PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : M Oil LPG

TurkishStig
28-02-2017, 21:29
başlığı nereye açacağımı bulamadım buraya açmaya karar verdim.ben lpg yi daha uygun olduğu için m oilden alıyorum milangaz ı nasıl bilirsiniz ? normalde opetten alıyordum ama arada 25-30 kr oynuyor o sebeple artık m oilden almaya karar verdim bu işte bir bit yeniği olabilir mi :p

300E
28-02-2017, 22:35
Hangisinden alıyorsunuz? Bende ankaradayım, artık ucuz lpg almıyorum, menzili daha az oluyor, aracım pahalı lpg ile daha az yakıyor. Gerçi şuan fiyatları çok arttı neyapsamda fayda etmiyor, 3000 cc araç ile lpg de 50-70 kuruş arası tüketimim oluyor...

samara
28-02-2017, 23:02
Çevremde LPG li araç kullanan arkadaşlarım Opetten alıyor.Gazın daha kaliteli olduğunu söylüyorlar

SpeedlinE™
28-02-2017, 23:05
İzmit'te Lpgyi Opet(2.69),lukoil ve bir şirket daha vardı şimdi hatırlayamadım bunlardan alıyoruz genellikle. En ucuz bunların. Bir tane daha var ucuz 2-3 defa yolda kaldık gaz yüzünden. Araba gaza gecince aslında geçmiyor ve gaz yemiyor duruyordu. Milangazda aldik zamanında ama kesinlikle mega farkı oluyor firmalar arası

SpeedlinE™
28-02-2017, 23:06
Edit:Mesafe farkı oluyor firmalar arası.

Adminlerden özür diliyorum.Kontrol etmeme rağmen klavyenin bir tane değişik düzeltmesi kalmış yorumda

JosephuS
01-03-2017, 08:34
Bende önceden M oil den alıyordum. Fakat yakıt kaliteli değildi sanırım.
Sonra Shelle geçtim. Yakıt kaliteli ve uzun gidiyordu.
Şimdi Lpg durumlarından dolayı indirim kollayıp kaliteli firmadan almaya çalışıyorum.

canimrecepcim
01-03-2017, 09:52
Total de iyidir.Ufak kardeşim ile yeğenimin araçları lpg'li ikiside total'den alıyor.
Geçen yaz mecburiyetten kardeşimin aracıyla çok sık izmite gidip geliyordum.Eyüp total'den doldurup İzmit'e gidip bi ton dolaşıyordum dönüşte körfez'e gelmeden derince tarafında tekrar alıyordum.Araç İmpreza 1.5 hb.

TurkishStig
01-03-2017, 13:46
Hangisinden alıyorsunuz? Bende ankaradayım, artık ucuz lpg almıyorum, menzili daha az oluyor, aracım pahalı lpg ile daha az yakıyor. Gerçi şuan fiyatları çok arttı neyapsamda fayda etmiyor, 3000 cc araç ile lpg de 50-70 kuruş arası tüketimim oluyor...

eskişehir yolundan alıyorum

997TT
01-03-2017, 14:12
Demıroren ve dogu kokenlı sırketlerden almayın,dıgerlerı genelde sorunsuz.Ucuz satan yerlerı arastırın,mutlaka bulursunuz.

Nightfish
01-03-2017, 14:19
Opet'ten alınan LPG ile hem ben hem de çevremdeki kullanıcıların büyük kısmı sorun yaşadı. Ustaların dediğine göre yağlı (?) bir yapısı olduğundan filtreleri ve boruları tıkıyormuş. Bu şekilde sorun yaşadıktan sonra başka markalara yönelmiştim ben. Dediğim gibi çevremde de Opet'ten bu şekilde sorun yaşayan ve değiştiren fazlasıyla insan oldu.

sirhot
01-03-2017, 14:23
Demıroren ve dogu kokenlı sırketlerden almayın,dıgerlerı genelde sorunsuz.Ucuz satan yerlerı arastırın,mutlaka bulursunuz.

abi ben sefakoydeki demirorenin kendi yerinden alıyorum yaklasık 4-5 aydır.. Bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar hatta çoğu arkadaşlarda gazı hep ordan alıyor. Neden tavsiye etmiyosun yanlış anlama bilmediğimden soruyorum ona göre opet yada shell e geçebilirim..

997TT
01-03-2017, 15:15
Bıraz google araması faydalı olucaktır.
Benım yazmam dogru olmaz....

Raindrops
01-03-2017, 15:21
Opet'ten alınan LPG ile hem ben hem de çevremdeki kullanıcıların büyük kısmı sorun yaşadı. Ustaların dediğine göre yağlı (?) bir yapısı olduğundan filtreleri ve boruları tıkıyormuş. Bu şekilde sorun yaşadıktan sonra başka markalara yönelmiştim ben. Dediğim gibi çevremde de Opet'ten bu şekilde sorun yaşayan ve değiştiren fazlasıyla insan oldu.

Bunu bende duymuştum ama 3 yıldır farklı araçlarla Aygaz kullanıyorum ama bugüne kadar sorun yaşamadım. Shell'den aldığımda ise daha az yol yapıyorum belki aldığım yer hava basıyordur..

yıldırımbyzt
01-03-2017, 15:39
abi ben sefakoydeki demirorenin kendi yerinden alıyorum yaklasık 4-5 aydır.. Bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar hatta çoğu arkadaşlarda gazı hep ordan alıyor. Neden tavsiye etmiyosun yanlış anlama bilmediğimden soruyorum ona göre opet yada shell e geçebilirim..

Abi birkaç defa oradan aldık bizde süreklide sultanmurat opetten alıyoruz gazı demirörenden alınca sanki araba gaz yemiyor gibi oluyor bir ara zaten sultanmuratta pzt cuma indirim vardı hala yapıyor mu bilmiyorum ama

fsugurpala
01-03-2017, 15:45
Aygaz veya Mogaz katkılı lpg satıyor bildiğim kadarı ile 5.28 aracımda regulator arızasına kadar neden oldu.
2050TL HARCIYIP sıstemı güncelledikden sonra Shell dışı kullanım yapmıyorum lpg de 10.000Km yi geçti bakım zamanıda filtreler yeni gibi çıktı bilginiz olsun...

997TT
01-03-2017, 16:24
Katkılı lpg nasıl oluyor,bılıyormusunuz? Yada sordunuz mu?
Zaten dedıgım sırketler harıcı alırsanız sorun yasamazsınız. Ayrıca yerlı sırketlerı tercıh edın.

Strich Acht
01-03-2017, 16:35
psikolojik mi bilmiyorum da, bir kaç defa moil'den almıştım farklı bayilerden çekiş çok düşmüştü.
benzine en yakın çekiş ve gaz tepkisi shellgas'da
onun dışında bulunduğum yere yakın milangaz bayisi var sadece gaz satıyorlar ve ucuz, sıklıkla oradan alıyorum çekiş ve menzilde hiç sıkıntı yok.

B-Devi
01-03-2017, 16:42

Hacı bizim de 3.0cc ama 27 krş'u geçemedik henüz. Kullanımla alakalı olabilir mi? Aksi taktirde araçta bir sıkıntı vardır mutlaka. Max. 11lt/100km civarı tüketim var

B-Devi
01-03-2017, 16:46
Edit Geri gelsin lütfen :)

Bu arada yazmayı unutmuşum. Ben de Demirören'i günahım kadar sevmesem de Milangaz alıyorum Class Petrol'den.