Orijinalini görmek için tıklayınız : Prelude G5
ugurcan52
22-01-2017, 22:41
Maşallah ; bu arabaya güzel değilde seksi demek daha mantıklı bence :)
K swap yapılan araç sanırım. Merakla bekliyorum gelişmeleri Maşallah.
Maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah. İlk fotolarda tampon biraz cılız geldi diyordum, son iki fotoda gerekli olan buymuş dedirtti :)
maşallah,hayırlı olsun :) aracınızı canlıda görmek isterim imkan olursa tabi, Honda Prelude ülkemizde fazla ilgi görmemesini hala anlamış değilim,cok begendiğim otomobillerden biri.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.konuyu takipteyim artık :D
Hayırlı olsun , maşallah güle güle kullanın. Sisleri değiştirdikten sonra aracın önden çehresi değişmiş çok yerinde güzel olmuş.
Maşallah ; bu arabaya güzel değilde seksi demek daha mantıklı bence :)
Çok doğru :)
K swap yapılan araç sanırım. Merakla bekliyorum gelişmeleri Maşallah.
Evet o araç teşekkürler...
Maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah. İlk fotolarda tampon biraz cılız geldi diyordum, son iki fotoda gerekli olan buymuş dedirtti :)
Eklemeyi unutmuşum amerikadan gene sis farları geldi tabi :)
maşallah,hayırlı olsun :) aracınızı canlıda görmek isterim imkan olursa tabi, Honda Prelude ülkemizde fazla ilgi görmemesini hala anlamış değilim,cok begendiğim otomobillerden biri.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.konuyu takipteyim artık :D
Resimlerden bazıları maltepedeki starbucksın orda tanımışsınızdır sanırım :) Prelude ülkemizde ilgi görmemesini bende anlamıyorum. Modifiye duayeni U.T yi bekliyoruz prelude ailesi olarak :D. Gerçi bana bir katkısı olmazda arac nasipse daha olmayan çocuğuma kalır...
tanıdım tanıdım :goz: :D , aman aman yazmayın öyle seyler görmesin,bu araclarda telef olmasın :D
8.000rpm
22-01-2017, 23:13
Tam "h22 ucuza gitti.." cümlesinden sonra aha dedim güzel bir swap hikayesi var.. Seven7 patlattı bombayı :)
Maaşallah , Lude'lar evet çok popüler değil ama bunu tabi şu an ilanlarda dolaşıp araştırma yapanlar için şans olarak görmek lazım :)
tuner faruk
22-01-2017, 23:15
Konunun şuana kadar olan kısmı zevkli parçalar sonrası için K swap tüyosunuda aldiysak tamamdır :) Maşallah çok çok hoşuma gitti :)
Valla lip, panjur ve egsoz diycektim ama sadece egsoz kaldı şu an bence kibar güzel bir çift çıkış arka tarafı doldurur maşallah prelude seven biri olarak aşık oldum araca kazasız belasız güzel günlerde binin :)
_driver_
22-01-2017, 23:29
97 senesinde sıfır almıştık hala keyfini unutamam Maşallah kazasız belasız
Bostancı sanayide bi kaç kez görmüştüm sanırım. Maşallah araca. Konunun devamini bekliyoruz
Maşallahı var benimde aklımı çeliyor ne zamandır Preludeler. Ara ara girip bakıyorum ilanlara. Kazasız , belasız gazlayın inşallah. :)
SpeedlinE™
23-01-2017, 00:16
günlük takip ettiğim konular
1. aren abinin aracının konusu
2. motorsikletli konu
3. clio rs hayata döndürme konusu
5. de bu listeye girdi hayırlı olsun bakalım
araca maşallah hayırlı olsun
Tayfun.O
23-01-2017, 01:49
günlük takip ettiğim konular
1. aren abinin aracının konusu
2. motorsikletli konu
3. clio rs hayata döndürme konusu
5. de bu listeye girdi hayırlı olsun bakalım
araca maşallah hayırlı olsun
Aynen benim listede böyle :D
Grimlord
23-01-2017, 02:32
Çok güzel ve özel bir araç kesinlikle. İşlemlerle çok daha iyi olmuş. Merak ettiğim bu şanzuman performansı çok törpülüyor mu acaba?
