Orijinalini görmek için tıklayınız : EDY Coffe ile ticari anlaşmazlık, ödemesini yapmıyor, emeğimin karşılığı yok!
Arkadaslar merhaba. Aylar önce başlıkta belirttigim Edy Coffee nin Kayseride bulunan şubesine duvar resmi calismasi yapmak icin Ankaradan kalkip gittim. Aradiklarinda edy coffeenin acilisinin yapilacagini ve acele etmem gerektigini söylediler. Bende Ankarada devam eden isimi birakip kayseriye gittim. Beni arayan daha önce nevsehirde calistirdigi cafeyi boyadigim, sonrasinda kapatıp Edy coffeede müdür olarak ise baslayan bir arkadaştı. Bu yüzden güvendim kalktim gittim. Kayserinin işlek caddelerinden Sivas Caddesi üzerinde bulunan Edy Coffee duvarina istedikleri resimleri yaptim. Hatta konuştuğumuzun dışında ekstra 7 metre bir duvara gökyüzü görüntüsü istediler ucret talep etmedim. Gitmeden önce 1000 lira ödeme yapılmıştı. Kalan 1000 lirada is bitiminde diye konusmustuk. Is bittikten hemen sonra nakit olmadigini ama istersem bankaya gidip cekebileceklerini söylediler. Ama otobüsüme az bir süre kaldığı için ibanima yollamalarini istedim. Aylardir bugün yarin diye salliyorlardi. Bugun aradigimda ise vermeyeceklerini söylediler. Isten çıkardıkları mudur den alacakmisim:) bende bu duruma sessiz kalmayıp sosyal medya üzerinden sesimi duyurmak istedim. Kayseride bulunan arkadaslardanda ricam Edy Coffee yi kullanmamalari.
O nasıl iş ? Sen müdüre mi çalıştın , kafeye mi ? Arkadaşlara bence 1000 liralık bir ziyaret yapılması gerekiyor
ghibli06
26-01-2017, 13:41
Arkadaslar merhaba. Aylar önce başlıkta belirttigim Eddy Coffee nin Kayseride bulunan şubesine duvar resmi calismasi yapmak icin Ankaradan kalkip gittim. Aradiklarinda eddy coffeenin acilisinin yapilacagini ve acele etmem gerektigini söylediler. Bende Ankarada devam eden isimi birakip kayseriye gittim. Beni arayan daha önce nevsehirde calistirdigi cafeyi boyadigim, sonrasinda kapatıp Eddy coffeede müdür olarak ise baslayan bir arkadaştı. Bu yüzden güvendim kalktim gittim. Kayserinin işlek caddelerinden Sivas Caddesi üzerinde bulunan Eddy Coffee duvarina istedikleri resimleri yaptim. Hatta konuştuğumuzun dışında ekstra 7 metre bir duvara gökyüzü görüntüsü istediler ucret talep etmedim. Gitmeden önce 1000 lira ödeme yapılmıştı. Kalan 1000 lirada is bitiminde diye konusmustuk. Is bittikten hemen sonra nakit olmadigini ama istersem bankaya gidip cekebileceklerini söylediler. Ama otobüsüme az bir süre kaldığı için ibanima yollamalarini istedim. Aylardir bugün yarin diye salliyorlardi. Bugun aradigimda ise vermeyeceklerini söylediler. Isten çıkardıkları mudur den alacakmisim:) bende bu duruma sessiz kalmayıp sosyal medya üzerinden sesimi duyurmak istedim. Kayseride bulunan arkadaslardanda ricam Eddy Coffee yi kullanmamalari.
geçmiş olsun kardeşim, ifşa edin böylelerini hiç korkmayın! memleket iş yaptırıp da parasını ödemeyenlerle dolmaya başladı... sen bir nevi şanslısın, paranın yarısını almışsın ve de kendin çalışmışsın, ya 3-5 tane adamla yapsaydın? ya 10bin liralık da boya alsaydın? memleketin çivisi çıktı, resmen anarşiye doğru gidiyoruz... (anarşi bir terör çeşidi değildir aslında, toplumun kuralsızlaşması kanunsuzlaşmasını ifade için kullanılır)
ProdriveSTI
26-01-2017, 13:41
Okurkan sinirlendim,en nefret ettiğim şey...Miko style soda şişesine oturtacaksın bunları. :) MK8800
Kayserili arkadaşlarla gidip oturup 1010 TL lik yemek yiyip.
Hesap geldiğinde de 10 TL bırakıp mevcut müdürü çağırıp kalan 1000'i de işten çıkardığınız müdür den alın demek en güzel cevap olur sanki.
Şakalar ülkesi yemin ediyorum valla ya biri el çırpsa da uyansak spor gazetesi.
Yiğit G.
26-01-2017, 13:45
En nefret ettiğim olaydır.. Hemen dava açın ... Bumu yaptıgınız resim ?
https://irs2.4sqi.net/img/general/width960/105140884_4ERZR_bpetVHkAQjVKaW9Tyhf9-RcX9W3qDpurarigw.jpg
Hesabiniz benden ödendi:) lutfen gidin yapin abi. Benden size helaldir.
Varsa ig adresi yada facebook adresleri oradan da bu olayı anlatın derim , geçmiş olsun.
Edy Coffee | Facebook (https://www.facebook.com/edyfuncenter/?fref=ts)
Edy Coffee Kayseri (@edyfuncenter) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/edyfuncenter/)
https://tr.foursquare.com/v/edy-coffee--restaurant/56576cd9498e9d79bfe200a5
Linkleri bunlar.
Şimdi bakınca farkettimde ismi eddy değil EDY imiş. Konuyu düzenleme yetkim olmadığından değiştiremiyorum. Konu içerisindeki EDDY Coffee ibarelerini EDY Coffee yapabilecek birileri var mı ?
O nasıl iş ? Sen müdüre mi çalıştın , kafeye mi ? Arkadaşlara bence 1000 liralık bir ziyaret yapılması gerekiyor
Yapacak bir ekip varsa eğer hakikaten parasında değilim. Gidip yeyin için :D maksat onlardan çıksın.
geçmiş olsun kardeşim, ifşa edin böylelerini hiç korkmayın! memleket iş yaptırıp da parasını ödemeyenlerle dolmaya başladı... sen bir nevi şanslısın, paranın yarısını almışsın ve de kendin çalışmışsın, ya 3-5 tane adamla yapsaydın? ya 10bin liralık da boya alsaydın? memleketin çivisi çıktı, resmen anarşiye doğru gidiyoruz... (anarşi bir terör çeşidi değildir aslında, toplumun kuralsızlaşması kanunsuzlaşmasını ifade için kullanılır)
Abi birde mafyacılık oynuyorlar. Konuşma lan falan. İfademi alırlarmış :D
Okurkan sinirlendim,en nefret ettiğim şey...Miko style soda şişesine oturtacaksın bunları. :) MK8800
Hak ediyorlar. Ve adamların sosyal medya profili vatan millet sevdalısı :)
Hesap geldiğinde de 10 TL bırakıp mevcut müdürü çağırıp kalan 1000'i de işten çıkardığınız müdür den alın demek en güzel cevap olur sanki.
Önceki postta da belirttim. Yapan olursa haber versin rahatlıycam :D
En nefret ettiğim olaydır.. Hemen dava açın ... Bumu yaptıgınız resim ?
https://irs2.4sqi.net/img/general/width960/105140884_4ERZR_bpetVHkAQjVKaW9Tyhf9-RcX9W3qDpurarigw.jpg
Aynen. Görselide ben seçmedim zaten. Zevkleri enteresan :) Dava işiyle şu yoğunlukta uğraşamayacağım için sosyal medyadan yürümeyi tercih ediyorum.
Varsa ig adresi yada facebook adresleri oradan da bu olayı anlatın derim , geçmiş olsun.
Linkleri paylaştım. :) Bileklerinize sağlık şimdiden.
dasemert
26-01-2017, 13:58
En iyisini yaptın ifşa etmekle böyle yapan çok insan var özel üniversiteye iş yaptığımda 400 lira için kıvırıyorlardı.2012 de falandı sanırım izmir göztepe takımına dev pankart hazırlamıştık karlı havada söğütlüçeşme de yapmıştık sabaha kadar dona dona.750tl alacağım kalmıştı 30 adam adam denirse tabi toplayıp veremediler.
GokhanRS
26-01-2017, 13:59
hepimiz sıfır verelim mi sayfasına puanlama bölümüne. :D kapatıp yenisini açmak zorunda kalır.
