Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tünel Kazası Sonrası, Sanırsın Aynı Biz..

GokhanRS
02-02-2017, 13:07
Bir tünel kazası yaşanıyor ve sonrasında insanlar ilk yardım görevlileri gelebilsin diye yaptıkları hareketler. İzleyince dedim ki aynı Türkiye, adamlar sonunda bizim medeniyet seviyemize ulaşmışlar :)

Darısı düşüncesiz insanların olduğu ülkelerin başına.

https://www.youtube.com/watch?v=u3VUtawh2-c

KÖROĞLU
02-02-2017, 17:07
Çok benzerini izlemiştim. Bizde olsa levyeyi alıp iner kapıyı direği kastırır. Yaralıyı çekerek gerekirse sündürerek çıkartır tünelin başına getirir.

O adam zaten iflah olmaz muhtemelen.

Ambulansın arkasından basıp açık yoldan gitmeye çalışan çakalların olduğu muhasır bir medeniyette yaşamak zor azizim :)

M_PROJECT
02-02-2017, 17:23
bizde olsa o cekicilerin arkasina en az 3 araba takilirdi , arkadan da mutlaka bi cakarli passat dat dat sirene basip gecmeye calisirdi .

jRMix
02-02-2017, 17:30
Bir an Türkiye sandım :D Acaba nesini haber yapmışlar Türkiye'de olağan şeyler diyecektim de neyse ki bu sefer haberimizi Çin yapmış :D Asın bayrakları

GokhanRS
02-02-2017, 20:36
Bir an Türkiye sandım :D Acaba nesini haber yapmışlar Türkiye'de olağan şeyler diyecektim de neyse ki bu sefer haberimizi Çin yapmış :D Asın bayrakları

Dimi ne kadar çok benziyor bizimkilere. Neyse zamanla eğitim herşeyi düzeltecek umudundayım.

Yigit-Y
02-02-2017, 20:40
Türkiyede küfür kavga bilinçsiz sağlık müdahalesi

Mallık adına bir ton hikaye izlerdik

muratabdoglu
02-02-2017, 20:52
Türkiye'mizde böyle bir şey gerçekleşse gişelere oynardı herhalde.(facebook,instagram,twtter yanardı)
Devlet büyükleri çıkar havasını atardı.
Ülke tanıtım videosuna koyarlardı.

fthdrn
04-02-2017, 12:41
Avrasya tüneli burası. video da bir tatbikata ait.

coolvtec
04-02-2017, 13:00
en kötü araçlarını bırakıp seyretmeye giderdik herhalde. bir de fikir vermeye...

Çağlayan
06-02-2017, 18:04
Adamlarda teknoloji var o kadar şey var ben ise medeniyete hayranım. Adamlar doğaya, insanlara, hayvanlara o kadar saygılı ki hayranım bazı ülkelere. Teknolojiden, paradan daha değerli bu.

umuttuner
07-02-2017, 00:36
üç gün önce trafikteydim kırmızı ışıkta beklerken arkadan ambulans sesi duyuldu
yol iki şeritti, soldakiler sola sağdakiler sağa fermuar gibi yanaştık
ambulans ortadan yola devam etti
bizim halkımız da öğreniyor sanırım
yer: Eskişehir