PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birisi birisini fena benzetmiş

Sayfa : 1 [2]

G.U.Z.
20-02-2017, 21:26
Valla bunca senelik topçuyum böle kale görmedim.
Bu konuya bukadar yorum yapılmasının sebebi sevdiğimiz bir kardeşimize yapılan hakssiz iftiradır. Biz burda yeri geliyor dolandırıcılık konusunda da 100 sayfa yazıyoruz bu durumda hakkında konuştuğumuz dolandırıcıda baya başarılı oluyor değil mi....

Bol bol eline sağlık okuyorum, kesinlikle çizginize uymayan şeyler.. Konu başlığı bile "benzetmiş".. Haksızlığa uğrayan birinin hak aramak için açtığı bir konu değil malesef..

cuneytturkoglu
20-02-2017, 21:27
kaçıncı dk ?

Son 1 dakika

izmirlicem
20-02-2017, 21:29
26:19 :) arabanın ırzına nasıl geçilir? giden arabanın vitesi neden p ye almaya çalışılır? Sorsan mühendis ama otomatik arabayı hareket halınde p ye almaya çalışır

weST.27
20-02-2017, 21:30
Sinan reise üzüldüm...

tuner faruk
20-02-2017, 21:37
Bol bol eline sağlık okuyorum, kesinlikle çizginize uymayan şeyler.. Konu başlığı bile "benzetmiş".. Haksızlığa uğrayan birinin hak aramak için açtığı bir konu değil malesef..
Dostum bol bol eline saglik okuyosan( ki tekrar Bugranin eline saglik diyorum) bu forumun cizgisi bu sekilde begenmiyosan baska foruma gidebilirsin kimse kimseyi zorla turmuyor.

Yigit-Y
20-02-2017, 21:37
D den P ye aldığında bu ülkeyi terk etmeliydi asıl :)

Drive Fast
20-02-2017, 21:41
Otopark forumada bakıyorum burayada bazı arkadaslar konu iki kişi arasında yazmışlarda and zaten kapanan bi konuyu tekrar gündeme getirip gider ayak son şakasını yapmaya kalkmış bugrada bu sefer susmamış bütün herşeyi anlatmış şimdi madem bizlere yumruk yediği fotoğrafı atıp beni dövdüler abi ayağı yapıyorsan karşıdan cevap geldiğinde de bu ikimiz arasinda veya bu olay iki kişinin arasında demek anlamsiz madem ortaya bi suçlama attın karşılık geldiğinde cevabınıda vereceksin

Drive Fast
20-02-2017, 21:43
Allah razı olsun, güzel destekleriyle bugün mesajlar yollayan ve arayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim ve abilerim...

benim bu saatten sonra içimde, vicdanımda çok rahat. hala iddia olduğunu söyleyebiliyorsa valla helal olsun, güzel kafa yaşıyorsun, ne şekil haplarla patlıyorsun?

Sen adamsın allah yardımcın olsun

G.U.Z.
20-02-2017, 21:44
Dostum bol bol eline saglik okuyosan( ki tekrar Bugranin eline saglik diyorum) bu forumun cizgisi bu sekilde begenmiyosan baska foruma gidebilirsin kimse kimseyi zorla turmuyor.

Ahahah la herkes bunu söylemek için fırsat kolluyor, ben yönetimin çizgisinin bu olmadığını biliyorum, sizin çizginiz ne?? Suçluya cezasını biz veririz mi? Umarım bir gün düşüncenizin hatalı olduğunu cezaevindeyken anlamazsınız

McKrop
20-02-2017, 21:49
Cok gecmis olsun. Hizla yukseldiler, hakettiler ama Türkiyede hic bir basari cezasiz kalmaz. Guzel ulkemin guzel insanlarindan biri cezasini vermeye kalkmistir ne olcak baska

Konunun detayini ogrenince sozumu geri aliyorum. Zaten bu ulke disinda bir ulke var herkes kacip kacip oraya gidiyor sanki sinasi orda ram's orda simdide and gidiyor :) yaramaz adammis vay be

tuner faruk
20-02-2017, 21:56
Ahahah la herkes bunu söylemek için fırsat kolluyor, ben yönetimin çizgisinin bu olmadığını biliyorum, sizin çizginiz ne?? Suçluya cezasını biz veririz mi? Umarım bir gün düşüncenizin hatalı olduğunu cezaevindeyken anlamazsınız

Suçlu suçsuz diye adlandirdigin iki tarafta yasal yollarla hak aramadiysa demekki yasal olmayan yollarlada bazi seyler olabiliyor biraz empati yapip Bugranin yasadiklarini kendin yasamis gibi dusun egerki seni tahrik eden kisiye hic bir sey yapmiyorsan senin rahatligindir derim ve buradaki %80 kisinin bu rahatligi saglamayacagindan da eminim

tuner faruk
20-02-2017, 22:02
Sergileyemeyeceginden olacakti

Anıl E.
20-02-2017, 22:08
G.U.Z

And arkadaşına selam söyle amaçlı amaçsız savunma laflarını hiç sevmiyorum. Otopark gibi yeni ve basit bir "forum"'u yılların bilgi birikimi olan techturkey ile sidik yarışına sokmak anlamsız olur diye düşünüyorum. Otopark Sinan'ın güzel bir geçmişi var hemen hemen de sevmeyen yok. Herkes gayet ılımlı ve güzel yorumlar yapıyor kendisi için .
And'ı seven yok,sayan yok bu demek değil ki her türlü şiddete maruz kalsın. Ama gerekli açıklamayı yapmış şiddeti gösteren kişi ve bu kadar sevmeyen adamın gözünde de gayet normal karşılanıyor sebepleri ortada.

Tek katıldığım nokta focus ile kaza yapıyor üstüne bir de bu olay , öyle tip ve karakterde ki insanların hoşuna gider böyle bol sayfaları konular şu an egosunu tatmin ediyordur. Normal şartlar altında isyan edilmesi gerekir ama onunla geçmişi olan insanların anlattıkları bunun tam tersinin göstergesidir.

Sinan başkan güncel olaylara dönerse çoğu kişi severek devam eder izlemeye . Kendisi pek de önemli ya da başarılı biri değil . Geçmiş olsun.

Anıl E.
20-02-2017, 22:09
Son cümlede "kendisi pek de önemli değil" and için olacaktı.

ef186
20-02-2017, 22:20

Yönetimin çizgisi tabiki bu değil. Ama konu bu. Biri birine sövmuş üstüne yürümüş adam da kendini korumuş vurmuş yumrugu. Konuyu dillendirmemis kapatmış. Sonrasonda bu noktadayız. Şiddeti onaylamıyorum ama biri bana sövse üzerime yürüse yerden keserim. Yoldaki masum vatandaşa atılmış tekme değil konu ikisini ayırt edebilecek yaştasın lütfen yazılanları sağa sola çekme daha fazla...

G.U.Z.
20-02-2017, 22:24
G.U.Z

And arkadaşına selam söyle amaçlı amaçsız savunma laflarını hiç sevmiyorum. Otopark gibi yeni ve basit bir "forum"'u yılların bilgi birikimi olan techturkey ile sidik yarışına sokmak anlamsız olur diye düşünüyorum. Otopark Sinan'ın güzel bir geçmişi var hemen hemen de sevmeyen yok. Herkes gayet ılımlı ve güzel yorumlar yapıyor kendisi için .
And'ı seven yok,sayan yok bu demek değil ki her türlü şiddete maruz kalsın. Ama gerekli açıklamayı yapmış şiddeti gösteren kişi ve bu kadar sevmeyen adamın gözünde de gayet normal karşılanıyor sebepleri ortada.

Tek katıldığım nokta focus ile kaza yapıyor üstüne bir de bu olay , öyle tip ve karakterde ki insanların hoşuna gider böyle bol sayfaları konular şu an egosunu tatmin ediyordur. Normal şartlar altında isyan edilmesi gerekir ama onunla geçmişi olan insanların anlattıkları bunun tam tersinin göstergesidir.

Sinan başkan güncel olaylara dönerse çoğu kişi severek devam eder izlemeye . Kendisi pek de önemli ya da başarılı biri değil . Geçmiş olsun.

Öncelikle objektif olarak yazdığınız için teşekkür ederim, umarım dayı mevzusunu atlatır, gönlünüzce bir işe girersiniz.
2konuda itirazım var, and arkadaşım değil, sadece bir dönem aynı forumdaydık, ona ismimi söyleseniz hiç birşey ifade etmez onun için, 2.si kadrosu yeni de olsa otopark(oto-park) en eski otomobil forumlarındandır modifiyem, cardanadam zamanlarında mevcut olan bir forum.
And ne yazacak merakla bekliyorum, giderayak yaptığı hamlelere kendi forumunda da tepki var, Sinan ın destek olmadığı bie açıklama hiçbir şey ifade etmeyecek

KÖROĞLU
20-02-2017, 22:30
Ben videoyu şimdi izledim kişileri tanımıyorum sanırım kullanan sinan denilen ve sevilen arkadaş.

Son dk da bu mavili mor çiçek arkadaşa "elinde hissettin dimi onu" dediği yerde koptum.

Bu adama bebek arabası emanet edilmez "p ye al diyor ama" o da güzelmiş :)

Ayrıca duyar kasan arkadaşlar sanırım olayın tarafı olan arkadaşın yazdığını okumamış.

Adam seni ittirecek vurmak için yumruk sallayacak ve sen hala bu adamla konuşarak anlaşacaksın. Öyle bi dünya yok kimse kusura bakmasın.

Eline sağlık demiyorum şiddet yanlısı bir adam da değilim ama adam yapması gerekeni yapmış.

Anıl E.
20-02-2017, 22:33
Öncelikle objektif olarak yazdığınız için teşekkür ederim, umarım dayı mevzusunu atlatır, gönlünüzce bir işe girersiniz.
2konuda itirazım var, and arkadaşım değil, sadece bir dönem aynı forumdaydık, ona ismimi söyleseniz hiç birşey ifade etmez onun için, 2.si kadrosu yeni de olsa otopark(oto-park) en eski otomobil forumlarındandır modifiyem, cardanadam zamanlarında mevcut olan bir forum.
And ne yazacak merakla bekliyorum, giderayak yaptığı hamlelere kendi forumunda da tepki var, Sinan ın destek olmadığı bie açıklama hiçbir şey ifade etmeyecek

Biliyorum modifiyem vb tabanlı olduğunu ,aramızda da vardır o forumlara üye olanlar ben de üyeydim. Üye çoğunluğunun ünal turan fan tarzında olduklarını biliyorum şu an ki otopark forumdan bahsediyorum o yüzden bile tartışmaya kapalı.

Öyle işlere atılıyorsan efendi olacaksın seni illa ki herkes sevmeyecek ama sevdirmesini bileceksin bu forumun önde gelen isimlerini herkes sever, belki and'ı belki değil kesinlikle hem araba bilgisiyle hem sosyal bilgisiyle spin attırır ne oldum delisi olmayacaksın .

Adam hâla utanmadan çocuk gibi , dayak yemenin üstünden prim kasmaya çalışıyor üstüne bi de barcelona muhabbetleri bildiğin komedi. Forumun yaş olayına gayet yakışıyor .

mert_can 41
20-02-2017, 23:00
And da biri sorabilirmi madde maddemi yazalım yoksa biz çoktan seçmeli soralım o istediği şıkkı seçsinmi :D

Seyfettin777
20-02-2017, 23:04
And efendi cevap yazmış.
Buraya kopyalamadım çok uzun en altta var yazdıkları.
Tekzip | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi (https://www.otopark.com/forum/threads/tekzip.3615/)

Yigit-Y
20-02-2017, 23:17
TT'yi okumadım, telefonuma mesajlar geldi o nedenle bu başlığı açtım. Dizi çekecek halim yok, gerçekleri yazar geçerim

Anladığım kadarıyla Buğra ve Alihan 2 mesaj atmış, onların hesabı soruluyor. Biri uyuşturucu bağımlısı, sayısız kurumdan kavgalı ayrılmış (Carviser ve Otomobil Dünyam dahil), defalarca otokontrolünü kaybedip çevresine fiziksel şiddet uygulamış sabıkalı bi tip; diğeri "Trafik Kafası", sağa sola küfürler savurarak video çeken, askerden rapor alıp evine dönen ve (kendi ifadesiyle) halen ruh sağlığı yerine gelmemiş zavallı bir çocuk.

Öncelikle okuduklarınızın arkasındaki cerahati bilin.

O gecenin detayı şu: Evvelki aylarda Buğra'yı resmi bir YouTube toplantısına göndermiştim kendine network yapması için, öğlen aradı "uyuya kaldım gitmedim" dedi. Jaguar XE'nin drone görüntülerini Utku'ya teslim etmeyi unuttuğu için videonun yayını bir hafta gecikti. 3000TL karşılığı ayda en az 1 The Makina sözü vermişti, 2 ayda 1 belki yayınladı. Kameranın ayarlarını değiştirip çocuklara veriyordu, onlar da ayarları bilmediğinden saçma sapan görüntüler çekiyordu. Sırada bir sürü video beklerken kurgucuları yanına alıp aylak aylak ortalarda geziniyordu. Bunun gibi daha tonla işgüzarlığı vardı, müdahale etmem gerekiyordu.

