PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bile bile motosiklete çarpmak...

Seyfettin777
14-02-2017, 13:55
Olayın öncesinde ne oldu ya da bir şey oldu mu bilmiyorum.Ayrıca Cg125 tarzı motosikletlerden zerre hazetmem.
Ama bile bile, kaportası sadece "bedeni" olan birine bu şekilde vurmanın mantığı nedir?
Sen mi verdin o canı da almaya teşebbüs ediyorsun?
Ya arkada birileri panik yapsa başkalarının da canı yansa?
Videoyu ekliyorum, yorumsuz...

https://www.youtube.com/watch?v=I-Ah2JGHTQI

Bu arada motora hayatımda sadece 2 kere bindim.Biri Yamaha Delight diğeri de Hayabusa idi, alakam yok yani bu işlerle.

mikelazi
14-02-2017, 13:58
bir mevzu varmış belli.

genede Allah korumuş motordakileri,iyi ayaga kalkabildiler

ortalık şerefsiz kaynıyor

Maxi
14-02-2017, 13:58
kimseye birşey olmamamış gibi allahtan
yanlız olayın daha öncesi var belli
her iki tarafta sabah yürek yemiş o da belli..

sen motorla giderken arabaya kafa tut!
sen arabayla motora çarp!

KOSEREN
14-02-2017, 14:01
Neresinden tutsan elinde kalır,cahillik başa bela

cabriolet
14-02-2017, 14:02
motorludada hata var kafanda kask bile yok düşsen eben si... ne diye elindeki şeyle adamın arabasına vuruyosun :)

Anıl E.
14-02-2017, 14:06
Olayın muhakkak öncesi var da ,millet neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil . Diğerinde ayrı bir döt var motorla arabaya sataşıyor vuruyor falan,öteki de korkusuz motora kasıtlı vuruyor gidiyor.

Gta mısın be mübarek.

kesici
14-02-2017, 14:06
Abi insanlığı felan boşverinde bizim milletin gerizekalılığına bakın ya. Poşetle arabaya vuruyor ve kendine demiyor ki lan ben bu arabaya vuruyorum ama bu adam benim üzerime çıkarsa beni ezebilir ölümüme sebebiyet verebilir diye kendine sormuyor. Vay salaklar vay. Olay kötü olsa da o motordaki malların akıllanması için belki hayırlarına olmuş olabilir. Her şerde bir hayır vardır.

wolrath
14-02-2017, 16:28
motorlular-vuranlar-ızleyenler

42... memleketım dıye demıyorum, AYI doludur

darkmoon
14-02-2017, 16:40
öncesini bilmeden ne yazılsa ne çizilse boş .. ben o motoru süren adamın motor sürücüsü olduğunu düşünmüyorum bile süremiyor dengesi yok yalpalıyor bence o vectranın peşine apar topar düşmüşler.. artık önceden nasıl bir husumetleri varsa..

drago
14-02-2017, 16:51
Öncesinde motorlu olan çantayla arabanın camına vurmuş, haberde öyle diyor.

Meşrulaştırır mı? Tabi ki hayır

individual
14-02-2017, 16:55
Mad MAX filmini yaşıyoruz artık.

alperkirman
14-02-2017, 16:58
ayna kırıp kaçanlar kaportaya vurup kaçanlar torbayla vurup kaçanlar kaçanlar kaçanlar hep kaçanlar ama bu sefer kaçamamışlar ben ilginç bişey görmedim

BARR
14-02-2017, 17:02
Motorlular itlik yapmış belliki, sonra itliklerine devam etmek istemişler adamında canına tak etmiş.

G.U.Z.
14-02-2017, 17:15
Bir savcı öldürmeye teşebbüsten iddianame hazırlasın da, karşı taraf şikayetçi olmasın diye nasıl yalvarır o altındaki arabaya güvenen delikanlı(!)

fthdrn
14-02-2017, 17:18
Öncesinde bir şey olmuş ki motorcular arabanın soluna kayarken bu direksiyonu sola kırıyor ufaktan korkutmak amaçlı. Daha sonra poşetle vurunca sinirlenip düşürüyor. Belli ki öncesinde de bir sürtüşme olmuş aralarında. Motoru sürüş tarzından da cocukların barzo tip olduğunu idrak etmek zor değil..

aybarsdnr
14-02-2017, 17:27
O kadar cahil insan doldu ki bir sonraki adimi kimse dusunmuyor.

Bugun 3 seritli yolda en sagdan giderken bir taksi aniden onume kirdi ve yavasladi. Kornaya bastim gel gel yapti, ne var dedi, sinyal yok bir sey yok carpsam is cikartacaktin dedim, Allah in yolunda nereye gidecegimi sana mi sorucam diyor. Guler misin, aglar misin, sabaha mi birakirsin?

