PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift yapmaya çalışırken köprüden düşmek...

Seyfettin777
09-03-2017, 19:17
Aslında konuyu açarken sonuna hangi sıfatı koyacağımı bilemediğim için böyle açtım.Herif köprüden düşüyor, düşerken de kendinden önce birinin yola düşmesine ve yoldan geçen bir aracın altında kalmasına sebep oluyor.

https://youtu.be/6RFiwJLcqbE
Ben ne diyeceğimi, hangi sıfatı kullanacağımı bilemedim.Düşünsenize yoldasınız, birden bir şey hissediyorsunuz, düşüyorsunuz ve gözünüzü açtığınızda gördüğünüz tek şey size doğru hızla gelen bir araç...

hddsheriff
09-03-2017, 19:27
Arabanın kapısında olayın neden olduğu yazıyor aslında , xxx hafriyat .... kasten adam öldürmekten yargılanmalı bence

Grimlord
09-03-2017, 19:29
Yemin ediyorum kanım çekildi, böyle birşey olamaz ya

KOSEREN
09-03-2017, 19:36
Hay sokayım yanlamanıza be

220T
09-03-2017, 19:42
Aynı mevzu biz okurken Erciyes'te de yaşanmıştı.2 öğrenci vefat etmişti.

Seyfettin777
09-03-2017, 19:59
Yere düşen adam üniversitede görevliymiş, hayatını kaybetmiş...

Araç sürücüsü yaralı demişler ama durumu hakkında bilgi yok.

atituti
09-03-2017, 20:09
hastanede umarim biri suikast yapar sofore

exca-
09-03-2017, 20:09
hay gelmişini geçmişini yedi ecdadını. eğitimsizlik cehalet o kadar kötü ki, yazık kaldırımda yürüyen insanın canına mal oldular. Alt yola düşen vatandaşa çarpan insanın psikolojisi kim bilir ne halde. Ben olsam olayın şokunu çok zor atlatırdım. Araç alttan geçen aracın üstüne düşse daha fazla can kaybı da olurdu sanırım

Bana göre failin kasten adam öldürmek ve ya eş değer ceza hükmünde yargılanması gerekir, olayın görüntüleri net ortada. İster "yanlama" ister aracın hakimiyetini kaybetmeye sebep olacak hızda dönmeye çalışmak olsun.

Ertekin
09-03-2017, 20:14
O köprüye assınlar o iti.. Allah düşüp ölen adama rahmet eylesin ve ailesine sabır versin

wolrath
09-03-2017, 20:36
asagı dusen adam da ne sanssızmıs ya. once araba carpıyor sonra asagı dusuyor bır de uzerınden araba gecıyor. tobe tobe.

uzerınden gecen beyaz arabadakılere de yazık. hıc haketmedıklerı vıcdan azabıyla yasayacaklar omurlerı boyunca.

kazayı yapan arkadasın da en agır cezalara carpıtılmasını dılıyorum.

samara
09-03-2017, 21:21
Bu videodan sonra bir kez daha anladım. Ne zaman öleceğin belli değil. Adamın hiç bi suçu yokken hep araba çarpıyor hemde köprüden düşüyor

mkayam71
09-03-2017, 21:21
Aslında konuyu açarken sonuna hangi sıfatı koyacağımı bilemediğim için böyle açtım.Herif köprüden düşüyor, düşerken de kendinden önce birinin yola düşmesine ve yoldan geçen bir aracın altında kalmasına sebep oluyor.

https://youtu.be/6RFiwJLcqbE
Ben ne diyeceğimi, hangi sıfatı kullanacağımı bilemedim.Düşünsenize yoldasınız, birden bir şey hissediyorsunuz, düşüyorsunuz ve gözünüzü açtığınızda gördüğünüz tek şey size doğru hızla gelen bir araç...

kanalını izlet reklamını da yap ama iftira atma....