Sorun şu ki, Buğra bir hatası yüzüne vurulduğunda önce inkâr edip sonra çıldıran bir insan. Önceleri telefonda bu yüzden birkaç kez tartışmıştık. O gece 11‘de çağırdım çünkü öncesinde dersim vardı. Sinan ile birlikte, bu sorunları konuşmak için bir araya gelmiştik. Gene hatalarını inkâr etmeye başladı. Tek bir küfür ya da hakaret etmedim, yumruk sallamadım; ben sokakta büyümedim. Eve gitmek için yalvardığı, “ayıp ediyorsun” dramaları falan yalan. Kavga, masadan kalkarken bana hafifçe kafa atmasıyla başladı. Sonrasında Sinan araya girdi, Buğra ofisten çıktı, ardından telefon açıp tehditler savurdu. Darp raporu almadım çünkü burası İsviçre değil, daha önemli işlerim vardı.

Ertesi gün bize emanet ettiği Panasonic P1 kamerayı ona teslim ettik. Rahat kurgu yapsın diye satın aldığımız ve ona teslim ettiğimiz bilgisayarı geri istedik. “Videolarımı silin vereyim” dedi, sildik. Birlikte ekipman alışverişine gittiğimizde gene çekimlerine yardımcı olmak için aldığım Gopro Hero4 Black onda kaldı, geri vermedi. Hepsinin faturası duruyor.

Vazo fırlatmaktan bahsetmiş, kimseye vazo fırlatmadım; ama Alihan, benim kendisine çıkıştığım o tek seferin onlarca mislini, her türlü bağırış çağırışı ve aşağılanmayı gözümün önünde her gün Buğra’dan görüyordu. Bir test aracının içinde üçümüz varken, Alihan’a avaz avaz bağırdı, hakaretler yağdırdı dakikalarca, Bajaj Cute’ün kurgusunu istediği gibi yapmadığı için. Ben bunu eleştirmedim, yargılamadım, müdahale de etmedim çünkü aralarında böyle tuhaf bir ilişki vardı.

Ancak Alihan’ın, Buğra’dan gördükleri yanında; havanın kararmak üzere olduğu saatlerde benim Egea’nın testini tamamlamak için iki ayağımın bir pabuca girdiği dakikalarda, yanında kalmam için üstelediği bir anda ona sesimi yükseltmem üstüne paragraflar döşemesini anlayamadım. “Benim senin gibi boş vaktim yok! Siz ne *** yiyosunuz!” gibi bir cümle kurmadım. Yaptığım doğru değildi, çocuk iyi niyetliydi de; sonrasında gönlünü alma amaçlı kaç defa telefonda konuştuk. Gene de gönlünü alamadıysam tekrar özür dilerim.

Muhip’i “kıskanma” gibi bir durumum yoktu; onu Otopark’a kattığı bakış açısı ve özgün karakteri sebebiyle aramızda katıp 4 sene başarılı olması için çırpınan benim. Çaba ve katkıları, bir şirket çalışanlarının minimum gereksinimlerini karşılamadığı için; başka bir tabirle tembelliği sebebiyle ayrıldık, bunu da Buğra’ya çok net açıkladım.

Geçen Ankaralı bir editör de yazmış; Murat kız arkadaşı yerine kadın gözü videolarına Aslı çıktığı ve bu konuda ona haber vermediğim için ayrıldı. Bu konuda asla “hatalıyım” demedim, adamı ben kovmadım ki? Fakat sonrasındaki köşe yazımdan ve atışmalardan dolayı pişman olduğumu belirttim.

3008 lansmanında Buğra'nın yanına gittim, tek konuştuğumuz Focus kazasıydı. Buğra geçmiş olsun dedi, ben de teşekkür ettim. Özür falan dilemedim.

Ekipmanlardan bazılarını almamamı söyledi evet, ben de aldım ve hepsini halen kullanıyoruz (Glidecam hariç, onu iade ettik).

Şimdi baktım, 27 Nisan ve 6 Mayıs’ta toplam bir 2.950 TL göndermişim bankadan (50 TL borcum vardı, teşekkür etmişti). Diğerini elden vermiştim. Ödemediğim parası yok.

3 saatlik uykuyla çekime gittiyse ya sabaha kadar karı kız peşinde koşturduğundan ya da gündüz yapması gerekeni geceye bıraktığındandır. Bu da 1 kere olmuştur zaten, normalde çekimlere katılmazdı. Ama kurgu eğitimi verdiği ve sosyal medyayla ilgilendiği doğru.

O gömleğe 1500 TL verdiğini sanmıyorum :) Gene de teşekkür ederim.

Borçlarını ödeyebilmek için kredi çekmeye mecburdu, benle ilgisi yok.

Facebook’a harcanan paranın tamamını şirket ödedi. Reklamları zamanında kapatmadığı için 26 Haziran’da ek bi bedel çıktı, onu da verdik zaten.

Sinan’ın eşine küfür etmeler falan… Uyuşturucudan uzak durun arkadaşlar sonu böyle oluyor.

Focus RS mevzusu gayet net açıklandı. Mantıken; ben egomu tatmin etmek için yanlamaya çıktıysam, bunu kameraları açıp sonra yayınlamak üzere yaparım değil mi? Herkes pitte yemek yiyorken değil? Neden kameralar kapalıydı o zaman?

Daha önce söylediğim gibi, amacım arabayı tanımaktı. Pist yönetiminin görüşleri alınacaksa; ben çıkmadan önce dakikalarca yanlayıp, dışardan telefonla çekip, lastikleri haşat edip, pistten çimlere çıkıp, arka jantları çamurdan gözükmeyecek halde geri getiren ve sonunda uyarı alan TopGear ekibini soruştursunlar.

Kazadan sonra Alihan beni aradı, geçmiş olsun için, ve bir sözlük sitesindeki ilgili başlığı Buğra’nın kaldırttığını söyledi. Eksik olmasın dedim, telefonu kapadıktan sonra teşekkür etmek için Buğra’yı aradım, meşgule düştü. Sonra söz konusu siteyi açtım, başlık yeniden açılmıştı, yazar da “neden silindiğini anlamadım” vb. bir şeyler yazmıştı. Görünen, gerçekten Buğra olayın yayılmaması için bir çaba şarf etmişti. O gün kendisine ulaşamadım, bugün kendisine teşekkür ederim.

Benim finansmanım olmasa o dergi çıkabilir miydi, Buğra onu düşünsün. TopGear konusunun özeline şimdilik girmiyorum, Doğan girmedikçe de girmem.

Galeri galeri dolaşıp sahiplerine dilenmek gibi bir huyum olmadığı için hayır, muhtemelen –en azından o vesileyle- o çakmakları yaptıramazdım.

Sinan şirketi alır almaz, o kendi bileceği iş. Belki başka firma üstünden fatura keser, belki şahıs firması açar, kime ne? Tekrar yazıyorum, Sinan Otopark.com’un yeni yöneticisidir.

Tamamen Buğra’nın ifadeleriyle yazıyorum: “Ben Otopark’tan önce senelerce çalıştım didindim, tırmaladım; kimsenin haberi olmadı. Ne zaman ki Otopark’a çıktım, sokakta tanınır oldum, videolarım izlenmeye başladı, sosyal medya hesaplarım patladı.” Bunları görmek için müneccim olmaya gerek yok zaten.

Başarının tek ölçütü abone sayısı değil; Buğra'nın yüzüne bile bakmayacak markaların Otopark’la çalışıp bir video için bir kamyon para dökmesinin başka sebepleri de var.

Tüm hakaretlerini aynen iade ediyor, yolunda başarılar diliyorum.

And bunu demiş :):):)

Tayfun.O
20-02-2017, 23:17
And efendi cevap yazmış.
Tekzip | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi (https://www.otopark.com/forum/threads/tekzip.3615/)

S....lan burası İsviçre değilmiş kim inanır ya darp raporunu burası İsviçre olmadığı için almamış bebe :D

Bırakın ya adamın verdiği cevap beni tatmin etmedi inanmadım şahsen :D Söylenen her şeyi yalanlamakla açıklamamı olurmuş

Buğra A.
20-02-2017, 23:18
And efendi cevap yazmış.

tam da beklediğim açıklamayı yapmış :) inanılmaz rahatladım. uyuşturucu kullandığımı belirtmiş, kan ve saç testi yapalım. kimin ne kullandığını ortaya çıkartalım da kendisi var olur mu, orasını bilemem. gerçi kullanmıyordur, ilaçlarını alsaydı zamanında olaylar bu kadar gelişmezdi. Allah yardımcısı olsun, bel altı vurmayı sever. görüntüleri mavi çektikleri zamanları, bak doğru ayar budur, bu şekilde kullanın dediğimi ne çabuk unutmuş.

ben bunun üzerine daha bir şey söylemek istemiyorum. Sinan açıklama yapsın, kim nedir genel maksatlı öğrenilsin. Ömer'den de şu para mevzusunu birilerinin dinlemesi lazım. aslında asıl kilit isim Doğan Kabak, şu an ilgilenmiyorum dedi. herkes çözmüş bu arkadaşı da haberi yok. planın tutmadı, bunu gayet iyi biliyorsun. kendi ağzınla söylemişsin kamera mevzusunu da, hani hırsızdım?

sesin güzel, 2 yalan daha söyle de dinleyelim canım benim.

cgr50
20-02-2017, 23:22
tt yi okumadım demiş ama burda yazılan bütün postlara hakim bu nasıl çelişki

Anıl E.
20-02-2017, 23:23
İsviçre kelimesinden sonra ets tur'dan barcelona turlarına bakmaya başladım yha .

HondatugraL
20-02-2017, 23:23
Adammın haksız olduğu hiçbir nokta yok sanırsın kanatsız melek. Bütün herşeyi yalanla'yarak' açıklama yapmış kendini kandırsın. İyi oldu ülkecek kurtulduk herkes dökse pisliklerinide çıkışı olmasa

mert_can 41
20-02-2017, 23:27
Adam kaşla göz arasında focusuda top gear a iteledi hee :D Resmen lastikleri bitirip verdiler bende o yüzden yaptıma geldi olay :D

onursumer
20-02-2017, 23:36
artık gitsede otopark rahatlasa

enes_srb
20-02-2017, 23:40
aciklama kendi forumundaki arkadaslara bile inandirici gelmemis , takip etmedigimden ve kisiyi tanimadigimdan yorum
yapmak dogru olmaz dicem de diyemiyorum :) geceyle gunduz gibi duruyo burdan ... ama keske hic yasanmasaymis boyle bi olay

Eren G.
20-02-2017, 23:50
Bu tip eziklerin gnellikle çocuklukları ile ilgili bir rahatsızlıkları oluyor. Hem çok itilip kakılmış kale alınmamış hem de azıcık da içinde liderlik ruhu varsa ama o kumaş yoksa, "alfa" olamadıysa, işte o işyerinde okulda veya en basitinden apartmanda "gücü" eline alınca hitlerin yandan yemişi olan tipe dönüşüyor. Şu herifi ilk panpa *** püsür videolarında görmüştüm ilk gördüğümde bile rahat rahat kahkaha atamayışı zorla kişnemesinden anlamıştım nasıl bir rahatsız olduğunu. Kurumsallıktan bahsedip herkese heryerde patronluk taslayan birinin sırf kendi egosu için gönderdiği kişilerle olan tüm meselesini herkese açmasından da belliydi nasıl bir "profesyonel" zihniyete sahip olduğu. Adamın anlaşamayıp gönderdiği insanlardan basketbol takımı çıkıyor amk hepsi mi rahatsız hepsi mi ayarsızdı da bir sen düzgünsün diye sorarlar adama. Bir yerde patlayacağı belliydi zaten kişiliğinden doğanla ters düşmesi sonra hatası oldu resmen kendi ipini çekti. Çamur at izi kalsın derdinde kendi boka sardığı için oraya buraya sallıyor alttan alttan doganla topgeara sallamsından da sürekli belli. Sinan Koç gibi bir adam bu adamla nasıl ters düşmedi bunca zaman bir tek ona şaşırıyorum, ya çok alttan aldı bu herifi laf etmedi lider hissettirdibuna ya da başka birşeyler var. Sinan sağlam ekip kurup devam ederse izlenir çünkü bu herifin yaptıklarından sonra her otoparkı açan herifin aklına bu olaylar gelir, ayrıca iş veren markalarda bu boş muhabbetleri öğrenince yaklaşımları nasıl olur bilinmez. Ha bu senaryo da bu herif yine bir şeyler yapmadan gider çıkar giderse anca, ki sanmıyorum elleriyle böyle teslim edip usturupluca çekip gitsin kesin bir haltlar çıkartır sıçar batırır bırakır öyle gider.

AşkınS.
20-02-2017, 23:53
Yazısını okudum ama bal gibi geçiştirmek için yazılmış çoğu yer :)
Isırmak nedir yahu? Nasıl bi fantazi
Mazallah yarın bi gün sahil kenarinda biriyle tartıştığı anda tam düşerken ısırmaya kalkmasın: )

jeffy
21-02-2017, 00:02
Adam suçsuzmuş işte.. Hem bu olayda , hem Focus olayında.. Hayret bişeysiniz yani...