MK8800
14-02-2017, 18:17
Torbacı tezgah mevzusu

lethaldoze
14-02-2017, 18:24

Bugun 3 seritli yolda en sagdan giderken bir taksi aniden onume kirdi ve yavasladi. Kornaya bastim gel gel yapti, ne var dedi, sinyal yok bir sey yok carpsam is cikartacaktin dedim, Allah in yolunda nereye gidecegimi sana mi sorucam diyor. Guler misin, aglar misin, sabaha mi birakirsin?
Bana abartıyorsun diyorlarda, benim imkanım olsa böylelerini direk geberteceksin. Günah falanda yazmaz, böyle insan olmaz çünkü.

63owen63
14-02-2017, 18:29
trafik mevzusu degil bu, başka mevzu.

coolvtec
14-02-2017, 19:00
Bir de şöyle düşün;
Uslu uslu gidiyorsun, herhangi bir şeyden ötürü motorlu iki apaçi sana el kola hareketi yapıyor, küfrediyor. Sen de iki laf söylüyorsun ama önemsemiyor devam ediyorsun, sana göre sen haklısın. Aynadan bir bakıyorsun apaçiler peşine takılmış. Yine önemsemiyor yoluna gidiyorsun ama içinden sinirsin heriflere gününü mafettikleri için. Sonra sıkışık trafikte geçerken arabana vurup küfrediyorlar, atarlanıyorlar. Sen de zaten dolusun, gazlayıp inceden dokunuyorsun motora. Ve elemanlar yerde.

Yaptığın doğru mu?
-değil
Ben yapar mıyım?
-Valla hiç söz veremem. Uslu efendi adamım ama çok sinir olursam yapabilirim.

CemBerk
14-02-2017, 19:46
Bence haketmişler geçmişi var belli olayın. Ayrıca vuran arkadaşı tebrik ediyorum öldürmemiş süründürmüş.

KÖROĞLU
14-02-2017, 20:11
Bir de şöyle düşün;
Uslu uslu gidiyorsun, herhangi bir şeyden ötürü motorlu iki apaçi sana el kola hareketi yapıyor, küfrediyor. Sen de iki laf söylüyorsun ama önemsemiyor devam ediyorsun, sana göre sen haklısın. Aynadan bir bakıyorsun apaçiler peşine takılmış. Yine önemsemiyor yoluna gidiyorsun ama içinden sinirsin heriflere gününü mafettikleri için. Sonra sıkışık trafikte geçerken arabana vurup küfrediyorlar, atarlanıyorlar. Sen de zaten dolusun, gazlayıp inceden dokunuyorsun motora. Ve elemanlar yerde.

Yaptığın doğru mu?
-değil
Ben yapar mıyım?

Bende çevremde uslu akıllı bilinirim ama, üstüme uçarak gelen aracı vurup durdurmuşluğum var sakaryanın en işlek caddesinde.

Ya verilmiş sadakası vardı ya da benim vardı bayan çıktı içinden bindim gittim.

Ama insan bazen kontrolünü kaybediyor cidden, hiç beklemediğin anda bir bakmışsın olay kopmuş.

Mevzuyu bilmiyorum ama senin dediğin şekilde gerçekleşse %90 vururum sanırım.

İyi bari kalkabilmişler kafa göz patlamamış.

fthdrn
14-02-2017, 20:27
Bir de şöyle düşün;

Yaptığın doğru mu?
-değil
Ben yapar mıyım?

abi zaten motor arabanın arkasına gelince araç bilerek fren basıyor. bunlarda vurmamak için yalpalıyor dikkat edersen.. Yani öncesinde bi sürtüşmeleri oluyor ki arabadaki fren koyuyor sinirden.

emrullahkrtpe
14-02-2017, 21:16
Fb'de vectra gruplarından birine üyeyim haliyle bu olaydan sonra video grupta paylaşıldı. Araç sahibinin yorumu şöyle artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama olayın videoda görünenden ibaret olmadığını düşünüyorum ben de.
http://i.hizliresim.com/ZMrArg.jpg

Yiğit G.
14-02-2017, 21:25
Ne olursa olsun araçla vurmak olmaz.Motor zaten bassa 70 i geçmez altında 2.0 vectra var yanında hatun varsa bas gaza uza git bu kadar basit.Resmen beklemiş gelsinler diye.Ölüme teşebbüs dür bu.En az 7 yıl yatması lazım.Bu haraketi yapan insan çıkarır bıçagı diğerinin kalbine saplar veya boğazını keser.Bir farkı yok çünkü öldürme amaçlı bir haraket.Çok delikanlı isen sağa çek giriş allah ne verdiyse.Araba ile duvara vurmak ne la.