Olayın aslı linktedir arkadaşlar drift değil hakimiyet kaybetme sonucu olmuştur kaza..

mkayam71
09-03-2017, 21:23
Link http://www.trthaber.com/m/?news=ehliyetsiz-surucu-yayalara-carpti-1-olu-3-yarali&news_id=303088&category_id=2

free-hifi
09-03-2017, 21:26
Ehliyetsiz sürücü yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Bu hafifletici mi ?

samara
09-03-2017, 21:28

Olayın aslı linktedir arkadaşlar drift değil hakimiyet kaybetme sonucu olmuştur kaza..
Her türlü suçlu. Olayın askını okudum.17 yaşında ehliyetsiz trafikte ne işi var bu adamın. Direk mühebbet hapis olmalı. Ama ülkemizde cezalar çok hafif malesef

ibozum
09-03-2017, 21:31

Valla iftira atsa hafifletici sebep olurdu ama olayın aslı hem ehliyetin yok hem deli gibi araç kullan hem ölüme sebebiyet ver.. ölene yazık olmuş..

Bu ülkede şans eseri yaşıyoruz arkadaş..

exca-
09-03-2017, 21:33
hay gelmişini geçmişini yedi ecdadını. eğitimsizlik cehalet o kadar kötü ki, yazık kaldırımda yürüyen insanın canına mal oldular. Alt yola düşen vatandaşa çarpan insanın psikolojisi kim bilir ne halde. Ben olsam olayın şokunu çok zor atlatırdım. Araç alttan geçen aracın üstüne düşse daha fazla can kaybı da olurdu sanırım

Bana göre failin kasten adam öldürmek ve ya eş değer ceza hükmünde yargılanması gerekir, olayın görüntüleri net ortada. İster "yanlama" ister aracın hakimiyetini kaybetmeye sebep olacak hızda dönmeye çalışmak olsun.

Ehliyetsiz sürücü yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Isparta'da, 17 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı kamyonetin üniversite yerleşkesinde yayalara çarptıktan sonra köprüden düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
N.S'nin kullandığı 06 KBG 65 plakalı kamyonet, Süleyman Demirel Üniversitesinin (SDÜ) batı ve doğu yerleşkelerini birbirine bağlayan köprüde, ehliyetsiz kişinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırımdaki 3 yayaya çarptı.
Çarpmanın etkisiyle kaldırımda yürüyen Veli Bakır (44) ile içerisinde hayvan sürüsünün bulunduğu kamyonet, İstanbul Caddesi'ne düştü. Yolda bir başka otomobilin altında kalan üniversite çalışanı Bakır, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, ehliyetsiz olduğu öğrenilen N.S. ile üniversite öğrencileri Betül Sönmez ve Caner Özcanlı da yaralandı.
SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.
Öte yandan, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan yol, kamyonetin ve Veli Bakır'ın cenazesinin kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. AA

ilk mesajımdan bold yaptığım kısım, böyle bir açıklama olacağını tahmin ederek yaptım. Haber'den alıntı yaptığım kısım ayrıca vahim.

Bunlara ek olarak "aracın hakimiyetini kaybetmek", videodan görünüyor zaten ya hız var fazladan araba savruluyor ya da "yanlama" vs gibi bişey yapayım derken bu ortaya çıkıyor. Eğer ki yol kusuru vs bir durum yoksa aracın hakimiyeti durduk yere neden kaybedilir? Bir araç bu kadar zapt edilemicek hız ve/veya manevrada ne yapıyor bir üst geçit girişinde?

Seyfettin777
09-03-2017, 21:35
mkayam71
Ne diyorsun hocam sen, ben sen miyim zırt pırt kendi kanalımdan video paylaşıp abone kasayım?

Ne Ispartalı'yım ne de Isparta'yı bilirim, öyle bir kanal açmamın bir anlamı yok.Şehir kısmında nerelerde olabileceğim yazıyor iyi okuyun.Çok merak ediyorsanız da alın, budur benim Youtube hesabımın kanalı.
Seyfettin Zorbey AKKAR
- YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCXiMPFQKZ3I6sxHa4k686Uw)

İftira falan değil, kimse öyle davar gibi kalkmaz.17 yaşını yeni bitirdim, çevremdeki çoğu embesil arabayla sert kalkıp kuyruğunu sallayınca "bak nasıl yan verdim" kafalarında olan tiplerdi, o nedenle söylediklerimde bir sıkıntı, yanlışlık yok.Hepsi böyle olmasa da bu yaş grubunun çoğu böyle düşünür, böyle davranır.