En iyisini yaptın ifşa etmekle böyle yapan çok insan var özel üniversiteye iş yaptığımda 400 lira için kıvırıyorlardı.2012 de falandı sanırım izmir göztepe takımına dev pankart hazırlamıştık karlı havada söğütlüçeşme de yapmıştık sabaha kadar dona dona.750tl alacağım kalmıştı 30 adam adam denirse tabi toplayıp veremediler.
ilk defa başıma gelmiyor. Daha önce de para veremeyenler oldu. Adamlar aradı işler yolunda gitmedi. kusura bakma ödemeni yapamadık dediler. İlerde düzelirse öderiz dediler. Beklentim kalmadı ama bir şeyde demedim. Bunların parası var ama yüzsüzler. Bu zoruma gidiyor bro :)
altugkocer
26-01-2017, 14:04
5,5 sene nefret ederek üniversite okuduğum şehirden tekrardan nefret ettim :)
6-7 sene önce mezun oldum. Diplomamı dahi almadım. O tarihten beri 150 km yakınına bile yaklaşmadım :D
Umarım alırsınız paranızı. Bu tür konularda sosyal medya epey önemli, paranızın peşine düşün.
Yiğit G.
26-01-2017, 14:05
Buradan 3-5 kişi ile ifşa zor , kesinlikle ekşisözlükte konu açtırmalısın.. Edy Cafe Kayseri Rezaleti diye.. Biraz da acıtasyon yapıp açın konuyu.O zaman çok etkili olur
Bir de nacizane bu uyuşmazlığı ileride hukuksal alana taşırsanız görüşmeleri yazılı yapın. Mail atın mesaj yazın ya da aba altında sopa gösterin yiğit'in dediği gibi.
Paramı vermezseniz ifşa ederim diyin. Öyle bir duruma senden 1000 gider ama onların imaj kaybı çok daha fazla olur.
5,5 sene nefret ederek üniversite okuduğum şehirden tekrardan nefret ettim :)
6-7 sene önce mezun oldum. Diplomamı dahi almadım. O tarihten beri 150 km yakınına bile yaklaşmadım :D
Umarım alırsınız paranızı. Bu tür konularda sosyal medya epey önemli, paranızın peşine düşün.
Laf anlatılabilecek tarzda insanlar değiller. O yüzden sosyal medya ile yola getirmek gibi bir planım var :) Vermezler artık diye düşünüyorum.
Buradan 3-5 kişi ile ifşa zor , kesinlikle ekşisözlükte konu açtırmalısın.. Edy Cafe Kayseri Rezaleti diye.. Biraz da acıtasyon yapıp açın konuyu.O zaman çok etkili olur
Ekşide tanıdığım yok malesef. Ama techturkey'in google gücü yeterince fazla. :) Buna inanıyorum.
Bir de nacizane bu uyuşmazlığı ileride hukuksal alana taşırsanız görüşmeleri yazılı yapın. Mail atın mesaj yazın ya da aba altında sopa gösterin yiğit'in dediği gibi.
Paramı vermezseniz ifşa ederim diyin. Öyle bir duruma senden 1000 gider ama onların imaj kaybı çok daha fazla olur.
Görüşmeler yazılı olarak var zaten ama tamamı işten çıkarılan müdür ile. O adamı ifşa etmek istemiyorum çünkü iyi niyetli biri.
böyle bir yeteneğim olsaydı hiçbirşeyi düşünmeden gidip gece duvarını camını çerçevesini neyi varsa boyardım
Allah, işçinin hakkını ödemeyenlere hasımdır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed; “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" buyurur. Duvarınıza yaptırdığınız resmin yarı ücretini iş başlamadan ödeyip yarı ücretini ödemedikten sonra emek veren kişiye "seninle anlaşan müdür işten çıkartıldı, git ondan al" diyen bir firma bu dünyada ne kadar zengin olursa olsun, diğer tarafta bu kul hakkının hesabını veremez. Herkes bilsin, gideceği yerin zihniyetini bilerek seçsin..
yazdım facebook duvarlarına
herkes yazsın benzer birşeyler
GokhanRS
26-01-2017, 14:14
ben girdi en düşük puanı verdim sayfasından.
Farketmez adamı ifşa edecek değilsin. Kişinin sana attığı mail'in uzantısı - imzasında temsil ettiği yer önemli.
Bu adam senden bu hizmeti firmanın bilgisi olmadan mı aldı ? Hayır. Kocaman resim yapmışsın mekanına.
Yaptıkları en hafif tabiriyle hak yemek. Sen şimdi mekana gidip kahve içsen kardeş hesabı da arka masadan al desen olur mu ? Olmaz.
Şu telefonu tamir etmeyince mekana kamyonla dalan abi vardı onu kayseriye gönderelim lütfen :)
Üzüldüm inan emek vermişsin ama hakkını yemişler ....ler.
(Eğer paylaşılan linkteki resmi sen yaptıysan ayrıca tebrik ederim harika görünüyor)
Allah, işçinin hakkını ödemeyenlere hasımdır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed; “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" buyurur. Duvarınıza yaptırdığınız resmin yarı ücretini iş başlamadan ödeyip yarı ücretini ödemedikten sonra emek veren kişiye "seninle anlaşan müdür işten çıkartıldı, git ondan al" diyen bir firma bu dünyada ne kadar zengin olursa olsun, diğer tarafta bu kul hakkının hesabını veremez. Herkes bilsin, gideceği yerin zihniyetini bilerek seçsin..
yazdım facebook duvarlarına
herkes yazsın benzer birşeyler
Abi çok sağol. Sanırım çok pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak :)
böyle bir yeteneğim olsaydı hiçbirşeyi düşünmeden gidip gece duvarını camını çerçevesini neyi varsa boyardım
Düşündüm onuda ama haklıyken haksız konuma düşmeye gerek yok.
ben girdi en düşük puanı verdim sayfasından.
teşekkürler :)
Farketmez adamı ifşa edecek değilsin. Kişinin sana attığı mail'in uzantısı - imzasında temsil ettiği yer önemli.
Bu adam senden bu hizmeti firmanın bilgisi olmadan mı aldı ? Hayır. Kocaman resim yapmışsın mekanına.
Yaptıkları en hafif tabiriyle hak yemek. Sen şimdi mekana gidip kahve içsen kardeş hesabı da arka masadan al desen olur mu ? Olmaz.
Şu telefonu tamir etmeyince mekana kamyonla dalan abi vardı onu kayseriye gönderelim lütfen :)
Üzüldüm inan emek vermişsin ama hakkını yemişler ....ler.
(Eğer paylaşılan linkteki resmi sen yaptıysan ayrıca tebrik ederim harika görünüyor)
Teşekkür ederim. Konuştuğum arkadaş zaten hep onlar adına konuştu. Şunu istiyorlar yapabilir miyiz diye sürekli soruyordu. Sanırım höt deyince susacak sanıyorlar herkesi.
herkes yazıyı kopyalayıp direk sayfalarına yapıştırsın abi Evrenoz
forum olaya el attı yakında çözülür :D
altugkocer
26-01-2017, 14:41
Biz değerlendirmeye başladıktan sonra yıldızları 2.1 e düşmüş :)
adamlar diyecek ne oluyor lan
GokhanRS
26-01-2017, 14:53
ahhaha. facebook sayfası on numara olmuş. 1.5 puan ve onlarca kişi hırsız yazmış.
