Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : silinen resimleri geri getirme hkk..

atituti
22-02-2017, 12:09
arkadaslar general mobile 5 var bende android sistemli. bir halt ettik resimleri sildik ellerimizle :D bunlari nasil geri getirebilirim ben ? var mi bir programi falan , tesekkurler simdiden

onursumer
22-02-2017, 12:17
telefonu bilgisayara bağlayıp usb bellek gibi gözuktuğunden recover my files ile büyük bir kısmını kurtarabilirsin büyük ihtimalle

darkmoon
22-02-2017, 12:51
store da bir app vardı ben onu kullanmışdım garipdir millatta kalma sildiğim fotoları bile geri getirdi ama bazı son çekdiklerimi geri getirmemişdi..

atituti
22-02-2017, 12:57
onur saol bunu bir deneyeyim bakalum ise yarayacak mi
darkmoon dumpster mi programin ismi ?

Sezgin
22-02-2017, 13:12
store da bir app vardı ben onu kullanmışdım garipdir millatta kalma sildiğim fotoları bile geri getirdi ama bazı son çekdiklerimi geri getirmemişdi..

Geri getirdiği fotoğrafları ne üzerinden goruntuluyoruz ? Telefon hafızasına mı alıyor ? Tarih aralığı nasıl secılıyor ? Bide programın adı ne :D

atituti
22-02-2017, 14:11
diskdigger die bi program buldum bazi resimler var ama dun ve onceki gun sildiklerim yok malesef geri getiremiyoruz sanirim

darkmoon
22-02-2017, 14:40
programın adını hatırlamıyorum çok oldu bende note3 varken indirmişdim.. arattınızmı yıldızı puanı yüksek bir şeydi bulursunuz ben yorumlardan indirdim çok işe yarıyor geri getiriyor falan diye yazmışlardı o yorumlara güvenip indirdim..

normal hafızaya geri atıyordu hatta note3 ilk aldığımda lacoste da ayakkabı fotosu çekmişdim arkadaşa yollamışdım sonra silmişdim o fotoyu bile geri getirmişdi.. ama bazı son resimleri getirmemişdi..

Sezgin
22-02-2017, 14:47
diskdigger die bi program buldum bazi resimler var ama dun ve onceki gun sildiklerim yok malesef geri getiremiyoruz sanirim

ios için mi indirdiniz ? Androidse eğer bi işime yaramaz.

atituti
22-02-2017, 15:59
telefonu bilgisayara bağlayıp usb bellek gibi gözuktuğunden recover my files ile büyük bir kısmını kurtarabilirsin büyük ihtimalle

onur pcye baglayınca bomboş gözüküyor nokta dosya bile yok :D

onursumer
22-02-2017, 17:26
onur pcye baglayınca bomboş gözüküyor nokta dosya bile yok :D

yok zaten dosya gozukmesi onemli değil , sen programla yoktan var ediceksin , silinmiş birçok şeyi üzerine veri yazılmadığı surece sağlam kurtarırsın