' u şu anda :) Karşılaştırma sitelerinde çoğundan üstün. Bir telefona 3000' li rakamlar gereksiz bence ama tercih yine sizin.
Mİ5 İLE G4 ü karşılaştırma sitesinde inceleyim dedim antutu puanı mi5 lehine 2 kat neredeyse. mi5 güzel en azından lg den daha ufak. Lg çok hantal maalesef.
LG G4 (Tek Hat) - Xiaomi Mi 5 (32 GB) Karşılaştırması - Epey (http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/3104-26843/lg-g4_xiaomi-mi-5/)
orkuteren
20-01-2017, 10:00
hanımın asus zenfone 6 2 haftadır kafayı yedirtti bana tamire gitgel filan erken yeni fiyat performans ürünü bir telefon lazım. Araştırdığım kadarıyla lenovo k5 plus 720 tl fiyatına göre iyi duruyor.
seninle aynı durumdayım, zenfone 5 kullanıyorum 2 senedir donmalar hariç memnunum kasası gerçekten çok sağlam
şu cihazı kovalıyorum snapdragon işlemcili güzel bi cihaza benziyor ASUS ZENFONE 3 LASER 32 GB AKILLI TELEFON SİLVER - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-3-laser-32-gb-akilli-telefon-silver.html)
Ferhat_V
20-01-2017, 15:05
s6 edge kullanıcısı olarak diyorum ki samsung J serisi...siyahını aldığınız zaman aynı iphone7 gibi duruyor ve inanılmaz hızlı bir cihaz..s6 dan pişman oldum ama fiyatı öldüğü için birde ekran çatlak olduğu için satmıyorum bedavaya gidiyo çünkü :) satarsam ilk işim sıfır 5S yada J serisi olacak.
Reeder p10s var bi bakın fiyat performans olarak kağıt üstünde iyi gözüküyor ama kullanıcı yorumları önemli tabi.
darkmoon
20-01-2017, 15:49
reeder bence uzak durun bir tablet tecrübem oldu evlere ırak.. meizu ve xiamomi yazamıyorumda markayı :)) güzel markalar ve zaten eski markalar son tüketici türkiyede yeni yeni duymaya başladı.. xiamonin bundan önce note4 modeli note2 modelleri vardı o zamanlar fiyat performans kullanıcıları iyi bilirdi artık son kullanıcılarda iyi bilir oldu iyide oldu..
biraz büyük markaların fahiş fiyat politikasını kırarlar.. insanlar ezberlemiş bir iphone samsung lg sony htc gidiyorlar alternatifler herzaman iyidir..
Asıl düşündüğüm nokta ben her sene telefon değiştiren biri değilim bütçemde yetmez şimdi iPhone pahalı zamlardan sonra çok pahalı ama alıyorsun kırılmadığı sürece 3-4 sene kafan rahat son zamlar olmasa yine gider alırdım yalan yok ama artık yazık günah askeri ücretin 2.5 katı verilmez bi telefona
Madalyonun diğer yüzü ucuza aldığım telefon Beni ne kadar idare edicek 6 ay sonra donmalar yazılımsal sorunlar olucaksa elimdeki iphoen5 i kullanırım param cebimde kalır ülkede telefon almak araba almaktan daha zor bir halde ��
Şirket için telefon alacağız 3-5 tane,
1000 TL altı verimli bir cihaz bulmamız mümkün müdür?
Whatssapp ve mail açsın yeter...
2Fast4Me
23-01-2017, 16:18
lenovo k5 ve samsung j5 serileri alternatif olabilir
Emre-Dylan
23-01-2017, 16:20
Kesinlikle lumianın yeni modellerinden seçin derim mailde harika wpde sıkıntıda yaşatmaz bana yaşatmamıştı hızlı ve stabil kasma donma yok.