Evet 1 yıldızlar artıyor devam devam. :D
AhmetKaratay
26-01-2017, 14:54
Evren abiden alıntı yaparak bende bunu yazdım face duvarına ve puanlamasına , inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Şurda dursun, bakarsın presler sonuç getirir öderler paranı. (Umarım)
http://i.hizliresim.com/r6o3M7.jpg (http://hizliresim.com/r6o3M7)
Ben de destek verdim. Sende var mısın Berkan :D
kelalper
26-01-2017, 14:58
arkadaş bu modeller hep böyle. Yalova marinada bir restoran dış mekanı için elektrikli ısıtıcı dışında webasto istedi. Adama anlattık abi alan çok büyük verimli olmaz sıcak hava uçar gider dedik. Yok ben üstünü kapatıcam camların arasını kapatıcam. Abi koca göle yoğurt çalmaya benziyor 3 tane makine ile olmaz falan yok istiyorum da istiyorum. Tamam dedik montajı siz yapın tamamdır. Montaj ücreti şu kadar ok. Montaj elden veririz hadi ok. Gittik montaja gündüz çalışıyoruz Kasım ayı hava buz. Adamın suratı asık; geldi yaa gürültü oluyor müşteri gelmiyor başka türlü yapalım dedi. Abi bilmem kaç tane kasa var onları deliyoruz nasıl olucak dedik. Gece kapattıktan sonra çalışsanız dedi. Hadi ona da eyvallah. Bilmem kaç tane odundan kasa ama içinden sürekli metal kalın çivi çıkıyor punch bozuluyor haydee yeni punch. Bu arada da sabah başlamadan adama sorduk yemekleri dışarıda nerede yiyebiliriz diye adamda saçmalamayın burası varken menüden seçin dedi. Bizde ayıp olmasın diye sürekli çalışana çıkan tabldot istedik. Neyse bütün gece çalıştık bitmedi en azından delme işini bitirdik ertesi günü montaj sürdü akşama montaj bitti çalıştırdık. Koca mekanın uç kısmı ısınıyor fena değil ama giriş tarafı soğuk çünkü koca açıklık var hemde makine oraya kadar sıcak hava basamıyor debili olarak. Neyse adamın suratı asıldı falan filan. Ödeme yapacak şimdi bu iş istediğim gibi olmadı ama yapacak bişey yok dedi. Biz sana anlatmaya çalıştık dedik vs. Tamam ödemenizi yaparım eksik malzemeler gelince dedi. Eksik malzemede 1 tane menfez vidalarken çatladı adam yok bu değişsin dedi ok dedik.Yollarız dedik yok siz takıcaksınız dedi. iyi eyvallah. Eve döndük sabah malzemeyi aldık gittik taa yalovaya taktık. Tamam hesap kitap yapalım borç harç kalmasın dedi. Dedik montaj parası belli. Yok o değil dedi. Alla alla dedik oturduk. Adam yediğimiz yemekten içtiğimiz çaya içtiğimiz suya kadar hesap çıkarmış 410 lira hesabı önümüze koydu. Bi tane de bira var ama o da benden olsun dedi. Çayı biz istemedik sürekli kendileri getirdiler. E dedim çay neyin nesi e gece burada kaldınız içeride uyudunuz onun için dedi. Uyuduğumuz yerde restoranın içinde sandalyede uyuduk 1-2 saat sabaha karşı. Şimdi bu herif Almancı senelerce Almanyada çalışmış geri dönmüş restoran açmış 5 vakit namaz kılıyor içki içmiyor ama satıyor. İstediğini yapabilir isterse kaşar peynire tapsın beni ilgilendirmiyor. Şimdi bu herife sen ne dersin abi.
HalilMacit
26-01-2017, 15:00
Adnan Aksu adıyla Yorum yapıldı. 1 Yıldız verildi. Yalnız yeteneğin çok iyiymiş. Tebrik ederim.
ErkanCanS
26-01-2017, 15:03
Uzgunuz bu gonderiye su an ulasilamiyor kaldirilmis olabilir diye hata aliyorum , puan verirken.
arkadaş bu modeller hep böyle. Yalova marinada bir restoran dış mekanı için elektrikli ısıtıcı dışında webasto istedi. Adama anlattık abi alan çok büyük verimli olmaz sıcak hava uçar gider dedik. Yok ben üstünü kapatıcam camların arasını kapatıcam. Abi koca göle yoğurt çalmaya benziyor 3 tane makine ile olmaz falan yok istiyorum da istiyorum. Tamam dedik montajı siz yapın tamamdır. Montaj ücreti şu kadar ok. Montaj elden veririz hadi ok. Gittik montaja gündüz çalışıyoruz Kasım ayı hava buz. Adamın suratı asık; geldi yaa gürültü oluyor müşteri gelmiyor başka türlü yapalım dedi. Abi bilmem kaç tane kasa var onları deliyoruz nasıl olucak dedik. Gece kapattıktan sonra çalışsanız dedi. Hadi ona da eyvallah. Bilmem kaç tane odundan kasa ama içinden sürekli metal kalın çivi çıkıyor punch bozuluyor haydee yeni punch. Bu arada da sabah başlamadan adama sorduk yemekleri dışarıda nerede yiyebiliriz diye adamda saçmalamayın burası varken menüden seçin dedi. Bizde ayıp olmasın diye sürekli çalışana çıkan tabldot istedik. Neyse bütün gece çalıştık bitmedi en azından delme işini bitirdik ertesi günü montaj sürdü akşama montaj bitti çalıştırdık. Koca mekanın uç kısmı ısınıyor fena değil ama giriş tarafı soğuk çünkü koca açıklık var hemde makine oraya kadar sıcak hava basamıyor debili olarak. Neyse adamın suratı asıldı falan filan. Ödeme yapacak şimdi bu iş istediğim gibi olmadı ama yapacak bişey yok dedi. Biz sana anlatmaya çalıştık dedik vs. Tamam ödemenizi yaparım eksik malzemeler gelince dedi. Eksik malzemede 1 tane menfez vidalarken çatladı adam yok bu değişsin dedi ok dedik.Yollarız dedik yok siz takıcaksınız dedi. iyi eyvallah. Eve döndük sabah malzemeyi aldık gittik taa yalovaya taktık. Tamam hesap kitap yapalım borç harç kalmasın dedi. Dedik montaj parası belli. Yok o değil dedi. Alla alla dedik oturduk. Adam yediğimiz yemekten içtiğimiz çaya içtiğimiz suya kadar hesap çıkarmış 410 lira hesabı önümüze koydu. Bi tane de bira var ama o da benden olsun dedi. Çayı biz istemedik sürekli kendileri getirdiler. E dedim çay neyin nesi e gece burada kaldınız içeride uyudunuz onun için dedi. Uyuduğumuz yerde restoranın içinde sandalyede uyuduk 1-2 saat sabaha karşı. Şimdi bu herif Almancı senelerce Almanyada çalışmış geri dönmüş restoran açmış 5 vakit namaz kılıyor içki içmiyor ama satıyor. İstediğini yapabilir isterse kaşar peynire tapsın beni ilgilendirmiyor. Şimdi bu herife sen ne dersin abi.
böyle durumlarda benim içimden sürekli burnuna kafa atmak geçiyor zaten agresif bir yapım var tartışmayı pek becerebilen birisi değilim muhtemelen burnunu kırardım sonrası boka sarardı belki ama keşke burnunu kırsaydınız
1 puan verildi. facebook kapak fotoğrafı manidar...
Emrecan-R
26-01-2017, 15:05
ahuahahahaha abi kusura bakmada çok güldüm.Dayımlar o şekilde iş yapıyor adam özellikle su bile içmiyor biryerde :D
Sosyal medyanın etkisini birazdan çok iyi görecek :)
Ben de onu yazdım. :)
GokhanRS
26-01-2017, 15:07
etkisini görücekler.
altugkocer
26-01-2017, 15:07
167 kişi beğenmiş sayfayı, şöyle bi en az 1000 kişi beğenmiş olsaydı daha iyiydi
kelalper
26-01-2017, 15:08
böyle durumlarda benim içimden sürekli burnuna kafa atmak geçiyor zaten agresif bir yapım var tartışmayı pek becerebilen birisi değilim muhtemelen burnunu kırardım sonrası boka sarardı belki ama keşke burnunu kırsaydınız
sorun şu ben normal insan gibi vuramıyorum. Sıkıntı çok oluyor.
SpeedlinE™
26-01-2017, 15:11
fake hesaplardan puan ve yorumlar ile işlem tamam. En azından fb üzerinden
GokhanRS
26-01-2017, 15:13
Adamın üstüne düştüğünü hayal ettim bi an.
http://i.capsspot.com/s/38/1/900259.jpg
bu kadarını ben bile beklemiyordum :D sosyal medyaları kan ağlıyor şuan. Google'da ilk sayfayada çıkmış forum. En azından kendi çevrelerine rezil olmuşlardır. Hepinize teşekkürler.
phoenixs
26-01-2017, 15:21
Kendim memurum babam senelerce esnaflık yaptı allah esnafların yanında olsun.Mal satmak sattığın malın parasını almak o kadar zor ki hocam peşini bırakmayın 15 kuruşa maal olan çayı 5'tl ye satıyorlarsa senin ücretini el emeğini hakkını eşşek gibi ödeyecekler zaten hiç sevmem Kayseri'yi
hacı uygulamayı yaptıgın yer dükkan dışında olsaydı git 1k liralık adamsınız yaz komple dicektim de de dükkanın içindeymiş.geçmiş olsun :/
mehmet6r
26-01-2017, 15:35
Ekşi sözlük böyle konular hakkında bayağı duyarlı. Varsa tanıdığınız bir yazara başlık açtırın bence, forumda da illaki yazar vardır muhakkak. Geçmiş olsun...
caglar adlı kullanıcı fake mi bilmiyorum ama ne güzel yazmış öyle :D
Geçmiş olsun. Böyle işletmelerin aldığı her kuruş haram. 1 puan verdim 1.2 oldu şuan ortalamaları
Ada sahin olarak islem tamam. Bole insanlara acaip uyuz oluyorum. Ins hakketiklerini bulurlar.