Caner B.
21-02-2017, 00:04
Ford rs in uretiminde hata yapmis,adamda vurmus iste hemen kazma yaptiniz.Once dinlemeyi ogrenelim lutfen.

arda35
21-02-2017, 00:10
Adam kaşla göz arasında focusuda top gear a iteledi hee :D Resmen lastikleri bitirip verdiler bende o yüzden yaptıma geldi olay :D

Muazzam bi itelemeydi, lastiklerdeki çamura kadar belirtmiş. İçine işlemiş olsa gerek.

Mr.K
21-02-2017, 00:16
tam da beklediğim açıklamayı yapmış :) inanılmaz rahatladım. uyuşturucu kullandığımı belirtmiş, kan ve saç testi yapalım. kimin ne kullandığını ortaya çıkartalım da kendisi var olur mu, orasını bilemem. gerçi kullanmıyordur, ilaçlarını alsaydı zamanında olaylar bu kadar gelişmezdi. Allah yardımcısı olsun, bel altı vurmayı sever. görüntüleri mavi çektikleri zamanları, bak doğru ayar budur, bu şekilde kullanın dediğimi ne çabuk unutmuş.

ben bunun üzerine daha bir şey söylemek istemiyorum. Sinan açıklama yapsın, kim nedir genel maksatlı öğrenilsin. Ömer'den de şu para mevzusunu birilerinin dinlemesi lazım. aslında asıl kilit isim Doğan Kabak, şu an ilgilenmiyorum dedi. herkes çözmüş bu arkadaşı da haberi yok. planın tutmadı, bunu gayet iyi biliyorsun. kendi ağzınla söylemişsin kamera mevzusunu da, hani hırsızdım?

sesin güzel, 2 yalan daha söyle de dinleyelim canım benim.

Ya kan okeyde saç nasıl olcak :D:D:D

Drive Fast
21-02-2017, 00:20
Ya adam haklıymış çok üzerine gidiyorsunuz neler çekmiş orada öyle resmen zirvedeki yalnızlık focus kazasinida üzerine yıkmışlar arabanın canını alıp lastikleri bitirip buna vermişler al patla diye yazık bu adama gerçekten ya dogan kabakta topgear dergisini yayinlayabilmek için kullanmış bunu yazıktır bu adama and bi kurban falan kes hayır yap sen başından bu kadar bela geçmiş geçmiş olsun

mert_can 41
21-02-2017, 00:22
Muazzam bi itelemeydi, lastiklerdeki çamura kadar belirtmiş. İçine işlemiş olsa gerek.

Belkide araba ona geldiğinde pertti bilemeyiz ki :D :D

alihansirin
21-02-2017, 00:43
Yapmış olduğu açıklamayı dikkatli bir şekilde ve defalarca okudum.

Söylemiş olduklarına teker teker cevap vereceğim. Allahtan bir şeyleri saklama huyum var da, askerdeki izin kağıdıma kadar duruyor.

09.05.2013 de birliğime katıldım, askerlik o zamanlar 15 aydı askerlik 12 aya düştü ve ben 14.05.2014 de birliğimden teskere aldım, izne geldiğimde özel durum nedeniyle birkaç gün geç döndüm, o yüzden 5 gün de fazladan askerlik yaptım. Ne zaman rapor almışım nasıl olmuş anlamadım. Buğra abinin dediği gibi ilaçları geciktirdi sanırım.

Burada teskerem mevcut kullandığım izinler vs. herşey üzerinde yazıyor...

http://i.hizliresim.com/YDP0zZ.jpg

Buda benim izin belgesi ;

http://i.hizliresim.com/QaXqbZ.jpg

Geleyim bana sağa sola küfür eden zavallı çocuk demesine. Görende kendisini trafikte “ Aaa beyefendi ne için üzerime kırdınız bunu sizin gibi elit bir beyefendiye yakıştıramadım” diye tartışıyor. Kurgularını yaparken kestiğim küfürlerinin haddi hesabı olmadığını kendisine hatırlatır, küfür ettiğim için zavallı konumuna düşüyorsam kendisinin de aynı konumda olduğunu bildirmek isterim. Ayrıca “Trafik Kafası” Türkiye’de ki sürücülerin trafikteki stresli davranışlarını skeç haline getirerek insanları biraz olsun güldürebilmek için yapılmış bir proje olduğunu belirtmek isterim. Otopark.com Younow canlı yayınlarında neden o zaman proje ile ilgili beğenilerini ve geliştirmem gereken yanları olduğunu dile getirirlerdi kendileri lütfen açıklasın.

Şu Buğra abinin bana hakaret ettiği durumlara geleyim. Biz o gün test aracının değil Buğra abinin ailesinin Albea’sının içerisindeydik. Ben 1.5 – 2 ay gibi bir süreçte tüm boş vaktimi “mesai saatleri dışı, izin günlerim, gece geç vakitler” olmak üzere Buğra abinin evinde geçirdim. Bu adam bu süreçte bana kurgu için bir çok şey anlattı, kendisinin ve mükemmel bir insan olan annesinin yemeğini yedim. Ekmeğini yedim. Ve Buğra abi sayesinde bu gün kazandığım para freelance olarak yaptığım, harçlık amaçlı yaptığım kurgulardan “7.000 TL” gibi bir rakama ulaştı. Bunu da buraya yazayım madem öyle… Doğru kendisi agresif bir eğitmen, ama şunu da söylemek isterim bana yaptığım hatalardan dolayı kızmamış olsaydı, bu gün kendi video prodüskyon şirketimi kurabilecek konuma gelemezdim. Bana bağırmasının sebebi şu idi, öğretmiş olduğu kurgu tekniklerinin çoğunu kendi kafamın dikine gitmemden dolayı defalarca atladım e adamda haliyle oğlum biz kaç aydır boşuna mı konuşuyoruz diye kızdı, haklıydı da.Beni hiçbir zaman “AŞAĞILAMADI” “HAKARET ETMEDİ” hatta ve hatta kendisi bana kızmıyorsun dimi bak hatalarını sana anlatmam gerekiyor dediğinde sen benim öz abimsin döversin de seversin de dediğimde estağfrullah ne haddime seni dövmek sövmek diyen bi adam bu adam. Ben kendisini öz abim olarak görüyorum, isterse bağırır isterse döver peki ya Sn. And Mehmet Çetin, sen kimsin de Buğra abi bana bağırıyor diye bana bağırma hakkını kendinde buluyorsun ? Defalarca telefonda konuştuk demişsin, lütfen dürüst ol Allah yukarıda diyeceğim ama ateist olduğun için bir şey ifade etmeyecek. Bu konu ile ilgili benimle telefonda hiç konuşmadın! Hatta Buğra abi ile Doğan abinin evinden çıktığımızda arabada giderken, Buğra abi aradı mı seni konuştunuz mu dediğinde hayır abi aramadı, ben bu saatten sonra otopark.com un videolarını yapmak istemiyorum demiştim. Bunun üzerine peki diyen Buğra abi bir yada iki hafta sonra mustang videosunu yapmak istiyordun kurgu sıkıntım var ben arada kalıyorum yapar mısın dediğinde kendisine abi sen iste dağları deleyim sadece senin için yaparım dedim. Sonrasında da Buğra abi olur böyle insanların her anı birbirini tutmaz abindir, boşver takılma demesi üzerine otopark ile çalışmaya devam ettim. Her neyse özrünü kabul ettim. Tebrikler, erdemli bir davranış. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor sonuçta.

Burası beni ilgilendirmiyor ama Buğra Abiye gönül koyucam şu anda, ben sabah 9 dan akşam 6 ya kadar olan saat aralığında (mesai saatlerim) “yani buğra abinin uyku saati!” haricinde her dakika yanındaydım. Madem o kadar karı kız kovalıyordun abi bir güzelliğini göremedim ayıp etmişsin, ne fenaymışsın iki arada bir derede karı kızları da aradan çıkartmışsın :D hızlısın vesselam!.

TheMakina projesinde teeeee oktostore zamanından beri Buğra Abinin yanındayım, daha otopark.com ile iş birliği yapmamıştı. Kendisine o zamanlarda söylüyordum. Abi çok güzel yerlere geleceksin diye. Hatta kendisi de oğlum ayakların biraz yere bassın herşeyin zamanı var herşey nasip kısmet diyerek mütevazilik örneği gösterirdi her zaman. Geçenlerde de söyledim. Ayaklarım yere basıyormuş değil mi abi diye. Çünkü proje herkesin tahmin ettiğinden daha iyi yerlere geldi. Haliyle inancı olmayanlar da markaların buğra abi ile proje yapmasını kaldıramadı kendine pay çıkartıyor. Çatlayın anasını satayım. Daha iyi yerlere geleceğiz UYANDIRAYIM!

Gelelim Buğra abi için hatasını yüzüne vurduğunda sinirlenip parlayan bir insan ibaresine.

Kuran Evliya çarpsın ki bu adam her fırsatta kendisinden yaşça küçük olmama ramen,
- Oğlum bak bi hatam olursa beni uyarın, abi yanlış yapıyorsun deyin bana ki hatalarımı telafi edebileyim diyen bir insan, bu zamana kadar bi kaç kez de hatalı olduğu durumları “konu dışı” kendisine söylediğimde, evet ya haklısın sağol kardeşim benim eksik olma diyebilecek erdemde bir adam.

Hatasını söylediğim için bana hiç celallenmedi. Bana mı torpil geçtin Buğra abi ? :D

Gelelim sözlük konusuna, bahsi geçen ismini vermediği sözlük Arabalı Sözlük, sahiplerinden birisi benim arkadaşım, kendisi ile konuyu zaten defalarca konuşmuştuk ki kendisi de biz çok kullanıcılı bir siteyiz, herkese ne yazık ki müdahale edemiyoruz ama bu ekstrem bir durum diyerek yardımcı oldu sağolsun. Anlıyorum ki bu adamların da kıymeti bilinmemiş…

Buğra abi yazmamış ama, çekimlere katılmadığını yazmış. En basit örnek Mustang testinin ve Bajaj testinin çekimlerini birebir Buğra Abi yaptı(ve daha niceleri), niye böyle bi yalan söyledi durduk yere anlamış değilim. Kamera ayarlarına da gelince, Buğra abinin ilk katıldığı günlerde çektikleri Ahmet Özgün ile yaptığı röportajı izleyiniz.

Link Burada ;
Intercity İstanbul Park Sohbetleri : Ahmet Ozgun 'Roportaj' - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EeQn4t09zTM)

Bir de Mustang videosuna bir göz atın

Link Burada;
TEST | Ford Mustang 2.3L EcoBoost [English Subtitled] - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=s53dlVuPEKA)

Kamera ayarlarının doğru yada yanlış mı yapıldığına siz karar verirsiniz zaten. Bir şey yazmama gerçekten gerek yok…

Anlamadığım nokta şu benim, bir olay olmuş bir şeyler cereyan etmiş bir taraf hasar görmüş, olabilecek bir şey herkes kavga edebilir.. Bunu neden o zamanlar yayınlamadı da, 8 ay sonra yayınladı anlamadım, kafası şimdi geldi galiba.

Allah ıslah etsin diyeceğim de işte.. Ateistsin…

E21hamza
21-02-2017, 00:48
And'in açıklamasını okuyanlar:

http://i.hizliresim.com/V0pdZv.jpg

onursumer
21-02-2017, 00:59
alihan vurdu ve gol oldu :hihih: :hihih:

bence konuyu tartismaya gerek yok bi herseyi devredip gitse rahatlicak herkes

eldorado
21-02-2017, 01:20
En güzel açıklama alihandan gelmiş alihansirin

Sinan58
21-02-2017, 01:21
Biraz yorumlara baktım forumun geneli And"ın gitmesinden memnun, hatta And gittin bari daha Otopark.com"A karışma zarar veriyorsun diyene kadar var. Ki bal gibide haklılar :D

NakkaSss
21-02-2017, 01:50
alihansirin dostum evrak fotoğraflarındaki kimlik bilgilerini de gizle öyle koy. Ana adı, baba adı, sicil no, doğum bilgileri vs. sonra adına şirket falan açarlar ruhun duymaz. :)

alihansirin
21-02-2017, 01:53
NakkaSsss sıkıntı yok:) tc kimliği gizledim sicil no yazan numara da askeriyedeki sicil numaram. Artık bir geçerliliği yok yani. İyi düşünceniz için teşekkürler :)

Seyfettin777
21-02-2017, 07:34
Renkli oğlan bizim forumdan uzak duruyor kasıtlı olarak.

3-5 kuruşluk yalanlarını, yaptığı çakallıkları burada kimseye yediremeyeceğinin farkında.Oradaki mevcut kitlesini muhafaza etmeye çalışıyor herhalde.
Otopark'ın yaş ortalaması düşük, And'ın son attığı iletideki çelişkileri görebildiklerini bile sanmıyorum...

muratabdoglu
21-02-2017, 09:09
kimse yapmamış dayanamıyacağımmmmmm THE AND

220T
21-02-2017, 09:18
Başka platformlarda buradan bahsetmeyin lütfen,bir burası kaldı.:(

mKc
21-02-2017, 09:31
"Abi beni dövdüler dediğinde" gidip almadınız adamı,
bu iş the and değil to be continued...

