Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey BURGER Hepimizin Hamburgercisi 'JUMBURGER'
JumboAli
23-01-2017, 23:46
http://i.hizliresim.com/JqJP1n.png (http://hizliresim.com/JqJP1n)
Uzun bır aradan sonra tekrar herkese ıyı forumlar arkadaslar . tanıyanlar bilenler zaten jumburger projesınden haberdar. Sizlere Kısaca jumburgerden bahsetmek isterim. Seyyar & Restoran & büfe konseptinde Güzel ülkemizin her noktasına ulaşmayı hedefleyen Parametrik birleşimlerle kendisi ile beraber destek olan herkesi büyütmeyi hedefleyen bir hamburger kooperatifi.
5yıldır Türkiye'nin en seçkin eğitim kurumlarında gerek işletmecilik gerek aşçılık gerek stratejik eğitimlerimi tamamladıktan sonra artık merdivenleri tek tek cıkmaya hazırım.
ve gücü Türkiye de hiç bir zaman hafife alınamayacak olan forumum Techturkey ile işbirliği içerisinde olmaktan onur ve gurur duyarım...
Techturkey Nickname i ile Dükkanımızda Login olan tüm üyelerimize %10 indirimimiz mevcut.
Yerimiz Kayışdağı Mahallesi Baykal Caddesi No5/A Ataşehir İstanbul Adresinde.
Tüm Organizasyonlara Kapımız açık gerek catering gerek toplantı organizasyonları için benimle iletişim Kurabilirsiniz.
http://i.hizliresim.com/BvQlkL.jpg (http://hizliresim.com/BvQlkL)
http://i.hizliresim.com/MoGqm9.jpg (http://hizliresim.com/MoGqm9)
http://i.hizliresim.com/NlBMmL.jpg (http://hizliresim.com/NlBMmL)
Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur her şey.
Hayırlı uğurlu olsun insallah hakikaten gece gece canim çekti:)
westalim
23-01-2017, 23:52
hocam gece gece ne yaptınız öyle görseller bitirdi bizi hayırlı olsun en yakın zamanda Ankara'ya da açarsınız inşallah.. ek olarak görür görmez tepkim temsili
http://i4.heptarlaydi.com/image/show/1209/560/0/millet-ac-ac.jpeg?v=20151208173835
onursumer
24-01-2017, 00:07
hayirli olsun bana cok uzak ama karsi tarafa gecme firsati buldugumda denemek istiyorum aksam aksam ciddi canim cekti :D
Ulen cumbo :) iyi yakinmis ugrarim :)
Grimlord
24-01-2017, 00:19
Kalkıp İstanbul'a gidesim geldi gece gece, hayırlı işler olsun inşallah:)
SpeedlinE™
24-01-2017, 00:22
gece gece bu saatte de yapılmaz ki insana :) ellerinize sağlık hayırlı işler vallahi. Umarım bir gün yemek kısmet olur
Tam yatıyordum ki şuna da bir bakayım öyle dedim :) ve aç olduğumu farkettim. Hayırlı olsun.
hayırlı olsun :) inşallah işler yolunda gider, şubeleride görürüz. Logo'da Can'ın emeği var mı ? :D Bana mı öyle geldi?
Yeni yerlere gitmeyi, denemeyi, değerlendirmeyi seviyoruz forumdan birkaç arkadaş ile, en kısa sürede damlarız. :D
Hayırlı uğurlu olsun. İstediğin gibi olur umarım herşey.
Jumbom hayırlı olsun kanka, Allah utandırmasın öncelikle.
O yakaya uğradığım zaman mekana gelirim haberin olsun :)
pejoemre07
24-01-2017, 04:22
allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin en kısa sürede denemeye gelicez inşallah hem tanışmakta kısmet olur umarım :)
ALPER-VNS
24-01-2017, 05:26
hayırlı olsun :icon_tup:
Yeni yerlere gitmeyi, denemeyi, değerlendirmeyi seviyoruz forumdan birkaç arkadaş ile, en kısa sürede damlarız. :D
Hayırlı uğurlu olsun. İstediğin gibi olur umarım herşey.
Yeni hedef belli oldu :D
En yakin zamanda gelip CANAVAR gibi yeriz :D Hayirli olsun
Köfteler %100 dana eti mi?
Erdem K.
24-01-2017, 07:10
hayırlı olsun, instagramdan takipteyiz ...
rahmitanir
24-01-2017, 07:18
Hayırlı olsun, görüntü güzel. İzmir'de olsaydınız müdaviminiz olurdum.
Emre Ekrem
24-01-2017, 07:22
Hayırlısı olsun
SekoLive
24-01-2017, 07:24
jumbocum hayırlı olsun hedeflerini gerçekleştirmek nasip olur inşallah
ulasoztas1
24-01-2017, 07:42
Konuyu ben yattıktan sonra açman iyi olmuş, resimler güzel duruyor :D
Hayırlı olsun umarım merdivenin tüm basamaklarını çıkıp hedefini başarırsın..
punto_multijet
24-01-2017, 07:44
naptın Jumbo İzmirden gidip İstanbulda mekan mı açılır? Şaka bir yana öncelikle hayırlısı olsun. İzmirde şube vs var mı plan?
Hayırlı olsun. Yakın sayılırız inşallah bir akşam uğrayıp denemesini de yaparız.
İbrahim33
24-01-2017, 07:52
Allah utandırmasın.
hayırlı olsun ciddi güzel gözüküyor. adres tarifi verebilir misiniz? oralara yakınım önümüzdeki hafta içi denemeye gelmek istiyorum.
Hayırlı olsun Jumbocum geçende instagramda koymuşşun agzımın suyu ilk orda akmışştı şimdi sabah sabah gene aktı :D karşıya geçersem inşallah zevkle gelir yerim:D
Hayırlısı olsun Bol kazanclar. Ama İzmiri unutma, göztepeden 210 a gider olduk güzel burger için. Bayraklı da bir yer güzel iş yapabilir. hem tüm izmire hitap eder hem ***** tower bölgesi harketli.