Google a " Edy cafe " yazınca çıkmıyor bu konu.. Halbu ki insanlar genelde Edy Cafe diye aratmış. Edy cafe olarak biliyor insanlar sanırım daha çok.. Gerçi başlık Edy cafe olmadığı iyi olmuş. Facebook ta bile Edy cafe yazmamışlar. Doğrusu Edy Cafe değil demek ki.. Edy cafe yazınca da google da çıksın o zaman.. Edy cafe Kayseri diye aratınca da çıksın..
Mehmetmert
26-01-2017, 15:55
Google a " Edy cafe " yazınca çıkmıyor bu konu.. Halbu ki insanlar genelde Edy Cafe diye aratmış. Edy cafe olarak biliyor insanlar sanırım daha çok.. Gerçi başlık Edy cafe olmadığı iyi olmuş. Facebook ta bile Edy cafe yazmamışlar. Doğrusu Edy Cafe değil demek ki.. Edy cafe yazınca da google da çıksın o zaman.. Edy cafe Kayseri diye aratınca da çıksın..
Haykirdim ahahahahahahhahahahahhaahhahaha :D
DenizKaan
26-01-2017, 15:58
stak67
Kanka eve gidiyim bende basıcam eksiyi basıcam eksiyi.
Bence diğer yerleride yaz kanka.
Hepsi aynı boku yemiyor mu, yarısını verip diğer yarısının üstüne çöküyolar.
geçmiş olsun. fatura kestinizmi şirkete?
Bence Edy Cafe diye arayanlarda Edy Cafe'nin nasıl bir işletme olduğunu anlamalı. O yüzden Edy cafe diye arayan insanlarıda bilgilendirmek boynumuzun borcudur. Ekşi sözlük içinde bir arkadaşla iletişime geçtim Edy cafe yada doğrusu Edy coffee oradanda sanırım reklam edilecek :) Foursquare'de Edy Cafe işletme sahipleri bol bol puan kasmışlar :D ben orayada müdahale ettim. Umarım Edy Cafe hak ettiğini bulur.
Adam kapıya devren satılık yazmış
Ekşi sözlük böyle konular hakkında bayağı duyarlı. Varsa tanıdığınız bir yazara başlık açtırın bence, forumda da illaki yazar vardır muhakkak. Geçmiş olsun...
ekşi sözlükte yazarım. konu sahibi görüştüğü kişiyi vs özelden yazarsa direk yazarım
Silence45
26-01-2017, 16:05
Arkadaşlar instagram sayfasını daha güncel tutuyorlar sanırım. 2 gün önce paylaşım var, oradan daha etkili olabilir.
forum olaya el attı yakında çözülür :D
Bence sosyal medyanın gücünün farkında değiller ama farkettiklerinde çok geç olacak.
Biz değerlendirmeye başladıktan sonra yıldızları 2.1 e düşmüş :)
Forum çok büyük etken gerçekten. Hayatları boyunca düzeltemeyecekleri bir facebook sayfaları var şuan :)
adamlar diyecek ne oluyor lan
Beni her yerden engellemese arayıp sosyal medyanız mükemmel görünüyor diyecektim :D
ahhaha. facebook sayfası on numara olmuş. 1.5 puan ve onlarca kişi hırsız yazmış.
Tüm tanıdıkları sayfayı takipte. Kendi çevrelerine rezil olmaları bile yeterli :)
Evet 1 yıldızlar artıyor devam devam. :D
:D
Evren abiden alıntı yaparak bende bunu yazdım face duvarına ve puanlamasına , inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Din tüccarı bunlar zaten. Kendilerini ehli müslim gösterip her haltı yiyen tipler.
Şurda dursun, bakarsın presler sonuç getirir öderler paranı. (Umarım)
http://i.hizliresim.com/r6o3M7.jpg (http://hizliresim.com/r6o3M7)
Sonuç getirse bile bu konuyu kaldırtmayı düşünmüyorum :) Aradığımda vermiyorum lan ne yaparsan yap diyen adama elimden geleni yaparım. :)
Ben de destek verdim. Sende var mısın Berkan :D
Eyvallah :)
Sizinkide ayrı bir hikaye olmuş :D Profiller çok benzer.
Adnan Aksu adıyla Yorum yapıldı. 1 Yıldız verildi. Yalnız yeteneğin çok iyiymiş. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim :)
1 puan verdik bakalım :)
Teşekkürler.
Uzgunuz bu gonderiye su an ulasilamiyor kaldirilmis olabilir diye hata aliyorum , puan verirken.
Sanırım senide engellediler :D
Yapılır ama haklıyken haksız duruma düşmek sinir bozucu.
İlk defa bir etkisini görecekler sanırım :)
:D
167 kişi beğenmiş sayfayı, şöyle bi en az 1000 kişi beğenmiş olsaydı daha iyiydi
o 167'nin tamamı kendi tanıdıklarıdır :D asıl onlara rezil olmaları iyi oldu.
fake hesaplardan puan ve yorumlar ile işlem tamam. En azından fb üzerinden
Teşekkürler. Fake hesaba gerek yok aslında :D yeterince gerçek hesap düşüncesini iletti.
Adamın üstüne düştüğünü hayal ettim bi an.
http://i.capsspot.com/s/38/1/900259.jpg
Şuan tapudaymış. Yoğunmuş. Akşama bunu farkeder :D
Kendim memurum babam senelerce esnaflık yaptı allah esnafların yanında olsun.Mal satmak sattığın malın parasını almak o kadar zor ki hocam peşini bırakmayın 15 kuruşa maal olan çayı 5'tl ye satıyorlarsa senin ücretini el emeğini hakkını eşşek gibi ödeyecekler zaten hiç sevmem Kayseri'yi
Ankara'da olsa gider gelir uğraşırdım ama 1000 lirayı almak için 1000 lira harcarım kafayı taksam :) O yüzden arayıp Allah çıkarsın çıktıkça da beni hatırlayın dedim.
hacı uygulamayı yaptıgın yer dükkan dışında olsaydı git 1k liralık adamsınız yaz komple dicektim de de dükkanın içindeymiş.geçmiş olsun :/
Aynen içerde duvarlar :)
Bir arkadaşa ilettim bakalım. Halledebilirse güzel olacak. :) Forumdan da varsa eğer yazar olan çok daha iyi olur.
caglar adlı kullanıcı fake mi bilmiyorum ama ne güzel yazmış öyle :D
Muhtemelen aramızda :D
Geçmiş olsun. Böyle işletmelerin aldığı her kuruş haram. 1 puan verdim 1.2 oldu şuan ortalamaları
Bu ortalama yükselmez artık :D
Ada sahin olarak islem tamam. Bole insanlara acaip uyuz oluyorum. Ins hakketiklerini bulurlar.
İnşallah. :) teşekkür ederim.
stak67
Kanka eve gidiyim bende basıcam eksiyi basıcam eksiyi.
Bence diğer yerleride yaz kanka.
Hepsi aynı boku yemiyor mu, yarısını verip diğer yarısının üstüne çöküyolar.
Ya diğerleri bunun gibi değildi. Hakkaten hevesle işyeri açıp tutturamayan insanlar. Onlara bir darbede ben vurmayayım dedim :)
geçmiş olsun. fatura kestinizmi şirkete?
Kesmeyi talep ettim ama istememişlerdi.
Adam kapıya devren satılık yazmış
:D sosyal medyalarına kilit vurabilir hakkaten.
Arkadaşlar instagram sayfasını daha güncel tutuyorlar sanırım. 2 gün önce paylaşım var, oradan daha etkili olabilir.
Aynen. Ama hemen siliyor ordan :) Uyanık.
ekşi sözlükte yazarım. konu sahibi görüştüğü kişiyi vs özelden yazarsa direk yazarım
Hemen dönüş yapıyorum.
SpeedlinE™
26-01-2017, 16:19
olsun artık :D Fake hesaplarda fake olmaktan bi öte haldeler şuan biri 6senelik hesap :D 1.5-2senedir girmiyordum bi gireyim dedim bu olay için. Umarım akılları başlarına gelir,böyle bir sanat eseri karşılıksız bırakılamaz
edy coffee direk numarasından arasak nasıl olur :D
selam konunun adini degistirebilir miyim?
