Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal California Scents?
selam arkadaşlar ben orjinal california scents arıyorum
bol çeşit satan bi yer biliyomusunuz?
Nightfish
09-03-2017, 22:11
Orijinal olmasının yanında üretim tarihine de dikkat etmek gerekiyor bilginiz olsun. Elde kalmış ürünlerin kokuları çok çabuk kayboluyor.
ozan gülle
10-03-2017, 10:02
Bulabilirseniz bende istiyorum 2 yıl önce adana daki amerikan üstünden bi arkadaşa aldırmıştım kokusu uzun zaman gitmedi
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/199118-amp-car-clean-detailing-center.html
hangi çeşitleri var bilmiyorumda arayıp sorarsanız cepten daha rahat olur
Melih de bir ara koku işi ile ilgileniyor idi, kendisiyle iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır eminim.
Ankara da bol çeşit bulabileceğim bir yeri bende arıyorum.
ghibli06
10-03-2017, 16:21
Bauhouse da elde kalanları satıyorlar :)
Melih-Ö özel mesaj kutun doluymuş Kankeyy koku lazım bana araba ceset kokuyor. Scents var mı hala sende ?
çok ama çok istenilen birşey ise ben size alırım beyler alır karşı ödemeli arasla göndereyim siz modelini söyleyin forumdaşların aracı pis kokmasın :)
şakayla karışık adana'da tanıdık var ise Michaels diye pandora sokağında bir yer var orası size taze getirtebilir, taze istediğinizi belirtiniz müzdarip olduğunuzu söyleyin hemen arkada depodan getiriyor arkadaş öndekiler iteleme (tarihi eski)
ben hiç yoksa ayda 4-5 tane alıyorum yeri geliyor jest olarak müşterilerime veriyorum çok hoşlarına gidiyor :)
ozan gülle
29-03-2017, 10:50
çok ama çok istenilen birşey ise ben size alırım beyler alır karşı ödemeli arasla göndereyim siz modelini söyleyin forumdaşların aracı pis kokmasın :)
şakayla karışık adana'da tanıdık var ise Michaels diye pandora sokağında bir yer var orası size taze getirtebilir, taze istediğinizi belirtiniz müzdarip olduğunuzu söyleyin hemen arkada depodan getiriyor arkadaş öndekiler iteleme (tarihi eski)
ben hiç yoksa ayda 4-5 tane alıyorum yeri geliyor jest olarak müşterilerime veriyorum çok hoşlarına gidiyor :)
Abicim ben alabilirim eğer sana zahmet olmazsa 2 yıl önce adanada amerikan üstü varmış oradan bi arkadaşım getirmişti çok uzun dayanmıştı ondan sonra aldıklarımın hiç biri kaliteli çıkmadı en son n11.comdan aldım onlarda iyi çıkmadı dediğim gibi imkan varsa almak isterim
Burdan alan var mi? 10tl'den
California Car Scents Golden State Delight - n11.com (http://urun.n11.com/oto-kokulari/california-car-scents-golden-state-delight-P11294515)
Grimlord
29-03-2017, 11:47
Burdan alan var mi? 10tl'den
California Car Scents Golden State Delight - n11.com (http://urun.n11.com/oto-kokulari/california-car-scents-golden-state-delight-P11294515)
Yazın alıp 3 gün sonra attım, bozuk muydu anlamadım ama şeker kokusundan boğazımı yakmıştı. Belki uzun süre güneş altında kaldığı için olabilir.
taylaner
29-03-2017, 17:39
Ben de satıyorum arkadaşlar , ürünler orjinal kutularıyle bile birlikte zaten. İster tek tek , ister toplu gönderim veya İzmir içi teslim edebilirim.Fiyat ise Techturkey'den gelenlere 10... :) Çeşitler ve sipariş için mesaj atabilirsiniz...
ozan gülle
29-03-2017, 18:27
Ben de satıyorum arkadaşlar , ürünler orjinal kutularıyle bile birlikte zaten. İster tek tek , ister toplu gönderim veya İzmir içi teslim edebilirim.Fiyat ise Techturkey'den gelenlere 10... :) Çeşitler ve sipariş için mesaj atabilirsiniz...