Tekrar boş ve amaçsız bir yorum atarsanız, şahsıma yönelik olur olmadık şeyler söylerseniz şikayet ederim, ben siz değilim burada abone kasayım.Gelip de çamur atmayın.

coolvtec
09-03-2017, 21:41
muhtemelen kız öğrencilere hava atmayan çalışıyordu bu 17 lik ergen. drift mirift artistlik işte. keşke kendi öleymiş.

samara
09-03-2017, 21:44
muhtemelen kız öğrencilere hava atmayan çalışıyordu bu 17 lik ergen. drift mirift artistlik işte. keşke kendi öleymiş.

Böyle insanlar ölmez işte. Olan yolda gideni masuma oluyor

300E
09-03-2017, 21:46
***na koduğumun veleti, videoyu izledikçe kötü oluyorum.

mrtngn
09-03-2017, 22:27

Hakimiyeti kaybettiğine dair bi video var mı ? Linkteki haberin doğruluğunu nerden biliyosun yada herseyi s.ktir et 17 yasında ehliyetsiz birinin ne hakimiyetinden bahsediyon !!

AşkınS.
09-03-2017, 22:36
Ehliyetsiz olmasının alkollü olmasından bi farkı yok bence.
Allah korusun ya. Resmen pamuk ipliğine bağlıyız.
Videonun uzun kısmı olursa daha net konuşulabilir yapmak istediği şeyin ne olduğu.

!KO
09-03-2017, 22:36
yavas yavas gelıpte bı anda hakımıyet kaybedenı ılk defa gordum sacmalamayın ne hakımıyetı aracın gelısıne bakın youtuberlar dupeduz cinayet bu

Oznsrl
09-03-2017, 23:04
Allah ölümün bile hayırlısını versin çok kötü bir ölüm Allah rahmet eylesin

hddsheriff
09-03-2017, 23:05

Herkesi kendinle karıştırma , her paylaştığın videonun altına kanalıma abone olun yazıp duran sensin.

gokhankenar
09-03-2017, 23:38
a** iti keşke kendi geberseymiş sadece. Kaçtane günahsız insanın başını belaya soktu ocak söndürdü şerefsiz.

aroglu
10-03-2017, 00:19
çok sığır adam var.çok mal adam var,çok gereksiz adam var . Allah rahmet etsin . trafiği makas atıp birbirine katana 200 lira ceza varsa yanlarken can alana 2000 tl çıkar verir kurtulur.

FaBeRgE
10-03-2017, 00:22
arkadaşlar haklısınız çok kötü bir olay, ama biraz kelimelere dikkat.

Emin olun daha ağırlarını ben içimden ediyorum, sizde içinizden edin.

997TT
10-03-2017, 00:37
Orosspuu cocugu kime denir? Tarifini bilen var mi...

Cihan-DMC
10-03-2017, 01:07
Kamyonet köprüden düşerken geber, geber diye kaç kere tekrar ettim. Allah rahmet eylesin.

R21TURBO 41
10-03-2017, 01:54
Anası bunu doğurmamış , sıçmış. Dümdüz , bomboş yolda hakimiyet kaybetmek nedir. Babası zamanında hakimiyeti kaybedip çarşafa rahatlasaymış. Böyle bir ölüm şekli mi var yaa. Yolunda yürüyen insanları ez , köprüden aşağı at , öldür sonra , hakimiyeti kaybettim hakim bey. Babamın haberi yoktu arabayı gizli aldım ( Baba ceza almasın ) , billurlu bi avukat , koğuş mübessiline akıt gelsin ( Oğlumuz rahat etsin ) hele bir de parti kanalı varsa cezaevi müdürü gardiyanlar sen biziim kardeşimizsin şekli. Ateş düştüğü yeri yakar kül olur hayat devam eder ohh ne ala memleket.
Gece gece bürün dengem bozuldu bu nedir yaaa.
Allah affetsin de ; Beter olur inşallah.

wolkanku
10-03-2017, 08:18
-1 oksijen israfı aramızdan ayrıldı.
darısı şu her göbekte yanlayıp, instagramda popi kastıran f30'lu ergen tayfanın başına.

osmanaydo
10-03-2017, 08:25
Korkuluk ta emanetmiş. Hiç direnmedi.

hddsheriff
10-03-2017, 08:32
-1 oksijen israfı aramızdan ayrıldı.
darısı şu her göbekte yanlayıp, instagramda popi kastıran f30'lu ergen tayfanın başına.