Biz bir çalışanımıza general mobile 4g aldık. Sorunsuz kullanıyor. Aynı cihazı uzun süre ben de kullandım. iş içinse direkt alınır maliyeti de düşük.
darkmoon
23-01-2017, 17:28
genelde şirketler Gm alıyor.. hem ucuz hem verimli .. saf android olanından alın sıkıntısıda olmaz..
onursumer
23-01-2017, 17:41
fiyatı zamlandı 1000tl ustu olmuş olabilir ama lenovo k5 note tam şirket için bence bir araştırın
ikinci el lg g5 h850 al nokta atışı yapmış olursun , kronik olarak ghosting sorunu var fakat oda yazılımsal bir sorun olduğu için küçük bir programla üstesinden geliyorsun
GM ilk nesil kullandım aslında parasına göre çok iyi telefondu bence, 650 TL'ye almıştım 32gb sanırım, evde yedek telefon olarak duruyor halen,
Lenovalar gayet güzel inceleyeceğim teşekkürler....
Kesinlikle lumianın yeni modellerinden seçin derim mailde harika wpde sıkıntıda yaşatmaz bana yaşatmamıştı hızlı ve stabil kasma donma yok.
Lumia'ları sevemedim bir türlü, ısınamadım nedense :)
J5 en mantıklı secenek oluyor aralarında özellikleride fiyatına göre gayet başarılı sirket için yeterde artar bile hatta
devil_berk22
25-01-2017, 19:02
hepsiburada.com dan ıphone 7 almak istiyorum satıcı ismi hepsiburada yazıyor sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım piyasaya göre oldukça uygun fiyat yazmışlarda.
aykutsafakyaman
25-01-2017, 19:35
Huaweii P9 ve G8 kullanan var mi aramizda
hepsiburada.com dan ıphone 7 almak istiyorum satıcı ismi hepsiburada yazıyor sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım piyasaya göre oldukça uygun fiyat yazmışlarda.
Hepsiburada satiyorsa problem yasamazsiniz :) tr cihazi mi bir kontrol ettirin ki 2 yil garantisi olup olmadigini ogrenmis olun
Birkan61
25-01-2017, 20:56
biz şirket telefonu olarak Turkcell T60 kullanıyoruz,
piyasa fiyatına göre çok güzel telefon
turkcellde ekran değişimi 350, dışarıda 160 TL dokunmatik dahil :)
Silence45
25-01-2017, 21:13
biz şirket telefonu olarak Turkcell T60 kullanıyoruz,
piyasa fiyatına göre çok güzel telefon
turkcellde ekran değişimi 350, dışarıda 160 TL dokunmatik dahil :)
T70 var artık sadece.
Birkan61
25-01-2017, 22:59
T70 var artık sadece.
Yeni ise giren arkadaslara bugun aldim 3 tane hat ve telefon
Birkan61
25-01-2017, 23:01
T60dan bahsediyorum bu arada yine.
T70 ozellikleri ilginctir T60 kadar iyi degil
Xiaomi telefonlari kullanan varmi yukarida arkadas dayaniksiz demis. Mi5 ozellikleri falan iyi duruyor. Bende iphone6 var
Satiyorum. Bunun yerine 6s mi alsam yoksa bu ucuz yollu telefona bulassam mi diye dusunuyorum basim yanarmi acaba daha once android kullanmistim htc m7 olarak. Yada sony xz veya htc 10 ilemi devam etsek. Onlarinda bir sene sonra fiyati cok dusuyor cok zarar ettiriyor
SpeedlinE™
03-03-2017, 12:53
Xiaomi telefonlari kullanan varmi yukarida arkadas dayaniksiz demis. Mi5 ozellikleri falan iyi duruyor. Bende iphone6 var
Satiyorum. Bunun yerine 6s mi alsam yoksa bu ucuz yollu telefona bulassam mi diye dusunuyorum basim yanarmi acaba daha once android kullanmistim htc m7 olarak. Yada sony xz veya htc 10 ilemi devam etsek. Onlarinda bir sene sonra fiyati cok dusuyor cok zarar ettiriyor
kardeşime motorola moto g4 plus aldık.Gayet memnunuz,Xiaomi mi5s modelini önerebilirim bütçe daha fazla ise hatta htc 10 alabiliyorsanız kesinlikle onu alın
Emre-Dylan
03-03-2017, 13:12
Mi5 dayanıksız ama 2k bandında ki modellere yarışır hız konusunda telefon çok para vermemek gerekir aslında htc10 güzel ama pahalı bence mi5 p9 lite gm 5 plus tercih edin derim ben gm 5 plus aldım dün gayet memnunum kamerası performansi umduğundan iyi cikti.
