Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda crv 1.6 dizel otomatik tavsiye eleştiri

phoenixs
20-02-2017, 17:49
İyi akşamlar tech ailesi
Kısmetse 3. Ay sonunda ötv indirimli araç alacağız
Passat alma hayalimiz jeep olduğu için dizel ve otomatik olduğu için Honda crv ye döndü

Bu aracı nasıl bilirsiniz tavsiye eder misiniz ? Genel olarak etrafında sahip olan vs varsa yorum yazarda çok sevinirim

i-vtec07
21-02-2017, 07:53
Yeni kasası gelicek . Bi takım kronik problemleri varmıs nedense sattım kurtuldum diyen cok var . Forumda konusu vardı sanırım.

Tiguan 1.6 tdı dsg varsa al geç derim bi 4 yıl degişmez kasası .

murat-m
21-02-2017, 08:23
Babamda var, 2016 mayıs ayından bu yana aktif kullanıyoruz. yakıtı binek bir 1.6 tdi kadar değil ama gözüme de batmadı açıkçası. 8000 km oldu aşağı yukarı gidişi fena değil ben beğeniyorum ve çokta memnunum. aldığımzdan bu yana tek sıkıntısı oksijen sensörü arızalandı onu da garantiden değiştirdiler oldu bitti. tercih ederseniz memnun kalırsınız sanıyorum.

XSi
21-02-2017, 08:40
yakıtı tam otomatik şanzıman ve 1600+ kg ağırlığına göre çok iyi.

executive donanımı oldukça dolu.

oldukça güzel bir araç.

160 hp gücü ile de, çok performanslı hissettirmese de, yetersiz olarak da hissettirmiyor kesinlikle.

9 ileri otomatik şanzıman keyifli, sürekli vites değiştirerek düşük devirde tutarak ve gaza daha az basmayı sağlayarak ekonomi sağlıyor gibi.

Fakat vites geçişleri alıştığımız "klasik" 4 ileri otomatikler gibi yağ gibi olmuyor. Hafif kemikli diyebiliriz.

STP
21-02-2017, 09:06
pıscocukun babasına aldık, sehırıcı 7 lıtre yakıyor net olarak. sadece o2 sensoru bozuldu garantıden degıstı okadar. gerı kalan herseyı cok ıyı.o kıloya gore cıddı gıdıyor araba hpsı yuksek 1.6 dızel ,donanımı oldukca fazla

İbrahim33
23-02-2017, 23:13
Bencede tiguain 1.6 tdi& dsg yi bekleyin. hem çok güzel oldu , hemde kasası 4 sene sonra bile güncel olur.

Berkan
24-02-2017, 08:17
tylan görürse yazar baya olumsuz bişeyler olmuştu onda galiba

STP
24-02-2017, 08:21
bızdekı arac aktıf olarak kullanılıyor ,sehırıcı sehırdısı yol yapıyor.o2 sensoru harıc bır sorun cıkarmadı hıc.

tylan
24-02-2017, 13:36
7 ay kullandım genel olarak ilk başlarda memnundum ama rüzgar sesi beni maf etti 120 km üstü deli rüzgar sesi alıyor. 2.000 tl verip yalıtım yaptırmıstım. Yakıtı uzun yolda 9-10 şehir içi 13 lt yakıyordu iç plastıgı tofaştan beterdi. Beni tanıyanlar bilir aşırı titizim. Arabama kolay kolay insan bile bindirmem binenler dikkatli biner iner ama ona rağmen bagajın içinde şöför tarafında çizikler oluştu. Şöför koltuğunun sırt kısmının derileri çızıldı.Uzun yol 1 defa kullandım. Açıkcası Çok konforlu gelmemişti. En son oksijen sensörü arıza verdi. Garanti ucretsiz değiştiriyor ama 2 hafta sonra. Servise sormustum daha once bu durumla karsılastınızmı diye ? Aynı sorundan 4 defa gelen oldu dediler. Ayrıca oksijen sensörü arızalıyken gezerseniz arac kmde 1 lira yakıyor bu sorunun kaynağını tr deki mazot kalitesizliğini gösteriyorlar.ve bu kronık bı sorun.valla o sorun benim canımı sıktı diye sattım. Gittim passat 1.6 tdı comfortline dsg aldım çok şuan memnunum

tylan
24-02-2017, 13:41
Ama crv donanım olarak güzel. Kendi kendine yanan uzun farlar. Geri donus kamerası falan bunlar cr-v de özlediğim özellikler. Ayrıca bagaj kapagı duğmeyle kapanıyor falan. Dün kuzenim 2016 evoque aldı onda bile bu özellikler yok. Cam tavan açılmaması cr-v de en büyük eksiklerden biri bence cidden can sıkıyor.