PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : X BOX 360 oyun tavsiyeleri

mtay
27-01-2017, 22:31
Merhabalar arkadaşlar,
Elimde XBOX 360, Kinect Sensor ve 4 adet kol mevcut... Ailecek yada arkadaşlar geldiğinde bayaa güzel vakit geçiriyoruz. Cihazda JTAG var.
Kinect Sports,Kinect Sports 2, Joy Ride, bikaç training, just dance4 tarzı kinect oyunları var.
Blur, GTA5, Far Cry4, Call of Duty, Sniper Elite3, Forza Horizon, Watch dogs vs. toplam 35 kadar oyun var.
Bazı yeni oyunlar eklemek istiyorum tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim... Teşekkürler şimdiden...

fussy
29-01-2017, 09:24
tom clancys splintter cell yoksa ekleyin. cok iyidir.

MetalliHead
29-01-2017, 09:29
Alan wake baya iyi . Single player ,iyi bir senaryo efsane atmosfer

mukremin
31-01-2017, 01:16
Lost planet 1 ve 2 başarılı fakat 3 için iyi diyemem.

Gears of war tavsiye ederim fakat jtaglı oldugunuz için single player bittikten sonra sıkılabilirsiniz ama iki kişi botlara karşı counter gibi maç yapma şansınız var.

Savaş oyunları seviyorsanız Ghost Recon Advantec warfire şiddetle tavsiye fakat bu oyunda 1. versiyondaki tadı 2 de veremedi,yanınızdaki askerlere emir vermeler patlamalar vs.

assasin creed serisni oynamışsınızdır eminim.hasan sabbahın haşhaşilerini anlatan bol hikayeli efsane oyunu.1511 li yılları istanbulda geçen o dönemin istanbulunu birebir yansıtmış bi oyun.

mtay
01-02-2017, 21:26
tom clancys splintter cell yoksa ekleyin. cok iyidir.

Tom Clancy güzel gerçekten Hawks vs. bitirmiştim daha önce... Alacağım bunu da teşekkürler...

Alan wake baya iyi . Single player ,iyi bir senaryo efsane atmosfer

Listeye ekliyorum hocam :)

Lost planet 1 ve 2 başarılı fakat 3 için iyi diyemem.

Gears of war tavsiye ederim fakat jtaglı oldugunuz için single player bittikten sonra sıkılabilirsiniz ama iki kişi botlara karşı counter gibi maç yapma şansınız var.

Savaş oyunları seviyorsanız Ghost Recon Advantec warfire şiddetle tavsiye fakat bu oyunda 1. versiyondaki tadı 2 de veremedi,yanınızdaki askerlere emir vermeler patlamalar vs.

assasin creed serisni oynamışsınızdır eminim.hasan sabbahın haşhaşilerini anlatan bol hikayeli efsane oyunu.1511 li yılları istanbulda geçen o dönemin istanbulunu birebir yansıtmış bi oyun.

Evet hocam kimi oyunlar baştan aşağı multiplayer için kimileri de senaryolu oluyor... Herbirinde aynı tadı vermiyor.
Assassin's Creed oynuyorum doğru tahmin ettiniz :)
Ghost Recon Advantec warfire'a da bakacağım teşekkürler...