kalipson
23-01-2017, 02:39
Maşallah
Eskimeyecek tasarıma sahip ender araçlardan. Kazasız belasız :)
prodorian
23-01-2017, 07:44
Maşallah kardeşim
aracının plakası 2004 yılından 2006 ya kadar bizimdi 206 gti aracımız da takılıydı inanılmaz anılarım olan bir plaka :)
tekrardan kazasız belasız.
muratabdoglu
23-01-2017, 08:07
Maşallah..
Kazasız belasız mutlu günlere sürün inşallah.
Birkaç estetik dokunuşla sexy bir görünüm almış sayenizde. Leylek spec gerçekten aracı vitaminsiz gösterirken, basmanız ile birlikte canavar olmuş. Coilleneceği günü rüyalarında görüyordur :)
Serseri aracı ya.
Serseriii...
Serserileri herkes sever.
Jantları büyütme şansınız varsa büyütün bence. Yırtıcı duracaktır bu araçta. Üff tam serseri olur.
ozan gülle
23-01-2017, 09:27
Maşallah kazasız belasız bi kaç yıl önce izmirde ilana girmişti o araçmı acaba? birde orjinal vites topuzu daha iyi durur gibi geldi bana
herşey çok güzel ilerliyordu,
taki "otomatik" vites resmini görene kadar :(
hayırlısı, herkesin zevki kendine göredir tabi saygı duymak lazım.
ama ne bilim spor arabada otomatik vites :soru:... enteresan
Rıdvan :icon_tup:
alkankyc
23-01-2017, 10:42
maşallah kazasız belasız
PiscocuK
23-01-2017, 10:50
maşallah çok güzel
kazasız belasız
İyi dilekleriniz için teşekkürler ... Konuya biraz balıklama girdim detaylı olarak bi tb yapıp devam edicem. Konunun devamı gümbür gümbür gelicek :)
Tam "h22 ucuza gitti.." cümlesinden sonra aha dedim güzel bir swap hikayesi var.. Seven7 patlattı bombayı :)
Maaşallah , Lude'lar evet çok popüler değil ama bunu tabi şu an ilanlarda dolaşıp araştırma yapanlar için şans olarak görmek lazım :)
Orası öyle sayesinde bir o kadar daha harcama fırsatım oldu :D Ama hem konfor hem spor çok güzel bir karışım prelude. Hazır fiyatlar böyleyken imkan olsa birtane daha alıp kenara koyardım.Çünkü fiyatları şuan çok komik halkımızın pek keşfetmediği bir araç hala..
Valla lip, panjur ve egsoz diycektim ama sadece egsoz kaldı şu an bence kibar güzel bir çift çıkış arka tarafı doldurur maşallah prelude seven biri olarak aşık oldum araca kazasız belasız güzel günlerde binin :)
Egzoz takmıştım ama görmediniz sanrm. Ben tek jdm tarzına daha çok uyduğunu düşündüğüm için tek egzoz taraftarıyım jdm araçlarda
Çok güzel ve özel bir araç kesinlikle. İşlemlerle çok daha iyi olmuş. Merak ettiğim bu şanzuman performansı çok törpülüyor mu acaba?
herşey çok güzel ilerliyordu,
taki "otomatik" vites resmini görene kadar :(
hayırlısı, herkesin zevki kendine göredir tabi saygı duymak lazım.