Sürücü yaralı vefat eden kişi yolda yürüyen vatandaş , oksijen israfı devam ediyor yani

muratabdoglu
10-03-2017, 08:34
Ölümün böylesi :confused:

Allah ramet eylesin.

SekoLive
10-03-2017, 08:35
evden çıkarken vedalaşıp akşam eve vardığında şükretmek lazım...

kendı halınde yürürken olmadık sekilde adam vefat etti. kendi şerdinde araba süren adam hiç olmayacak sekilde birisnin üstünden geçti.

allah sabır versin

KÖROĞLU
10-03-2017, 08:36
Vay arkadaş hep diyordum şansa yaşıyoruz diye al sana kanıtı.

Videoyu ilk izledim yanlayan lavuk düştü sandım, sonradan yaya olduğunu anladım.

Hiç kimse böyle bir ölümü hak etmiyor, en ağır cezayı almalı.

Hakimyet kaybı olduğuna inanmıyorum çünkü videoyu 0.25 hızda izleyince arabanın zaten dönerken koptuğu belli,

hız sınırlarına uymazsan o araba kopar ki kopmuş zaten.

17 yaş ehliyet yok, dönerken yanlamaya çalış / hızlı viraj al vs vs.

Benim gözümde cinayetten farkı yok.

Ölen kişiye çok çok üzüldüm.

Sonra aşağıdan geçen beyaz aracın sürücüsü olduğumu düşündüm elim ayağım titredi.

Köprüden önüne insan düşüyor allah muhafaza :S

wolkanku
10-03-2017, 09:08
Sürücü yaralı vefat eden kişi yolda yürüyen vatandaş , oksijen israfı devam ediyor yani

offff şimdi çok üzüldüm ya, 2 yıl bile hapis yatmaz onu da 3-5 kuruş paraya çevirirler çıkar gider.
olan vatandaşa olmuş..

dasemert
18-03-2017, 16:49
Şoföre ne söylesek az ama Allah ölümün bile hayırlısını versin..

Ekrem_06
19-03-2017, 01:15
Youtube'da bakıyorum gençler araba kaçırma videoları bilmem ne bir çok paylaşım mevcut. Zamanında bende az kaçırmadım ama ben arabaları sevdiğim için bir arka sokaktan döner gelirdim ya da arabada oturup teyp dinlerdim. Şu anki durum çok başka çocuğun amacı farklı amaç izlenmek, paylaşım yapmak, popüler olmak. Çok acı bir kaza vefat eden günahsız insan Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. Gençlere daha iyi örnek olmalıyız, onları daha iyi bilinçlendirmeliyiz. Halen trafikte ehliyeti olupta mal mal araba kullananlar var. Hep derim bunlar kaza yapmamış hiç diye, bir iki kazaya karışsa o kadar vurdum duymaz olmaz veya bir kaç kaza videosu izlese, biraz araştırsa..

Sinan58
21-03-2017, 12:12
Youtube'da bakıyorum gençler araba kaçırma videoları bilmem ne bir çok paylaşım mevcut. Zamanında bende az kaçırmadım ama ben arabaları sevdiğim için bir arka sokaktan döner gelirdim ya da arabada oturup teyp dinlerdim. Şu anki durum çok başka çocuğun amacı farklı amaç izlenmek, paylaşım yapmak, popüler olmak. Çok acı bir kaza vefat eden günahsız insan Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. Gençlere daha iyi örnek olmalıyız, onları daha iyi bilinçlendirmeliyiz. Halen trafikte ehliyeti olupta mal mal araba kullananlar var. Hep derim bunlar kaza yapmamış hiç diye, bir iki kazaya karışsa o kadar vurdum duymaz olmaz veya bir kaç kaza videosu izlese, biraz araştırsa..

Abi devir youtube devri olduğu için millet kafayı yedi, oyun oynayarak video çeken 13-14 yaşındaki çocuklar memur kadar para kazanıyor.

Tabi izlenmek içinde canını tehlikeye atıyor para için.

Anıl E.
21-03-2017, 13:04
Ölmedi mi daha bu şoför ?

Yigit-Y
21-03-2017, 13:12
Bu nasıl bir katilliktir arkadaş ya