Grimlord
21-02-2017, 09:36
Sitenin adı OTOPERT olarak değişecek mi acaba?
Yada OTOMORT?
OTOMORTINGEN? ( Pek havalı oldu )

DOHC
21-02-2017, 09:45
Modacı Barbaros Şansal "Bokunda Boğul Turkiye" - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=MzC8PKjfrZk)

"Türkiye" yerine istediğinizi koyabilirsiniz :).......

BARR
21-02-2017, 09:56
The AND güzel olmuş :)

SpeedlinE™
21-02-2017, 10:01
http://i.hizliresim.com/vbzO6D.jpg

SULTANOGLU
21-02-2017, 10:43
Atılan yumruğun 60 fps videosu mevcutmudur ? One Punch Man diye bir anime buldum Buğra A. o sen misin ?

Anıl E.
21-02-2017, 10:47
http://i.hizliresim.com/vbzO6D.jpg

Bir gülüşü var , Buğra A. görse aduket atar.

HG6161
21-02-2017, 11:07
TechTurkey i okumadım deyipte paragraf paragraf Buğra nın yazdıklarına cevap vermesi sanırım açıklamanın pardon verilen cevapların doğruluk payını gözler önüne seriyor bence.. İnsan kendini ancak bu kadar eleverebilir

GokhanRS
21-02-2017, 11:21
biriniz Alihanın terhis belgesini koysun otoparktaki konuya da g.t olsun and. zaten kendi üyeleri takipçileri bile inanmamış adama ama bir insana çürük diye iftira atan bir karaktersiz olduğunu da görsünler artık...

kolay mı bu kadar bir insana askerliğini yaptığı halde çürük diye iftira atmak yahu? oha be arkadaş.

ulan buğra tek yumruk atmışsın yazıklar olsun, insan 5-10 kroşe çakardı :D

yiiter
21-02-2017, 11:53
Merak ettiğim ve kafamda sonuçlandıramadığım

şu dayak atmış ve dayak yemiş olabilirsin

ruhsal problemlerin veya kafanda bazı hesaplar olabilir

nasıl bir durumun içindesin ki ülke terk ediyorsun

psy_dreams
21-02-2017, 11:57
Adam TT okumadan maddeler halinde yazmış, bu rafine cevaplara neden inanmıyorsunuz :D:D:D:D

MCN21
21-02-2017, 12:18
Adam TT okumadan maddeler halinde yazmış, bu rafine cevaplara neden inanmıyorsunuz :D:D:D:D

Altta birileri burdaki yazilari paylasmis :) o kadarda ustune gitmeyin

PULAT
21-02-2017, 12:20
Arkadaşlar aynı şeyler otoparkta da kopyalanıp paylaşılmış üstelik cevabın yazıldığı konuda aynı sayfada. Alakası olmayan kişiler olaylardan bihaber insanlar bence karışmamalı. Okumadıysa nasıl cevap yazdı diye kılıç kuşanmadan evvela bi baksaydınız yazıyı yazdı dediğiniz sayfaya görürdünüz neye istinaden cevap yazıldığını. Ha yok o sayfaya bakmadınızsa cevap yazdığını nerden biliyorsunuz yoksa duyumlar üzerinemi burda insanları gömüyorsunuz?
Kul hakkı bambaşka bir günahtır. Hiçbirini tanımam etmem tarafların lakin kesin gerçek olan birşey var oda bu otomobil camiasının lağımdan farksız bir hal aldığıdır artık. Hırslar ve para işin içine girince bu her yerde böyle olmaya mahkum sanırım.

OrcunInce
21-02-2017, 12:33
Herkese selamlar öncelikle,

Arabalı Sözlüğün de adı geçtiği için bir şeyler karalamak istedim, şimdiden kıracaklarımdan özür dilerim.
Öncelikle benim sektörden ticari bir çıkarım yok, bu sektörden son kuruşumu İstanbul Park'ta eğitmen iken kazandım. Demem o ki kafam rahat yazıyorum, çıkarım yok.

And'ın dayağı yediği zamanı biliyorum, Buğra ile oturup başka bir proje konusunda konuşurken öğrenmiştim. And'ın psikolojik problemlerinin olduğunu hep duyardım da, kanlı canlı dinleyince bazı şeyler yerine oturmuştu. Egosu yüksek, kimsenin dediklerine hiç bir şekilde prim vermeyen bir insan And. Sinan, Buğra ve Muhip fikir alınmayacak dinlenmeyecek şahsiyetler değiller, And gibi bir adama çok bile sabrettiler.

Kazanın olduğu gün haber ilk olarak Arabalı Sözlük'te çıktı, yazarlardan biri yazmıştı, hatta Buğra da onaylayacaktır fotoğrafları ile koymuştu. Daha sonra biri video linki de paylaştı başlığın altında. Buğra'yı aradım, dedim bak böyle böyle, google'a focus rs kaza yazınca bizim site geliyor, ne diyorsun? Adam direk 'abi çok dillenmesin ya' dedi. Daha sonra forumumuzun da yöneticisi Buğra aradı ve fotoğrafların kaldırılmasını rica etti, ben de telefonda kendisine 'ben de istemiyorum yayınlansın, kazadır olur, yazar ile görüşüp izni dahilinde kaldıracağım' dedim. İkisinin de suratı burada, ki kaldırdık da zaten.

Daha sonra Ford'dan aradılar, Orçun senin site çıkıyor her yerde, nedir ne değildir, ne kadar okundu haber vs. Onlara da bilgileri verdim ve ekledim 'kaza yapılacaksa pistte yapılacak, doğru yer orası, kazadır olur'.

Bunları söylerken bir gün önce Bağdat Caddesinde Focus Rs ile neler yaptıklarını burada da konuşmuştuk tekrar anlatmanın anlamı yok.

Söylemeden edemeyeceğim; Hürriyet ile anlaşma sağlamıştık, içeriklerini biz üretecektik bundan sonra. Darbe falan oldu, işler karıştı üstelemedik. Daha sonra kendileri işe talip olmuşlar, okey olabilir çok normal, yalnız orada burada benim çizdiğim şablon projeyi gösterip 'gecelerimi harcadım' dersen adama götüyle gülerler. Umarım anlamıştır birileri.

Demem o ki; ben tüm iyi niyetimle düşene vurmak yerine destek çıkmaya çalışmıştım, ancak bu saatten sonra benden kimse bir iyilik beklemesin.

Sevgilerimle.

kelalper
21-02-2017, 12:34
Lan olm köpek diyip durma, 50 kişi mesaj atıyor İKAŞ'a mı diyor bu diye :D
Köpekte güzel bir hayvandır :D
Hatta yeri gelir evimizde falan besleriz..

olm seni kim evinde beslesin be... :D

MBuğra
21-02-2017, 12:45
--- spoiler ---

And sizofren. Olay tamamen And'in kafasinda geciyor. Bugra A., ve Alihan, And'in kafasinda uydurdugu diger kisiler. Geceleri de hep birlikte cikma oto yaglarindan sabun yapiyorlar.

---spoiler---

Kekuti*
21-02-2017, 12:47
olm seni kim evinde beslesin be... :D

Anam babam salmadı hala sokağa valla :D

kelalper
21-02-2017, 13:18
Anam babam salmadı hala sokağa valla :D

lan allah onlara akıl fikir vermiş salmıolar sokağa birini ısırırsın falan diye. Bi salsalar 9 ay sonra kapıya bi sürü kız dayanır buyrun torununuz diye.

Seyfettin777
21-02-2017, 14:27
Yav heriflerin gözünü açalım istiyoruz biz, bizim forumdan iyiniyetle gidip yazıyor insanlar oraya.Ters ters konuşuyor bebeler de bizimkilere karşı.Hele bir tanesi TT ve saçma sapan sözlüklerdeki boş ağızlı forum adamları diye bir cümle kurmuş.

Karşıma geçse oraya yazdıklarının onda birini söyleyemeyecek adam, biz de gitmişiz ne anlatıyoruz.Kabahat bizde yemin ederim, bu adamı bunlar bu kadar kaldırdı gerçi orası da malu m ya neyse.Yok ki bir hesap tekliyle girişeyim.Yeni mail aldım sırf akşam girip yazayım diye, girdim şimdi hemen banlamışlar, daha ileti bile atmamıştım, nasıl oldu anlamadım.

Phenomenal
21-02-2017, 15:32
and ın son yaptığı açıklamanın linki var mı? arkadaşlar merak ettim

Yigit-Y
21-02-2017, 15:39
Yav heriflerin gözünü açalım istiyoruz biz, bizim forumdan iyiniyetle gidip yazıyor insanlar oraya.Ters ters konuşuyor bebeler de bizimkilere karşı.Hele bir tanesi TT ve saçma sapan sözlüklerdeki boş ağızlı forum adamları diye bir cümle kurmuş.

Karşıma geçse oraya yazdıklarının onda birini söyleyemeyecek adam, biz de gitmişiz ne anlatıyoruz.Kabahat bizde yemin ederim, bu adamı bunlar bu kadar kaldırdı gerçi orası da malu m ya neyse.Yok ki bir hesap tekliyle girişeyim.Yeni mail aldım sırf akşam girip yazayım diye, girdim şimdi hemen banlamışlar, daha ileti bile atmamıştım, nasıl oldu anlamadım.

ya bırak boşver lolipop camiasını onlar D den P ya alanı takip edip takılsım koy kaba etine :D

Seyfettin777
21-02-2017, 16:05
and ın son yaptığı açıklamanın linki var mı? arkadaşlar merak ettim

En altta abi.

Yigit-Y
Yok abi daha uğraşmam zaten, deveye diken, insanı ne demişler.:D
Sadece çocukların sırtından para kazanması ağırıma gitti.Böyle bildiğin duygu istismarı.Hesabım olsa diyeceklerim belliydi de sağlık olsun ne diyeyim.Dediğin gibi lolipoptan devam etsinler.:D

Özgür Ozan
21-02-2017, 16:20

gireli daha 6 ay olmuş ne ara bu kadar sahiplendin techturkey i güzel kardeşim :)

Ragness
21-02-2017, 16:28
Birde kendi forumunda yüzsüz yüzsüz laf atması birde buraya gelince okuyup, okumadım diyerek ses çıkartmayarak yalan söylemesi yok mu... titrettin beni titrettin.

Seyfettin777
21-02-2017, 16:43
gireli daha 6 ay olmuş ne ara bu kadar sahiplendin techturkey i güzel kardeşim :)

Yorum yazmış olmak için yazmasak keşke.Ben forumu 15-16 yaşlarımdan beri takip ediyorum.Buraya tanışma konumu vereyim ilk iletimi okuyun, forumdaki birçok olaydan o zaman bile haberdardım.Kayıt tarihine bakarak buna karar vemeniz komik olmuş.Üstelik ben gerçekten 6 aylık üye bile olsam, bu forumun Otopark'tan nitelik olarak daha üst bir çıtada olduğunu, altı aydır üye olduğumu hesaplayabildiğinize göre biliyor olmanız gerekirdi.Farklı kulvarlar deseniz anlarım yine ama...
Bunu idrak edebilmek için yirmi dakikalık bir forum turu yeterli bence.Ayrıca üstünde durduğum asıl nokta Techturkey'i sahiplenmek de değil, bu kadar küçüğün duygularının istismarı, onların da hala körü körüne bu şekilde davranması.

Yoksa tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış der geçerdim.
Bahsettiğim konumun linkini de şuraya bırakıyorum;
http://www.techturkey.com/forum/yelerimiz/218746-adanadan-selamlar.html?highlight=

Tayfun.O
21-02-2017, 16:51
--- spoiler ---

And sizofren. Olay tamamen And'in kafasinda geciyor. Bugra A., ve Alihan, And'in kafasinda uydurdugu diger kisiler. Geceleri de hep birlikte cikma oto yaglarindan sabun yapiyorlar.

---spoiler---

Focus Rs te akvaryum da ki balık :D

Arenimo
21-02-2017, 16:52
Beyler And otopark comdan ayrıldıktan sonra İspark'ta işe başlamış kesin bilgi rt fav . Baymadı mı beyler artık sizce de ? döven memnun dayağı yiyen memnun :D

Cihan-DMC
21-02-2017, 16:58
Beyler And otopark comdan ayrıldıktan sonra İspark'ta işe başlamış kesin bilgi rt fav . Baymadı mı beyler artık sizce de ? döven memnun dayağı yiyen memnun :D

Abi sen burayı boşversen de kendi konuna bir şeyler yazsan. Hasret kaldık yahu :)

Özgür Ozan
21-02-2017, 16:58
Yorum yazmış olmak için yazmasak keşke.Ben forumu 15-16 yaşlarımdan beri takip ediyorum.Buraya tanışma konumu vereyim ilk iletimi okuyun, forumdaki birçok olaydan o zaman bile haberdardım.Kayıt tarihine bakarak buna karar vemeniz komik olmuş.Üstelik ben gerçekten 6 aylık üye bile olsam, bu forumun Otopark'tan nitelik olarak daha üst bir çıtada olduğunu, altı aydır üye olduğumu hesaplayabildiğinize göre biliyor olmanız gerekirdi.Farklı kulvarlar deseniz anlarım yine ama...
Bunu idrak edebilmek için yirmi dakikalık bir forum turu yeterli bence.Ayrıca üstünde durduğum asıl nokta Techturkey'i sahiplenmek de değil, bu kadar küçüğün duygularının istismarı, onların da hala körü körüne bu şekilde davranması.