ama ne bilim spor arabada otomatik vites :soru:... enteresan
Rıdvan :icon_tup:
Şanzıman için beraber yanıtlıyım dedim. 200hp yi 15 hp olarak törpülüyor araç 185hp oluyor. Şanzıman triptonik olmasa anlicaktım fakat günümüz tüm spor araçları ztn otomatikken böyle bir tepki garip geldi ama sizin fikriniz tabi saygı duyuyorm. Araç eski tip triptonik olduğu için şanzımanı elinize alana kadar kesicide kalır ve vites atmaz. Bir manuel gibi kullanabiliyorsunuz aracı. Gelelim eksi yanlarına .. Araç 4 vites olması ve 4. vitesin overdrive ekonomik mod olması gibi bir durum söz konusu. Yani 170e kadar krallken 170-195 aralığında bi vtec açsada yeniden gitsek yahuu dediğiniz bi aralık var :D . Bana göre şanzımanın tek eksi yanı bu. Aracım şanzımanı ben swap yapana kadar hiç açılmamıştı kaç senelik şanzıman...
Maşallah..
Kazasız belasız mutlu günlere sürün inşallah.
Birkaç estetik dokunuşla sexy bir görünüm almış sayenizde. Leylek spec gerçekten aracı vitaminsiz gösterirken, basmanız ile birlikte canavar olmuş. Coilleneceği günü rüyalarında görüyordur :)
Serseri aracı ya.
Serseriii...
Serserileri herkes sever.
Jantları büyütme şansınız varsa büyütün bence. Yırtıcı duracaktır bu araçta. Üff tam serseri olur.
Prelude le ilgili en sevdiğim şeylerden biri hem serseri hem şık.T akım elbiseyle bile kullansan sırıtmıyor araç. Jantlarla ilgili aracımda 4ws var ve 4ws sisteminden dolayı 17 sınır bizim için. rpf01 ler biraz ufak duruyor bende 18 olsun isterdim ama başka jant olsa 17yi geçmezdim çünkü aracın tasarımına 18 yakışmıyor.Bu jant için evet 18 olsa bi tık daha güzel olurdu diye düşünüyorum bende ama bulmak imkansız 114.5 :sorybom:
muratabdoglu
23-01-2017, 12:09
Prelude le ilgili en sevdiğim şeylerden biri hem serseri hem şık.T akım elbiseyle bile kullansan sırıtmıyor araç. Jantlarla ilgili aracımda 4ws var ve 4ws sisteminden dolayı 17 sınır bizim için. rpf01 ler biraz ufak duruyor bende 18 olsun isterdim ama başka jant olsa 17yi geçmezdim çünkü aracın tasarımına 18 yakışmıyor. Ama bu jant için evet 18 olsa bi tık daha güzel olurdu diye düşünüyorum bende ama bulmak imkansız 114.5 :sorybom:
Evet hem serseri hem şık :)) Mükemmel.
keşke 18 olsaymış :( ama böyle de mükemmel.
Serseri aşkınızla sevgi dolu günler diliyorum, kazasız belasız....
alperaslann
23-01-2017, 13:55
Maşallah Katana gibi duruyor yav :)
8.000rpm
23-01-2017, 19:32
Yıllar önce tasarlanan bu sistemi günümüzde Renault da Talisman modelinde 4control adıyla uyguluyor..
Maşallah çok güzel bir prelüd. kazasız belasız cezasız günlerde kullanın.
Çok güzel duruyor. Panjur özellikle çok iyi olmuş. 4ws güzel sistem. Arka koltuklar değişik bir tarz hoş da duruyor ama kullanım açısından çok konforlu gidi durmuyor sanki. Araç sahibinden yorum alalım. Enkeiler de güzel olmuş ama orj. jantlarına hastayım harika duruyor bence.
Kazasız belasız.
Yıllar önce tasarlanan bu sistemi günümüzde Renault da Talisman modelinde 4control adıyla uyguluyor..
Evet talismanlarda da var fakat aynı yönde dönüş yok sanırım. Bizim araçlar 30km üstünde aynı yöne dönüyor
http://i.hizliresim.com/g2M8nO.jpg (http://hizliresim.com/g2M8nO)
Çok güzel duruyor. Panjur özellikle çok iyi olmuş. 4ws güzel sistem. Arka koltuklar değişik bir tarz hoş da duruyor ama kullanım açısından çok konforlu gidi durmuyor sanki. Araç sahibinden yorum alalım. Enkeiler de güzel olmuş ama orj. jantlarına hastayım harika duruyor bence.