1000 civarına su an zenfone 2 var 4gb ram'li modeli, bende uygun cozum arıyorum bu baya dikkatimi cekti
http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-32-gb-p-TELCEPASZEN232-S?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CL3zxpibutICFYoQ0wodPAUCuQ
kullanan yorumu olan varsa makbule gecer
SpeedlinE™
03-03-2017, 13:49
1000 civarına su an zenfone 2 var 4gb ram'li modeli, bende uygun cozum arıyorum bu baya dikkatimi cekti
http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-32-gb-p-TELCEPASZEN232-S?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CL3zxpibutICFYoQ0wodPAUCuQ
İlk çıktığında arkadaşım almıştı batarya performansının vasat olduğundan bahsetmisti.
Bende hiz ve stabilite konusunda takinti var. tkim var diyim apple kullananlar anlar ne demek istedigimi. Suan 6 bile bazen hadi len yaptiriyor bana. Bundan dolayi kasinti tutuyor. Yeni androidlerde stabil deniyor. Param olsa 7 alip gecerdim ama yurtdisi olani bile 2500 tl oyuzden kararsiz kaliyorum. Pisman olmak istemiyorum android alirsam.
SpeedlinE™
03-03-2017, 13:53
Bende hiz ve stabilite konusunda takinti var. tkim var diyim apple kullananlar anlar ne demek istedigimi. Suan 6 bile bazen hadi len yaptiriyor bana. Bundan dolayi kasinti tutuyor. Yeni androidlerde stabil deniyor. Param olsa 7 alip gecerdim ama yurtdisi olani bile 2500 tl oyuzden kararsiz kaliyorum. Pisman olmak istemiyorum android alirsam.
Telefonlara çok para ayırmayı artık bende hoşlanmıyorum 1800verdigim Z2 su geçirdi hala serviste umidi kestim yeni cihazlar bakıyorum 1000civari. HTC cidden uzun ömürlü ve kaliteli cihazlar üretiyor arkadaşım geçen seneye kadar HTC m7 kullandı herhalde 4-5 sene kullanmıştır.Suanda da m9 var ondan da memnun. Sense Ui ise gayet stabil ve güzel. Xiaomi de güzel ama miui insanı bunaltabilir şahsi görüşüm. GM 5plus konusunda ise kardeşime önce onu alacaktik ama geliştirici bir abim var custom rom derliyor gm5p için pil performansını bir türlü iyilestiremediklerinden bahsetmişti.Kullanmadigim için net bilgiye sahip değilim
M7 yi kiz kardesime verdim hala kullaniyor. Kasa acilmasi disinda sorunu yok canavar gibi calisiyor ama yavas kaliyor tabi artik. Htc guzel bu konuda kamerasida iyi
SpeedlinE™
03-03-2017, 14:04
M7de custom romlar nasıl bilmiyorum ama custom rom ile hala birçok cihazın ömrü uzuyor diyebilirim.
5 sene önce aldığımız note 10.1 gtn7010 tablet yazın düşmeseydi hala kullanılırdı da sarj yeri kırıldı sarj olmuyor. Normalde touchwiz 4.4.2de kesildi ama Cyanogenmod 6.0.1 kurmuştum.
Kardesim liseli oldugu icin ona icindeki yazilim yetiyor:) en azindan arizasi yok
İzzet Göçmen
04-03-2017, 08:01
Android olarak tek Lg diyorum sony dır samsungdur hepsi bi yerden sonra pert oluyor veya 2.el 5s SE falan
Bad-Fast
04-03-2017, 11:45
İphone 6 32 gb çıktı 2400 tl düşünülebilir
Youtube da Ahmet Nazif Zorlunun röportajını izledikten sonra ülke ekonomisi aşkındanmıdır bilmem gittim vestel venüs v3 5580 aldım. Bir kaçta inceleme videosu izledim.
