Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : F30 NBT Usb`den video oynatimi.

Kaufmann
07-03-2017, 10:12
Selamlar, aracimda DVD ile herturlu video oynatabiliyorum. DVD orginal olsun kendi yaktigim bir dvd olsun sorun yok ama usb ile oynatamiyorum. aracimda 2 adet usb mevcut ve hangisini denediysem usb deki videolari goremiyor. youtube dan direk indirip mp4 formatinda bos bir usb ye atiyorum ama malasef. :( fikri olan varsa cok tesekkur ederim. keyifli forumlar.

Ssamet
07-03-2017, 10:17
Hocam geçen hafta bi abimin arabasına bu linkten YouTube In MP4 - Download YouTube videos in MP4 format (https://www.youtubeinmp4.com/) videoları indirdim direk oynattı. Hd indirdim hatta.

BOGA
07-03-2017, 10:18
Multimedia ardından USB ye girdikten sonra, açılan müzik çalarda sol taraftan üstten aşağıya doğru 4. ya da 5. olması lazım o simgeye girin orada videolar sekmesini göreceksiniz, aynı zamanda listeler ve podcastlerin olduğu menü. Video seçeneğine girip tüm videolarınız görebilirsiniz.

Kaufmann
07-03-2017, 10:47
Ellerinize saglik cok tesekkurler deneyecegim.

Kaufmann
12-03-2017, 12:42
Denedim malasef olmadi. FAT32 formatinda usb driver a youtube dan indirdigim mp4 uzantili videolari koyuyorum aracta kimisini sadece ses cikiyor goruntu yok kimisi hic calmiyor. video sekmesi aktif dahi olmuyor.