Yoksa tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış der geçerdim.
Bahsettiğim konumun linkini de şuraya bırakıyorum;
http://www.techturkey.com/forum/yelerimiz/218746-adanadan-selamlar.html?highlight=
Anliyorum :)

SpeedlinE™
21-02-2017, 17:19

ah ah hatırladım gene diziyi :D

https://www.youtube.com/watch?v=6PFbI8Rdpq8

Emrecan-R
21-02-2017, 17:47

5 yıldır her gün giriyorum ben bu kadar sahiplenemedim :D

YAS
21-02-2017, 17:50

kardeşimiz hevesli deme öyle :D

canimrecepcim
21-02-2017, 17:51

Harbi la 13 yaşından beri nasıl üyesin, Sedat Peker'in yeğeni falan mısın :D

YAS
21-02-2017, 17:53

https://www.youtube.com/watch?v=kld_ILTOMOo :D

Emrecan-R
21-02-2017, 17:53

abi ben bu forumu keşfettiğimde ergenliğe girmemiştim daha :D bir yaş büyük gösterdim birde almazlar foruma diye 12 yaşından beri aslında

Seyfettin777
21-02-2017, 17:57
Emrecan-R
Kardeşim senin bir kuyruk acın, veya sıkıntın mı var benle alakalı hayırdır?

Geçen yine bu konuda anlamsız bir şeyler söyledin, bir de beğenmedime basmıştın.Bana dokunmaz takılmam beğenmişsin beğenmemişsin ama özenle gelip bana bulaştığına göre bir sebebi olmalı.Özel mesaj gönder görüşelim istersen neymiş sıkıntın halledelim aramızda çöp etmeyelim burayı.

Konu benim hevesli olmama gelmiş, evet otomobillerle ilgiliyim hevesliyim de, buna yorum atıp altını çizmeye neden ihtiyaç duydunuz hem de bu konuda?
Gırgır şamata peşindeyseniz açın bir başka konu orada görüşelim ben de gelirim.:D
Özel mesajdan görüşelim, forum olmazsa yüz yüze görüşelim, ama görüşelim problem yok...

levent_s
21-02-2017, 18:11
Ben and adlı kişiyi otomobil testlerini araştırırken test videoları sayesinde tanıdım bana göre sinan ile beraber türkiyedeki otomobil test etmek anlamında çığır açmış bir kişidir. Daha önce bütün testler tekdüze ve aynı kalıptı, özgün ve farklı bakış açısı sohbet ortamında geçen testleri ilgimi çekince birçoğunu izledim. Sinanın olduğu testler tabiki daha keyifli. Buğra adlı arkadaşın ismini ilk defa bu konu altında duydum hiç tanımıyorum. Benim anlamadığım bir durum var yorumların çoğunda herkes and'a gıcık oluyormuş gibi bir tavır içerisinde kimse bu adamı sevmiyor ama ne ilginçtir ki herkes tanıyor konuşma tarzını, repliklerini ezbere biliyor arabasını biliyor herkes testte yaptığı vites hatasını biliyor focus kazasını biliyor kimse hazzetmiyor ama fanları kadarda adamı takip ediyor ben bu çelişkiyi çözemedim.

MertSerhanÖ.
21-02-2017, 18:13
Seyfettin77 isimli kardeşle neden uğraşıyorsunuz şimdi anlamadım.Yaşının genç olmasından mı bu üstüne yüklenmeler ?

canimrecepcim
21-02-2017, 18:14
Ben and adlı kişiyi otomobil testlerini araştırırken test videoları sayesinde tanıdım bana göre sinan ile beraber türkiyedeki otomobil test etmek anlamında çığır açmış bir kişidir. Daha önce bütün testler tekdüze ve aynı kalıptı, özgün ve farklı bakış açısı sohbet ortamında geçen testleri ilgimi çekince birçoğunu izledim. Sinanın olduğu testler tabiki daha keyifli. Buğra adlı arkadaşın ismini ilk defa bu konu altında duydum hiç tanımıyorum. Benim anlamadığım bir durum var yorumların çoğunda herkes and'a gıcık oluyormuş gibi bir tavır içerisinde kimse bu adamı sevmiyor ama ne ilginçtir ki herkes tanıyor konuşma tarzını, repliklerini ezbere biliyor arabasını biliyor herkes testte yaptığı vites hatasını biliyor focus kazasını biliyor kimse hazzetmiyor ama fanları kadarda adamı takip ediyor ben bu çelişkiyi çözemedim.

E bildiği ,tanıdığı ve bir kaç kez izlediği için sevmiyor zaten.Tanımadığın bilmediğin adama herhangi bir duygu besleyebilir misin ?
Ben besleyemem.

Quantum
21-02-2017, 18:36
Yüklenmeyin çocuğa

burakgunay
21-02-2017, 18:38
Seyfettin77 isimli kardeşle neden uğraşıyorsunuz şimdi anlamadım.Yaşının genç olmasından mı bu üstüne yüklenmeler ?

ben de anlamadım, forumu 18 yaşında biri sahiplenemez mi nedir problem? Herkes kendini neden bu kadar yüksekte görüyor arkadaşlar?

slave
21-02-2017, 18:47
Konu kapatılsın artık iki tarafta olayı bitirmiş burda herke karalıyo çiziyor buğra abiyi seviyorsak izleriz videolarını abone oluruz paylaşırız destek oluruz olur biter bu konunun site tarafından açık bırakılması bile manidar oldu artık adamın adı madde ile anılan boş bir konu oldu kim nerde neyi okucak hiç düşünülmüyormu .

Konu kapatılsın .net zarar verme boyutuna ulaştı herkes herkesle olan ticari veya şahsi sorununu buraya taşırsa b..a sarıcak.

süleymann
21-02-2017, 18:50
Daha önce hiç bakmadım otoparka,youtube girdim ne göreyim yolda giden arabayı stop edip birde p ye atmaya çalıştı. Takip etmeyerek çokda şey kaybetmemişim.

HG6161
21-02-2017, 18:53
Konunun boku çıktı artık daha fazla gereksiz zatı ve ergen forumunu zikretmeye lüzum yok, zaten gerekeni buğra yapmış konu kitlenmeli bence artık..

slave
21-02-2017, 19:04
Konu komple silinmeli olay anında ne ordaydık ne iş anında yanlarında nice ortaklıklar arkadaşlıkşar abilik kardeşlikler bitiyor , iyi yada kötü ayrılan dünya adam var bu konu amacı nedir açan kişide o fotoyu atınca bonus yaptı sanırım and isimli kişiyi seven sevmeyen herkes özeli hakında yoruma gitmiş bırakın işini beğenirsin beğenmeSin yaptığı işle ilgili yorum atarsın biter kaç tane ticari esnaf var burda tipini konuşmasını sevmeyip yaptığı işe hasta olan

Ne adamın kepçeliği kaldı ne buğranın boyu ne boku ne pusu video çeken adam bir anda gözümde isteksiz nötürleşti yarın biryerde videosu açılsa herkes patlatıcak içiyomuşdaa fenada kavga ediyor haa ya o bideoyu izleyen ona iş yaptırıcak teklif alıp vericek biriyse Konu KAPANSIN

Haddim olmayarak yazdım kimse kusura bakmasın kendi fikrimdir katılım katılmayın yarın sizinde başınıza gelir anlarsınız

MK8800
21-02-2017, 19:08
Yaş ve üyelik tarihine takılan arkadaşlar heralde kurulurken Oz'un yanındaydınız? Ya birader size ne aq üyelik tarihinden , başka şeylerden? Artık öyle saçma tartışma konulara tartışma çıkarıyorsunuz ki hayret ediyorum seyfettin dalga geçmemiş bir şey yapmamış hatta ne güzel foruma kısa sürede adapte olmuş sahiplenmiş size NE?

HondatugraL
21-02-2017, 19:20
Adamdan daha uzun sure sıtede takılıpta onun kadar bile sahıplenemedıysenız bence kendınıze bakın :) Konu zaten bu değil çarpıtmayın konuyu adamın dediği gibi özelden konuşun

Özgür Ozan
21-02-2017, 20:04
Peki guzel kardesim tum bunlardan sanane? sen niye alindin ki bu kadar begenmediysen bas eksiyi gec olay guzel kardesimle benim aramda sana ne oldu simdi :)

Konu komple silinmeli olay anında ne ordaydık ne iş anında yanlarında nice ortaklıklar arkadaşlıkşar abilik kardeşlikler bitiyor , iyi yada kötü ayrılan dünya adam var bu konu amacı nedir açan kişide o fotoyu atınca bonus yaptı sanırım and isimli kişiyi seven sevmeyen herkes özeli hakında yoruma gitmiş bırakın işini beğenirsin beğenmeSin yaptığı işle ilgili yorum atarsın biter kaç tane ticari esnaf var burda tipini konuşmasını sevmeyip yaptığı işe hasta olan

Ne adamın kepçeliği kaldı ne buğranın boyu ne boku ne pusu video çeken adam bir anda gözümde isteksiz nötürleşti yarın biryerde videosu açılsa herkes patlatıcak içiyomuşdaa fenada kavga ediyor haa ya o bideoyu izleyen ona iş yaptırıcak teklif alıp vericek biriyse Konu KAPANSIN

Haddim olmayarak yazdım kimse kusura bakmasın kendi fikrimdir katılım katılmayın yarın sizinde başınıza gelir anlarsınız

Yaş ve üyelik tarihine takılan arkadaşlar heralde kurulurken Oz'un yanındaydınız? Ya birader size ne aq üyelik tarihinden , başka şeylerden? Artık öyle saçma tartışma konulara tartışma çıkarıyorsunuz ki hayret ediyorum seyfettin dalga geçmemiş bir şey yapmamış hatta ne güzel foruma kısa sürede adapte olmuş sahiplenmiş size NE?

Özgür Ozan
21-02-2017, 20:05
Ilk alintiladigim yanlis olmus edit yok burdan yaziyorum

Anıl E.
21-02-2017, 20:11

Yol ver gidelim sabah namazını kanada'da kılalım reis .

Anıl E.
21-02-2017, 20:14

Özgür beycim seyfo dayımızın forumu sahiplenme yazısına sen nasıl eksi basıp geçemiyorsan,üstüne yorum da yapıyorsan başkası da gelir seyfo dayı'yı savunur bu gayet normaldir. Sen başlattın daha da uzatma özgür bey :) :)

S.Özeren
21-02-2017, 20:15
Bu vatandaş kim ? Çok cahil kalmisim yaa

Mehmetmert
21-02-2017, 20:15

Umatim ikinci alinti yanlis olmustut :D

Mehmetmert
21-02-2017, 20:17
Umatim ikinci alinti yanlis olmustut :D
Umarim ikinci alinti yanlis olmustur :D
Not:Mesaji yazabilsem iyiydi :)

Özgür Ozan
21-02-2017, 20:23
Özgür beycim seyfo dayımızın forumu sahiplenme yazısına sen nasıl eksi basıp geçemiyorsan,üstüne yorum da yapıyorsan başkası da gelir seyfo dayı'yı savunur bu gayet normaldir. Sen başlattın daha da uzatma özgür bey :) :)

Kankacilar geldi ben kacar eyvallah beyler sizsiniz

MK8800
21-02-2017, 20:29

Laf yazıyorsan arkasında duracaksın yaşın olmuş 26 hayırdır burada taşak geçiliyor gibi bi hal mi var ? Güzel kardeşimle benim aramdaymış bilmem neymiş de tepki gelince nasıl kıvırsam taktiği , okuma yazması olan herkes orada senin niyetini idrak etmiştir . Normalde konudan da yazma gereği duymazdım da burada yüz yüze tanıyıp bildiğimiz insanlara da kankacı lafı yapmışsın onu da çok saçma buldum haberin olsun . Konuda bu durumla alakalı başka yorumum da olmaz illa uzayacaksa bir mesaj uzağındayım çözüme kavuştururuz .

Özgür Ozan
21-02-2017, 20:35
Cozum sureci diyosun yani anliyorum :) o cocukla degil ama senle de tassak geciyom farkinda degil misin :)

Anıl E.
21-02-2017, 20:53

Halbuki ne kadar ılımlı ve güzel bir mesaj yazmıştım .

Güllü- Değmezmiş sana

Yak sigaraları aq .

burakgunay
21-02-2017, 20:54
Sen kaçmıyor muydun?

fthdrn
21-02-2017, 20:59
Mikail Dayıcım ankara 450 km 3saat alo yap

Özgür Ozan
21-02-2017, 20:59
Sen kaçmıyor muydun?

