Orijinalini görmek için tıklayınız : Launch X 431 Pro 3 arıza tespit cihazı hakkında bilgisi olan ?
emrah-ışık
26-01-2017, 19:17
Merhabalar kısa bir süre sonra yeni açacağım dükkanım için Üniversal bir cihaz almak istiyorum.internet üzerinde araştırma yaparken bu cihaz ile karşılaştım. Facebook üzerinde x firma adı altında satışı yapılmakta ve alan arkadaşlar yorumlarda olumlu şeyler söylüyorlar. Aramızda bu cihazdan haberi olan kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Delphi ds150 var bende 2013 model araclara kadar kapsayan programında var.
Hatta netbook ta var xp li :)
Uygun fiyata veririm hepsini.
Delphi ds150 ciddi kapsamli alet.
emrah-ışık
26-01-2017, 20:30
Çok teşekkürler delphi düşünmüyorum :)
turboman
26-01-2017, 21:00
Yakınbi abim dükkanında kullanıyor küçük kırmızı olanı modelini tam hatırlamıyorum aliexprs ten getirtti bi deneyelim nasılmış diye çokta memnun çoğu araca uyuyor leptoptada kullandığı bi program var bazen onun silemediği arızaları launc la siliyor
emrah-ışık
08-02-2017, 19:02
Evet abiler diğer marka cihazlar hakkında da bilgi verebilirsiniz hella gutmann Auto boss gibi güzel bir makale çıksın buraya en azından benim gibi diğer arkadaşlarda yararlanır belki :)
Evet abiler diğer marka cihazlar hakkında da bilgi verebilirsiniz hella gutmann Auto boss gibi güzel bir makale çıksın buraya en azından benim gibi diğer arkadaşlarda yararlanır belki :)
yakın arkadasımla beraber çinden aldık sarı olanlardan, arkadaş bu tarz cihaz satan bir firmadan da tüm araçların yazılımını aldı ve kullanıyor cok memnun