İbrahim33
14-02-2017, 21:31
dua etsinde birşey olmamış barzolara. yoksa kanları para ederdi.

Tayfun.O
14-02-2017, 21:37
Bu motorcu tiplerden çok var burda.

Yaptığı doğrumu değil. Ben yapar mıydım sonuna kadar yapardım, 1500 tl lik motoru çekip yolların kralı zannediyorlar p...ler

Yigit-Y
14-02-2017, 21:49
Kör ölür badem gözlü olur

Saçmalık şu video malesef :)

coolvtec
14-02-2017, 22:34
Kör ölür badem gözlü olur

Saçmalık şu video malesef :)

Akşam akşam iyi güldüm :)

sanctuary35
14-02-2017, 22:51
bunları trafikte tutan polisten başka suçlu yok. araştırsan ne sigortası ne vizesı ne ehliyeti vardır motorcunun. insanı ciddi anlamda çok fazla zorluyorlar. ama işte 10dk geç git sağlam git mantığıyla sakinleştiriyorum kendimi hep

Ssamet
14-02-2017, 23:07
Lan izleyip izleyip gülüyorum ne güzel düşmüşler ahashashashahasa

Mehmetmert
14-02-2017, 23:12
Zaten sallana sallana geldiler :D Yavaş Yavaş Hindistana dönmeye başlayan Adanadada günde en az 3 kere bunu yapmak içimden geçiyor.Yapıcak birşey yok derin nefes alıp birşey demiyorsun

kadioglu
14-02-2017, 23:35
Silifke'de ışıklarda yürüdüm. Bu motorlular gibi tipler sağımdan öyle bir makasa girdiler ki ani frenle ancak kurtarabildim denyoları. Uzun bir korna asıldım. Bunlar da hem önümde gidiyor hem el kol yapıyorlar. Hanıma dua etsinler. Ben ki trafikte çok efendi biriyim ama en efendi insanı bile çileden çıkarabiliyorlar. Bir kez de burada 2. vites 20-30 la giderken adam benim sol çamurluğa teğet geçti. Aklımı aldı şerefsiz. Karşı şerit te boştu. Sırf eğlencesine yapıyorlar. 10 cm. sol yapsam videodaki gibi olurduk. Kovaladım ama yakalayamadım. Bu tipler yüzünden motorsiklet kullananlara gıcık oluyor insan. Kendim de yılın 8 ayı kullanırım bu arada.
Videoya dikkatli bakarsanız adamların ayakları da boş durmuyor. Tekmeliyorlar bir yandan arabayı. Kısacası kaşınmışlar.

Seyfettin777
15-02-2017, 05:32
Adam olayı özetlemiş kendi ağzıyla ama kendisini ilgilendiren kısmı yazmış sanki sadece.Benim yukarıdaki yazıdan anlayabildiğim aracın ışıklarda önünü kesmişler,sonra yol boyunca tekme atmışlar, küfür etmişler ama neden böyle olmuş onu anlayamadım?
Sanki anlatılmak istenmeyen bir şey var.

Motordaki tipler her ne kadar barzo olsa da, akan trafikte birine çarpıp düşürmenin hiçbir mantıklı açıklaması yok.Sürüklenen motoru, motordan düşenleri aniden önünüzde hayal edebiliyor musunuz?
O an mantıklı bir tepki veremeyen birileri kaza yapabilirdi belki, belki kaza yapan kişinin yanında da eşi, çocuğu falan olurdu.

Motordakiler zaten bambaşka bir dünya.Plakası bile yok herhalde.Adana'da falan çok var bunlardan.Işıklarda gelir özürlü gibi gaza basarlar, otobanda motorun üstüne yatarlar falan değişik kafalardalar.Torbayla tekmeyle araca saldırarak yine kanıtlamışlar zaten kendilerini.Kafasında kask yok ama düşer ölürüm diye bir kaygısı da yok adamların.

Bu arada önde tufan koparken arkadan sakin sakin gelen siyah makam aracı Mercedes'te kim var acaba?
Koruma falan da yok önde.

Ome_RS
15-02-2017, 09:13
Belli ki cinnet durumu. Başa gelmeden yapmam etmem diyoruz da bazen insanın gözü kararıyor.

Boldenon
15-02-2017, 09:18
Bir de şöyle düşün;

Yaptığın doğru mu?
-değil
Ben yapar mıyım?

bire bir katılıyorum. herkesin başına gelebilir. muhtemelen ben de sakinliğimi koruyamam.