Hayırlısı olsun miniğim, hemen İzmir'ede bakalım..
mikelazi
24-01-2017, 08:22
HAYIRlı işler olsun.
emresener
24-01-2017, 08:25
hayırlı olsun jumbo. perşembe günleri o taraflarda öğlen yemeklerine sendeyim.
Jumbom hayırlı olsun Allah emeklerinin karşılığını bol bol versin İnşallah
Bilmiyorum ama kendim açmış gibi sevindim. Allah gönlünüze göre versin
hayırlı olsun Jumbo :)
harika hamburgerlere devam...
buarada instagramda da takip ediyorum, yeni ismi görünce acaba adres neresi diye bakındım biraz, ama göremedim, oradaki paylaşımlarda yerle beraber paylaşmakta yarar var...
M_PROJECT
24-01-2017, 08:47
Hayirli olsun Jumbo Allah utandirmasin .
Yılların birikimi boru değil beyler ben kefilim lezzete doyuma.
İzmir şubesini de ben açıcam nihahaha.
muratabdoglu
24-01-2017, 08:57
Hayırlı olsun, başarılraınızın devamını dilerim...
Fotoğrafın albenisi çok. Varsa 250-300 Gr arası seçeneğiniz, Cheat Meal günümde denemeye gelmek isterim :))
kar üstündeki tam benim kalemim...:D
hayırlı olsun:)
Nightfish
24-01-2017, 09:33
Hayırlı olsun. Benim eve de oldukça yakın. En kısa zamanda uğrayacağım.
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar nasip etsin güzel görünüyorlar.
hayırlı olsun jumbo Allah utandırmasın.
ilk fırsatta uğramak isterim, hayırlı olsun ve bol kazançlar.
PiscocuK
24-01-2017, 10:01
hayırlı uğurlu olsun :)
Ama çok ters zamanda açtın an itibarı ile diyete girmiş bulunmaktayım yoksa orayı yıkardım beni yıldızlı müşteri statüsüne koyardın
sağlık olsun ideal kiloya gelince gömmeye gelirim inşallah.Sen şimdide 8-10 büyük baş kes geldiğimde beni anca keser :D
Bol kazançlar
Eline emeğine sağlık kardeşim. Anadolu yakasına geçtiğimde mutlaka uğrarım
Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç bol müşteri versin inşallah
Bir gün uğrarız inşallah. Hayırlı olsun kolay gelsin
Hayırlı olsun allah utandırmasın bol kazançlar en kısa sürede ziyaretinize geleceğim :)
hayırlı olsun bol kazançlar
hamburger ve sandvice yumurta koyma konusunda geri kalmistik fakat siz bu hataya dusmemissiniz tebrikler :)
tuner faruk
24-01-2017, 10:32
Hayırlı olsun Jumbo bol kazançlar :)
deryaank
24-01-2017, 10:32
Abi baykal sokakta oturuyorum ben de , tam olarak nerede sizin yer hiç görmedim . Okul tatil 3 haftadır
Ankara'da şube ne zaman açılacak abi?
Çok güzel iş baya tutulur bu. Hayırlı kazançlarınız olsun. :)
lnd_samet
24-01-2017, 10:46
tüh,nickini görünce yüzümde anlamsız bir sırıtma meydana geldi. bu akşam hemen uğruyorum dedim kendi kendime. ama sen istanbula taşınmışsın patron... çok üzüldüm valla
Hayırlı olsun :)
Ticket geçiyor mu :D
Yer uslu caddesinde mi ? Çünkü baykal sokak Darülacezenin arkasında kalıyor.
HondatugraL
24-01-2017, 11:08
Eskiden 7tepedeydim orda olsam gelirdim super gorunuyor. Hayirli olsun
Hayırlı uğurlu olsun Jumbom. Istanbul'da coffee shoplar gibi burger dükkanları da yayıldıkça yayıldı ancak en iyilerden biri diye tavsiye edilenler bile fos çıkıyor. Hatta dün akşam bizim 6 kişilik ekiple 12 kişilik menü yiyerek bunlardan birini test ettik, ancak sadece doyduk.
Damak tadı tutturmak gerçekten kolay değil, bu anlamda senin en iyiyi tutturacağından şüphem yok. Senin elinin değdiği 7tepedeki dükkanda lezzet gayet iyiydi mesela :)
arsenikli
24-01-2017, 11:10
Hayırlı olsun bol kazançlar hafta sonu uğrayacağım
yakınmış mutlaka uğrarım abi. :)
Hayırlı olsun. Allah bol kazanç versin. İş yerim Ataşehirde. Bir gün arkadaşlarla uğramak isterim.
Kardeşim tebrik ederim. Allah muaffak etsin
hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar
Hayırlı olsun kardeşim de o avatar ne ya hamburger yemekten soğuttu :D
Mekandan da bilgiler ver de ona göre bir organizasyon yapalım.
hayırlı olsun, diyet bozduracak cinsten :)
Kaçtan kaça kadar açıksın başkan? Ben uğramak istiyorum müsait bir vakitte.
Sti_Ozan
24-01-2017, 13:03
Hayirli olsun,resimler iç çektirdi vallahi :D
Jumbo ticket,sodexho,multinet geçiyormu :)
PROMINENT
24-01-2017, 13:45
hayirli olsun ali bol sans..
hayırlı ugurlu olsun jumbo :) izmire şube açınca haber ver biladerim
Hayirli olsun. En kisa zamanda ugramayi dusunuyorum.
Jumbo Ali Mc'de diye bi videon vardı, bilgisayara yüklemişim ara ara denk geliyo, bi kerede hamburgeri ağzına atışınla şube müdürünün gülüşü falan :) hayırlı olsun
Hayırlı oolsun abım Izmırı bırakmayaydın eyıdı be :)
Instagram hesabını paylaşabilir misiniz
hayırlı olsun Allah utandırmasın kardeşim.
Jummmmmmmm Hayırlı olsun kankaa .Allah iş bolluğu versin istanbula ilk geldiğimde yanındayım.