Kazasız belasız.
Araç stok haliyle oldukça yumuşak bir sürüşü var. Ses yalıtım konusunda herzaman ki gibi honda klasiği :) Ama daha önceden komple ses yalıtımı yapıp dünyadan kopan g5 mevcut. Güzel bir ses yalıtımıyla konfor olarak fazlasıyla tatminkar.
maşallah araç çok ama çok güzel,nazar değmesin.enkeiler kalmalı bence,oem janttan daha iyi duruyor resmen (:
bu arada bir ilanda 4ws sisteminde 1 cm bile sapma olursa devre dışı kalıyor demiş birisi,gerçekten öyle mi ?
8.000rpm
24-01-2017, 18:12
Evet talismanlarda da var fakat aynı yönde dönüş yok sanırım. Bizim araçlar 30km üstünde aynı yöne dönüyor
http://i.hizliresim.com/g2M8nO.jpg (http://hizliresim.com/g2M8nO)
Talismanda da aynı yöne dönüş var
Aynı mantık ama kaç yıl sonra :)
maşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel
kazasız belasız
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel bir prelüd. kazasız belasız cezasız günlerde kullanın.
Çok teşekkürler...
maşallah araç çok ama çok güzel,nazar değmesin.enkeiler kalmalı bence,oem janttan daha iyi duruyor resmen (:
bu arada bir ilanda 4ws sisteminde 1 cm bile sapma olursa devre dışı kalıyor demiş birisi,gerçekten öyle mi ?
Sistemde pek çok sensör ve bilgi var. Güvenlik sebebiyle yolunda gitmiyen bişey hissederse devreden çıkar. Fakar şehir hurafeleri gibi zırt pırt çıkmıyor mesela 2 senede kaçkere kaldırımada sıfırladım lastığını dokundurdum hiçte bişey olmadı. Şuana kadar 1kere bile sistem devreden çıkmadı.Sistem devreden çıkınca bunun için bir giriş var yolcu tarafı ayağının orda.Orda reset attırıp tekrar çalışıyor herhangi bir sorun yoksa bukadar :D.
Talismanda da aynı yöne dönüş var
Aynı mantık ama kaç yıl sonra :)
Renonun hakkını yememek lazım şimdi 4ws için geçmişte laguna gt de çalışmaları vardı.Ama sanırım maliyetlerden dolayı genelde şirketler vazgeçiyor bu sistemden. 2 direksiyon kutusu pek çok pahalı sensör vs...
Bu linkte laguna gt le Porsche Boxster S denemesi var
Renault Laguna GT (4Control System) vs Porsche Boxster S - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=QaTnd3ozcaE)
alışılınca komik şekilde dumur edici makaslar atılır bu araçla. maşallah harika görünüyor. çok merak ediyorum bu tarz ilginç araçları
Böle düzgün yapılan özel araçları çok seviyorum kazasız belasız.
dayi_selman
26-01-2017, 20:31
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız inşallah
Heves edip alamadiklarimizdan prelude =)
Kazasız belasız kullanin
Erdem K.
27-01-2017, 15:43
maşallah, prelude'ların en güzel renklerinden ... arka tekerler direksiyon hareketine göre sağa sola dönüyor mu? faydalı mı, hep merak etmişimdir :)
Aliburakb
27-01-2017, 16:56
makas atarken nasıl olur acaba merak ettim :D
Böle düzgün yapılan özel araçları çok seviyorum kazasız belasız.
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız inşallah
Kazasız belasız kullanin
Teşekkürler...
maşallah, prelude'ların en güzel renklerinden ... arka tekerler direksiyon hareketine göre sağa sola dönüyor mu? faydalı mı, hep merak etmişimdir :)
Konu başlığında ilk sayfada part yerlerini yazıyorum ekledikce genelde ama kimse görmüyor belli ki :D 2.sayfada aracımda ki 4wsle ilgili bilgi paylaştım
Hocam maaşallah yaa süper...Tadını çıkarın :)
ahmetmalcok
28-01-2017, 11:02
harika !!! özel bir araç ilgili ellerde harika kombinasyon . Kolay gelsin.
