PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Back-Up ( herkez için yararlı bence )

mehzent
07-12-2008, 20:06
Arkadaşalar coğunuz bılıyordur zaten Buck-Up denılen olayı ben 3 ay gıbı bır zamandır uyeyım ve cok memnunum...

Oldukça kapsamlı bır paket uyelığı diyebılrıız kısaca benım en işime yarayan tarafı cekıcılık hizmetı yaklaşık 3 ay olmasına rağmen 5 kez cekıcı hızmetındne faydalandım ve en ufaka puruz veya sorun cıkarmadılar bana, ustelık arabamın normal cekıcıye bınemıyeceğini bana ahtopot dıye tabır edılen cekıcının gelmesı gerektığını solediğimde tamam dıyıp yonlendırdıler...

Bu cekicilik hızmetını kaskoda verıyor fakat bıldığım kadarıyla senede 1 veya 2 kez (yanlışta bılıyor olabılırım 2 den fazla oldugunda hasarsızlığı bozduğunu bıllıyorum).Fakat benım arabam gıbı olan arabaların kasko bedellerı ucuk cıkıyor ve yanaşmıyorda fırmalar yapmak ıcın, bu tarz arabalar ıcın Buck-Up daha mantıklı gıbı gelıyor...

Dun tekrar faydalandığım ıcın cekıcılık hızmetınden aklıma geldı ve paylaşmak ıstedım cunku işlerıne yarıycak arkadaşlar olabılır...Aylık olarak odediğim bedelde 29 ytl olması gerek...

jdm-fuat
07-12-2008, 20:08
:D kasko sayesinde sınırsız cekici hizmeti oldugunu biliorum bende

orhansah
07-12-2008, 20:11
back-up hizmetleri gerçekten çok başarılı ama ben unutuyorum kullanmayı valla :) bir türlü alışamadım.

nitrO_Oxide
07-12-2008, 20:43
hadi lem dun sorduk sinema bileti için gidin suraya bakın dediler :D

SerkanKurt
07-12-2008, 20:58
1 seneyi aşkındır üyeyiz ailecek bütün hizmetlerine... Özellikle dr.back up olayı çok iyi her sene check upmuzu yapıyolar eve gelip bilgi veriyolar falan baya faydalı tavsiye ederim.

gökh@n_gr
07-12-2008, 22:50
ben 1 sene üye kaldım 1 kere çilingirden faydalandım boşa para verdik bi ton

mrtngn
07-12-2008, 23:05
bu back-up denilen boynerin acil durum gibi biseyii var ondan bahsediyosunz dimi..cem boyner indi sanırım:soru:

Serencebey
07-12-2008, 23:16
2 Senedir kullanıyorum ne kafama takılırsa arıyorum cok basarılılar saolsunlar :)

Fbc
07-12-2008, 23:16
Kasko'dan günde 1 kere faydalanabiliyorsunuz.

CallMeInsane
07-12-2008, 23:35
ole ıvır zıvır herseye arana biliyomu

Serencebey
07-12-2008, 23:41
ole ıvır zıvır herseye arana biliyomu

aklına sarkı takılsa bıle ara ;)

Bi yerım agrıo arıorum doktoru baglıolar hemen doktor cevaplıyor onemli bısıse hemen doktor gonderıolar bı dunya hızmetı var ben cok memnunum

mgnPower
08-12-2008, 07:21
calistigim kurum ve sahip oldugum avantajlar bu backupdan daha fazlasini veriyor o yuzden fuzuli geliyor kendim icin... ama boyle bir durumda olmasaydik kesinlikle kullanirdim saniyorum.

ZaZy
08-12-2008, 07:33
arkadaşlar ben bilmiyorum back-up ne? Telefonla herşeyi sorabildiğimiz birşey mi_? her türlü aylık sabit bi ücretle yardım alabildiğimiz birşey mi_?

TarikS
08-12-2008, 07:47
arkadaşlar ben bilmiyorum back-up ne? Telefonla herşeyi sorabildiğimiz birşey mi_? her türlü aylık sabit bi ücretle yardım alabildiğimiz birşey mi_?

http://www.backup.com.tr/hizmetlerimiz/list.aspx?SectionID=zMZohgBeVsDvCSlSRj%2byMA%3d%3d&ContentId=4oEu6KjEmU33gGZTiL4GkQ%3d%3d

mehzent
08-12-2008, 17:11
hadi lem dun sorduk sinema bileti için gidin suraya bakın dediler :D

sen uc fılm bırden oynatan sınemalar ıcın bılgı almaya calışırsan karşındakı kızda ancak oyle cevap verıır.....;)

ardacar
08-12-2008, 22:03
Ben üyeliğimin ikinci ayında iptal ettirdim çünkü kendim üye olduğum halde babamın aracıyla yolda kaldığımda üyeliğinizde şuan kullandığınız araç kayıtlı değil diye saçma bir bahane uydurup yardımcı olmadılar bende anında iptal ettirdim böyle ufak detayları yeni üye olacak arkadaşlara uyarı olarak söyliyim.