Sen de mi seyfettin in arkadasisin sana ne oldu :)

SULTANOGLU
21-02-2017, 21:00

Otomobil testinde nasil bir cigir acilabilinir ? Ok yapilan is begenilebilir ama CIGIR !! demek icin naptin abi top gear a kafami tuttun 5th gear yerine bisey mi buldun. Arabami monte ettin sifirda ne yaptin ?

Bu adamin yaptigi.her hareketin biliniyor olmasi butun antipatiyi ustune cekmesi sayesinde milletin videolari.didik didik izlemesi ile bilinen ayrintilardir. Bilmiyorum tt ile ne kadar icli.dislisiniz ama burasi otomort yada baska yere benzemez. Adamin ana okulundaki okul numarasina kadar bulur cikartir.

Vitesi p ye takmasindan rafine olmayan araclara 2749201 km hizla virajda serce parmayiyla kontrolu geri almasina butun sacmaliklari bilmekten.daha dogal.ne var ? Gitsin yutturacagi kesime.yuttursun.. Kime yutturur onun celiskisini dusunun.

Ef186 nin dedigi gibi uye sayisindan cok adam sayisina bakar burasi.

MK8800
21-02-2017, 21:02
Ben kendisine mesaj yazdım , illa uzatmak istemediği için bişey demedim dayıcım . Aksi bir durum ya da taşak mevzusunun devamı gelirse zaten cep numaralık bir durum yok ben bu konudan 'TAŞAK NEDİR , NASIL GEÇİLİR - DAYAK NEDİR , NİÇİN ATILIR'' başlıklarıyla gelişmeleri aktarırım .

Özgür Ozan
21-02-2017, 21:09
Ben kendisine mesaj yazdım , illa uzatmak istemediği için bişey demedim dayıcım . Aksi bir durum ya da taşak mevzusunun devamı gelirse zaten cep numaralık bir durum yok ben bu konudan 'TAŞAK NEDİR , NASIL GEÇİLİR - DAYAK NEDİR , NİÇİN ATILIR'' başlıklarıyla gelişmeleri aktarırım .

Aynen guzel kardesim bana bulasma benden uzak dur allah yolunu acik etsin en buyuk en guclu sensin diye dedim ya zaten neden burda da tehdit ediyon buna gerek var mi zaten kabul etmisim senin en buyuk oldugunu beni tehdit etmene bi sebep yok :) Beni dovmek icin gelmene gerek yok yani :)

Seyfettin777
21-02-2017, 21:11
Sen de mi seyfettin in arkadasisin sana ne oldu :)

Yahu yazmayayım diyorum da insanların başını belaya sokacaksın.

Kimse benim arkadaşım değil, hepsi benden yaşça büyük forumda isimlerini zikir ederken abi diyorum eğer o kısmını görüp takıldıysan bunu bilesin diye söylüyorum.
Kendine göre haklısın, haksızsın orası senin fikrin ama yeri bu konu değil ki neden yazdın?
Hadi yazdın, senin yaptığını bir başkası yapınca neden böyle davranıyorsun?
İnsanların bazısı da senin yüzünden fikir beyan etmiş aynı senin gibi.
Adamlar kafası çalışan, muhakeme yeteneği olan insanlar olduğu için belli ki saçma görüp düşüncelerini dile getirmiş.Yoksa biraz öncesine kadar beni bu forumdan canlı gören tek bir kişi bile yoktu.Kim, neden, niye arkamda dursun?
Otur düşün boş boş ileti gönderme artık...
Anıl E. fthdrn MK8800
Siz de madem haklı olduğuma inanıyorsunuz, gözünüzü seveyim muhatap olmayın.Gerek yok, başınızı belaya sokmayın, ne forumda, ne reelde...

İbrahim33
21-02-2017, 21:14
Gereksiz yere üzmeyin kırmayın birbirinizi. klavye dili bazen soğuk olabilir , belki gerçekte birbirinizi görseniz sarmaş dolaş olursunuz ? :)

bu arada seyfoya karışmayın yaw. ne güzel aklı başında olgun bir arkadaş. nice 25 yaşındaki kazmalardan daha olgun.

Özgür Ozan
21-02-2017, 21:15
Uzatmak icin degil sadece sunu merak ediyorum dayak atacagindan nasi bu kadar eminsin belki dev gibi bi adamim belki cok gucluyum Belki de Kucucuk bi adamim yani bu riski neden aliyosun ya ben dayak atarsam su mevzu dayak yedigine deger mi ? Sakin ve guzel bi cevap yazarsan cok sevinirim bu soruyu samimi bi sekilde sordum

İbrahim33
21-02-2017, 21:16
Bu arada 25 yaş derken lafın gelişi direk seni kastetmedim :D Özgür Ozan yanlış anlaşılmasın

Evrenoz
21-02-2017, 21:19
Mevzuyu uzatırsanız tatile yollayacam alayınızı

aykutsafakyaman
21-02-2017, 21:20

Sen epeydir symbolu cilalamiyon git haci mehmet ayar versin gmk ya .

Emrecan-R
21-02-2017, 21:21
Gereksiz yere üzmeyin kırmayın birbirinizi. klavye dili bazen soğuk olabilir , belki gerçekte birbirinizi görseniz sarmaş dolaş olursunuz ? :)

bu arada seyfoya karışmayın yaw. ne güzel aklı başında olgun bir arkadaş. nice 25 yaşındaki kazmalardan daha olgun.

seyfettinle görüştük on numara insan yüz yüzede 25 30 yaşındaki kişi gibi :D

Anıl E.
21-02-2017, 21:26
Patron geldi

Kötü adama iyi geceler dileyin :D

rodya
21-02-2017, 21:29
İki kişinin kavgasında harcanan taraf sinan'la eşi oldu. Ona üzüldüm en çok

Özgür Ozan
21-02-2017, 21:30

Uzatmak icin degil sadece sunu merak ediyorum dayak atacagindan nasi bu kadar eminsin belki dev gibi bi adamim belki cok gucluyum Belki de Kucucuk bi adamim yani bu riski neden aliyosun ya ben dayak atarsam su mevzu dayak yedigine deger mi ? Sakin ve guzel bi cevap yazarsan cok sevinirim bu soruyu samimi bi sekilde sordum

Kesinlikle uzatma niyetinde degilim bunu tum okuyanlara yaziyorum bu konuyu gercekten merak ettigim icin konusmak istedim muhtemelen bildirim gitmedi ilkinde o yuzden alintilayip tekrar atiyorum

MK8800
21-02-2017, 21:32
Özgür kendi kalkıp forum tarihinden tuttu taşak geçti seyfettinle ; kimse de ses çıkarmıyor niyetinin iyi olmadığı da belli bildiğin sana noluyor tavrı var . Konudan uzamasın dedim mesaj attım numara versin nasıl isterse öyle çözelim diye ona da yok çekti orada da burada da yazdığı gibi kral sensin yok ben bulaşmam bilmem ne diyor . Hadi tamam dedik bir de şimdi nasıl dayak atacaksın diyor bende diyorum ki bak bu kadar insan okuyor tanışıklığım olup yorum yazanlara da saçma sapan bir tabirle karşılık verdi . Bende son olarak diyorum ki o kadar merak ediyorsa bunların nasıl olacağını konudan çıkalım reele dönelim sonucunu da tek fotoğrafla buraya koyalım kimsenin aklında soru işareti kalmasın .
Evrenoz kaç senedir yazıyorum neye ne tepki verdiğimi de biliyorsun abi ceza vs amenna bir haksız durum varsa veya foruma aykırı hak varda eyvallah ama kendisi hala ve ısrarla uzatacaksa benim için numaraya da gerek yok güzelce çözelim sonucunu da belirtelim ne , nasıl oluyor kimsenin soru işareti kalmaz

ghibli06
21-02-2017, 21:33
bravo yahu, birbirini tanıyan iş yapan insanlar kavga edince yazılan 20 sayfalık konuda, birbirini hiç tanımayan kişiler bıraksan birbirini tarayacak, hayırdır beyler, ben şahsen sitede konu okurken üyelerin birbirini tehdit etmesini okumaktan cidden sıkıldım, iş hayatım yeterince 'reel' ve de stresli, bir de burada germeyin kimseyi rica edicem... haaa bana da 'sana ne birader?' diyecek olan olursa da 'eyvallah!' derim...

Anıl E.
21-02-2017, 21:41
Gardaşım sen uzatma MK8800

Konu amacından sapmasın daha fazla.

Yigit-Y
Seyfo bence yeni gençliğe bakıldığında kurtarılmış bir genç arkadaş

Bir insanın yaşı göstermez olgunluğunu fikirleri gösterir düşünceleri gösterir

Seyfoyu yedirmeyizzzzz :)

Özgür Ozan
Özgür kendi kalkıp forum tarihinden tuttu taşak geçti seyfettinle ; kimse de ses çıkarmıyor niyetinin iyi olmadığı da belli bildiğin sana noluyor tavrı var . Konudan uzamasın dedim mesaj attım numara versin nasıl isterse öyle çözelim diye ona da yok çekti orada da burada da yazdığı gibi kral sensin yok ben bulaşmam bilmem ne diyor . Hadi tamam dedik bir de şimdi nasıl dayak atacaksın diyor bende diyorum ki bak bu kadar insan okuyor tanışıklığım olup yorum yazanlara da saçma sapan bir tabirle karşılık verdi . Bende son olarak diyorum ki o kadar merak ediyorsa bunların nasıl olacağını konudan çıkalım reele dönelim sonucunu da tek fotoğrafla buraya koyalım kimsenin aklında soru işareti kalmasın .
Evrenoz kaç senedir yazıyorum neye ne tepki verdiğimi de biliyorsun abi ceza vs amenna bir haksız durum varsa veya foruma aykırı hak varda eyvallah ama kendisi hala ve ısrarla uzatacaksa benim için numaraya da gerek yok güzelce çözelim sonucunu da belirtelim ne , nasıl oluyor kimsenin soru işareti kalmaz
Tamam birader anlasildi konusulcak birisi degilmissin daha ne sana bisey yazarim ne de konuya bisey yazarim herkes battal gazi modunda ben anlamiyorum ,tamam sensin yalniz ozelde farkli burda konusuyo gibi konusman hos degil ben ozelde de dedim burda da diyorum bana bulasma ben yeterince Belayla sikintiyla ugrasiyom bir de sen cikma basima tamam mi guzel kardesim fotografa falanda gerek yok sen dovdun say

ef186
21-02-2017, 21:48
1 kez Evren yazdı son kez ben yazıyorum. Konu ne ise o, ikili didismeyin tatil uzun olur solemedin demeyin. Uzatmayın.

ghibli06
21-02-2017, 21:54
1 kez Evren yazdı son kez ben yazıyorum. Konu ne ise o, ikili didismeyin tatil uzun olur solemedin demeyin. Uzatmayın.

abicim ne oluyor siteye? her konuda bir fedai çıkıyor maşallah, birileri bayılmayı ölmek birileri de tehdit etmeyi call of duty zannediyor... bu arkadaşlara ayrı bir yer yok mu kimse girmesin kendi içlerinde eğlensinler, tehdit etsinler, boks yapsınlar enerjilerini atsınlar?

ahmetakbayir
21-02-2017, 22:10
Var ya bunlar AND ın gördüğü rüyaymış Sinanda tuzlukmuş deseniz inancam ha ne oldu böyle :)

slave
21-02-2017, 22:23
Mevzuyu uzatırsanız tatile yollayacam alayınızı

Kusura bakmayın sormak istiyorum şimdiye kadar konuya neden yöneticiler müdahale edip daha kötü bir hal almasını engellemiyor başka bilinmeyen bir sebepmi yoksa hit amaçlımı ?

HG6161
21-02-2017, 22:38
Dayıcım uzatma sen boşver, zardan düşeriz... MK8800

Tayfun.O
21-02-2017, 22:43
Ben bir şey sorayımda konu değişsin :)

Biri otopark tan iddia attı Amarok la da kaza yapmış diye doğru mu bu :D

HondatugraL
21-02-2017, 22:47

niye topciyır onundamı lastiklerini bitirmiş :D

DeNNis
21-02-2017, 22:50
aga forum ne kolpaçino oldu ya ? yoksa biz mi yaşlandık ?

c20let
21-02-2017, 23:10

Benim bildiğim tam kaza değil de yoldan çıkıp arazi yapmaya çalıştılar tekrar yola inerken geri geri tampon sürttü yedek lastik bağlantısı koptu falan filan ufak tefek bişi. Bunun harici büyük bi kaza varsa bilmiyorum.

mert_can 41
21-02-2017, 23:11

Peugeotlamı mini ilemi ne bir kaza haberi duydum bende markadan emin değilim. Pert eden hakkında da bilgim yok ama amrok değildi o araç ona eminim.

@MK8080 Kanka niye hep seni buluyorlar :D

ruudvan
21-02-2017, 23:15
amorok ile yolun yanındaki tpeye çıkmaya çalışırken su kanalına girip altını sürtmüşlerdi onu diyosunuz.

bence çok ciddiye alınıyor meseleler.