Hayırlı olsun en kısa zamanda görüşmek üzere mekan bize yakın..
Instagram hesabını paylaşabilir misiniz
Jumburger&Co (@jumburger) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/jumburger/)
Semtimizin yeni yüzü.
Geliyoruuum reiiis hayırlı olsun çok sevindim
mertacar
24-01-2017, 18:02
Hayirlisi olsun kardeşim, yolumuz istanbula düşerse kesin uğrayacağım.
Hayırlı olsun , Allah bol kazanç versin. Gelip yerinde gormek gerekir.
Faruk_Vtec
24-01-2017, 19:09
hayırlı olsun knka..
bu vesıle ıle toplanma kaynaşma yapılabılır..
Day Walker
24-01-2017, 20:07
hayırlı olsun knka..
bu vesıle ıle toplanma kaynaşma yapılabılır..
Düşünsene bu kadro orda :hehe:
Faruk_Vtec
24-01-2017, 20:11
Düşünsene bu kadro orda :hehe:
süper olur dı mı abı.. :D
slowmotion
24-01-2017, 20:13
Hayirli uğurlu olsun, hayirli işler dilerim. S
Baştan sorayim size hazir yeniyken yayilmadan bayilik veriyormusunuz ucuza :)
İstanbula geldigimde ugrayacagim
Day Walker
24-01-2017, 20:55
süper olur dı mı abı.. :D
Ahahaha fena fena katliyammm :D
Bu arada o mertere sipariş alabiliyormuyuz :D
beratyuksel
24-01-2017, 21:19
Kayışdağındasınız bizim okula yakınsınız, yemek aralarında fırsat buldukça kaçacağım yer belli artık. :)
Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun musait olduğum bir zamanda uğrayacağım...
bir gastronomi öğrencisi ;)
Hayırlı olsun. Burgerleri gördüğümde karnım acıktı. :D
O tarafa geçersem yandex adresi bulursa oradayım. Lezzetli görünüyor. :D
Kankaa hayırlısı olsun inşallah istediğin yerlere gelirsin.
Hayırlı olsun brocum. Bugün oralardaydım hiç aklıma gelmedi uygun vakit en kısa zamanda ziyaret edeceğim :)
JumboAli
26-01-2017, 01:19
kardeşlerim abilerim hepinizden ALLAH razı olsun . bilgisayarım yok şuan merak ettiginz bütün cevapşları tek tek pc basına gecince vericem . cok tesekkurler
Yarın öğlen geliyoruz kısmetse. :D
Ömer Musaoğlu
26-01-2017, 06:06
Benim evime de çok yakın müsait zamanda uğrayacağım😊
Bol ve bereketli kazançlar olsun. 5 yıl eğitimini aldım demişsin bu çok güzel bir durum.
Fast food genelde hadi yapalım diyip ekmeği hazır köfteyi alıp sözümona hamburger yapmaya çalışan insanlar ile dolu.
Lokasyon da iyiymiş, hayırlı olsun tekrar.
VteC_MaNiaC
26-01-2017, 11:44
Dün akşam ziyaret ettik..
Son zamanlarda yediğim en iyi burgerlerdendi...
patatesler efsane..
mekan şahane
adam kral
daha ne olsun
eline emeğine sağlık, başarın daim olsun :)
hayırlısı olsun instagramdaki yiyecek hesaplarını davet edebilirsiniz işe yarıyorlar gördüğüm kadarıyla :)
hayırlısı olsun instagramdaki yiyecek hesaplarını davet edebilirsiniz işe yarıyorlar gördüğüm kadarıyla :)
#Yemekneredeyenircom güzel yapıyor o işi :)
#Yemekneredeyenircom güzel yapıyor o işi :)
aynen onun gibi "harbiyiyorum", gurmegezginler" gibi bir sürü hesap var onlara bir tadım etkinliği düşünülebilir :)
kiraccemal
26-01-2017, 13:07
Hayırlı işler bol kazançların olsun.
orkuteren
26-01-2017, 13:16
seneler sonra da olsa sadece görüşmek ve hayırlı olsun demek için gelicem kardeşim.
http://i.hizliresim.com/Mo3opM.jpg (http://hizliresim.com/Mo3opM)
Yedik yedik iyi yedik :D
Milkshake i cekmemisiz ama onuda tavsiye ederiz :icon_tup:
Tekrar hayirli olsun, muhabbette sunumda guzeldi :)
Ben tok gittim, o yüzden tek burger. :D Siz bu arkadaşlara uyup 2 söylemeyin. :D
yürüyerek 10 dakikalık mesafemde ama bir türlü fırsat bulamıyorum yarın akşam hatunla bende gidicem :)
GokhanRS
26-01-2017, 15:20
http://i.hizliresim.com/Mo3opM.jpg (http://hizliresim.com/Mo3opM)
insan gibi yiyin :D
iştahım kabardı buakşam uğrarım büyük ihtimalle :D
tlgylmz106
26-01-2017, 15:24
Hayırlı olsun bol kazançlar inşallah :)
yürüyerek 10 dakikalık mesafemde ama bir türlü fırsat bulamıyorum yarın akşam hatunla bende gidicem :)
Black friday mi hocam
imprezaWRC
26-01-2017, 15:32
insan gibi yiyin :D
Patates kızartması haricinde hamburgerler benim anca doymamı sağlayabilir :D :D
imprezaWRC
26-01-2017, 15:34
Black friday mi hocam
Hee, yiyebildiğin kadar hamburger yiyorsun toplam 50 TL ödüyorsun. Ama bu anca işletmeciye kapkara bir cuma olur.
Yahu açık adresi google'e yazınca Baykal Caddesi çıkmıyor onun yerine Baykal Sokak işaretliyor. Yer tam olarak nerede ?
Black friday mi hocam
Ne siyahı ne cuması dayı siyah beyaz ırkçılık yapmayın :D
Hee, yiyebildiğin kadar hamburger yiyorsun toplam 50 TL ödüyorsun. Ama bu anca işletmeciye kapkara bir cuma olur.