Ertekin
15-02-2017, 09:35
Motordakiler öyle bi gidiyorki sanki araba onlara çarpmasa da bir iki dakika sonra kendileri yere yapışacak gibi..
Arabadaki adamın nasıl bir sinir harbiyle anlık bir patlama yaşadığını bilemiyoruz tabi.
Bazen insan öyle bir sinirleniyorki en mülayim insanın bile içinden canavar çıkabiliyor. afrikalılar ne demiş : Müzik değişince dans da değişir.. Ringoy sa ringo yani.

fore
15-02-2017, 09:41
Ne olursa olsun cana böyle kastedilmez..

Quantum
15-02-2017, 09:48
Adalet geç geldiğinde insanlar da cezayı kendi kendilerine kesebiliyor. Otomobil şoförünün yaptığı gibi hareketler beynimize kazınmış durumda artık. Reflex haline geldi, içgüdüsel bir hareket haline geldi artık bunlar bizde. Birisi sizin canınıza, emniyetinize, huzurunuza kastettiğini hissettiğiniz anda cezayı kendimiz kesiyoruz. Bu bazen videodaki gibi oluyor, bazen el frenini çekip inmek şeklinde oluyor, bazen silah vs şeklinde.
Niye böyle olduk? Adaletin işleyişi + verdiği kararlar yüreğimizi soğutmuyor çünkü.
Cezayı o anda kendimiz kesiyoruz işte böyle.

DOHC
15-02-2017, 10:02
Arkadan gelen resmi plakalı araba bu arabayı durdurup, polise teslim etmiş.......

Kadyr
15-02-2017, 10:21
inşallah ceza almaz adam. çünkü herkes yapabilir herkesin başına gelebilir. banada adam elma fırlatmıştı bende direksiyon kilidi fırlatmıştım. bir anlık sinirle herşey olabilir.

fthdrn
15-02-2017, 10:33
inşallah ceza almaz adam. çünkü herkes yapabilir herkesin başına gelebilir. banada adam elma fırlatmıştı bende direksiyon kilidi fırlatmıştım. bir anlık sinirle herşey olabilir.

İstemsizce kahkaha attım :D elma vs direksiyon kilidi :D

anıl turan
15-02-2017, 10:41
motorlular-vuranlar-ızleyenler

42... memleketım dıye demıyorum, AYI doludur

Bende Konyalıyım ne yazıkki katılıyorum...

Seyfettin777
15-02-2017, 10:57
Kadyr
Abi o ne çeşit bir münasebet bu olayın aslı ne çok merak ettim.:D

Gko
15-02-2017, 11:03
Ne olursa olsun cana böyle kastedilmez..

valla şu tiplere müstahak.

Başlarına böyle bişey gelmeden akıllarını götlerindne çıkarmaz bu tipler.

wolrath
15-02-2017, 11:10
valla şu tiplere müstahak.

Başlarına böyle bişey gelmeden akıllarını götlerindne çıkarmaz bu tipler.

arkadaşım bu tıpler dedıgın cocuklar sanslıydı, sen yaparsın kafayı carparlar yere ve ölürler.

hıcbır canlının canı almak sıze dusmez. lutfen sacma sapan mesajlar atmayın, rıca edıyorum. durdurun, tartısın kavga edın sıkayet edın her haltı yıyın ama hareket halındekı motora carpmak gıbı bırseye kalkısmayın. bıcak saplamakla benzer bır harekettır benım gozumde

Kadyr
15-02-2017, 11:42

Kadyr
Abi o ne çeşit bir münasebet bu olayın aslı ne çok merak ettim.:D

yanımda şimdiki eşim var. fiat ducato servis aracı makas atarak gidiyor. bende soldan gidiyorum. baktım üstüme üstüme geliyor sellektör korna baktım hala geliyor ani frene asıldım mecburen yoksa bariyere sokucaktı şe....z.
geçtim yanına sağ taraftaki camı açık ne var laaoon yaptı. sana ne var lan dedim. elma mı ne yiyodu fırlattı kapıya çarptı bana gelmedi :D bende atıcak bişiler arıyorum. kilidi gördüm dedim vurucam şe....ze. tam elimi ayarladım yanıma doğru geliyor o yüksek olduğundan farına ayarlayıp yapıştırıcaktım. bu arada temdeyiz 70-80 hız var. tam yanıma geldi çıkardım elimi farına vurucaktım bu anladı ani frene bi asıldı sol şeritte vuramadım tabi kıramadım farını. bende fırlattım kilidi sanırım üstünden geçti oda durdu inşallah dedim alttan patlatmıştır. farını kırsaydım daha iyi olucaktı da ilk defa yaşadığım için beceremedim. o an ınsanın gözü kararıyor yanınızda kız arkadaşınız bağırıyor bir yandan sen sinirlerine hakim olamıyorsun. allahından bulsun şe....zler. hepsinden uzak olmak lazım ama aynı havayı soluyoruz haram ediyorum hava hakkımı bu tip d...l israflarına