Hocam ürün orjinalmi nereden temin ettiniz acaba
Bolkar1st
29-03-2017, 19:18
melihten almıştım 3 4 yıl önce çok iyiydi kokusu kalıcıydı
Kardeşim ürünlerin orjinal olup olmadığı hakkında bilgi verirmisin varsa detaylı resimlerini atarmısın 3-4 adet alacağım kısmetse.
Kardeşim ürünlerin orjinal olup olmadığı hakkında bilgi verirmisin varsa detaylı resimlerini atarmısın 3-4 adet alacağım kısmetse.
0536,320,59,57 buradanda mesaj atabilirsin
Ben aldım gecen hafta. Faruk'tan. Foruma' da üye kendisi. İstersen iletişme geçebilirsin.
Nick ; Faruk_Vtec
10 liraya sattığın ürünler orjinal mi?
Ben aldım gecen hafta. Faruk'tan. Foruma' da üye kendisi. İstersen iletişme geçebilirsin.
Nick ; Faruk_Vtec
Telefon numarası varsa daha iyi olur.
O varsa Berkan ' da vardır. Faruk_Vtec
Dükkanı F&F Car Clean Bahçeşehir diye aratırsanız internette telefon numarası çıkacaktır muhtemelen.
ahmetbaha-drs
06-04-2017, 19:18
Yamaclar Detailing'de var değişik çeşitler, alper a
http://www.n11.com/magaza/yamaclrdetailing?m=California+Scents
Faruk_Vtec
06-04-2017, 22:20
O varsa Berkan ' da vardır. Faruk_Vtec
Dükkanı F&F Car Clean Bahçeşehir diye aratırsanız internette telefon numarası çıkacaktır muhtemelen.
sağolasın Sezgin Allah razı olsun, Yaşar beyle konuştuk en kısa zamanda çaya gelecek.. :)
Kardesim yarın otobana gelirsen aldım senden ayır bana golden state delight olandan selamlar :)
koku yok mu simdi gencler?
VW-Freaks
11-04-2017, 13:15
bauhaustan aldım 7,5 tl orijnal
opetde gördüm geçen her rengini filan amerikan bayraklısıda vardı 7,5 tl dedi :D
VW-Freaks
11-04-2017, 13:40
bir sitede gördüm 10 tanesi 58 tl ye geliyor ancak orjinal olup olmadığı hakkında bilgim yok. kapalı kutu alıp denemek lazım.
bir sitede gördüm 10 tanesi 58 tl ye geliyor ancak orjinal olup olmadığı hakkında bilgim yok. kapalı kutu alıp denemek lazım.
Hangi site o?
ozan gülle
16-04-2017, 12:50
Bende baya bi zamandır araştırıyorum bunun orjinalini bulma şansımız yok sanırım orjinal olan son kokuyuda bugün açtım stok bitti
Bende baya bi zamandır araştırıyorum bunun orjinalini bulma şansımız yok sanırım orjinal olan son kokuyuda bugün açtım stok bitti
Ben Ebay'den PayPal açıkken almıştım. İsrail'den yollamış adam. Üstünde İbranice yazılar vardı. Gayet de güzel kokuyor ama bitti biter yani. Elimde son 5 tane kaldı.
Yiğit G.
02-07-2017, 04:28
Amerika fiyatı 5 dolar (bazı yerler 4.5 bazı yerlerde 6) yani 18 TL yapıyor şu anki kur ile.. 9.90 tl ye satmak mümkün değil bence.Zaten oto parfum fiyatları inanılmaz yükseldi eskiden her hafta 1 tane alırdım şimdi kıyamıyorum paraya enayilik geliyor.Birde yaz araba sıcak 2 günde kuruyor parfüm.
bende öğrenciyken çok satmıştım :)
10tl'ye yanlış anlamayın orjinal bulmanıza imkan yok, ben direk UK dist. den alıyordum şu anda ki fiyatı bile 2,5 pound.
amazon'da satılıyor ve türkiye kargosu var.
Amazon.com: California Scents California Car Scents 4-Unit Trays, Laguna Breeze, 1.5-Ounce Tins (Pack of 4): Health & Personal Care (https://www.amazon.com/gp/product/B00PYND654/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1)
amazon'da satılıyor ve türkiye kargosu var.