Yahu açık adresi google'e yazınca Baykal Caddesi çıkmıyor onun yerine Baykal Sokak işaretliyor. Yer tam olarak nerede ?
Baykal caddesi baykal sokak aynı abi baktığın yer doğru yani. Yeditepe Üniversitesi üst ana giriş kapısının oradaki göbeğin orada aşağı inen cadde. (kafelerin olduğu)
imprezaWRC
26-01-2017, 15:39
Baykal caddesi baykal sokak aynı abi baktığın yer doğru yani. Yeditepe Üniversitesi üst ana giriş kapısının oradaki göbeğin orada aşağı inen cadde. (kafelerin olduğu)
Tamam o zaman problem çözüldü. :)
Tamam o zaman problem çözüldü. :)
Tabelada şuan başka bir isim var bu arada, biz de önünden geçtiğimiz halde bi 10dk oyalandık. :D
Emrecan-R
26-01-2017, 15:44
eve uzak ama gidesim var :D
Caner B.
26-01-2017, 15:52
Ben tok gittim, o yüzden tek burger. :D Siz bu arkadaşlara uyup 2 söylemeyin. :D
Oncesinde tostu gommeseydin :D iyi yedik cidden iki tane de yenilebilir,burger basarili hayirli olsun tekrar :)
imprezaWRC
26-01-2017, 16:15
Genç adamsınız ne öyle 2 tane falan :D
Caner B.
26-01-2017, 16:28
Genç adamsınız ne öyle 2 tane falan :D
Abi ben kahvalti edip gittim,gitmesem 3 ude zorlayabilirdim :D
techturkey olarak buraya cıkarma yapmak gerekir, Özel tech menusu isteriz, ordu gibi gelip ayı gibi yicez
sansar34
26-01-2017, 22:27
hafta sonu 3 5 arkadaş gelırız asaker oncesı hamburger ıyı gıder :D hayırlı olsun allah utandırmasın
Dün akşam VteC_MaNiaC ile hayırlı olsuna gittik. Herşey çok güzeldi tekrar teşekkür ederim.Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
ottoman32
26-01-2017, 23:03
teskereyi sizin dükkandan alıcam abi anlaşıldı :)
Ferhat_V
26-01-2017, 23:09
yeditepenin caddesindeyse adresi iyiymiş eğer mahalle arasına girmediysen..bende uğrayacam inşallah..hayırlı uğurlu olsun
techturkey olarak buraya cıkarma yapmak gerekir, Özel tech menusu isteriz, ordu gibi gelip ayı gibi yicez
MCN21 'in koyduğu resime bakarsak yıkarım(z) :hehe: sabah sabah canı cekermi insanın ya :D
yeditepenin caddesindeyse adresi iyiymiş eğer mahalle arasına girmediysen..bende uğrayacam inşallah..hayırlı uğurlu olsun
Yeditepe üni kavşağında ışıklara gelmeden bankamatiklerin hemen dibinde sokak var oradan aşağı doğru iniyorsun o sokakta.
Honda Accord'u olanlara %30 indirim var arkadaşlar.
Jumbo gelıyorum yrn ıstanbula
pazar gunlerı acıkmı ?
ugrayacagım yanına hayırlı olsun
kelalper
27-01-2017, 19:13
la olm telefon kapalı. Kaça kadar açıksınız ?
la olm telefon kapalı. Kaça kadar açıksınız ?
9.30 10'a kadar açık abi şuan dükkandan bildiriyorum :)
kelalper
27-01-2017, 21:45
Mc Donalds den hallice. Saka lan saka.
O 2. 240ligi yemeyecektim. Ellerine saglik superdi. Bi tane bacon sectim digerini sasirt beni dedim.1. Bittiginde doymustum genelde doyunca ikinci o kadar lezzetli gelmez ama 2. yi Pepperoni yapmislar. Harbiden o da cok lezizdi. Patateslerin yarisi kaldi valla. Ben ciddi yerim diyenleri 360 liga bekleriz. Kapida sondaj makinasi hazir beklio valla.
ottoman32
28-01-2017, 15:11
Edirneden ciktim geliyorum abi 360 ligi indirecegim :)
ottoman32
28-01-2017, 16:07
3 kere asagi yukari gittikten sonra kutuk burger yaziyormus gelecekler jum jum diye bakmasin :)
ottoman32
28-01-2017, 16:14
yikildim ya yanlis yerdeyim ya kapali :(
ottoman32
28-01-2017, 16:28
giden biri bi tarif etse ya cok yazdim alt alta ama
Bende smdi onunden gectim kapali herhalde
ottoman32
28-01-2017, 16:50
Bende smdi onunden gectim kapali herhalde
kutuk yaziyor degil dogru yerdeyim malesef.. haftasonu diye kactim geldim askerlikten
kutuk yaziyor degil dogru yerdeyim malesef.. haftasonu diye kactim geldim askerlikten
Mirhanın önünde 10 plaka linea var senin mi :)
İşler iyi herhalde haftasonu kapatma lüxlü :D
JumboAli
28-01-2017, 17:35
arkadaslar şimdi bugra yıldırım abi aradı ben mutfakta hazırlık yapıyodum kapıyı çalsaydınız keşke . pazartesi hazırlıgını yaptım kapattım şuan dükkanı. TABELA PAZARTESİ günü değişiyo sevgili kardeşim birdahaki gelişinde benden olucak hamburgerin ÇOK ÖZÜR DİLERİM. tekrarlanmayacaktır.
JumboAli benim hatun icerde ışık yanıyor biri var dedi inanmadım. Meğer sen varmıssın :) Anıl E. Black saturday yapalım dedik dukkan kapali cikti dayim :D
Ben dün gittim akşam kapatmak üzereyken kelalper abi geldiğinde biz çıkıyorduk hatta.
Kütük Burger yedik , Cheddar lı parmesanlı patates kızartması falan çok çok lezzetli.
Yüzümüze bi gülümseme geldi yedikten sonra vallahi.
