Orijinalini görmek için tıklayınız : Wagon Porche mu olur yaa
UĞUR YUMAK
25-01-2017, 06:38
Wagon Porche mu olur diye konuşurken fotoları geldi ve anladım ki olurmuş :D
422 hp ve çok yakışıklı bir tasarım olmuş.
Porsche'nin ilk wagon tasarımı: Sport Turismo - Otoajanda.com (http://otoajanda.com/porsche-sport-turismo/)
Dünyadaki tüm insanlardaki markacı zihniyet oldukça her şey olur. Porsche suv da olur wagon da olur. Lambo suv da olur. Sedan ferrari de olur. Louis vuitton çanta da olur. Iphone da olur. Markası olsun ne olursa olsun.
Bir Tofaş olamadıktan sonra neyler gönül Porsche'yi ferrariyi. Zaten Yok, hep Yok, hiç Yok ve de hiç olmayacak
muratabdoglu
25-01-2017, 07:55
İlk baktığımda Wagon gibi gelmedi gözüme.
Daha büyük duruyor jip gibi. Evet oha, jip değil ama wagonda değil sanki.
bence tövbe estağfurullah birşey olmuş.
Çok hırçın olmuş
Panamera nın biraz kilo almış haline benziyor :)
süleymann
25-01-2017, 08:11
gri ferrari oluyorsa hepsi olur.
cls shooting brake formunda tadında olmuş ki vag groupun elinde rs6 ve türevi birton sw şasi varken porschedede neden olmasın dediler heralde :D
Arkası ninja kaplumbağaların suratına benzemiş.
http://rlv.zcache.com/svc/getimage?id=21b02289-e41c-4107-be67-e1252adbd40d&max_dim=324&square_it=true
osmanaydo
25-01-2017, 08:23
Gri vagonlar başka güzel.
hormonlu panamera gibi
değişik bence satar. hemde satar yani.
aposport
25-01-2017, 08:26
olur hemde çok güzel olur. Ödül bile alabilir.
Büyümüş z3m gibi geldi banada :D
Wagon Porche mu olur diye konuşurken fotoları geldi ve anladım ki olurmuş :D
422 hp ve çok yakışıklı bir tasarım olmuş.
Porsche'nin ilk wagon tasarımı: Sport Turismo - Otoajanda.com (http://otoajanda.com/porsche-sport-turismo/)
Burada konu açıp 2 kelime sonrasında sadece kendi web sitenizin linkini verecekseniz bu işin suyu çıkar. Techturkey backlink merkezi değildir....
Konu açacaksanız açtığınız konunun altını o konunun içeriği ile tam olarak doldurun yani sitenizdeki içeriği, fotoğrafları vs. buraya da ekleyin, altına da kaynak olarak kaynak neresi ise onu koyun.
Aksi taktirde tüm konularınız silinecektir bilginiz olsun....
Adam reklam yapiyormus be,bizde alet mi olduk mike?
Bildigimiz panam bu,sadece ufak oynamalarla wagon konsept olmus...
coolvtec
25-01-2017, 12:22
panemara da güzel olmuş valla. çok beğendim. sırada minibus van var :)))
gokberkeren
25-01-2017, 12:45
Bu 4 kapılı Ferrari FF tadında,Panamera+Cayenne karışımı bir araç olmuş,Wagonla pek bağdaştıramadım.V70,E61,Avant gibi araçların yanında buna wagon demek hiç içime sinmedi.
Ama güzel mi? Güzel.
Gözünü sevdigimin rs6sı....
RS6 hayalim halen devam etmekte :)
Ama güzel araç yapmış namısssızzz :D
panamera çok iyi derken bu ondan daha güzel geldi gözüme.
porsche spor günlük otomobil konusunda aştı kendini.
Benim wagon anlaşıma göre pek bi wagon yani SW yada ESTATE sınıfına benzemiyo, A3 gibi Sportback tadında yani cayenin alçaltılmışı duruyor. Şöyle bir RS4 RS6 gibi durmuyor wagonlukta :)
Otto_Skorzeny
25-01-2017, 16:59
panamera grandcoupe