Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrikli araç üreticisi TESLA Batıyormuşş...
pejoemre07
01-03-2017, 16:31
Bugün haberleri okurken denk geldim nakit sıkıntısından batıyormuş varmı bilgisi olan nedir durum doğru mu doğruysa Türkiye pazarına girmeden nasıl battı merakla bekliyorum bilgisi olan arkadaşların postlarını iyi forumlar :D
Haberi bulamadım bulabilseydim link koyucaktım :(
Nightfish
01-03-2017, 16:41
Yalnızca 2016 Q4'te zarar gördüğünü açıklamış, yine de Model 3 geliştirme ve teslimatında sorun olmayacağı açıklanmıştı. Batıyor kelimesi sanki bizim üstün habercilerimizin abartması gibi görünüyor.
darkmoon
01-03-2017, 16:45
Tesla batabilir doğaldır ona şaşırmam.. elon muska bir şey olmaz şu anda spacex projesinin en büyük ortaklarından.. kendi geri kullanabilinen yani uzaya gidip geri gelebilen roketlerini yapdı .. ve marsa gidicek ilk kadro üstünde çalışıyorlar..
Adamın vizyonu ufku çok geniş.. Tesla batar çıkar o normal.. ben hep diyorum elektrikli araç işi tamamen fizyon araçlarına geçene kadar oyalama taktiğidir.. fizyon araçlarına geçildimi elektirkli araçlarda hobby car tarzı durur bir köşede..
Kullanıcı
01-03-2017, 17:03
Muhteşem haberciliğimiz sağ olsun 'dolar sert düştü, dolar tepetaklak, dolar çakıldı gerçekte 3.65'dan 3.60 düştü' gibi haberler işte:)
Drive Fast
01-03-2017, 17:10
haber linki bu sanırım :D
Elon Musk'a kotu haber! - Otomobil Haberleri (http://www.milliyet.com.tr/elon-musk-a-kotu-haber--otomobil-2404998/)
burkaykalyon
01-03-2017, 17:24
4 senede stoklarını 7 kat gibi miktarla arttıran nasıl batacakmış pardon? Hee sırf kendilerine üretim yaptılar stoklu batacaklar. :D
Twitter (https://twitter.com/spectatorindex/status/836274709180350464)
Bence manipülatif bir haber ya da bizim basının şişirmesi.
Tesla hakkında bi' malumatım yok ancak; Musk çok değişik adam. Korkuyorum Dünya'nın başına iş açacak diye. Boston Dynamics, Musk ve genel olarak AI ile ilgili haberleri okurken, önce bi' "bu sefer kesin s*çtık" hissi doğuyor içime.
Tesla cok satıyor,neden batıyor haberı cıktı anlamadım.....
Tesla batabilir doğaldır ona şaşırmam.. elon muska bir şey olmaz şu anda spacex projesinin en büyük ortaklarından.. kendi geri kullanabilinen yani uzaya gidip geri gelebilen roketlerini yapdı .. ve marsa gidicek ilk kadro üstünde çalışıyorlar..
Adamın vizyonu ufku çok geniş.. Tesla batar çıkar o normal.. ben hep diyorum elektrikli araç işi tamamen fizyon araçlarına geçene kadar oyalama taktiğidir.. fizyon araçlarına geçildimi elektirkli araçlarda hobby car tarzı durur bir köşede..
Öyle bir şey yapmazlar. Nükleer enerjiyi herhangi bir insanın kullanımına sunmazlar. Bu madalyonun bir yüzü.. İkinci yüzü ise, yakıt harcamayan bir otomobil yaptıracaklarını mı sanıyorsun? Çok iyimsersin.. StarWars ın yeni bölümlerinde o modelleri görürsünüz ancak..
