Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da chiptuning

rain man
28-01-2017, 18:37
Merhaba forum ahalisi. Atmosferik 1.6 mazda 3'ü olan bir arkadaşım'a KVN oto denen bir yerde açılıştan dolayı indirimli olacak şekilde son susturucu + yazılım + pedal commander cihazı için 750 tl fiyat vermişler. Çok bir güç beklentisi yok yapılacaklardan ama bana fiyat şüpheli geldi. Bilen var mı?

SpeedlinE™
28-01-2017, 18:56
Sadece pd commander için 550-600tl diyorlar fiyat böyle ise bence birşey vardır.Yaptırmamanızda dayda var bence

rain man
28-01-2017, 19:42
Ben de aynısını söyledim. Ortalama bir susturucu, pedal commander'ın fiyatı ortada. Yazılımla da 10 bg artar falan demişler... Atmosferik araca direk yazılımla mümkün mü ki öyle bir şey? Mümkün olsa bile direk enjektörü açıp zenginde gezdirip motora zarar verecek olsa arkada duracaklarını sanmam. Bilen var mı diye sormak istedim.

SpeedlinE™
28-01-2017, 20:07
Bizde 1.4 Fire 77hp atmosferik doblo var. Atmosferik araçlarda çok fazla verim alınmıyor yazılımla hele de daha dynoya vs sokmadan 10hp demeleri ne kadar doğru bilemiyorum.Dr.Ecu İzmit bayisi Faruk Beyin facebook sayfasından Doblo için KN filtre ve Yazılımı sordum ardından atmosferik olduğu için vs diye yazdım. Beyefendi de bana açıklamıştı neyin fark edeceğini/etmeyeceğini.ardından pedal commander ve iridium bujiyi sordum pedal commander yapmıyorlardınsanırım ama buji için getirebilecek kişi tanıdıklarını belirtmişlerdi. Kesinlikle gördüğüm en ilgilenen ve bilinçli firmalardan biriydi Dr.Ecu. Tabi o kadar masrafı yapınca dobloya çok fazla değişmeyeceği için ellemedim kalsın dedim satılır daha iyisi alınır mantığı ile ama çok bilinçli bir şirkete benzemiyor bide yeni açılmış sanırım yerleri (KVN OTO) tutmayıp kapansa 1 senede sizin araçta bi sorun meydana gelse yazılımdan umursayacak ilgili insan bulunamaz :(

mikelazi
04-02-2017, 09:18
Merhaba forum ahalisi. Atmosferik 1.6 mazda 3'ü olan bir arkadaşım'a KVN oto denen bir yerde açılıştan dolayı indirimli olacak şekilde son susturucu + yazılım + pedal commander cihazı için 750 tl fiyat vermişler. Çok bir güç beklentisi yok yapılacaklardan ama bana fiyat şüpheli geldi. Bilen var mı?

pedal commander kesinlikle taktırma derim.

yazılım işini bilmem ama kat.iptal edilmedikçe anlamsız bence.

mikelazi
04-02-2017, 09:23
Bizde 1.4 Fire 77hp atmosferik doblo var. Atmosferik araçlarda çok fazla verim alınmıyor yazılımla hele de daha dynoya vs sokmadan 10hp demeleri ne kadar doğru bilemiyorum.Dr.Ecu İzmit bayisi Faruk Beyin facebook sayfasından Doblo için KN filtre ve Yazılımı sordum ardından atmosferik olduğu için vs diye yazdım. Beyefendi de bana açıklamıştı neyin fark edeceğini/etmeyeceğini.ardından pedal commander ve iridium bujiyi sordum pedal commander yapmıyorlardınsanırım ama buji için getirebilecek kişi tanıdıklarını belirtmişlerdi. Kesinlikle gördüğüm en ilgilenen ve bilinçli firmalardan biriydi Dr.Ecu. Tabi o kadar masrafı yapınca dobloya çok fazla değişmeyeceği için ellemedim kalsın dedim satılır daha iyisi alınır mantığı ile ama çok bilinçli bir şirkete benzemiyor bide yeni açılmış sanırım yerleri (KVN OTO) tutmayıp kapansa 1 senede sizin araçta bi sorun meydana gelse yazılımdan umursayacak ilgili insan bulunamaz :(

meriç 1.4 77hp için yazılımla ne güç gelir dediler.

geçen yazılımcı bir arkadaşla ufaktan polimige girdik 77 den 90hp olur falan dedi.yani +13hp. :) bana pek inandırıcı gelmiyor bu degerler

SpeedlinE™
04-02-2017, 10:20
meriç 1.4 77hp için yazılımla ne güç gelir dediler.

geçen yazılımcı bir arkadaşla ufaktan polimige girdik 77 den 90hp olur falan dedi.yani +13hp. :) bana pek inandırıcı gelmiyor bu degerler

Dr.ecu herhangi bir değer vermedi ezbere Gökhan abi ki doğru olanda o bence.Atm. oldığu için nrler değişebileceğini belirtti. 1.5 sene önce felanda mg remapsa sormuştum izmitteki 5-8hp max. Demişti

mikelazi
04-02-2017, 10:24
Dr.ecu herhangi bir değer vermedi ezbere Gökhan abi ki doğru olanda o bence.Atm. oldığu için nrler değişebileceğini belirtti. 1.5 sene önce felanda mg remapsa sormuştum izmitteki 5-8hp max. Demişti

nediyim.

Allah herkezin çarşısına pazar versin. 77hp 8v yazılımla 90hp uuuuuuaaaaaaaa

SpeedlinE™
04-02-2017, 10:34
nediyim.

Allah herkezin çarşısına pazar versin. 77hp 8v yazılımla 90hp uuuuuuaaaaaaaa

90hp olsa hemen yaptırır yokuşlarda vites küçültmekten kurtulurduk :D Allah yaptıranlara akıl fikir versin...

rain man
04-02-2017, 11:11
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ben 200 bg arabada bile egzoz filtre vsnin ancak o artışı yakalayacağını düşünürken o adamlar böyle vaat ve fiyat vermişler. Soruyu sormamın sebebi acaba bilen eden var mıdır bu kvn oto neyin nesidir diye idi

En iyisi arkadaşıma söyleyeyim, yok yere sorun yaşamasın biraz güç alacak diye.

mikelazi
04-02-2017, 11:15
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ben 200 bg arabada bile egzoz filtre vsnin ancak o artışı yakalayacağını düşünürken o adamlar böyle vaat ve fiyat vermişler. Soruyu sormamın sebebi acaba bilen eden var mıdır bu kvn oto neyin nesidir diye idi

En iyisi arkadaşıma söyleyeyim, yok yere sorun yaşamasın biraz güç alacak diye.

bagajı boşaltsın daha hızlı gider :)

rain man
04-02-2017, 11:18
:D lpg var arabada. Önce onu sökmeli.

cuneytturkoglu
04-02-2017, 23:27
Antalya Manavgatta Kazım Sırcan var mrtchiptung bayiliği var. kazım2002 İsterseniz onunla konuşun hakkında hep iyi şeyler duydum.

MTR ChipTuning Manavgat | Facebook (https://www.facebook.com/mtrchiptuning/)

levent
05-02-2017, 23:28
EmrahERKANyardımcı olabilir , bir görüşsün araç sahibi :)