Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilstein Amortisor Polo 6R
Dizel polo aracimin amortisorlerini degistirecegim. Tekirdagin yollari ***** 90 bin km iyi bile dayandi araba. Bilstein B4 nasildir diger alternatifler Monroe var Sachs var Boge var sizin onerileriniz nedir? Tesekkurler simdiden. Bilstein icin 4 amortisor B4 670 lira fiyat aldim.
Düşünürseniz polo 6r gti yay amortisör takımı var 9bin km araçtan söküldü
Cth motor 126kg cay motor 138kg çıkıyor
Tabii karar ve araştırma sizin
Tholl-ga
19-02-2017, 22:46
Sert@ç ne kadar fiyatı
Sert@ç ne kadar fiyatı
650tl istiyorum sıfır gibi kışın hiç kullanılmadı
Yarın fotoları konuya eklerim
b4 oem alternatifi, bulabilirsen b6 al derim hazır değişmişken.
monroe düşünme, sachs ve boge de üzmez.
Dizele olur mu ki?
1.6 tdi - 1.4 gti birbirine
1.2 - 1.4 benzinli 1.2 tdi birbirine uyar :)
b4 oem alternatifi, bulabilirsen b6 al derim hazır değişmişken.
monroe düşünme, sachs ve boge de üzmez.
1.6 tdi - 1.4 gti birbirine
1.2 - 1.4 benzinli 1.2 tdi birbirine uyar :)
Levent arabayı haftaiçi babam kullanıyor OEM alternatifi olsun daha iyi benim için. Zaten ekim ayından sonra gidicem yurtdışına büyük ihtimal onda kalacak araç spor süspansiyon vs hoşlanmaz :)
Sert@ç teşekkür ederim düşündüm de babam da kullanacağı için sıcak bakmaz bu konuya kafam ağrımasın :)
Bir de optimal diye bir marka söylüyor parçacılar bu nasıldır fiyat olarak uygun turşu gibi olmasın 10 bin kilometre sonra?
Bilstein ları taktım düşünen arkadaşlara öneririm, gayet tok oldu şuan araba. O leş yumuşaklık gitti. Yay da düşünebilirim bundan sonra 40 mm düşürebilirsin yazıyor amortisörlerde.
B4 mü B6 mı taktın hayırlı olsun :) Tabi bir de maliyet ne oldu?
B4 mü B6 mı taktın hayırlı olsun :) Tabi bir de maliyet ne oldu?
B4 taktım Lvent ekim ayında yurtdışına gidicem aracı babama bırakıyorum o yüzden oem alternatifi aldım, ama araç baya sıkı oldu şuan. Biraz daha sesli çalışıyor amortisörler ve eskiye göre baya sert.
Maliyet 4 amortisör 650 lira
Hayırlı uğurlu olsun :) orj amortisörler jelibon kıvamında normaldir sert gelmesi :)
Bir de nerden Temin ettin? B8 + yay mı yapsam acaba dedim
Hayırlı uğurlu olsun :) orj amortisörler jelibon kıvamında normaldir sert gelmesi :)
Bir de nerden Temin ettin? B8 + yay mı yapsam acaba dedim
Distributore mesaj attim onlar yonlendirdi ama yonlendirdigi firmayi unuttum simdi, distributorun ismi ROTAŞ
Rotaş ilgisiz biraz genelde ama şansına güzel ilgilenmişler demek ki :)