Karşılaştırma yapmak hoş değil pek ama bilgi amaçlı söylüyorum gitmeyenlere.
Birçok bildik marka olmuş burger dükkanından çok çok daha lezzetli , daha butik , daha özenli kesinlikle.
Ellerine sağlık Ali.
Yeni Yeditepe sezonunun açılışını yapıyor muyuz emmi MK8800
Yeni Yeditepe sezonunun açılışını yapıyor muyuz emmi MK8800
Semtimizin mekanıymış gelir gelmez ziyaretine gidilip okuldaki hanemize bağlı 500 kişilik organize ekibi de mekanın korunması ve işleyişi adına yönlendiriyorum .
Ben hala sağlık fakültesinde kaldım :D
ottoman32
28-01-2017, 19:11
Mirhanın önünde 10 plaka linea var senin mi :)
biraz bakindim oralara malikanede cay ictim donuyorum suan 32 plaka supeb vardi:)
ottoman32
28-01-2017, 19:13
arkadaslar şimdi bugra yıldırım abi aradı ben mutfakta hazırlık yapıyodum kapıyı çalsaydınız keşke . pazartesi hazırlıgını yaptım kapattım şuan dükkanı. TABELA PAZARTESİ günü değişiyo sevgili kardeşim birdahaki gelişinde benden olucak hamburgerin ÇOK ÖZÜR DİLERİM. tekrarlanmayacaktır.
abi isik yaniyordu baktim soyle bi zorladim kapiyi ses gelmeyimce biri yanlis anlar polis molis ugrasiriz kacak geldim diye cay ictim donuyorum suan abi.. terhiste de ugrayacsgim insallah..
Semtimizin mekanıymış gelir gelmez ziyaretine gidilip okuldaki hanemize bağlı 500 kişilik organize ekibi de mekanın korunması ve işleyişi adına yönlendiriyorum .
Ben hala sağlık fakültesinde kaldım :D
miko akşam göbekte şahinle yanlıcaz gel gardaşım
miko akşam göbekte şahinle yanlıcaz gel gardaşım
Runo ile sanayideyiz makineyi pıstırıyor DERD OLACAZ.
Konu sahibi kusura bakmasın bu arada inşallah okul itibariyle bir toplu organizasyon yapacağız :D
Runo ile sanayideyiz makineyi pıstırıyor DERD OLACAZ.
Konu sahibi kusura bakmasın bu arada inşallah okul itibariyle bir toplu organizasyon yapacağız :D
Gömçürdük makineyi BE-LA oldu Allahını sevim dayım be :D
Hepimiz uygun olduğumuzda bol bol yemeye gelicez yakın zamanda, hayırlı olsun dükkan jumbo abi bol kazançlar
Jumbo baba kendime iş bulamıyorum bari bu lezzeti sivas'a taşıyalım ver bayiliği akşam namazından sonra burger yesin millet :D
Hayirli ugurlu olsun ben yeriniz izmirde zannediyordum. En kisa zamanda ringten bir dostla gelecegiz insallah :)
SinanAdalı
29-01-2017, 15:54
Adresi yazdım en kısa zamanda gömmeye geliyorum. Allah utandırmasın :)
canimrecepcim
29-01-2017, 20:02
Bu akşam 8 gibi gittim kapalıydı hayallerim yerle yeksan oldu :(
Hayırlı olsun Ali, İzmir'ede nasip olur inşallah
JumboAli
04-02-2017, 02:52
Arkadaşlar Hepinize iyi dilekleriniz temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim son bır haftadır teker teker gelip ilginen tadan merak eden arkadaslarımız ıle tanısma gorusme fırsatı yakaladık.
postları okudugumda haklı olarak bır kac arkadasımızın calısma saatlerı ıle alakalı eleştrilerini kabul edip hemen izahatını yapıyorum..
Yeni açılış sürecinde oldugumuz ıcın ve dukkanda 2kişi oldugumuz saga sola bankalara vergı dairelerine kosusturması sebeplerınden dukkanın kapalı kalma durumları oldu bu hafta ıcınde butun işlerimizi ayarladık bitirdik artık kesintiz bir şekilde hizmetinizdeyiz.
yeni menü çekiminden bir kaç ham foto paylasıyorum.
saygılar sevgıler
http://i.hizliresim.com/kGojmr.jpg (http://hizliresim.com/kGojmr)
http://i.hizliresim.com/zaXmb9.jpg (http://hizliresim.com/zaXmb9)
http://i.hizliresim.com/GPVvlV.jpg (http://hizliresim.com/GPVvlV)
http://i.hizliresim.com/yNQPX7.jpg (http://hizliresim.com/yNQPX7)
http://i.hizliresim.com/6rOZ03.jpg (http://hizliresim.com/6rOZ03)
http://i.hizliresim.com/Wg5VdN.jpg (http://hizliresim.com/Wg5VdN)
http://i.hizliresim.com/3v09dr.jpg (http://hizliresim.com/3v09dr)
http://i.hizliresim.com/R1MJqa.jpg (http://hizliresim.com/R1MJqa)
http://i.hizliresim.com/NlP5mY.jpg (http://hizliresim.com/NlP5mY)
http://i.hizliresim.com/adWomB.jpg (http://hizliresim.com/adWomB)
ErayCerit
04-02-2017, 03:08
JumboAli Peki bu görselleri bu saatte paylaşmak zorunda mıydın :( Ellerine sağlık muntazam görünüyorlar hepsi reis,eminim tadları da görüntüleri kadar başarılıdır,fakat zamanlama çok kötü oldu beee
ottoman32
04-02-2017, 10:58
abi su resimlere bak bea.. en cokta edirneden gelip yiyemeden donmek koydu ha :(
arsenikli
12-02-2017, 13:46
pazar günleri kapalımı burası
i-vtec07
12-02-2017, 18:53
Yarin sabah istanbulda olucam perşembe gününü kadar kalıcam yakın bi mevkide olursam uğrarım. Bol kazançlar
Adresi yazdım en kısa zamanda gömmeye geliyorum. Allah utandırmasın :)
Bensiz ha ?
bu saatte ağzımız şelale...
