Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Plastik Cerrahi ve Yara İzi Lazer Uygulaması hk. (ACİL)
Emre-Dylan
26-01-2017, 01:34
Merhabalar, 40 45 gün önce ağır bir trafik kazası geçirdim iş yerinin servisiyle(İşyerine bağlı değil ayrı bir firma). Kaza sonucu elmacık kemiğim tek taraflı kırıldı 2 3mm içeri göçtü arka koltukta oturmama rağmen. Bu bölgeye plastik cerrahi dolgu yapacak ameliyat olmam gerekiyor o göçüğü doldurmak için. Sol kaşımın 5cm üstünden kaşa doğru bir yarık var. Ayrıyetten kaşımın ucunun bitiş yerinden sakalıma doğru, bir 5cm daha yarık oluştu ve dikiş atıldı bu yerlere(30 kadar) ama iz kaldı.
Şimdi servis firması bütün masraflarımı karşılayacak ama en iyi plastik cerrahi ve en güzel lazer tedavisi uygulayan yerler hakkında hiç bir fikrim yok. Bildiğiniz duyduğunuz özel hastane veya klinik tavsiye edebilir misiniz? Dediğim gibi en iyi yer en iyi doktor olmalı para sorun değil bütçe sınırsız. Aklımda şuan güven hastanesi var, sizlerin de tavsiyelerinizi bekliyorum durumum birazda acil teşekkür ederim.
ertantamer
26-01-2017, 02:12
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
_driver_
26-01-2017, 05:43
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Op. Dr. Hakan Bulam | Kariyer.net (http://www.kariyer.net/ozgecmis/hakanbulam) Kendisi çocukluk arkadaşımdır. Giresun'dan Eray derseniz elinden geldiğince yardımcı olur
ghibli06
26-01-2017, 07:52
çok geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun kardesım. moralini yüksek tut,ALLAH tan daha beterı olmamıs
muratabdoglu
26-01-2017, 09:01
Çok geçmiş olsun...
gazi hastanesi plastik cerrahi kemal fındıkçıoğlu
araştırın şiddetle tavsiye ediyorum ;)
Emre-Dylan
26-01-2017, 20:38
gazi hastanesi plastik cerrahi kemal fındıkçıoğlu
araştırın şiddetle tavsiye ediyorum ;)
Abi şuan için plastik cerrahide güven hastanesini düşünüyorum orayla daha gidip görüşmedim lazer tedavisi var mı orada bilmiyorum ama uzman bir lazer tedavisi uygulayan yerde bulmam lazım acil çünkü firmanın sözleşmesi bitmeye az kaldı ve teminat bedelinden tedavi parasını belirleyip ayırmamız lazım
Çok geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsun kardesım. moralini yüksek tut,ALLAH tan daha beterı olmamıs
Çok teşekkürler abi tabi haklısın beterin beteri vardır ama göz göre göre olması çok can sıkıcı. Bizim şoför uyuyup karşı şeride geçmeseydi iyiydi. İlk başlarda moralim çok bozuktu ama yavaş yavaş insan buna da alışıyor, tabi kesilen taraf çok dikkat çekiyor. Oda anlık bi can sıkıcı durum oluşturmuyor değil ama bakalım çözeceğiz inşallah.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim abi sağolasın
çok geçmiş olsun :(
Çok teşekkür ederim Bülent abi
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Op. Dr. Hakan Bulam | Kariyer.net (http://www.kariyer.net/ozgecmis/hakanbulam) Kendisi çocukluk arkadaşımdır. Giresun'dan Eray derseniz elinden geldiğince yardımcı olur
Abi dediğim gibi maddiyat önemli değil bütçe çok çok yüksek 2 ev parası yani servis firmasının teminat bedeli bayağı yüksek ama hakan beyide araştıracağım teşekkürler çok sağol abi.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim kardeşim amin.