Almak üzereyken direkten döndüğüm araçlardan lude.
Bi gün muhakkak tadına bakacağım ama :)
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın emeğinize ve kesenize sağlık :)
Baktıktan sonra geri dönüş olmaz zehri alırsanız ona göre :D
orkuteren
29-01-2017, 18:33
Kazasız belasız kullanin
maç 90 dakika kanka :) ilk yarı yeni bitti daha
timucintt
30-01-2017, 17:58
Kazasız belasız kullanin
Binmeyeydin evoya kardeşşşş :D
makas atarken nasıl olur acaba merak ettim :D
Alisildigin disinda oluyor biraz :)
mbquart417
04-02-2017, 11:38
Maşalllah kazasız belasız kardeşim
Aracı yazın izmir gaziemirde görüyorum sürekli taliplisi çoktu da vermiyordu sahibi galiba:)
Bu arada Enkeiler nokta olmuş
sweatcaptain
05-02-2017, 03:17
MasAllah gercekten cok guzel bi arac k olayi bitirmis zaten kazasiz belasiz gunlerde insAllah
masallahı var preludelerin alayı yorgun gözükür ama bu gerçekten diri duruyor kazasız belasız sürüşler :) arabayı izmir gaziemirden mi aldınız? bende izmirliyim yıllardır gaziemirde duran bi tane kırmızı prelude vardı uzun zamandır görmüyorum ondan sordum size mi gitti acaba diye
Maşalllah kazasız belasız kardeşim
Aracı yazın izmir gaziemirde görüyorum sürekli taliplisi çoktu da vermiyordu sahibi galiba:)
Bu arada Enkeiler nokta olmuş
Bende öyle duydum zamanında sanırım öyleymiş
masallahı var preludelerin alayı yorgun gözükür ama bu gerçekten diri duruyor kazasız belasız sürüşler :) arabayı izmir gaziemirden mi aldınız? bende izmirliyim yıllardır gaziemirde duran bi tane kırmızı prelude vardı uzun zamandır görmüyorum ondan sordum size mi gitti acaba diye
araç 2015 ocaktan beri bende ama çokta yeni değil :D Aracın semti neresi cidden hatırlamıyorum. Otoparkda branda altından almıştık :)
Redfish16V
06-02-2017, 21:28
maşallah.. diğer forumdanda sıkı takipçisiyim :) Çok özel ve diri aracınız ve hakkettiği kişi elin kazasız belasız :) İlerde saklamalık temiz bir prelude her daim kafamda olmuştur :)
Maşallah öncelikle gerek görseli gerekse projesi güzel bir araç. Manuele çevirildiğinde çok ama çok daha özel bir hale gelecek :icon_tup:
okanackgz
07-02-2017, 08:20
Maşallah aracınız çok diri ve temiz kazasız belasız nacizane eleştirim bu kadar uğraştığınız bir arabada o ön plaka gözünüzü hiç tırmalamıyormu o vidalardan ve kötü plakadan kurtulun derim
maşallah.. diğer forumdanda sıkı takipçisiyim :) Çok özel ve diri aracınız ve hakkettiği kişi elin kazasız belasız :) İlerde saklamalık temiz bir prelude her daim kafamda olmuştur :)
Teşekkürler :)
Maşallah öncelikle gerek görseli gerekse projesi güzel bir araç. Manuele çevirildiğinde çok ama çok daha özel bir hale gelecek :icon_tup:
Çoktan çevrildi swap projem bitti ... :D
Maşallah aracınız çok diri ve temiz kazasız belasız nacizane eleştirim bu kadar uğraştığınız bir arabada o ön plaka gözünüzü hiç tırmalamıyormu o vidalardan ve kötü plakadan kurtulun derim
Haklısın başlarda tampon cizgisinden dolayı inat ettim ama şuan aracımda yok zaten. Vida olarakda orjinal mugen plaka vidaları aldım onlarıda paylaşicam yakın zamanda
Çoktan çevrildi swap projem bitti ... :D
o zaman kesenize bereket kazasız belasız günlerde kullanın :icon_tup:
Teşekkürler daha çok yeni ztn. Şuan herşey bitti bir kaç gün test sürecinde araç şuan . Neresi zortlicak neresi pırtlıcak, hortum patlicak mı fln diyerekten ufak bir süre testte araç. Titizlik konusunda ultra kıl biri olaraktan zorluyoruz biraz aracı :D Konu geçmişinide vakit buldukça yazıyorum ekliye ekliye devam edicem yazmaya
Aracın maşallahı var.Kazasız belasız kullanman dileği ile :)
Tam bir yılan, maşallah :)
Aracın maşallahı var.Kazasız belasız kullanman dileği ile :)
Tam bir yılan, maşallah :)
Sağolun tşkler :)
OnurAvci
27-02-2017, 21:37
Maşallah, çok beğendiğim araçlar keyfini bol bol sürmeniz dileğiyle.
