Orijinalini görmek için tıklayınız : Kar Temizliği Yaptım - Kazma Içerir!!!
Aylardır arabayı yıkayamıyordum,
20 gün önce babamı kaybettik, peşine gelen yoğun kar yağışları, neredeyse 24 saat kesintisiz yağdı, zaten uzun zamandır havalar 6-7 dereceden yukarı çıkmıyordu.
Kar lastiğimizde yok, o yüzden aracı dışarı çıkartmıyorum. Günde 1 kez inip çalıştırıyorum.
Kolları sıvayalım, kafamız dağılsın, temizleyelim hem de çalıştıralım dedim ve girdim.
Bir ara küreği arabaya götürdüğümü görebilirsiniz, fakat sadece kabasını azaltmaktı, zaten öyle işin uzayacağını görüp ondan da vazgeçtim.
Artık o bir BABA YADİGARI.
Artık o bir BABAM SAĞOLSUN.
https://www.youtube.com/watch?v=kHcsmzmwEIk
İbrahim33
07-02-2017, 21:05
Başınız sağolsun , allah sabır versin.
Grimlord
07-02-2017, 21:57
Mekanı cennet olsun..
Şu "fail" kısmına iyi güldüm. :D
Başın sağolsun
Rahatsız insanları çok severim
Arabanın oradan çıkmayacağını bile bile temizlemek ahanda ben dedim :):)
Başın sağolsun dostum çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin.
fail güldürdü :)
hddsheriff
07-02-2017, 23:27
Mekanı cennet olsun
Bende "ne yediğini bileceksin " yazısına takıldım :D
Başın sağolsun kardsm. Allah sabır versin.
Baban daha yenı olmus ve su vıdeo yu cekıp,edıtleyecek enerjı bulabılıyorsun ya,helal olsun. Allah yuzunu hep guldursun...
_driver_
08-02-2017, 03:31
Baban daha yenı olmus ve su vıdeo yu cekıp,edıtleyecek enerjı bulabılıyorsun ya,helal olsun. Allah yuzunu hep guldursun...
+1
Babanızla samimiyet, diyalog durumunuz nasıldı beni alakadar etmez de ben ne böyle bir video çekebilirdim ne de paylaşabilirdim. Mekanı cennwt olsun
yilmazcatalbas
08-02-2017, 07:35
Mekanı cennet olsun. Kafa dağıtmak adına yapıldığını düşündüğüm güzel bir çalışma olmuş.
Doğrudur herkesin düşüncesi kendine fakat üstünde de yazdığım gibi kafa dağıtmak amaçlı, kamerayı kenarara koyupta 3 dk lık bir videoyu editlemek ne kadar bir enerji isteyebilir anlamadım. Düğünde oynamaya gitmedim, videoya çekmeden yapsaydım da, arabanın üstünde ki karları indirmenin ne kadar insana eğlendirebileceği de aşikar zaten. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cümlemizin yüzünü güldürsün.
+1
Babanızla samimiyet, diyalog durumunuz nasıldı beni alakadar etmez de ben ne böyle bir video çekebilirdim ne de paylaşabilirdim. Mekanı cennwt olsun
Beni çok severdi ama söylemeyecek kadar çekingen birisiydi. Aynı şekilde ben de ona. Son nefesini hastane de gözlerimizin önünde verdi. Yani ukalalık olarak değil ama bahsettiğiniz gibi üzülmedik eğleniyoruz gibi bir olay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben evde annemle tek başıma kaldım o çok daha kötü durumda ve benim onu güçlü tutmam gerek. 20 gün geçti elbette üzülüyoruz ama yaşantımıza devam etmemiz gerekecek.
Allah kimseye göstermesin, ben bile hayat bundan sonra nasıl şekillenecek bilmiyorum daha çok erken akıl veremem ama, zor...
Doğrudur herkesin düşüncesi kendine fakat üstünde de yazdığım gibi kafa dağıtmak amaçlı, kamerayı kenarara koyupta 3 dk lık bir videoyu editlemek ne kadar bir enerji isteyebilir anlamadım. Düğünde oynamaya gitmedim, videoya çekmeden yapsaydım da, arabanın üstünde ki karları indirmenin ne kadar insana eğlendirebileceği de aşikar zaten. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cümlemizin yüzünü güldürsün.
Dugunde oynuyorsun dusuncesıne kapılacak ne vardı yazımda,merak ettım...
Ben gayet net sekılde saskınlıgımı ve ıyı dıleklerımı ılettım. Vıdeo ısterse 10sec olsun,bu ruha erısebılmek onemlı.
Burde surdan bak;babanın öldugunu soylemesen su vıdeoya onlarca kısı,ben dahıl,ne kadar guzel olmus eglendık yazardık... Yanlıssam duzelt benı.
Buyuzdendur saskınlıgım yoksa haklısın,hayat devam edıyor ve takdırde edıyorum.
Neyse,konu nahoş,uzatmak sacma. Allah gerı kalanlara uzun omur versın ınsallah.
melihyilmaz
08-02-2017, 10:56
başınız sağolsun
Dugunde oynuyorsun dusuncesıne kapılacak ne vardı yazımda,merak ettım...
Ben gayet net sekılde saskınlıgımı ve ıyı dıleklerımı ılettım. Vıdeo ısterse 10sec olsun,bu ruha erısebılmek onemlı.
Burde surdan bak;babanın öldugunu soylemesen su vıdeoya onlarca kısı,ben dahıl,ne kadar guzel olmus eglendık yazardık... Yanlıssam duzelt benı.
Buyuzdendur saskınlıgım yoksa haklısın,hayat devam edıyor ve takdırde edıyorum.
Neyse,konu nahoş,uzatmak sacma. Allah gerı kalanlara uzun omur versın ınsallah.
O benzetmeyi üzülmedin eğleniyosun ithamında bulunduğunuzu düşündüğüm için yazmıştım.
Ama doğru dediğiniz gibi keşke yazmasa idim pişman oldum. Konunun bu şekilde yorumlanacağını tahmin etmemiştim ki devam ederse de rica edip kaldırtacağım, yani farklı bir durumda kötü de eleştri olabilir iyi de olabilir fakat bu konunun bu şekilde kullanılmasına izin veremem, bu size yönelik değil genel olarak bir söylemdi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah kimseye göstermesin.
JosephuS
08-02-2017, 21:04
Başın sağolsun...Mekanı Cennet Olsun.
Ben senin Kar temizleme olayını 3 kere yaşadım.
Yarın kar yağışı yok dendi hep her seferinde araç komple kar altında kaldı. En son temizlemekten bıkmıştım..
En son daha yağmadıda kurtuldum ..
Gokberk611
09-02-2017, 16:30
Zaten özelden de yazmıştım ama tekrar başın sağolsun kardeşim. Böyle günlerde daha da metanetli olman lazım artık. Video da çok iyi olmuş, fail kısmı güldürdü :D havalar düzeldikçe yıkamalara devam edebiliriz, haber vermen yeter :)
Hondafatih
09-02-2017, 16:38
bende sen gibi babamı 19 yaşımda kaybettim şuan 30 yaşındayım hala acısı tazedir allah rahmet eylesin yokluğunu aratmasın güzel bir video olmuş ellerine sağlık
Sağol kardeşim dostlar sağolsun. Bir garajım yok ama alet edevat her şeyim var detailing namına, haberleşelim :)
Sağol kardeşim dostlar sağolsun. Bir garajım yok ama alet edevat her şeyim var detailing namına, haberleşelim :)
Gokberk611