Orijinalini görmek için tıklayınız : E5'te kopruye asilan pankart motosiklet uzerine dustu
E-5 Otoyolu Kozyatağı Mevkii'nde meydana gelen kazada üst geçide asılan pankart hareket halindeki motosikletlinin üzerine düştü. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, olay saniye saniye başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.
**
yuh ki ne yuh!!!
Reklam panosu uzerine duştu! Olumden dondu - Video 7 (http://video.haber7.com/video-galeri/85194-reklam-panosu-uzerine-dustu-olumden-dondu)
AliGizda
14-02-2017, 16:28
Welcome to Turkey!
darkmoon
14-02-2017, 16:38
adama üzüldüm belki evlere paket servisi yapıyordu belkide kuryeydi ekmeğinin peşinde koşuyordu kısmetsizliğe bak olsa olsa ancak Türkiyede olur denilicek bir kaza.. bu avrupada amerikada olsa adam dava açar milyon dolarlar kazanırdı..
mikelazi
14-02-2017, 16:38
hayat nekadar ucuz.
inş. hayati tehlikesi,sakat kalma durumu yoktur.
ne zaman oldu bu kaza
punto_multijet
14-02-2017, 16:41
en azından sağlık ekipleri gelene kadar kimse kaskı çıkarmaya çalışmamış, ilk yardım yerine son yardım yapmamış.
lethaldoze
14-02-2017, 18:41
Çok kötü talihsizlik. Allah şifa versin.
Buna benzer Çamlıca gişelerle kartal sapağı arasında en sol şeritte temde arkadaşın önüne tabela devrilmişti. Sol iki teker yarılmış zar zor kendını emniyete atmıştı kamyonların arasından.
Dava açtık. Ordan oraya yolluyorlar dosyayı. O diyor biz bakmıyoruz, öteki diyor bizbakmıyoruz. Gittiği dairedende 3 aydan önce diğerine yollanmıyor. 5 sene olmuştur, hala gezio dosya zaman aşımı olsun diye.
Drive Fast
14-02-2017, 19:12
ölüm, kaza ne zaman geleceği belli olmaz alın yazısı dicektim konuya girip okuduktan sonra tamamen değişti videoyu izliyemedim bilgisayarım adobe sorunu veriyor, ama kozyatağı köprüsündeki reklam panosu ise o reklam panosu yeni değişti ve sanırım ondan öncekide koptu eski panoları paçavra gibi yolun kenarına atmışlar neredeyse 1 haftadır oradalar şimdi eğer önceki reklam panolarıda koptuysa bu yenilerini takarken bunlar acaba niye koptu diye düşünmediniz mi? şimdi bu motorcunun kaderimi peki saçmalığa bak ya
Allah yardımcısı olsun,kurye sanırım..Türkiye'de her şey mümkün şaşırmıyorum bu haberlere.
onursumer
14-02-2017, 20:41
şansa yaşıyoruz diye boşuna demiyorlar gerçekten , çok şansız bir kaza inş sakat vs kalmadan iyileşebilicek durumdadır
Seyfettin777
14-02-2017, 20:59
Çok kötü çarpmış benim içim acıdı burada.
Umarım eskisi gibi sağlıklı bir şekilde ayağa kalkar.Ağır yaralı olmak, yoğun bakım falan çekilecek dert değil.Bir insanı o halde görmek çok kötü bir şey, hele de yakınınızsa...
benim önüme çekmeköy opel gedizlerin önünde servisin tavanındaki klima uçmuştu neyseki aramızda mesafe vardı frene basıp durmuştum