Bu sekilde yazarsaniz, aranizda anlasma saglanirsa, KONUYU ASLA DEGISTIRMEYECEGIZ VE SILMEYECEGIZ.
Ona gore karar verin.
1 yıldız verildi Evren abinin kalıp copy-paste yapıldı.. Akşam olsun işler biraz sakinlesin farklı sosyal medya hesaplarına gerekli saldırıları yapacağım :)
Konu sahibi arkadaş gerçekten on numara bir resim yapmışsın yalnız :)
rain man
26-01-2017, 17:18
Layıkıyla 1 puan verildi. Yapılacak ne olabilir başka
PiscocuK
26-01-2017, 17:25
Ben konuyu açan kardeşimi olayın dışında tutarak bir şey sormak istiyorum
Tamamen şeytanın avukatlığı olsun bu yazım
Şimdi biz konuyu açan kardeşimizin söylediklerine koşulsuz inandık ve adamı karalama kampanyası başlattık
Peki nasıl bu kadar eminiz? Belki tutar 1000 değil de 100 dü vsvs
Şimdi ben birinin mekanına gitsem adamla hır gür olsa ve gelip burda konu açsam desem ki bu adam benim paramı vermedi böyle böyle oldu haydeee forumca yüklensek sosyal medyadan gömsek sonra adam haklı çıksa ne olur
Lütfen kimse yanlış anlamasın konuyu açan arkadaşımızı kardeşimizi olayın dışında tutuyorum ama belki bilmeden birinin ekmeği ile oynanıyor
not : çok vurmayın bana :D
Destek verildi. Umarım hakkını alabilirsin.
Abi sevgi neydi sevgi emekti. Biz de arkadaşın emeğine sahip çıktık sevdik kolladık.
Ama senin senaryo da iyiymiş. Şahsen öyle bi durum olsa kimse konu açmaz mutlaka patlar bir yerden.
Biz de gider 1 leri 5 yaparız en çok :)
Ben ****** çocuğu derim sadece.
Bir kayserili olarak yazıyım artık bayramda seyranda bile gitmek istemiyorum kayseriye ... Kayserinin yerlisi diye bir kavram var genelde doğma büyüme oralı olanlar için söyleniyor, kayserinin yerlisi olanların dini imanı para nerdeyse her meslek grubu için bu böyle ... Tabiki herkes böyle diyemeyiz ama çoğu böyle ...
Grimlord
26-01-2017, 18:12
Aslen Kayserili olmama rağmen harbiden utanıyorum, daha yüzlercesi var bunun gibi.
Arkadaşımı 3 ay sigortasız çalıştırıp beş kuruş vermeden işten attılar.
Daha ne hikayeler var duymanız lazım, çaldıkları parayla Umreye gidenler, cami için toplanan parayla alem yapanlar..
Ağzından Allah kitap düşürmeyen, namaz vakti geçince içkisini içen, zina eden, pavyonuna giden bir sürü çakma "hacı" var o memlekette.
Çok geçmiş olsun, kimsenin hakkı kimse de kalmaz merak etmeyin.
En çok üzüldüğüm nokta da sorsanız bunlar gerçek Müslüman. Ben ise bunları söylediğim için değilim.
Şimdi biz konuyu açan kardeşimizin söylediklerine koşulsuz inandık ve adamı karalama kampanyası başlattık
Şimdi ben birinin mekanına gitsem adamla hır gür olsa ve gelip burda konu açsam desem ki bu adam benim paramı vermedi böyle böyle oldu haydeee forumca yüklensek sosyal medyadan gömsek sonra adam haklı çıksa ne olur
Lütfen kimse yanlış anlamasın konuyu açan arkadaşımızı kardeşimizi olayın dışında tutuyorum ama belki bilmeden birinin ekmeği ile oynanıyor
Böyle bir durum çıkarsa gider özür dileriz, mevcut durumda yaptığımızı konu sahibi kişiye yaparız.
darkmoon
26-01-2017, 18:27
ne yazık ki esnaf gibi esnaf cafe sektöründe çok azaldı..
4 yıldır gittiğim kafe ay sonu toplu hesap ödüyorum... benden hiç bir zaman kafadan para almazlardı son ekstrelerde para fazla gelince normalde bakmazdım ama çıkartın bakıyım listeyi ne yiyip ne içmişiz dedim adamlar son iki ayda değişen kafalarıda yazmışlar onu gördüm parayı ödedim ve bir daha gitmedim ..
şimdi aylardır arıyorlar niye gelmiyorsun hatamızmı oldu falan filan ..
lnd_samet
26-01-2017, 18:28
normal abi ya normal kayseri ise mevzuu hakkaten normal.
7 sülalem kayserili benimde. hem anne hem babadan. kimlikte hunat mah. yazar o derece yani, tam şehirlisiyiz.
yılda 1 kez dedemi babannemi görmeye giderim. ne esnafı esnaftır ne insanı insan.
yaz sonu 3 günlüğüne gittim 1. ve 2. gün ayrı olaylardan karakolda nezarete atıldım anlayın durumumu. o derece yani. şükür babanın orda burda çok çevresi varda çıkarttı olay uzamadan. ama 2 ayrı esnafada verdiğim zararın haddi hesabı yok.
halen daha aklıma geldikçe başına musallat oluyorum maliyeden belediyeden.
bütün hepsi aynı o yüzden. az bile yaptığınız.
Gidip bir kova mor boyayı dökeceksin duvara. Bitti gitti
İbrahim33
26-01-2017, 18:52
İnsan 1000 liraya şerefini haysiyetini satar mı ? Kursağından haram lokma geçirir mi , nasıl insan bunlar anlamak zor gerçekten ? O üstüne yattığı bin lira cebinden sağlığından ailesinden misli misli çıkar. kelalper okurken şaşırdım valla abi sizinki biraz son nokta gibi olmuş
okuyunca aklıma bu video geldi
Temel otelde - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=GOG7KUFZ1Gg)
yalovada yaşıyorum ve marinadaki mekanlara da sık sık giderim. özelden veya açıktan isim verirsen gitmem, tanıdıklarıma da gitmemelerini tavsiye ederim.
dip not: burada çoktur öyle süslüman hayırlı cumalar tayfasından
SpeedlinE™
26-01-2017, 19:21
insanımız iyice yüzsüz olmaya başladı 4sene önce bizim büroda kiracı vardı. Çıkışını yaptı ama birikmiş aşağı yukarı 2000tl borcu vardı,adamı aradık sorduk ettik rusyadayım gelecem ordayım gelecem burdayım gelecem, evlatlarıma haram lokma yedirmem abla rahat ol ödeyeceğim,bu hafta dönünce ödeyeceğim. Bahaneler türettiğini biliyorduk aradık ama en son telefonlarıda açmamaya başlamıştı. Haram ettik umarım o para ondan fazlasıyla çıkar.Gönül isterki adamı bulup güzelce bir dövmeli :)
serkankıvrak
26-01-2017, 19:31
Yazıyı hem duvarda ğaylaştım hemde paylaşımlarında sırayla paylaşıyorum :) Ayrıca sıfır vermeyide ihmal etmiyelim.Elden ele uzatalım konuyu :D
turbo&quattro
26-01-2017, 20:16
Konunun ilk sayfayi okudum direkt 1 yildizi caktim :D
Yav biri beni evden alsın hafta sonu gidelim kayseriye pislik çıkartalım mekanda
http://i.hizliresim.com/77r15Y.png
adaleti verdik :D
turboman
26-01-2017, 20:27
Geçmiş olsun benimde arkadaşım iş yerinin duvarına yaptırdı garaj tarzı bi mekan yaparken denk geldim hakkaten emek sarfedilen bir iş emin olunki o para onlardan kat kat çıkar böylelerini zevk için döveceksin haksızlığa hiç tahamülüm yoktur *** herifler resmen emeğinize kesik atmışlar bende şimdi girer sayfalarına iyi bi söveyim bari
Bende duvarlarına gerekeni yaptım karşı atak gelirse mekan hanemize hayırlı olsun
çalışmalarınızı nereden görebilirim. ileride ihtiyaç olabilir bizim kafede ��
Bende duvarlarına gerekeni yaptım karşı atak gelirse mekan hanemize hayırlı olsun
dayıcım meyhaneye çevirelim akşamları otururuz.