Toprağını unutma JumboAli :)
Birkan61
13-02-2017, 10:05
Bizi bitirdin be
Konuyu güncel tutalım yok mu menü foto filan yenilikler vs beklemedeyiz
Emre-Dylan
20-02-2017, 12:30
O görsellerle titrettin beni abi titrettin :hihih:
canimrecepcim
20-02-2017, 12:33
açık mı bu akşam acaba canım çekti.
Beyler bana kısmet olmadı 3 kere gittim birinde hazırlık yapıyordu kapalıydı. birinde hamburger ekmeği bitmiş nasıl satış yapıyorsa :D birinde de ben geç gttim kapalıydı :D
Artık hayat memat meselesi haline geldi benim ve kız arkadaşımın için :D
ottoman32
20-02-2017, 13:05
aynı dert bende de var :) denk getiremedim malesef bu cuma yine geliceğim inş denk gelir :)
Cuma gunu gittim Ali arkadasiminiz ellerine saglik gercekten yedigin en guzel hamburgerlerdendi. Sunum ve lezzet konusunde mukemmeldi. :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Beyler bana kısmet olmadı 3 kere gittim birinde hazırlık yapıyordu kapalıydı. birinde hamburger ekmeği bitmiş nasıl satış yapıyorsa :D birinde de ben geç gttim kapalıydı :D
adın kader olacağına,kaderin kader olsaydı derler ya emmoğlu.
hamburger ekmeğinin bitmesi hoş değil yalnız :D
adın kader olacağına,kaderin kader olsaydı derler ya emmoğlu.
hamburger ekmeğinin bitmesi hoş değil yalnız :D
Hayalle yaşarken gerçek dünyada, zamanı içmişiz haberimiz yok dayıcım.
İnat ettim yalnız bu akşamda çıkabiliriz hatunla :D o değil ona niyetlenip her çıkışımızda iki zara 100lük oluyoruz hıaa.mınaaa
canimrecepcim
20-02-2017, 13:52
Bana o şekil denk gelse en azından bi koşu gidip fırından ekmek alır , yarım ekmeğe yaptırırdım.
valla techturkey burgercisi dedi ortadan kayboldu en azından akşam eve gidince adam iki üç bişey paylaşır ama :) ne bilim mekan menü extralar filan illa biz gelek çekek ifşamı edek :D
Hangi saatlerde gelinmeli? Bu bilgi olsa keşke kapıdan geri dönülmemesi için..
Bir kaç seferdir niyetleniyorum, "ya kapalıysa? ta oraya kadar gidip geri dönmeyeyim başka sefere" diyerek direksiyonu başka bir yere çeviriyorum. Ama geleceğim bir gün mutlaka..
Hayalle yaşarken gerçek dünyada, zamanı içmişiz haberimiz yok dayıcım.
İnat ettim yalnız bu akşamda çıkabiliriz hatunla :D o değil ona niyetlenip her çıkışımızda iki zara 100lük oluyoruz hıaa.mınaaa
Marulun arasında alsaydın hem daha güzel hem de sağlıklı fit olurdu :D
geçen akşam gelmeyi düşündüm, tam çıktım baktım jumbo abimizin arabası nish adalarda uyumun ilersinde duruyo. Kapatmıştır diyip vazgeçtim ama kesin gelicem :)
pejoemre07
20-02-2017, 16:49
saatler paylaşılsa gerçekten iyi olur en azından kaça kadar gidip aç kalmadan tok bir şekilde geri dönebiliriz diye :D bide sodexo geçiyor mu yoksa sadece k.k ve nakit mi :D
JumboAli
22-02-2017, 02:08
saatler paylaşılsa gerçekten iyi olur en azından kaça kadar gidip aç kalmadan tok bir şekilde geri dönebiliriz diye :D bide sodexo geçiyor mu yoksa sadece k.k ve nakit mi :D
arkadaşlar ekmek günlük ve taze çalıştıgımız için bittigi zaman bitiyo ertesi gün tekrardan.
sabah 9 akşam 9calısıyoruz bir elemanımız yada yerime bakabilcegini düşündügüm kalitede biriside yok telefon numaram 0533 410 41 21 lutfen gelmeden once yada gelmeye niyetlenmeden önce arayınız.
zengin olma peşinde degiliz butik çalısıyoruz kalitemizin düştügünü düşündüğümüz noktada kapatıyoruz. tekrar dedıgım gibi gelmeye niyetliğinizde lütfen arayınız iyi geceler
http://i.hizliresim.com/372ABO.jpg (http://hizliresim.com/372ABO)
http://i.hizliresim.com/R0EQLG.jpg (http://hizliresim.com/R0EQLG)
JumboAli
22-02-2017, 02:11
kredi kartı online ödeme ve nakit geçerlidir arkadaşlar
JumboAli
22-02-2017, 02:17
valla techturkey burgercisi dedi ortadan kayboldu en azından akşam eve gidince adam iki üç bişey paylaşır ama :) ne bilim mekan menü extralar filan illa biz gelek çekek ifşamı edek :D
Arkadaşlar Hepinize iyi dilekleriniz temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim son bır haftadır teker teker gelip ilginen tadan merak eden arkadaslarımız ıle tanısma gorusme fırsatı yakaladık.
postları okudugumda haklı olarak bır kac arkadasımızın calısma saatlerı ıle alakalı eleştrilerini kabul edip hemen izahatını yapıyorum..