bunun jantı rengi ön sileceğin ordaki spoileri vs. tıpatıp aynısı yıllarca ümraniyede isparkta durdu , arabayı park ederken gidip gelip bakardım kondisyon aynı acaba o arabamı dedim fakat değil sanırım.maşallah arabaya
adama prelude aldırır maşallah hiç video göremedim var mı bi iki kadran videosu?
bunun jantı rengi ön sileceğin ordaki spoileri vs. tıpatıp aynısı yıllarca ümraniyede isparkta durdu , arabayı park ederken gidip gelip bakardım kondisyon aynı acaba o arabamı dedim fakat değil sanırım.maşallah arabaya
Araç o değil benim ki ama o aracı biliyorum.Kazada rpf01leri kırmışlardı üzücü bir şekilde. Şuan başka jantlar vardı dediğiniz araçta evet. Zamanının efsane araçlarındandı fakat bildiğim hikaye şirket battıktan sonra devlet tarafından el konulup satıldı. Ondan sonraki sahiplerinin biraz hor kullandığı biraz gerçek :) O efsane sahibindeyken araç dergilere fln çıkmış çok güzel bir araçtı
adama prelude aldırır maşallah hiç video göremedim var mı bi iki kadran videosu?
Prelude sahipleri civic gibi değil genelde oyüzden pek görmemeniz normal :D Youtube da şunun gibi 3-5 video bulabilirsiniz ama Acceleration test Honda Prelude BB6 H22A 0-180km/h 10-200km/h 40-220km/h - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lC9Ajt_LyV8)
gercekten berk kondisyon olarak ilk 2 de bi aracin var :-) o arabanin 2009daki hali gozumun onune geldide piyasadaki cogu 2010 model arabadan daha temiz ve bakimliydi basina kotu seylerin gelmesine uzuldum.umarim o arabada senij gibi bir sahibin eline tekrar gecer , ***** toplasan 10 20 tane kalmistir prelude
gercekten berk kondisyon olarak ilk 2 de bi aracin var :-) o arabanin 2009daki hali gozumun onune geldide piyasadaki cogu 2010 model arabadan daha temiz ve bakimliydi basina kotu seylerin gelmesine uzuldum.umarim o arabada senij gibi bir sahibin eline tekrar gecer , ***** toplasan 10 20 tane kalmistir prelude
Biraz geç bi cvp olcak ama evet 20-25 civarı tahminim temizlerde 6-8 gibidir diye düşünüyorum
Doğukan Vurkun
05-04-2017, 21:29
maşallah araçta emek var kulağıma kswap prelude gelmişti kazasız belasız sürüşler :D
Merhaba, aracınızın gerçekten maşallahı var. Bu araç benim olsa kapının önünde nazardan çatlardı sanırım. :D Sanırım ümraniye atakent civarında görüyorum aracınızı yanılıyor muyum? :soru:
VteC_MaNiaC
06-04-2017, 12:51
http://i.hizliresim.com/DPY89z.jpg (http://hizliresim.com/DPY89z)
Geçen gün 216 nın orda gördüm.. iki rpf01 bir araya gelince bi foto aldık :)
Araç o değil benim ki ama o aracı biliyorum.Kazada rpf01leri kırmışlardı üzücü bir şekilde. Şuan başka jantlar vardı dediğiniz araçta evet. Zamanının efsane araçlarındandı fakat bildiğim hikaye şirket battıktan sonra devlet tarafından el konulup satıldı. Ondan sonraki sahiplerinin biraz hor kullandığı biraz gerçek :) O efsane sahibindeyken araç dergilere fln çıkmış çok güzel bir araçtı
