Orijinalini görmek için tıklayınız : 06Ruf07 - E36 M3 Coupe
Herkese iyi forumlar,Birseyler yapmaya calistik yorumlar sizlere kalmis..:) Sis acik konusunda video icin actim bu arada yanlis anlasima olmasin..
BMW M3 POWER AKSARAY - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=yqULP9mc_kE&feature=youtu.be)
Grimlord
07-03-2017, 00:25
Yanlarken benzin deposu kapağı mı açılıyor, yoksa ben mi yanlış gördüm? Aerodinamiye katkısı vardır belki de :D
Kazasız belasız, aracın maşallahı var.
by serçe
07-03-2017, 00:32
Yanlarken benzin deposu kapağı mı açılıyor, yoksa ben mi yanlış gördüm? Aerodinamiye katkısı vardır belki de :D
yanlış değil benimde gözüme çarptı dilinde bir sıkıntı var galiba .
bu arada maşallah kazasız belasız hoşuma giden bir m3 ilgileniyorsunda 👍🏻 ama geçmeden edemiyeceğim aynalar jantlar ve farlara yakın zamanda el atarsan arabanın kaderi değişir
Hahaha :) Malesef depo kapagının pimi düştü bi gün önce ondan dolayı öyle birşey oldu teşekkürler :)
yanlış değil benimde gözüme çarptı dilinde bir sıkıntı var galiba .
bu arada maşallah kazasız belasız hoşuma giden bir m3 ilgileniyorsunda ama geçmeden edemiyeceğim aynalar jantlar ve farlara yakın zamanda el atarsan arabanın kaderi değişir
Teşekkürler.. Jantlar aklımda ama farlara birşey yapmayı düşünmüyorum :) Teşekkürler..
Jantlar orjinali ile değiştimi ve o sislerdeki saçma zenonlar söküldümü o zaman gerçek bir m3 olacaktır. Maşallah.
RafetAraç
07-03-2017, 23:09
Jantlar orjinali ile değiştimi ve o sislerdeki saçma zenonlar söküldümü o zaman gerçek bir m3 olacaktır. Maşallah.
nokta.....
İnşallah zamanla... sis kapağı takacağım jantda ilerde..
maşallaj bence araç ve video güzel
maşallaj bence araç ve video güzel
Teşekkürler
Maşşallah. Araba güzel. O da e36 nın üretim çekiciliği. Fakat elinde kaldığı sürece bu güzelliği sanırım senden sonraki sahibi göremeyecek. Yakın zamanda kendine ve m3 e zarar vermeden satabilmen dileğiyle.
Maşşallah. Araba güzel. O da e36 nın üretim çekiciliği. Fakat elinde kaldığı sürece bu güzelliği sanırım senden sonraki sahibi göremeyecek. Yakın zamanda kendine ve m3 e zarar vermeden satabilmen dileğiyle.
Araç 5 senedir nerden baksanız arkadaşlar arasında el değiştiriyor hepmizde çiçek gibi baktık, ve bende bakıyorum.. neden böyle birşey düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum yanlama ve 0 çizmekten dolayı diyorsunuz sanırım. 0 çize meraklasını biri değilim sadece video için çizdim. önceki aracımda hevesden dolayı yapıyordum yalana gerek yok.
Ama şimdi şöyle birşey var ben eğer bu arac ile basmayacaksam ufak ufak yanlamayacaksam, gider bir tane memur işi araba alır binerdim. Ben yeri gelince aracımı üzerim deyim yerindeyse, ama çiçek gibide bakarım bakımını vs eksik etmem..yorumunuz biraz manidar olmuş kusura bakmayın..
Hayır manidar değil direk yekten söyledim aslında :)
Dediğin gibi olacağını tahmin ediyorum aslında. Bakarsın elbet. Ama çok fazla böyle yapma bence. Arabaya bişey olmaz bu hareketlerden sonra deniyor ama yaşlı bi araba. Değerini bilmek açısından söyledim. Ki değerini bilmediğinide düşünmüyorum. Sadece senden sonra alacaklara da iyi bir araba bırakmak önemli benim için. Pist aracı değil neticede her ne kadar m3 te olsa. BMW ler üzülmesin :D:D
Hayır manidar değil direk yekten söyledim aslında :)
Dediğin gibi olacağını tahmin ediyorum aslında. Bakarsın elbet. Ama çok fazla böyle yapma bence. Arabaya bişey olmaz bu hareketlerden sonra deniyor ama yaşlı bi araba. Değerini bilmek açısından söyledim. Ki değerini bilmediğinide düşünmüyorum. Sadece senden sonra alacaklara da iyi bir araba bırakmak önemli benim için. Pist aracı değil neticede her ne kadar m3 te olsa. BMW ler üzülmesin :D:D
Şimdi anlaşıldı.. :) Dediklerini dikkate alacağım abi teşekkürler.. :)