Grimlord
15-02-2017, 11:48

Speedy Mustafa gibi aynı :D

Bana nutella attı, ben naptım? Bıçak attım

https://www.youtube.com/watch?v=IjYByeCM7aE

Berkan
15-02-2017, 12:06
Speedy Mustafa gibi aynı :D

Bana nutella attı, ben naptım? Bıçak attım

https://www.youtube.com/watch?v=IjYByeCM7aE

biletler biletixde :hehe: :hehe:

KÖROĞLU
15-02-2017, 14:35
yanımda şimdiki eşim var. fiat ducato servis aracı makas atarak gidiyor. bende soldan gidiyorum. baktım üstüme üstüme geliyor sellektör korna baktım hala geliyor ani frene asıldım mecburen yoksa bariyere sokucaktı şe....z.
geçtim yanına sağ taraftaki camı açık ne var laaoon yaptı. sana ne var lan dedim. elma mı ne yiyodu fırlattı kapıya çarptı bana gelmedi :D bende atıcak bişiler arıyorum. kilidi gördüm dedim vurucam şe....ze. tam elimi ayarladım yanıma doğru geliyor o yüksek olduğundan farına ayarlayıp yapıştırıcaktım. bu arada temdeyiz 70-80 hız var. tam yanıma geldi çıkardım elimi farına vurucaktım bu anladı ani frene bi asıldı sol şeritte vuramadım tabi kıramadım farını. bende fırlattım kilidi sanırım üstünden geçti oda durdu inşallah dedim alttan patlatmıştır. farını kırsaydım daha iyi olucaktı da ilk defa yaşadığım için beceremedim. o an ınsanın gözü kararıyor yanınızda kız arkadaşınız bağırıyor bir yandan sen sinirlerine hakim olamıyorsun. allahından bulsun şe....zler. hepsinden uzak olmak lazım ama aynı havayı soluyoruz haram ediyorum hava hakkımı bu tip d...l israflarına

Çok yaşa emi bildiğin 3 dk dır kıs kıs gülüyorum :D ahahahaha ya. Aman atma bir daha.

Yanlız ben bağırmanın 1 tık ötesini yaşadım.
hatun aşağı inmeyim diye kolumu öyle bir tutmuş olayın sıcaklığı bitince bir baktım sağ kolun dirsek altında tırnak ve ezilme izleri var :D
Valla insan kaybediyor kendini çok sabırlıyım ama ne bileyim bir gün bir şey gelmese başımıza iyi.

Kadyr
15-02-2017, 14:55
evliyim şimdi evlenince yumuşak oluyorsun :D

Skyhawk34
15-02-2017, 15:17
videonun öncesini bilmediğimiz için yorum yapmak saçma olacaktır.

Seyfettin777
15-02-2017, 15:39
Grimlord
5.19'da Nutella'yı alan polis memuru ilerleyen saniyelerde gerçekten Nutella atıyor.Daha da komiği eleman da önce bıçak sonra satırla karşılık veriyor.:D

https://youtu.be/ScjyhxoPo_0

AB01
15-02-2017, 16:00

Öyleleri Hak yoluna değil de, *** yoluna gidecekler birgün.

Grimlord
15-02-2017, 19:12
Grimlord
5.19'da Nutella'yı alan polis memuru ilerleyen saniyelerde gerçekten Nutella atıyor.Daha da komiği eleman da önce bıçak sonra satırla karşılık veriyor.:D

https://youtu.be/ScjyhxoPo_0

Hakikaten gerçekmiş yav olay, ben kafası güzel sallıyor zannetmiştim :D :D :D

mtay
15-02-2017, 19:49
Neden insanlarımız bu kadar sinirli ve gergin ki birbirine karşı... Daha anlayışlı olmamız şart...

mehmet6r
17-02-2017, 00:19
Adam şanşlıymış ki motordakilere birşey olmamış. Kafasını yere vursa veya sırt üzeri ters düşse ölür ya da sakat kalabilirdi. Al başına belayı... Ne kadar haklı da olsan yiğitlik zaten o an sinirini bastırıp mantıklı düşünmekte. Hepimizin başına gelebilir anlık sinir patlamaları. Rabbim karşılaştırmasın.