Prelude sahipleri civic gibi değil genelde oyüzden pek görmemeniz normal :D Youtube da şunun gibi 3-5 video bulabilirsiniz ama Acceleration test Honda Prelude BB6 H22A 0-180km/h 10-200km/h 40-220km/h - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lC9Ajt_LyV8)
zamanında h22 swap turbo civicim olduydu h22 tanıdığım bir motor ben sizin araç için sormuştum. maşallah tekrardan :)
Merhaba, aracınızın gerçekten maşallahı var. Bu araç benim olsa kapının önünde nazardan çatlardı sanırım. :D Sanırım ümraniye atakent civarında görüyorum aracınızı yanılıyor muyum? :soru:
Ataşehir tarafındayım ama atakente geliyorum evet arkadaşların yanına :)
http://i.hizliresim.com/DPY89z.jpg (http://hizliresim.com/DPY89z)
Geçen gün 216 nın orda gördüm.. iki rpf01 bir araya gelince bi foto aldık :)
Yakışmış sizede jantlar :D güzel resim olmuş
zamanında h22 swap turbo civicim olduydu h22 tanıdığım bir motor ben sizin araç için sormuştum. maşallah tekrardan :)
Yok yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Genelde preludecülerde pek piyasa şeyleri yoktur. Şuan türkiyedede bu kasada en genc sahiplerdenim gerisi hep 35 + şeklinde :D Ondan pek öyle videolar fln olmaz dedim
maşallah araçta emek var kulağıma kswap prelude gelmişti kazasız belasız sürüşler :D
Teşekkürler....
mert_can 41
12-04-2017, 20:22
Maşallah prelude lere oldum olası hayranım bir kez niyetlenmiştim kısmet olmamıştı konu aşkımı tekrar depleştirdi resmen kazasız belasız nazar değmesin çok güzel bir araç yapmışınız :)
Maşallah prelude lere oldum olası hayranım bir kez niyetlenmiştim kısmet olmamıştı konu aşkımı tekrar depleştirdi resmen kazasız belasız nazar değmesin çok güzel bir araç yapmışınız :)
Teşekkürler , aslında azcık aracıyla ilgilenen insanlar için çokta göz korkutucu bir arac değil prelude. Ebay kullanmayı bilmek şart ama :D
VteC_MaNiaC
14-04-2017, 10:04
Yakışmış sizede jantlar :D güzel resim olmuş
rpf severler olarak toplanalım :D
rpf severler olarak toplanalım :D
Valla her arabaya yakışıyor nımıssızzz :D
Maşallah araç çok iyi fotoğraflarda bile göz alıcı duruyor yakından tahmin edemiyorum.:) Son üç fotoğraf Atalar sahil Migros önü galiba
rebeloghy
20-04-2017, 09:00
Motegi ek nokta olmuş. G5 prelude için dış görünüm 10/10, inanılmaz beğeniyorum 41 kere maşallah
Maşallah araç çok iyi fotoğraflarda bile göz alıcı duruyor yakından tahmin edemiyorum.:) Son üç fotoğraf Atalar sahil Migros önü galiba
Evet orası bazen havalar güzel olunce etrafda sakin olunca geliyoruz :)
Motegi ek nokta olmuş. G5 prelude için dış görünüm 10/10, inanılmaz beğeniyorum 41 kere maşallah
Teşekkürler
............................