5s i babama verdim şuan v3 5580 kullanıyorum teknik bilgilerinden anlamam ama memnunum yaklaşık 20-25 gün oldu uzun vadede ne olur bilmiyorum. İOS tan sonra menüsü biraz zorladı ama kullana biliyorum şuan.
Sevdiğim bir tarafıda telefonda arıza meydana geldiğinde servis 2 saat içinde telefonu tamir edemezse sıfırını veriyorlar.
Bu aralar sıkça karşıma huawei p9 çıkmakta. Kime sorsam onu öneriyor.
1800 TL sıfır kayıtlı garantili cihaz buldum. sanırım onu alacağım bende.
Gönül isterki 7 plus alalım ama imkan yok malesef :)
darkmoon
04-03-2017, 14:42
telefon ihtiyaş orantılı alınmalı telde oyun oynamıyorsanız temel bazda standartları olan her tel ihtiyacınızı fazla fazla görür.. verdiğiniz fark sadece brand name denilen marka farkı..
Bende çok güncelleme almasını sevmiyorum telin bende note3 vardı güncelleme ala ala stabil çalışan telefon sapıttı en sonunda kasmalara kitlenmelere başlayınca çıkardım elimden. zaten aldığınız telde son nesil android yüklü ise sizi 5 sene - 6 sene götürür..
benim note3 de elle takip gözle takip bir sürü abidik gubidik şey vardı hiç birini kullanmıyordum.. şimdi bakıyorum misal yeni nesil telefonlarda o elle gözle takip falan filan koymuyorlar.. yaptığımız belli whatsapp face kullanan varsa twitter instagram ... bunun dışında alo malo ..
Silence45
04-03-2017, 14:50
1300 Bandında Huawei P9 Lite, daha üstte P9, en üst seviye içinde Mate 9 veya prosu alınabilir bence. Apple Serisinde 7 ile 6S arasında ahım şahım farklar yok. 7 Plus ile var. 6S hala güncelliğini korumakta. Mantıklı fiyatlara da bulunabiliyor Tr cihazları. Yurtdışı zaten daha uygun.
http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-laser-zc551kl-asus-turkiye-garantili-pm-HB0000035DSO
Bu attığım üst modeli mi? Arada fark varsa 90 lira fark var aralarında.
Ayrıca Sony Xa, xa ultra, x kullanan var mı? Görsel olarak en çok bunlar hoşuma gitti.
iPhone kullanıyorum telefonum son anlarını yaşıyor. 7plus neredeyse 5 bin lira. Yazıktır günahtır beğendim ama telefona o parayı vermem.
http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-laser-zc551kl-asus-turkiye-garantili-pm-HB0000035DSO
Ayrıca Sony Xa, xa ultra, x kullanan var mı? Görsel olarak en çok bunlar hoşuma gitti.
iPhone kullanıyorum telefonum son anlarını yaşıyor. 7plus neredeyse 5 bin lira. Yazıktır günahtır beğendim ama telefona o parayı vermem.
Evet bu senin yolladıgın ust model oluyor bu cok daha mantıklı cunku eski modeldeki intel islemciler ile performans ciddi sıkıntılı bunda Qualcomm 430'a donmusler, bu cok daha kabul edilebilir performans sunuyordur, tabi yine incelemelere bakmak lazım.
Bencede artık Turkiye'den iphone almak cok mantıksız, gerçi yurt dısından bile alsan pahalı ama yine arada yuzde 30-35 fark var nerdeyse.
xa ultra kullanıyorum teknosadan aldım, daha ucuzada alabilecek imkan vardı. Gayet memnunum. 4 ay falan oldu 1 kez bile donma kasma takılma vs yaşamadım. Şarj ömrü biraz kısa , birde ekranın büyük olması bence avantaj. 16gb yetersiz kalabiliyor sd kart aldım uygulamaları ve medyayı oraya taşıyıp öyle kullanıyorum.
1350 idi ben alırken fiyatı şimdi zam gelmiş..O paralara alınacak en iyi telefon bence.