57. 1 yıldız bana ait. :D
adamların 2 tane 5 yıldızı 57 tane 1 yıldızı oldu. :D
http://i.hizliresim.com/77r15Y.png
adaleti verdik :D
"Sosyal medya iyi hoş ama daha hiçbir etkisini göremedik!" diyen bir kapak görseli.Biz buna eğitimde "yaparak yaşayarak öğrenme" diyoruz.:)
İbrahim33
26-01-2017, 20:46
Yav biri beni evden alsın hafta sonu gidelim kayseriye pislik çıkartalım mekanda
ilk gidişimizde biz yer içer gideriz , hesap ödemeyiz diye posta koyalım. 2. seferde mekanı yakıp yıkalım , bu sefer malınıza geldik bi dahaki sefer canınıza geldik diyelim. mekanı artık biz koruyacağız aylık 5 papel koruma ücreti isteyelim reis.
halilcan9455
26-01-2017, 20:50
İnstagram sayfalarını gizli hesaba çevirmişler :)
ilk gidişimizde biz yer içer gideriz , hesap ödemeyiz diye posta koyalım. 2. seferde mekanı yakıp yıkalım , bu sefer malınıza geldik bi dahaki sefer canınıza geldik diyelim. mekanı artık biz koruyacağız aylık 5 papel koruma ücreti isteyelim reis.
dayıcım o kadar aksiyon olursa babam beni çarmağa gerer :D zaten denetimli serbestliğim sürüyor karakola selam versek kitlicekler :D
gereken yapıldı halil sarı adıyla
DenizKaan
26-01-2017, 21:18
STAK67 - Ankara Graffiti (http://aliyaldiran.tumblr.com/)
bende mimar sinan güzel sanatlarda okuyan bi öğrenci olarak çok iyi biliyorum ki; bu ülkede sanat yapıyorsan emeğinin karşılığını alana kadar canın çıkıyor. bazen alamıyorsun bile, sen bile bıkıyorsun.. çünkü ciddiye alan yok. soytarısın onların gözünde. bana gelen işlerde resmen ta*ak geçerek anlatıyolar yapılmasını istedikleri şeyleri..
ulan o kafeye mal getiren adam tıkır tıkır parasını alıyor, inşa eden yapan alıyor.. en zor işi yapan adama niye gösterip vermiyosunuz?
çünkü onu aslında en basit iş sanıyolar. "ulan 2 gün bi resim yapıp 2bin kağıdı indiriyo ne güzel bee"
bilen yokki o resmi öyle yapabilmek için yıllarca çalışıyosun.
söyleyeceklerim bu kadar. uzatırsam ban yerim.
pejoemre07
26-01-2017, 21:47
gereken yapıldı bir turmu kaldırılsa şöyle 10-20 kişi gidilse yenilse içilse hesap sorulduğunda duvarı gösterip hesap ödendi deriz baktık sıkıntı çıkıyor 20 kişiyiz zaten yıkarız orayı duvarı da boyar döneriz :D
Kayseride 7-8 ay yaşadım üniversite için gitmiştim 7-8 ayda kulağımızın arkasına bile iş koydular gelen vurdu giden vurdu :D sonunda okulu bıraktım geri döndüm :/
Abi maşallahın var zaten parmakla dokunman normal birinin yumruğuna eşdeğer sayılır bence :D
Kasım sonu pist günü yanyanaydık genelde :D
okuyunca aklıma bu video geldi
Temel otelde - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=GOG7KUFZ1Gg)
Ahhahaha çok iyi ya kahkaha attım süpersin.
Kartal3urak
26-01-2017, 23:08
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15391100_767104650095278_9100809621018313870_n.jpg ?oh=442cdd3dbb6687e0518a0cfd76b52f41&oe=591F113F
"Sosyal Medya İyi Hoş Ama Daha Bi Etkisini Göremedik" Demişler :D Daha ne Görecekler Acebaaa ?
Puan verip,yorumumuzu yaptık.
İnş bi sonuca ulaşırsınız.
1 yıldız verildi Evren abinin kalıp copy-paste yapıldı.. Akşam olsun işler biraz sakinlesin farklı sosyal medya hesaplarına gerekli saldırıları yapacağım :)
Konu sahibi arkadaş gerçekten on numara bir resim yapmışsın yalnız :)
Teşekkür ederim. Sosyal medyaları sanırım yeterli talep gördü :D instagram gizlenmiş hemen.
Destek verildi. Umarım hakkını alabilirsin.
Teşekkürler. Beklentim o yönde ama vermezlerse de en azından sessiz kalmadım.
Bir kayserili olarak yazıyım artık bayramda seyranda bile gitmek istemiyorum kayseriye ... Kayserinin yerlisi diye bir kavram var genelde doğma büyüme oralı olanlar için söyleniyor, kayserinin yerlisi olanların dini imanı para nerdeyse her meslek grubu için bu böyle ... Tabiki herkes böyle diyemeyiz ama çoğu böyle ...
:) Uzaktan hep duyardım bunu ama abartıyorlar derdim. 1000 lira için bu kadar rezilliği göze aldı adam demekki.
Aslen Kayserili olmama rağmen harbiden utanıyorum, daha yüzlercesi var bunun gibi.
Arkadaşımı 3 ay sigortasız çalıştırıp beş kuruş vermeden işten attılar.
Daha ne hikayeler var duymanız lazım, çaldıkları parayla Umreye gidenler, cami için toplanan parayla alem yapanlar..
Ağzından Allah kitap düşürmeyen, namaz vakti geçince içkisini içen, zina eden, pavyonuna giden bir sürü çakma "hacı" var o memlekette.
Çok geçmiş olsun, kimsenin hakkı kimse de kalmaz merak etmeyin.
En çok üzüldüğüm nokta da sorsanız bunlar gerçek Müslüman. Ben ise bunları söylediğim için değilim.
Anlatılan profil acayip benziyor :)
ne yazık ki esnaf gibi esnaf cafe sektöründe çok azaldı..
4 yıldır gittiğim kafe ay sonu toplu hesap ödüyorum... benden hiç bir zaman kafadan para almazlardı son ekstrelerde para fazla gelince normalde bakmazdım ama çıkartın bakıyım listeyi ne yiyip ne içmişiz dedim adamlar son iki ayda değişen kafalarıda yazmışlar onu gördüm parayı ödedim ve bir daha gitmedim ..
şimdi aylardır arıyorlar niye gelmiyorsun hatamızmı oldu falan filan ..
Franchising cafeler nispeten daha güvenilir geliyor bana.
normal abi ya normal kayseri ise mevzuu hakkaten normal.
7 sülalem kayserili benimde. hem anne hem babadan. kimlikte hunat mah. yazar o derece yani, tam şehirlisiyiz.
yılda 1 kez dedemi babannemi görmeye giderim. ne esnafı esnaftır ne insanı insan.
yaz sonu 3 günlüğüne gittim 1. ve 2. gün ayrı olaylardan karakolda nezarete atıldım anlayın durumumu. o derece yani. şükür babanın orda burda çok çevresi varda çıkarttı olay uzamadan. ama 2 ayrı esnafada verdiğim zararın haddi hesabı yok.
halen daha aklıma geldikçe başına musallat oluyorum maliyeden belediyeden.
bütün hepsi aynı o yüzden. az bile yaptığınız.
:) Kayseriye karşı insanların bu kadar dolu olduğunu yeni farkediyorum yalnız.
İnsan 1000 liraya şerefini haysiyetini satar mı ? Kursağından haram lokma geçirir mi , nasıl insan bunlar anlamak zor gerçekten ? O üstüne yattığı bin lira cebinden sağlığından ailesinden misli misli çıkar. kelalper okurken şaşırdım valla abi sizinki biraz son nokta gibi olmuş
Ben Allah çıkarsın vermiyorsanız deyince de sen bize intizar edince paranı alabileceğini mi zannediyorsun dedi :)
Yazıyı hem duvarda ğaylaştım hemde paylaşımlarında sırayla paylaşıyorum :) Ayrıca sıfır vermeyide ihmal etmiyelim.Elden ele uzatalım konuyu :D
Eyvallah :) teşekkürler.
insanımız iyice yüzsüz olmaya başladı 4sene önce bizim büroda kiracı vardı. Çıkışını yaptı ama birikmiş aşağı yukarı 2000tl borcu vardı,adamı aradık sorduk ettik rusyadayım gelecem ordayım gelecem burdayım gelecem, evlatlarıma haram lokma yedirmem abla rahat ol ödeyeceğim,bu hafta dönünce ödeyeceğim. Bahaneler türettiğini biliyorduk aradık ama en son telefonlarıda açmamaya başlamıştı. Haram ettik umarım o para ondan fazlasıyla çıkar.Gönül isterki adamı bulup güzelce bir dövmeli :)
Dayak çözüm değil bence. İnsanı rahatlatır tabii ama o beni nasıl sıkıntıya sokuyorsa karşılığını da öyle almalı diye düşünüyorum.