Amazon.com: California Scents California Car Scents 4-Unit Trays, Laguna Breeze, 1.5-Ounce Tins (Pack of 4): Health & Personal Care (https://www.amazon.com/gp/product/B00PYND654/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1)
Merhaba buradan direk aliexpress seklinde kredi kartı ile alışverisi sağlıyabiliyormuyuz ?
Mert Safa
27-02-2019, 16:12
Güncel.
Goldenstate yok mu hiç yahu ?
Birde şöyle bir site var,
California Scents Turkiye Yetkili Distributorluğu (https://www.csturkiye.com.tr/) aradım stoklarda goldenstate yokmuş ama fiyatları biraz anormal ucuz :D deneyen var mı ?
Güncel.
Goldenstate yok mu hiç yahu ?
Birde şöyle bir site var,
California Scents Turkiye Yetkili Distributorluğu (https://www.csturkiye.com.tr/) aradım stoklarda goldenstate yokmuş ama fiyatları biraz anormal ucuz :D deneyen var mı ?
şimdi bende baktım 7.5 tl-13 tl gibi fiyatlar var.bana da çok ucuz geldi..alışmışız heralde pahalıya bunu bile garipsiyoruz :D
Mert Safa
27-02-2019, 16:39
şimdi bende baktım 7.5 tl-13 tl gibi fiyatlar var.bana da çok ucuz geldi..alışmışız heralde pahalıya bunu bile garipsiyoruz :D
Bütün alışveriş sitelerinde 36 tl gibi rakamlar :D o parayı verip sahte çıkarsa o zaman sıkıntı büyük :D golden state sadece n11 de falan var..
ben siteye güvenemedim ama yinede :/
1 ay önce ERDEMBOYA dan almıştım,orjinal satıyor. Ama şu an websitesi bakımda gözüküyor.
gemsazr9
27-02-2019, 19:41
1 ay önce ERDEMBOYA dan almıştım,orjinal satıyor. Ama şu an websitesi bakımda gözüküyor.
Erdem boyanın sahibi vefat etmiş
1-2 yıl kadar önce 15'li kutuda california scentsler 1 dolar'a geliyordu amerikada walmartta. tekliler 3 dolar falan olabiliyordu.
amerikada da enflasyon yok gibi bişey desek günnümüzde 5,5 lira üzeri vergisi nakliyesi kârı vs 10 lira normal geliyor kulaiğa
serkanokan
28-02-2019, 07:58
Little Trees benzeri versiyonları da var distribütörün sitesinde, 2.5TL fiyatı var çok uygun geldi bana. Kullanan, koku ömrü ve hangi kokusunun iyi olduğu hakkında yorum yapabilecek birisi var mıdır?
Ben geçenlerde 2 tane aldım , bubble gum ve lokumlu (adını unuttum). N11 den Erdem boya gönderdi , Little trees'e göre çok daha uzun ömürlü ve kalıcı haliyle alırken verdiğimiz fazla 15-20 lira uzun sürede daha karlı ve kalıcı oluyor.
Ben geçenlerde 2 tane aldım , bubble gum ve lokumlu (adını unuttum). N11 den Erdem boya gönderdi , Little trees'e göre çok daha uzun ömürlü ve kalıcı haliyle alırken verdiğimiz fazla 15-20 lira uzun sürede daha karlı ve kalıcı oluyor.
Link verebilir misiniz ?
Link verebilir misiniz ?
Şimdi size link atmak için girmiştim ancak tükendi yazıyor :(
California Car Scents Golden State Delıght Lokum Kokusu - n11.com (https://urun.n11.com/oto-kokulari/california-car-scents-golden-state-delight-lokum-kokusu-P224668443)
Ek olarak n11 den önce hepsiburada dan almıştım yine aynı kokuları , bu sefer alırken n11 daha ucuzdu o yüzden n11 den aldım. İsterseniz hepsiburada ya bakın şuan stok sorunu gözükmüyor ;
I'm not a bot | Hepsiburada (https://www.hepsiburada.com/californiacarscents/oto-kokulari-c-26029)
Erdem boyanın sahibi vefat etmiş
hadi ya abi. ben de sitesine neden girilmiyor diyordum. Allah rahmet eylesin.
Acaba devam edecekler mi? bilginiz var mıdır
california scents distribütörün sitesinde 13 tl, internette 24-36 tl arası. bu fark neden oluyor ?