Yeni açılış sürecinde oldugumuz ıcın ve dukkanda 2kişi oldugumuz saga sola bankalara vergı dairelerine kosusturması sebeplerınden dukkanın kapalı kalma durumları oldu bu hafta ıcınde butun işlerimizi ayarladık bitirdik artık kesintiz bir şekilde hizmetinizdeyiz.
yeni menü çekiminden bir kaç ham foto paylasıyorum.
saygılar sevgıler
http://i.hizliresim.com/kGojmr.jpg (http://hizliresim.com/kGojmr)
http://i.hizliresim.com/zaXmb9.jpg (http://hizliresim.com/zaXmb9)
http://i.hizliresim.com/GPVvlV.jpg (http://hizliresim.com/GPVvlV)
http://i.hizliresim.com/yNQPX7.jpg (http://hizliresim.com/yNQPX7)
http://i.hizliresim.com/6rOZ03.jpg (http://hizliresim.com/6rOZ03)
http://i.hizliresim.com/Wg5VdN.jpg (http://hizliresim.com/Wg5VdN)
http://i.hizliresim.com/3v09dr.jpg (http://hizliresim.com/3v09dr)
http://i.hizliresim.com/R1MJqa.jpg (http://hizliresim.com/R1MJqa)
http://i.hizliresim.com/NlP5mY.jpg (http://hizliresim.com/NlP5mY)
http://i.hizliresim.com/adWomB.jpg (http://hizliresim.com/adWomB)
şeffafça ortadayız ifşalık bir durum yok
http://i.hizliresim.com/j8zB5r.jpg (http://hizliresim.com/j8zB5r)
http://i.hizliresim.com/2rvjgq.jpg (http://hizliresim.com/2rvjgq)
http://i.hizliresim.com/Bro8Mg.jpg (http://hizliresim.com/Bro8Mg)
ALPER-VNS
22-02-2017, 02:38
nerden girdim gece gece mausu kemiriyorum
hayır konuyu güncelledin sayende bizde kemiriyoruz :D:D
Konuya 12'den sonra mesaj atmak yasaklansın. İkidir aynı tufaya düşüyorum...
JumboAli
22-02-2017, 07:07
hahahaha alper abı beklıyoruz
Bende geçen haftalarda arkadaşımla gittim.Ali sağolsun güzel ağırladı hayırlı işler bol kazançlar tekrardan.
rahmitanir
22-02-2017, 07:30
Yok artık, fotolar çok acayip...
işte budur be yıktın ortalığı sabırsızlanıyoruz gelmek için hayırlı işler bol kazançlar olsun
camsemih
22-02-2017, 09:52
ali abi hayırlı olsun izmirde olmasını çok isterdim umarım gelebilirim birgün. :)
Ya nası bi hamburgerdir bu :) fotoğraflardan beli, müthiş bişey.
Arkadaş sivas'da burger mc var böyle alengirli hamburger yapan yok çok canım çekti.
SekoLive
22-02-2017, 10:32
Arkadaş sivas'da burger mc var böyle alengirli hamburger yapan yok çok canım çekti.
anıl hamburger belki yoktur ama sivas köftesi varkennnnn :allaalla: :alright:
anıl hamburger belki yoktur ama sivas köftesi varkennnnn :allaalla: :alright:
usandık kral sivas köftesinden :( canın çekti galiba yollayım :)
La dayı çökelekli ketenin yerini hangi burger tutar allahını seversen :D
La dayı çökelekli ketenin yerini hangi burger tutar allahını seversen :D
Gelin de döktürek la :D
konu hiç olmasın burger candır :D
Hayırlı olsun.Allah utandırmasın
VTec_king
23-02-2017, 00:24
hayırlı olsun Allah utandırmasın bol kazançlar versin
golgeoyunu03
23-02-2017, 10:14
Hafta içi ve hafta sonu saat kaça kadar açıksınız?
JumboAli
23-02-2017, 11:55
21.30 a kadar acıgız
barakuda26
23-02-2017, 12:22
Tok insana yedirtir bunlar, Allah hayırlı kazanç nasip etsin elinize sağlık :)
Gerçekten çok güzel görünüyor.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.Allah yolunuzu açık etsin.
ciddi derecede hamburger sever ve her yerde denemişimdir . burda yemek kısmet olmadı yolu bulmak için gittim istanbuldan eskişehire dönerken fakat bir yeri kapatmışlar geçemedim araçta mal yüklüydü gelemedim . ama herşeyden önce görüntü insana önbilgiyi verir ekmeğin görüntüsü sos kısmı etin sulu olması kombinasyon gibi bir çok detayı iyi olduğu belli şuan en çok denemek istediğim burgerci umarım kısa zamanda damlarız
fiyatlar ne aralıkta bahsedermisiniz . hayırlı satışlar bol kazançlar
JumboAli
23-02-2017, 16:07
ciddi derecede hamburger sever ve her yerde denemişimdir . burda yemek kısmet olmadı yolu bulmak için gittim istanbuldan eskişehire dönerken fakat bir yeri kapatmışlar geçemedim araçta mal yüklüydü gelemedim . ama herşeyden önce görüntü insana önbilgiyi verir ekmeğin görüntüsü sos kısmı etin sulu olması kombinasyon gibi bir çok detayı iyi olduğu belli şuan en çok denemek istediğim burgerci umarım kısa zamanda damlarız
fiyatlar ne aralıkta bahsedermisiniz . hayırlı satışlar bol kazançlar
fiyatlarımız istanbuldaki butik hamburgerciler arasındaki en ucuz fiyatlandırma . maximum30 minimum 15 kiraya burgerlerimiz mevcut
Seyfettin777
23-02-2017, 16:10
eve servis olsa ya:)
Aynen bence de.
Ben de çorbada tuzum olsun isterim, hem yabancıya da kazandırmayız.Bence bu konuyu düşünmelisin abi.Vaktim hiç yok neredeyse, eve gelince de yorgunluktan bir yere gidecek hal kalmıyor, yakın olmasına rağmen gelemedim hala...
Eve servis olursa kalite düşer. böyle devam :)
Burak K.
23-02-2017, 17:09
Kayışdağında nerde tam olarak?
Kayışdağında nerde tam olarak?
Bakkalköyden yeditepeye tırmanırken üniversitenin göbeğinde atmlerin dibinden içeri giriyorsunuz aşağı doğru inerken solda kalıyor.
Burak K.