Konunun ilk sayfayi okudum direkt 1 yildizi caktim :D
Teşekkürler.
Pislik çıkarmayında :D yeyip için güzelce.
Geçmiş olsun benimde arkadaşım iş yerinin duvarına yaptırdı garaj tarzı bi mekan yaparken denk geldim hakkaten emek sarfedilen bir iş emin olunki o para onlardan kat kat çıkar böylelerini zevk için döveceksin haksızlığa hiç tahamülüm yoktur *** herifler resmen emeğinize kesik atmışlar bende şimdi girer sayfalarına iyi bi söveyim bari
Yaptığım iş normal resime nispeten biraz hızlı ilerliyor. Bunun sebebide kullandığım sprey boyalar. kocaman duvarı 2 günde bitirince biraz zor geliyor sanırım para vermek. Sık sık 2 günde 2000 lira kazandın lafını duyuyorum. Ama o spreyi kullanmayı öğrenene kadar kaç hafta lisede aç gezdiğimi kimse bilmiyor :)
:D karşı atak verecek durumda değiller diye düşünüyorum. İnstagram üzerinden birileri beni tehdit ediyor sadece. Yakında beni tanıyacaksın falan :) Rezil olan herkesin verdiği standart tepki.
Flickr (https://www.flickr.com/photos/stak67) bu adresi güncel tutmaya çalışıyorum. Buradan takip edebilirsiniz.
dayıcım meyhaneye çevirelim akşamları otururuz.
:D Nargile falanda var. Nargilesi güzel diyorlar.
57. 1 yıldız bana ait. :D
adamların 2 tane 5 yıldızı 57 tane 1 yıldızı oldu. :D
Rakam çığ gibi büyüyor :) o hesap toparlanmaz artık.
:D Aynı filmlerdeki gibi bir senaryo.
İnstagram sayfalarını gizli hesaba çevirmişler :)
İşletme o kadar kaliteli ki biz hesabımızı gizli bile tutsak müşterilerimiz bizi bilir diyorlar bence :)
bende mimar sinan güzel sanatlarda okuyan bi öğrenci olarak çok iyi biliyorum ki; bu ülkede sanat yapıyorsan emeğinin karşılığını alana kadar canın çıkıyor. bazen alamıyorsun bile, sen bile bıkıyorsun.. çünkü ciddiye alan yok. soytarısın onların gözünde. bana gelen işlerde resmen ta*ak geçerek anlatıyolar yapılmasını istedikleri şeyleri..
ulan o kafeye mal getiren adam tıkır tıkır parasını alıyor, inşa eden yapan alıyor.. en zor işi yapan adama niye gösterip vermiyosunuz?
çünkü onu aslında en basit iş sanıyolar. "ulan 2 gün bi resim yapıp 2bin kağıdı indiriyo ne güzel bee"
bilen yokki o resmi öyle yapabilmek için yıllarca çalışıyosun.
söyleyeceklerim bu kadar. uzatırsam ban yerim.
Duygularıma tercüman olmuşsun :) Malesef bizim sektör çocuk oyuncağı görülüyor.
gereken yapıldı bir turmu kaldırılsa şöyle 10-20 kişi gidilse yenilse içilse hesap sorulduğunda duvarı gösterip hesap ödendi deriz baktık sıkıntı çıkıyor 20 kişiyiz zaten yıkarız orayı duvarı da boyar döneriz :D
Techturkey buluşması yapalım :D
Kayseride 7-8 ay yaşadım üniversite için gitmiştim 7-8 ayda kulağımızın arkasına bile iş koydular gelen vurdu giden vurdu :D sonunda okulu bıraktım geri döndüm :/
Kayseri madurları vol4. :D
Puan verip,yorumumuzu yaptık.
İnş bi sonuca ulaşırsınız.
İnşallah. Bugün cafe'nin sosyal medya yetkilisi olduğunu söyleyen bir arkadaş instagram üzerinden alttan alttan tehdit etti beni :D Buda bir geridönüş aslında. Demekki zoruna gitmeye başlamış.
bana yazmadığını belirtmişsin ama kanıtım çok :) yaparken videolarım var. Beni çağıran arkadaşta şahitlik yapabilir. Hak etmeyen birine çamur atıp kötüleme işini kendime yakıştıramam. Tutarın ödenmemesiyle alakalıda firma sahibinden ve işten çıkarılan müdür ile olan mesajlaşmalarım duruyor. Tutarda net yani :) o konuda da şüpheniz olmasın.
Böyle bir durum çıkarsa gider özür dileriz, mevcut durumda yaptığımızı konu sahibi kişiye yaparız.
Bu foruma yakışanda adil olmaktır zaten :)
Leonardo
27-01-2017, 02:21
Kayserili olarak utandim diyebilirim kayseriye dolu laf etmisler ama kayseride bende ailemde 7 sulalemde esnaf boyle bi rezilligi yapmayiz yapanda orada barinamaz kayserililerin cogu ticareti iyi yaptigi icin kimse begenmez sizede gecmis olsun insallah hakkinizi alirsiniz kayseri olarak yardimci olabilecegimiz bir durum var ise herzaman mesaj atabilirsiniz dediginiz kafeyede gitmedim bu saatten sonra gitmemde ilk defa duyuyorum cok dayanabileceginide dusunmuyorum bu zihniyetle :)
CasabLanca
27-01-2017, 02:37
Hasan sen normalde öyle ufağı tefeği arayacak bile adam değilsin, durumumuz yok deseler adam gibi eyvallah dersin.
Sosyal medya üstünden İnşallah hakkını alabilirsin.
Foursquare üstünden de yorumlayıp puan verelim orası da gayet etken.
Hadi bakalım umarım sonuca ulaşılır +1
Kayserili olarak utandim diyebilirim kayseriye dolu laf etmisler ama kayseride bende ailemde 7 sulalemde esnaf boyle bi rezilligi yapmayiz yapanda orada barinamaz kayserililerin cogu ticareti iyi yaptigi icin kimse begenmez sizede gecmis olsun insallah hakkinizi alirsiniz kayseri olarak yardimci olabilecegimiz bir durum var ise herzaman mesaj atabilirsiniz dediginiz kafeyede gitmedim bu saatten sonra gitmemde ilk defa duyuyorum cok dayanabileceginide dusunmuyorum bu zihniyetle :)
sen zaten kayserilisin yani sana karşı kimse hata yapmamaya çalışır, öyle yada böyle belli edersin oralı olduğunu. ben 8 sene trabzonda yaşadım, dükkandan çıkan adama söylediği fiyatı duyduğum halde bana daha fazlasını söyleyen esnaflar oldu. bende bursalıyım bursa gene kayseriye göre büyük şehir olduğu için esnaf ticaretçi tarafsızdır. kayseri gibi örnek vereceğim kötü şehirlerden biri de kütahyadır. merkezi bilemem ama neredeyse bütün ilçeleri adam öpmeye bakar. şehirini tanımak istiyorsan gelen misafirden tarafsız yorum iste.
Beyler foursquare den de yardırmamız lazım. Orada puanları bayağı yüksek. Böyle yerlerde foursquare daha etkili puanlama açısından.
Edy Coffee & Restaurant - 31 tavsiye (https://tr.foursquare.com/v/edy-coffee--restaurant/56576cd9498e9d79bfe200a5?tipsSort=recent)
gereken yapıldı. faceden olumsuz puan ve yorum bıraktım. foursquare den de aynısını yapacağım.
By CrAzY
27-01-2017, 09:17
Gereken neyse yapıldı bir kaç arkadaşıma iletildi.
foursqaure de Ahmet Ertuğrul adlı arkadaş yazmış bu konuyla alakalı. Hem ekstra yorum yapmak hemde bu konuyla alakalı diğer yazanların yazıyı begenirsek en begenilen yorumlar altında kafada çıkıyor diye belirtmek istedim :)
Carolita1907 seninleyim başkan simdi fark ettim durumu yagdırdım :)
hayırlı olsun. edy coffee - #65887288 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/65887288)
By CrAzY
27-01-2017, 10:20
Dh de konu açılmıştır.