Özgür Ozan
21-02-2017, 23:23

Peugeotlamı mini ilemi ne bir kaza haberi duydum bende markadan emin değilim. Pert eden hakkında da bilgim yok ama amrok değildi o araç ona eminim.

Ben yazmicam dedikce insanlar sabir deniyorlar , sevgili guzel muhterem kardesim surda senlik ne var da yok seni buluyolar yok cart yok curt yaziyosun ne gerek var su yazdigina pas gecsen olmuyo mu hala geriyosunuz ortami nerden bulastik amk yerine ya anladik kankaniz anladik bosversin anladik la tamam yani hepiniz ayri ayri bosver yazinca bu adam sakinlesmiyo adamla hallettim bi de yancilari cikiyo moderator arkadaslardan ricam beni banliyolar mi napiyolarsa yapsinlar lakin su konudan su gereksiz muhabbeti cikarsinlar artik

Özgür Ozan
21-02-2017, 23:24
Mobilden giriyom tayfun alintisi yanlis olmus

Tayfun.O
21-02-2017, 23:47
niye topciyır onundamı lastiklerini bitirmiş :D

Sorma yaa ne topciyırdan and din çektiği :D

Tayfun.O
21-02-2017, 23:50

biri otoparkta konu açmış "AND amarokla da kaza yaptı bilin istedim" diye bu konuyu direk silmişler üyeleri hesap soruyordu niye silindi bir şey mi var diye :D
33. post
Sinan Bey'in Acıklaması Ne Zaman Gelicek? | Sayfa 2 | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi (https://www.otopark.com/forum/threads/sinan-beyin-a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1-ne-zaman-gelicek.3612/page-2)

FaBeRgE
22-02-2017, 00:42
arkadaşlar neden birbiriniz ile atışıyorsunuz, sürekli şikayet geliyor. Lütfen herkes klavye başında olduğunu unutmasın, birbirinize olan çizgiyi lütfen geçmeyelim.Yakında konuda temizlik olacaktır, tabi cezaları ile :)

Emre-Dylan
22-02-2017, 00:46
Mobilden giriyom tayfun alintisi yanlis olmus

Reis kattın karıştırdın forumu yeminle diyalogları es geçtim, şu alıntıları düzgün yap derim daha fazla ters düşme üyelerle :) Gerek yok forum içi bence de atara gidere gerçi mevzu nedir hala çözemedim de neyse. Seyfettin'in yorumları kişiliğini az çok belli ediyor, efendi bir kardeşimiz olarak görüyoruz yanlış anlaşılmadan kaynaklanmıştır muhtemelen aranızda ki diyalog...

And noldu şimdi ülkeyi terk etti mi merak ettim? :D

Tayfun.O
22-02-2017, 01:02
Reis kattın karıştırdın forumu yeminle diyalogları es geçtim, şu alıntıları düzgün yap derim daha fazla ters düşme üyelerle :) Gerek yok forum içi bence de atara gidere gerçi mevzu nedir hala çözemedim de neyse. Seyfettin'in yorumları kişiliğini az çok belli ediyor, efendi bir kardeşimiz olarak görüyoruz yanlış anlaşılmadan kaynaklanmıştır muhtemelen aranızda ki diyalog...

And noldu şimdi ülkeyi terk etti mi merak ettim? :D

en son alınan haberlere göre barcelona da grand bilemem ne 5 kusur yıldızlı otelin 7. katında ki tuvaletteymiş :D Harbiden adam ben tuvaletteyim diye foruma mesaj yazdı ya la sıçıyorken bile takipçilerini düşünüyor biz nasıl adamlarız böyle ahahahhaa :D AND di çok yanlış tanıdık beyler

_driver_
22-02-2017, 01:11
MK8800 bi nusret videosu daha yaparız sıkma canını kardeşim Eray abin ben Giresun'dan :)

mukremin
22-02-2017, 03:07
iki tarafta sosyal medyada ünlü tipler,ikiside kaliteli işler yapmış tanınmış,şimdi böyle bi mevzu ile gündemdeler.Bence gerek yokmuş,olmuş,biz hakim yada savcı değiliz birilerini kayırarak yorum yapacak kadar tanımıyorum zaten.Yani kedinleri adına üzücü bi durum olmuş,bu tarz şeyler kendi kariyer ve pozisyonlarını olumsuz etkiler.İyi veya kötü dönüşleri ilerleyen günlerde yaşayarak zaten görürler.

Yigit-Y
22-02-2017, 07:00
Gider ayak AMarokun da mı içine etti

Bimer şikayet edelim milli servet düşmanı hemen kovsunlar :)

Berkan
22-02-2017, 08:16

yeni countryman mi clubmanmi son cıkan hangisiyse onla editörler kaza yapmıştı baya yaralanmalı falan

fthdrn
22-02-2017, 08:22
And bu yalan dolanlarla bence bazı politikacıların yanında olmalı müslüman takkesi takıp oldukça iyi prim yapabilir :D

canimrecepcim
22-02-2017, 08:22
Adamların 19 yaşında değişik moderatörleri var.Seyfo ve Emre de mod olsun,ya da fahri forum müfettişi gibi bişey.Forumu sahiplenmek aslında güzel bişey.18 yaşında genç arkadaş "farzet ki" felsefesini benimseyip sahiplense daha iyi olmazdı.
Unutmayalım ki forum sahiplenildiğinde güzel.Bugün trafikte hangi tt üyesini gördün konusunun canlı olduğu ve her gün mutlaka yazıldığı günleri bir hatırlayalım :)

G.U.Z.
22-02-2017, 08:36
abicim ne oluyor siteye? her konuda bir fedai çıkıyor maşallah, birileri bayılmayı ölmek birileri de tehdit etmeyi call of duty zannediyor... bu arkadaşlara ayrı bir yer yok mu kimse girmesin kendi içlerinde eğlensinler, tehdit etsinler, boks yapsınlar enerjilerini atsınlar?
konu başlığı "benzetmiş" şeklinde olduğu sürece üyelerden ne beklenir ki :) Ellerine sağlıkları gördükçe, gençlik de özenip kahramanlığa soyunuyor..

Peugeot konusuna girmeyin bence, kaza yapan carviser:))

rain man
22-02-2017, 08:48
Seyfettin nickli arkadaşın yaşıyla dikkat çekme sebebi olduğundan daha olgun attığı mesajlar aslında. Biraz da sivri lafını esirgemeyen bir dili var haliyle topluyor üzerinde. Benim tepkim silahların çekilmesine. Her meselede varsa derdin gel görüşelim kardeşe dönüyor muhabbet. İşin gırgırı olan kısma gülüyoruz geçiyoruz ama bir yerden sonra sıkıyor.

mert_can 41
22-02-2017, 09:13
yeni countryman mi clubmanmi son cıkan hangisiyse onla editörler kaza yapmıştı baya yaralanmalı falan

Hee Aynen abi oydu :D

Er34
22-02-2017, 19:02
Boşuna 22 sayfa okumaya gerek yok. Hakketmiş. Yumruk yemiş. Sevmeyenlerin içine su serpilmiş. Cevaplarına bakılırsa kendi bile haklı olduğuna inanmıyor. Şu haraketleri tanıdığım yapsa sesimi çıkarmam savunmam.

Onno
22-02-2017, 19:33
Vay babam vay neler dönmüş. Bugra the king. Allah yardımcınız olsun

rekord2000
22-02-2017, 22:58
Sonuç olarak, buğra and'ı dövdü, sonra iki forum birbirini dövdü, sonra bizim forum birbirini dövdü, sonra bahçıvan herkesi!!! Yok bi dakka bunun sonu böyle olmamalıydı :D

ozyt1000
23-02-2017, 08:50
Sinan ve And ile tanıştım. Hatta geçen hafta Cuma günü Sinan benim araba için video çekti. Güldük epey eğlendik. Buğra yada siteden fotoğraf çekimi için mesaj atmıştım oda yardımcı olmuştu.

Hiçbiri bu tarz polemiklere girip yumruklaşacak arkadaşlara benzemiyor, açıkçası çok şaşırdım. Ama malesef ülkemizde beraber yola çıkan insanlar başarıya ulaştıklarında çok çabuk ego patlamaları yaşayabiliyorlar. Keşke panpa kalabilselermiş.

hddsheriff
23-02-2017, 09:06
And ı çok eski tanırım , Buğra ile de bir çok organizasyonda karşılaştık yani iki tarafı da tanıyorum. Bu olay 1 hafta 10 gün önce olmuş olsa And a hak verirdim ama 8 ay önce olan olayı otopark ı bıraktım dediği yazıda fotoğraflayıp paylaşırsa ben art niyet ararım.

individual
23-02-2017, 09:06
Ben otopark kanalı içindeki bu kavgayı anlamadım.

Bir sorum olucak.Otopark youtube kanalı.Sanırım youtube'den gelen gelirle ayakda duran bir kanal.

Kanal 22 Tem 2011 tarihinde açılmış ve şuan 173.156 abone ve 36.870.306 görüntüleme yapmışlar.Açıkcası youtube tek bir kişiye yetecek kadar para veriyor en kötü 3 kişi sanırım.Yani şirketleşmenin ve her yerde çok büyük bir kanalız demenin anlamı yok.

Diğer bir kanal The makina Katıldığı tarih: 21 Tem 2016 96.248 abone ve 5.928.281 görüntüleme yapmış.

Dogan Kabak Katıldığı tarih: 22 May 201134.364 abone ve 1.846.187 görüntüleme yapmış.

Özetle bu otopark çok iyi işler başardık lideriz demelerinin bir anlamı yok bence.

Çünkü arkalarından onlardan ayrılan biz onları ünlü ettik diyen (otopark) kanalından sonra aktif olmuşlar ve çok kısa bir sürede abone sayısı ve izlenme oranları yakalamışlar.

GokhanRS
23-02-2017, 09:35

Bir sorum olucak.Otopark youtube kanalı.Sanırım youtube'den gelen gelirle ayakda duran bir kanal.

Kanal 22 Tem 2011 tarihinde açılmış ve şuan 173.156 abone ve 36.870.306 görüntüleme yapmışlar.Açıkcası youtube tek bir kişiye yetecek kadar para veriyor en kötü 3 kişi sanırım.Yani şirketleşmenin ve her yerde çok büyük bir kanalız demenin anlamı yok.

Diğer bir kanal The makina Katıldığı tarih: 21 Tem 2016 96.248 abone ve 5.928.281 görüntüleme yapmış.

Dogan Kabak Katıldığı tarih: 22 May 201134.364 abone ve 1.846.187 görüntüleme yapmış.

Özetle bu otopark çok iyi işler başardık lideriz demelerinin bir anlamı yok bence.

Çünkü arkalarından onlardan ayrılan biz onları ünlü ettik diyen (otopark) kanalından sonra aktif olmuşlar ve çok kısa bir sürede abone sayısı ve izlenme oranları yakalamışlar.

youtube dan para kazanıp ayakta durabilen insanlar çok yok. onlar firmalardan para kazanıyor. youtube doğru düzgün bişi kazandırdığını sanmıyorum.

GKHNGS
23-02-2017, 09:39
Andı da sevmeyen var buğrayıda...

Yalnız sinan koç hakkında her ıkı tarafın destekçılerıde iyi insan oldugunu belirtmiş..

Bu kavganın galibi sinan koç tur :)

gokayy
23-02-2017, 11:17
Forumda her ateşli konuda, forum içerisinde fişekler patlıyor. Yine kılıçlar çekilmiş

Kullanıcı
23-02-2017, 14:22
Sahibinden.com ilanını görür gibiyim 'Sahibinden Rafine m5, motoru çok güzel 5 yıl dsc off konumda gezildi sikintisi yok'

levent
23-02-2017, 14:53

Doğan abinin katılım eski ancak paylaştığı en eski video tarihine bakmak lazım.

individual
23-02-2017, 14:55
Doğan abinin katılım eski ancak paylaştığı en eski video tarihine bakmak lazım.

Tabi tarih eski yanlız aktif kullanmaya başladığında çıkış olmuş izlenmelerde.

Buğranın kendi ilk kanalı vardı.Otopark'dan ayrılınca kanalı kapatılmıştı.Acaba kim şikayet'de bulundu.

Kekuti*
23-02-2017, 16:20
bi bitmedi muhabbet :)

///Mpower
23-02-2017, 17:49
Ula olayı yaşayan adamlar bu kadar kafaya takmamıştır he :o Bi kaç gün sonra unutulacak

Yiğit G.
23-02-2017, 18:06

iki kanalın hitap ettiği kesim çok farklı ama.Otopark biraz sohbet ile çok güzel araç testleri yapıyorlar.Araçlar ağırlıkta. Makina ise karı kız geyik egzos yanla vs ciddi bir inceleme vs yok.Genellikle ergen kesme daha çok hitap ediyor makina. Ben çok severek otopark ın birçok bölümünü izledim ama makina bana göre değil 2 dakka baktım kapadım bidaha da izlemedim.Buğranın ilk yaptıgı tek araç tanıtan sadece muzikten oluşan videoları güzeldi işi geyiğe döünce boka sardı bence.Ama seven sever izler.