OPEC baronlarının işi :)
Tesla kolay kolay batmaz bence
darkmoon
01-03-2017, 21:05
Öyle bir şey yapmazlar. Nükleer enerjiyi herhangi bir insanın kullanımına sunmazlar. Bu madalyonun bir yüzü.. İkinci yüzü ise, yakıt harcamayan bir otomobil yaptıracaklarını mı sanıyorsun? Çok iyimsersin.. StarWars ın yeni bölümlerinde o modelleri görürsünüz ancak..
bu temiz zararsız fizyon hidrojen yakıtı kullanıyor .. ve araç gene yakıt harcıycak..
amerikan filmlerindeki plütonyum uranyum falan yok yani. bizler gene benzinlikden yakıt alır gibi yakıt alıcaz.. bu öyle deniz altı uçak gemilerindeki atom reaktörü sistemi gibi değil..
fizyon enerjisine gelirsek temiz olanına biz şu anda bile dolaylı yoldan kullanıyoruz güneş enerjiside bir çeşit fizyon enerjisi güneşdeki yanan çekirdeğinin yaydığı ısı ve ışıktan paneller ısı ve elektriğe dönüştürüyor.
bu yeni çağa fizyon çağı deniyor zaten temiz enerji deniyor arabayı bırakın 2020-2021 gibi seyyar taşınabilir mobil fizyon reaktörleri kullanılıcak amerikada özel şirketler bu işe girdi zaten..
Fosil yakıt azalmasıyla
Arapların o şatafatlı zenginlikleride yok olup gidecek
Teknoloji ilerlemesini o yüzden istemezler
Toprak altındaki petrol bitmeyeceğine inanırlar sığırlar
Opec çok fena gümleyecek :)
Fosil yakıt azalmasıyla
Arapların o şatafatlı zenginlikleride yok olup gidecek
Teknoloji ilerlemesini o yüzden istemezler
Toprak altındaki petrol bitmeyeceğine inanırlar sığırlar
Opec çok fena gümleyecek :)
Sen gormezsin bu yazdıklarını.
Torunun belki gorur :)
Sen gormezsin bu yazdıklarını.
Torunun belki gorur :)
20 yıl önce iphone diyeni köyde asarlardı
20 yıl sonra ne olacağını Allah bilir
Teknoloji gavurların elinde oldukça opec biter :)
darkmoon
01-03-2017, 22:17
20 yılı bulmıycak 2021 falan deniyor ağır ağır fizyon kelimesini her yerde duyucaz
20 yıl önce iphone diyeni köyde asarlardı
20 yıl sonra ne olacağını Allah bilir
Teknoloji gavurların elinde oldukça opec biter :)
Petrolün hayatımızdaki yeri 20 senedeki gündelik teknolojik aletlerde olan gelişmeden çok farklı konumda.
Bir enerji alternatifi gelişmesi ve bunun yaygınlaşması ciddi zaman alır diyorum.
Ama yazdiklarinida yabana atmamak lazım ne olacağı belli olmaz :)
Petrolün hayatımızdaki yeri 20 senedeki gündelik teknolojik aletlerde olan gelişmeden çok farklı konumda.
Bir enerji alternatifi gelişmesi ve bunun yaygınlaşması ciddi zaman alır diyorum.
Ama yazdiklarinida yabana atmamak lazım ne olacağı belli olmaz :)
Petrolün geçmişi m.ö dayanmakta eyw
Ama teknoloji bizim ülkeyi geç :)
Abd çin ab o kadar hızla gelişen teknoloji ve arge olayı var ki
Tesla sadece bir susam tanesi
Fizyon konusu ise imkansız değil
He az gelişmiş ülkelerin bu teknolojiyi kabullenmesi uzun yıllar alabilir
Ama bu petrol savaşlarının yakında biteceği kesin
Yeni savaş uzayda yer kapmak
Şu yazılar uç gelsede olacak
Kıyamet alametidir hatta kaçınılmaz sona doğru gideceğiz dünya olarak :):)
Petrol diyince sizin aklınıza heralde sadece yakıt geliyor.
Kullandığımız plastik, lastik vb ürünleri neyden elde ediceksiniz?
burak_2885
13-03-2017, 12:49
Hakan Uzan'da Vertu telefon markasını satın almış.. (Ne alaka)
Piyasada para dönmüyor çok sıkıştık, Kosgeb'den de kredi çıkmadı, zordayız diye açıklama yapmış...
Elon Musk 'Abi millette para var ama harcamıyor, şu referandum bi geçsin önümüzü görelim' demiş.. miş -miş..
olgaryildirim
19-09-2017, 14:15
Tesla bugün Amerika'da çok tercih edilen ve bu gidişle yakında bu tarz araçların baş rolünde oynucak bir firma şayet es kaza batma riskine girip ondan kurtulabilirse bundan bi 10 yıl sonra çığır açıcak bir marka olucaktır