23-02-2017, 23:59
Bakkalköyden yeditepeye tırmanırken üniversitenin göbeğinde atmlerin dibinden içeri giriyorsunuz aşağı doğru inerken solda kalıyor.
ATM'ler bu John Ross var,Baran Motors var o aralık mı?
ATM'ler bu John Ross var,Baran Motors var o aralık mı?
Yok değil, ana caddeyi yukarı doğru takip edince, Yeditepenin ana giriş kapısı var, o göbeğin oradaki atm ler. O aradan aşağı inerken solda kalıyor.
Bende bi gideyim jumboya :)
Ömer Musaoğlu
06-03-2017, 21:35
Kesinlikle tadılması gereken lezzet. Resmen Ba yıl dım ��
kayışdağında kuzenim oturuyor iş yeride orda çok sık geliyorum . bir daha ki gelişimde kesinlikle uğruycağım resimler ağzımı sulandırdı resmen...
Hakan Girginer
07-03-2017, 20:31
Karnım aç, kan şekerim düştü, arayacak halim yok.
Telefon numarasını bilen var mı?
Ömer Musaoğlu
08-03-2017, 08:35
Karnım aç, kan şekerim düştü, arayacak halim yok.
Telefon numarasını bilen var mı?
0533 410 41 21 afiyet olsun abi
fotoğraflar gerçekten çok güzel duruyor , istanbula geldiğimde kesin uğrayacağım.
Hakan Girginer
09-03-2017, 02:50
0533 410 41 21 afiyet olsun abi
Çok teşekkür ederim.
Burak K.
09-03-2017, 13:18
Ben bulamadım burayı hala ya. :D Yeditepenin karşısında bulunan bankamatiklerin arasından girdik sağda osmanlı kahvecisi kalıyor,aşağı doğru inerken solda 1-2 hamburgerci var ama hangisi bilemedim. Allah rızası için gösterin nerde :D
Ben bulamadım burayı hala ya. :D Yeditepenin karşısında bulunan bankamatiklerin arasından girdik sağda osmanlı kahvecisi kalıyor,aşağı doğru inerken solda 1-2 hamburgerci var ama hangisi bilemedim. Allah rızası için gösterin nerde :D
sağında osmanlı kahvecisi var aşağı doğru inerken soldaki kütük burger yazan yer
Hakan Girginer
11-04-2017, 02:54
Geçenlerde gittim, tadı damağımda kaldı..
Benim sorunum geç saatte yemek yemem. İş güç derken saat 10, hatta 11 oluyor.
Ben de kendi burgerimi yaptım bu hafta.
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/SUfjvU.jpg (https://imageshack.com/i/pnSUfjvUj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/QMqiHU.jpg (https://imageshack.com/i/pnQMqiHUj)
Bugün gittim, Burger gerçekten lezzetliydi :cool: elinize sağlık tekrardan.
Serkan_UR
26-04-2017, 14:32
Afiyet olsun ;
En son siz gittiniz yazanlardan size sorayım mekanın ismi Jumburger mi Kütükburger mi?
Ona göre konum bakalım
Hakan Girginer
26-04-2017, 15:00
Aslında ikisi de değil.
Burger Masters
Burak K.
26-04-2017, 15:01
Afiyet olsun ;
En son siz gittiniz yazanlardan size sorayım mekanın ismi Jumburger mi Kütükburger mi?
Ona göre konum bakalım
Kütük Burger yazıyor. Osmanlı kahvecisi yazarsanız çıkar,onun aralığından inerken hemen solda kalıyor çok aşağısında değil.
Gittim 2 kere,gerçekten efsane burger'lar. Bu aralar fırsat bulayım yine gidicem. Aslında bi buluşma bile ayarlanabilir orada. :)
Serkan_UR
26-04-2017, 15:24
Aslında ikisi de değil.
Burger Masters
Hakan abi bana direk bu sahneyi hatırlattı bu isim bolluğu
https://youtu.be/G6atyUd4N14
Kütük Burger yazıyor. Osmanlı kahvecisi yazarsanız çıkar,onun aralığından inerken hemen solda kalıyor çok aşağısında değil.
Gittim 2 kere,gerçekten efsane burger'lar. Bu aralar fırsat bulayım yine gidicem. Aslında bi buluşma bile ayarlanabilir orada. :)
Tamamdır sokağı bu bilgilerle buluruz Başka burgercilerde var demişler arkadaşlar yanlış yere girmeyelim diye tabela adını soruyorum :)
En azından 2 seçeneğe düşüldü
Kütük burger
Burger masters :D
.::EmrE::.
26-04-2017, 17:13
Muazzam güzel hamburger yapıyor Ali . Mekan çok sempatik, kesinlikle tavsiye edilir. Fakat gördüğüm en büyük eksik, mekana 5 kere gittiysem 4'ünde kapalıydı.
Burak K.
26-04-2017, 19:32
Hakan abi bana direk bu sahneyi hatırlattı bu isim bolluğu
https://youtu.be/G6atyUd4N14
Tamamdır sokağı bu bilgilerle buluruz Başka burgercilerde var demişler arkadaşlar yanlış yere girmeyelim diye tabela adını soruyorum :)
En azından 2 seçeneğe düşüldü
Kütük burger
Burger masters :D
Abi dükkanın içinde kütükler var. :D Zaten dükkana girince TechTurkey havası var içerde,insan hissediyor. :D
free-hifi
02-03-2018, 18:44
Güncel Durum nedir?
Haziran da uğradım, kapalıydı.
Mutlu Değerli
02-03-2018, 20:48
Ali Papuccuoglu (@alipapuccuoglu) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/alipapuccuoglu/)
burdan ulaşabilirsiniz
JumboAli
03-03-2018, 11:27
Ataşehirdeki dükkan kapalı arkadaslar kucukyalı sanayiyi sitesinde köfte imalathanemiz devam ediyo. yeditepenin karşısındaki dukkan bizim için pek hayırlı olmadı acıkcası o yuzden gectıgımız yaz kapatma kararı aldık. admin abilerden rica etsem konuyı kilitleyebilirler mi?