By CrAzY
27-01-2017, 10:21
Yönetciler tarafından sorunsa silinebilir
EDY Coffe ile ticari anlaşmazlık, odemesini yapmıyor, emeğimin karşılığı yok! (https://forum.donanimhaber.com/edy-coffe-ile-ticari-anlasmazlik-odemesini-yapmiyor-emegimin-karsiligi-yok--123576567#123576567)
başlık keske edy coffe kayseri ile yaşanan rezalet / anlaşmazlık tarzında olsaydı enazından altında geyik bile dönse günce sol framede gözükme riski daha yüksek olurdu
By CrAzY
27-01-2017, 10:22
başlık keske edy coffe kayseri ile yaşanan rezalet / anlaşmazlık tarzında olsaydı enazından altında geyik bile dönse günce sol framede gözükme riski daha yüksek olurdu
Düzeltelim.
Sivas'a doğru gel de edy coffee ye gidelim hacım
Düzeltelim.
eksideki için demiştim Arifcim :D
Anıl E. burda varmı bilmiyorum ama varsa gideriz patlayıp ölmezsek :D
By CrAzY
27-01-2017, 10:35
Neyse oda düzelsin :D
Leonardo
27-01-2017, 11:00
sen zaten kayserilisin yani sana karşı kimse hata yapmamaya çalışır, öyle yada böyle belli edersin oralı olduğunu. ben 8 sene trabzonda yaşadım, dükkandan çıkan adama söylediği fiyatı duyduğum halde bana daha fazlasını söyleyen esnaflar oldu. bende bursalıyım bursa gene kayseriye göre büyük şehir olduğu için esnaf ticaretçi tarafsızdır. kayseri gibi örnek vereceğim kötü şehirlerden biri de kütahyadır. merkezi bilemem ama neredeyse bütün ilçeleri adam öpmeye bakar. şehirini tanımak istiyorsan gelen misafirden tarafsız yorum iste.
Ben yaptigimdan bahsediyorum abi tabi yapan insanlar var nerede yokki ben istanbulda ogrenciyim duzgun insanla karsilasamiyorum ama ben geneli soyluyorum buraya sehir disindan cok insanda gelmez ama asil esnafimizda yardimci olur kendim yaptim gordum turist geciriyim mantigi falan yalan barinamiyorlar kimse gitmez
Kayserilileri hedef alan bir konu değildi aslında ama konuda yer belirtince benden başka dertli olan arkadaşlarıda gördüm :) Bu gibi zihniyette insanlar maalesef her yerde var.
Hasan sen normalde öyle ufağı tefeği arayacak bile adam değilsin, durumumuz yok deseler adam gibi eyvallah dersin.
Sosyal medya üstünden İnşallah hakkını alabilirsin.
Foursquare üstünden de yorumlayıp puan verelim orası da gayet etken.
Abi biliyorsun beni aslında :) Hakkaten paramı alamadığım ilk yada tek işletme değil. Ama bu adamların üslubu hiç doğru değildi. Alabiliyorsan al, elinden geleni yap falan deyip birde haksız olduğu yerde hakaret edince bende sessiz kalmak istemedim. İnşallah bir işe yarar bu girişim. Ben yaradığını da düşünüyorum zaten.
Hadi bakalım umarım sonuca ulaşılır +1
İnşallah :) Beklentimiz o yönde.
İç anadolu bölgesindeki küçük illerde maalesef var böyle tipler. Sanırım iklimin sert yönü insanların vicdanına yansımış :)
Beyler foursquare den de yardırmamız lazım. Orada puanları bayağı yüksek. Böyle yerlerde foursquare daha etkili puanlama açısından.
Edy Coffee & Restaurant - 31 tavsiye (https://tr.foursquare.com/v/edy-coffee--restaurant/56576cd9498e9d79bfe200a5?tipsSort=recent)
Benim yorumumu şikayet edip kaldırdılar sanırım. dislike aldım üst üste :) Sonra yorum uçtu.
gereken yapıldı. faceden olumsuz puan ve yorum bıraktım. foursquare den de aynısını yapacağım.
Teşekkür ederim.
Gereken neyse yapıldı bir kaç arkadaşıma iletildi.
Teşekkürler.
foursqaure de Ahmet Ertuğrul adlı arkadaş yazmış bu konuyla alakalı. Hem ekstra yorum yapmak hemde bu konuyla alakalı diğer yazanların yazıyı begenirsek en begenilen yorumlar altında kafada çıkıyor diye belirtmek istedim :)
Bizim yorumlarıda destekleyelim. Üstte çıksın madem :)
hayırlı olsun. edy coffee - #65887288 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/65887288)
Kim hallettiyse çok teşekkür ederim. Bunun olabileceğini söylediğimde inanmamışlardı. Ekşi sözlüğe her önüne gelen yazamaz diyor sosyal medya sorumlusu. Ama forum her önüne gelenin bulunduğu bir yer değil :)
Dh de konu açılmıştır.
Teşekkürler. Google imajı baya kötü oldu şimdiden :)
Ekşideki başlık direkt cafe ismi olunca bence daha güzel oldu :) Bizim cafede varmış deyip girer bakarlar artık.
Herkese konuya olan hassasiyetinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Eğer ki ödeme yapma konusunda fikir değiştirirlerse TT Ankara buluşması yapıp oradan gelen parayla hesap ödemek istiyorum. En azından gelebilecek arkadaşlara bu şekilde bir teşekkür etmiş olurum.
kelalper
28-01-2017, 04:45
yalovada yaşıyorum ve marinadaki mekanlara da sık sık giderim. özelden veya açıktan isim verirsen gitmem, tanıdıklarıma da gitmemelerini tavsiye ederim.
dip not: burada çoktur öyle süslüman hayırlı cumalar tayfasından
salute restoran.
İzzet Göçmen
28-01-2017, 08:09
Hem forsqueden hemde faceden puantajımı yaptım,Umarım yararımız olur.
DenizKaan
28-01-2017, 10:34
Herkese konuya olan hassasiyetinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Eğer ki ödeme yapma konusunda fikir değiştirirlerse TT Ankara buluşması yapıp oradan gelen parayla hesap ödemek istiyorum. En azından gelebilecek arkadaşlara bu şekilde bir teşekkür etmiş olurum.
ben gelirim :D :D :D :D :D
Geçte kalsam bastım 1 i :)
FourSquare de 7 kişilik kült bir grup var. Bu konuyla ilgili yorumlara alayı eksiyi basmış.. Muhtemelen müdürleri ve çalışanlar.. Müdürleri direktif vermiştir.
İnstagramda ise hesabı private yapmışlar totoyu öyle kurtaracaklarını düşündüler demek ki.. Yazık..
Facebookta ise bir hareket yok, gerçi kendileri de yazmış banner larına, buradan bir beklentimiz yok diye.. Onu pas geçtiler galiba..
GokhanRS
28-01-2017, 14:49
adamı böyle mundar ederler. ben böyle bir intikam için 5bin tl kaybetsem üzülmezdim :D
Kartal3urak
28-01-2017, 15:30
İntikam Hard Oldu Yanlız..
FourSquare de 7 kişilik kült bir grup var. Bu konuyla ilgili yorumlara alayı eksiyi basmış.. Muhtemelen müdürleri ve çalışanlar.. Müdürleri direktif vermiştir.
İnstagramda ise hesabı private yapmışlar totoyu öyle kurtaracaklarını düşündüler demek ki.. Yazık..
Facebookta ise bir hareket yok, gerçi kendileri de yazmış banner larına, buradan bir beklentimiz yok diye.. Onu pas geçtiler galiba..
Foursquare de durumu bende farkettim. Facebook idaresinin kimde olduğunu bilmiyorlar bence. Yoksa orayı öyle bırakmazlardı. Ama google'da aratılınca çıkan ilk facebook hesabı o :) Ordaki imajda ortada.
adamı böyle mundar ederler. ben böyle bir intikam için 5bin tl kaybetsem üzülmezdim :D
İçim rahatladı zaten. Hakkımı yediler belki ama yanlarına bırakmadım forum sayesinde.
İntikam Hard Oldu Yanlız..
Beklemedikleri kadar hemde :)
Grimlord
28-01-2017, 15:57
Sosyal medyanın gücünü asla hafife almamak lazım :D
By CrAzY
28-01-2017, 17:52
8 olumsuz yemisim 10 olumlu olmus.Tam serefsizler
Mehmetmert
28-01-2017, 19:24
Telefona gelen bildirim guldurdu bugun biraz ahahaha,bu arada swarmdaki eksileyen cogu hesap fake.
http://i.hizliresim.com/bkopW8.png (http://hizliresim.com/bkopW8)