Yani o yüzden çok fazla üye sayısı karşılaştırması yapmamak lazım.

PULAT
24-02-2017, 08:23
İşin içine baldır bacak girince üye sayısıda fırlar tıklanmasıda :) Hangi kanalda ne var açıkçası ouda bilmiyorum reno üzerine youtube da arama yapınca çıkan videolara bakıyorum genelde ben. Otopark o yönden baya hoşuma gitti amaç otomobiller geyikte oluyor ama tadında daha doğal daha samimi geliyor incelemeler. Bir defasında bi hanım abla denk geldi yabancı bir kanal rusmu ukraynamı bilemedim. Kanala şöyle bir göz gezdirdim sonra süratle geri çıktım abone sayısı tıklanma oranı bizimkiler 7-8 e felan katlardı :D

rodya
24-02-2017, 19:26
Sinan ve And ile tanıştım. Hatta geçen hafta Cuma günü Sinan benim araba için video çekti. Güldük epey eğlendik. Buğra yada siteden fotoğraf çekimi için mesaj atmıştım oda yardımcı olmuştu.

Hiçbiri bu tarz polemiklere girip yumruklaşacak arkadaşlara benzemiyor, açıkçası çok şaşırdım. Ama malesef ülkemizde beraber yola çıkan insanlar başarıya ulaştıklarında çok çabuk ego patlamaları yaşayabiliyorlar. Keşke panpa kalabilselermiş.

Merhaba,
Bugün yayınlanmış video. Tek kelimeyle hem videoya, hem size hem de aracınıza hayran kaldım.

Darth Vader: Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Za3UevpahPo)

Yigit-Y
24-02-2017, 19:33
Merhaba,
Bugün yayınlanmış video. Tek kelimeyle hem videoya, hem size hem de aracınıza hayran kaldım.

Darth Vader: Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Za3UevpahPo)

Şu çocuk harbi adam ya :)

Bu AND nerden bulmuşlar ki kadroya eklemişlerdi :D

Araba çok sıkı :)

mertkan
24-02-2017, 19:45
and kız gibi araba kullanıyordu iyi olmus.

ozyt1000
24-02-2017, 20:03
Eyvallah videoyu benden once koymussunuz :) zebaniyi darth wader yapmışlar :)

Drive Fast
24-02-2017, 20:08
Eyvallah videoyu benden once koymussunuz :) zebaniyi darth wader yapmışlar :)

abi aracınıza ve size koca bir maşallah hayalimi yaşıyorsunuz bende lojistik okudum ve evo hayranıyım güle güle binin inşallah yaşam tarzınıza hayran kaldım :D

Berkan
24-02-2017, 20:09
Demin izledim arabada Bluetoothdan verdim hala popim titriyor cok guzel olmus arac tebrikler abi

Tayfun.O
24-02-2017, 22:22
O evo ne öyle ya kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta

fatihdurutuna
28-02-2017, 14:41
http://Kazasız, boyasız, orijinal BMW E39 M5 İlan No: 404847523 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay

İlan düştü...

fatihdurutuna
28-02-2017, 14:44
Kazasız, boyasız, orijinal BMW E39 M5 İlan No: 404847523 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay

Ahmet Saraçoğlu
28-02-2017, 14:46
link hatalı sanırım

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay)

Bugraaa
28-02-2017, 14:47
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay)

olacak sanırım :D

Sinan58
28-02-2017, 14:53
link hatalı sanırım

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay)

135.000 TL ha :D

Kısacası 135.000 TL verecek keriz arıyorlar ilanda, yahu arkadaş aklınızı peynir ekmeklemi yediniz kim verir 135.000 TL"yi bu arabaya.

2000 model bmw"ye 135 BİN TL verecek kadar keriz varmı bilemiyorum :D

CRX
28-02-2017, 14:54
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-orijinal-bmw-e39-m5-404847523/detay)

olacak sanırım :D

ilanı açınca direk vites koluna baktım :D gti konusundan sonra kıl kaptım :D

Ers
28-02-2017, 14:55
Şu çocuk harbi adam ya :)

Bu AND nerden bulmuşlar ki kadroya eklemişlerdi :D

Araba çok sıkı :)

http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=6879

Yanılmıyorsam bu üyeli Sinan'a ait. Eski TT ci

levent
28-02-2017, 15:41
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=6879

Yanılmıyorsam bu üyeli Sinan'a ait. Eski TT ci

Evet, Sinan'ın üyeliği bu.

lochness
02-03-2017, 00:23
gercekten cok sasirdim insanımız cok vahsilesmis. birinin birisini dovmesi herkesin hoşuna gitmiş ve hatta Andı ölene kadar yumruklasa mutluluktan uçacak insanlar var. Nasil bir kavgada hakli-haksiz ararsiniz arkadaslar cok kotu birsey...

Ahmet Saraçoğlu
02-03-2017, 00:29
gercekten cok sasirdim insanımız cok vahsilesmis. birinin birisini dovmesi herkesin hoşuna gitmiş ve hatta Andı ölene kadar yumruklasa mutluluktan uçacak insanlar var. Nasil bir kavgada hakli-haksiz ararsiniz arkadaslar cok kotu birsey...

başkan m5 in son oluru ne bize?

h.guroglu
03-03-2017, 07:59
başkan m5 in son oluru ne bize?

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Berkelyum
03-03-2017, 12:01
135.000 TL ha :D

Kısacası 135.000 TL verecek keriz arıyorlar ilanda, yahu arkadaş aklınızı peynir ekmeklemi yediniz kim verir 135.000 TL"yi bu arabaya.

2000 model bmw"ye 135 BİN TL verecek kadar keriz varmı bilemiyorum :D

yakın bir zamanda Lemans Blue 2001 e39 m5 ilanı vardı, 140.000 TL etiketiyle. Sonradan TheMakina kanalındaki Driven34 videosunun sonunda gördüm aracı. Heralde aracı seven verebiliyor bu paraları.:beuj:

Sinan58
03-03-2017, 14:57
yakın bir zamanda Lemans Blue 2001 e39 m5 ilanı vardı, 140.000 TL etiketiyle. Sonradan TheMakina kanalındaki Driven34 videosunun sonunda gördüm aracı. Heralde aracı seven verebiliyor bu paraları.:beuj:

Hocam bence her ne olursa olsun 2000 model bmw için çok çok fazla bir rakam :)

individual
03-03-2017, 15:13
Instagram (https://www.instagram.com/p/BRLCzvrASpQ/)

OTOPARK.COM (https://www.otopark.com/)

Sitede bakım var sanırım.

Alana satana hayırlı olsun.

McKrop
03-03-2017, 15:14
Pazartesi günü And'ı büyükdere caddesinden çevre yoluna, TT Arena'ya bağlanırken M5iyle gördüm. Ülkeyi terk etmemeyecek anlaşılan

ulas79
03-03-2017, 15:46
Bu gün devir teslim belgelerini imzalıyorlardı Sinan'la aralarında, yani şirket tamamen Sinan'a geçti.

aknard
03-03-2017, 15:58
geri vitese takmış mıdır ki kndi aracını da seyir halindeyken :)

exca-
03-03-2017, 16:04
Sinan'a devrolması ve gereksizin birinin gitmesi kendi adıma sevindirici, Sinan'ın olduğu videoları izlerim seviyorum kendisini. Umarım sorun yaşamaz işi yürütürken tek başına olmasından kaynaklı ve umarım Buğra ile aralarında birşey yoktur çalışmaya başlarlar tekrar. Başka bir konuda da demiştim, kibir üstadı olan arkadaş bence aracını da götürsün giderken.

bu giderken p ye mi r ye mi atmış napmış video var mı?

fatihob
03-03-2017, 16:09
Sinan'a devrolması ve gereksizin birinin gitmesi kendi adıma sevindirici, Sinan'ın olduğu videoları izlerim seviyorum kendisini. Umarım sorun yaşamaz işi yürütürken tek başına olmasından kaynaklı ve umarım Buğra ile aralarında birşey yoktur çalışmaya başlarlar tekrar. Başka bir konuda da demiştim, kibir üstadı olan arkadaş bence aracını da götürsün giderken.

bu giderken p ye mi r ye mi atmış napmış video var mı?

TEST | VW Golf GTI - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=bR4FUXd_62s)

25:50den sonrası.

Bugraaa
03-03-2017, 16:30
Sinana daha iyi olmuş diğerini sevmiyordum zatn :)

kado
02-02-2020, 13:36
https://youtu.be/wPSESIzMvLo

Return of the rafine king :D

KoramiraL
03-02-2020, 11:12
Dün gördüm kanalı takipten çıktım direk...

R.I.P
04-02-2020, 15:01
otomobil dünyam kanalını videoları gördükten sonra takipten çıktım

NakkaSss
04-02-2020, 21:25
Valla yalan yok bende takipten çıktım. Eskiden bir şeyler çabalanıyordu amatör ruh bir yere kadar eyvallah deniliyor, destekleniliyordu ama artık neredeyse son videoları çok özensiz ve baştan sağma şekilde olmaya başladı. Sanırım kendisinin TV programından dolayı vakti kalmıyor. Yani sene olmuş 2020 artık hala 1 yaka mikrofonuna 3 kişi konuşmaya çalışıyor. :) And konusuna girmiyorum pek. Otopark zamanıda kendisini itici buluyordum. Hala aynı. Yolu açık olsun.

997TT
04-02-2020, 22:25
Arabayı kullanan cocuk neen psıkopat gıbı bakıyor?

fthdrn
07-02-2020, 06:48
Arabayı kullanan cocuk neen psıkopat gıbı bakıyor?

Rolleniyordur.

gokhankenar
07-02-2020, 09:49
Mevcut video altında epey sevgi seli var bahsi geçen şahısa karşı...

tolga_55
07-02-2020, 10:55
bu adamı sevende var nefret eden de. Ancak işi fan boyluğa dökmeyip sadece test videolarını izleyen bir kesim var. Bende onlardan biriyim. Bu adamların özel hayatını bilmem etmem umrumda da değil. Test videoları güzeldi. O yüzdende geri dönmesine sevindim.

Black_Eagle
07-02-2020, 11:38
bu adamı sevende var nefret eden de. Ancak işi fan boyluğa dökmeyip sadece test videolarını izleyen bir kesim var. Bende onlardan biriyim. Bu adamların özel hayatını bilmem etmem umrumda da değil. Test videoları güzeldi. O yüzdende geri dönmesine sevindim.

Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. Ben Buğranında videolarını izliyorum , Doğan kabak videolarınıda cevatında, eren tekininde vs vs herkesi izliyorum. Özel hayatları çok umurumda değil. İnsanlar sonuçta aile içinde bile kavga edebiliyor tartışabiliyor. Kaldı ki ben hiçbir mevzunun tek taraflı anlatılıp yorumlanmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta ben sadece Buğranın açıklamalarını gördüm buradan ama And herhangi bir açıklama yapmadı olayı anlatmadı belki o bambaşka bir şey anlatacak ona hak verilecek gerçi çok umurumda değil ben videolardan aldığım bilgilere ve verdiği zevke bakarım. Burada bu kadar gömülmesine de açıkçası anlam veremedim sırf o kanala çıktı diye kanal aboneliğinden falan çıkmak bana saçma geliyor. O zaman yarın öbür gün alacağınız arabanın test videosu bu kanalda olursa faydalanmayın. Bu arada bu tarz kanallar içinde en hitim carviser istediğim her bilgiyi veriyor tavsiye ederim.

tiMachine
09-02-2020, 21:06
Hiç birimiz bu dünyada hatasız iş yapmıyorsak, hepimize taşı en günahsız olanımız atsın. And belirli hatalar yapmıştır yapmamıştır bilemem, o dönem hakkında çok şey okusam da direkt olarak And suçludur demek bana düşmüyor ki suçlama yapan iş arkadaşları da o günlerden sonra sürekli sürekli iş değiştirdi. Hele bir arkadaş And ile aynı çalışma ortamını bıraktıktan sonra 3-4 defa aynı isimle kanal açtı. Yok şu oldu yok bu oldu vs vs. Piyasada hatasız dediğimiz insanlar mevcut iyi bir şekilde işlerini yapıyorlar onları takdir ediyorum Fahir gibi, Motorsport Türkiye kanalındaki arkadaşlar gibi ama hata yapan herkesi de asıp keseceksek sanmıyorum piyasada çok fazla adamın kalacağını. And kanala döndü diye takipten çıkmak vs biraz abartı geliyor. Hadi tutup otomobildünyam kanalının prodüksiyon kalitesindeki düşüklükten dolayı takipten çıkmak falan anlaşılıyor da, hata yapan insana bu denli nefret duymak niye

R.I.P
10-02-2020, 20:10
otomobil dünyam kanalını videoları gördükten sonra takipten çıktım

Instagramı unutmuşum oradan da takibi bıraktım (sizin bakış açınıza göre daha da abartayım)
Not: hiç birisini tanımam, tamamen ekranda kimi görmek isteyip istemememle alakalı