Orijinalini görmek için tıklayınız : 25-28.000tl arası en uygun araba ?
Merhaba abilerim İsmim Alihan, 22 Yaşındayım Uzun zamandır bu siteyi takip ederim.Çoğu türk genci gibi bende otomobil hastasiyim ama yanlış ulkede doğmuşuz sanırım :).18 yasimdan beri günlük olarak otomobil kullanmaktayım.Şu anda 2003 paliom var, 2yil 25.0000km den sonra degistirme zaman geldi artık.
25-28bin arasında
Az yakan performanslı
2001 model üstü
Parçasi ütopik pahali olmayan kolay bulunan
Sürüşü zevkli, zırt pırt sorun çıkarmayacak b-c sınıfı otomobil arıyorum.
Aklımdakiler
Golf 4 1.8 - 1.9tdi
Bora 1.9tdi
307 1.6 - 1.6hdi 2006+
Megane 2 1.6
Lancer 1.6
Getz 2006+ 1.5crdi - 1.4 doch
Fiesta 2006+ 1.4 tdci
Hangisini tavsiye edersiniz ? Başka öneriniz var mı? Teşekkürler...
Gözüme şunlar çarptı ;
C4 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-memur-ilk-sahibinden-yakit-cimrisi-110-luk-347232021/detay)
Corsa : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-enjoy-dizel-corsa-262621786/detay)
Punto : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-model-fiat-punto-1.3-multijet-cok-temiz-hatasizz-407348825/detay)
Fiesta : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-fiesta-dizel-408823839/detay)
Tesekkurler corsa ve puntonun dizellerinin temizi bu bütceye zor bulunuyor.C4 ü bir konuda bende önerdim ama 2 disk ve balata degisimi 1000tl yi asiyomus onuda eledim :)
Bu arada yilda 3-4 kez kayseri samsun yapılıyor.
hakansonmez
11-03-2017, 13:23
Aranan özellikleri okuyunca ilk aklıma gelen araç 2006+1.5 vgt getz oldu.
Şimdi bir marka yazacağım buraya ya eksiyi basacaklar ya da ortalık karışacak. :D Ama o fiyatlara en sorunsuz , sıkıntısız , parça fiyatı uygun en yakışıklı araba o. Adı lazım değil baş harfi H. :)
Seyfettin777
11-03-2017, 13:54
Verdiğiniz seçeneklerde bence mantıklı olan Getz 1.5 Crdi ve Bora 1.9 Tdi.
Eğer sonrasında oynar yüklerim, bana yetmez dersen bence Bora mantıklı.Pd motoru yüklemesi de kolay Bora'ların hepsi Pd diye biliyorum.Getz'e göre ses yalıtımı, konforu falan da iyidir.
Getz bir arkadaşımda var, 1.5 dizel.Yakıt tüketimi düşük, kasası da çok hafif.Yazılımla tüketim iyice düşüyor.Abs olanları almakta fayda var yol tutuşu pek iyi değil, frenler de hakeza.Getz'lerin 2 çeşidi var, bir 3 silindirli olan bir de 4 silindirli olan.Alacaksanız 4 silindire yönelin, 3 silindirliler gürültülü ve sarsıntılılar, yanlış hatırlamıyorsam motorları da biraz problemliydi.
Şahsen ben alacak olsam, hacim ve konfor artısından dolayı pd Bora tercih ederdim.
Söylediklerinden Golf , Astra h , Bora , Megane 2 , 307 + elentra lara baktım 2006 Cerato denk geldi aldım. Performansı , rahatlığı , yalıtımı , konforu iyi. Fren ve yol tutuş zayıf. Aynı yolu 85lik Megane 307 ve Ceratoyla yaptım benim araba ve 307 megane dan kesinlikle daha rahat (koltuklar , oturma pozisyonu). Temizini bulursan bak derim.
Bunlara ilave olarak o paralara güzel punto ve fiesta bulabilirsin hatta 1.6 tdci fiesta bulabilirsin. 307 de güzel fakat makyajlısını bulmanı öneririm. 30 bin altı öyle bi aralık ki hem eski hem de yeni diyebileceğimiz arabalar var. Kolay gelsin şimdiden. :)
Şimdi bir marka yazacağım buraya ya eksiyi basacaklar ya da ortalık karışacak. :D Ama o fiyatlara en sorunsuz , sıkıntısız , parça fiyatı uygun en yakışıklı araba o. Adı lazım değil baş harfi H. :)
Civic iyi araba ama abs 2 hava yastigina 26-28bin fazla bence
Verdiğiniz seçeneklerde bence mantıklı olan Getz 1.5 Crdi ve Bora 1.9 Tdi.
Eğer sonrasında oynar yüklerim, bana yetmez dersen bence Bora mantıklı.Pd motoru yüklemesi de kolay Bora'ların hepsi Pd diye biliyorum.Getz'e göre ses yalıtımı, konforu falan da iyidir.
Getz bir arkadaşımda var, 1.5 dizel.Yakıt tüketimi düşük, kasası da çok hafif.Yazılımla tüketim iyice düşüyor.Abs olanları almakta fayda var yol tutuşu pek iyi değil, frenler de hakeza.Getz'lerin 2 çeşidi var, bir 3 silindirli olan bir de 4 silindirli olan.Alacaksanız 4 silindire yönelin, 3 silindirliler gürültülü ve sarsıntılılar, yanlış hatırlamıyorsam motorları da biraz problemliydi.
Şahsen ben alacak olsam, hacim ve konfor artısından dolayı pd Bora tercih ederdim.
Getz 2006 üstü 4 silindir 110luk 4disk abs olanini dusunuyorum kuzende var deli gidiyor lakin dizelller enjektor turbo vs sıkıntı gibi yeni 3.000tl harcadilar.
Bora daha oturakli ve konforlu getze gore ama km yüksek ve yasli 1.9 110bg comfortline dusunuyorum.
Söylediklerinden Golf , Astra h , Bora , Megane 2 , 307 + elentra lara baktım 2006 Cerato denk geldi aldım. Performansı , rahatlığı , yalıtımı , konforu iyi. Fren ve yol tutuş zayıf. Aynı yolu 85lik Megane 307 ve Ceratoyla yaptım benim araba ve 307 megane dan kesinlikle daha rahat (koltuklar , oturma pozisyonu). Temizini bulursan bak derim.
Bunlara ilave olarak o paralara güzel punto ve fiesta bulabilirsin hatta 1.6 tdci fiesta bulabilirsin. 307 de güzel fakat makyajlısını bulmanı öneririm. 30 bin altı öyle bi aralık ki hem eski hem de yeni diyebileceğimiz arabalar var. Kolay gelsin şimdiden. :)
Ceratoda güzel araç inceleyecegim. Aynen 25-30 bin arasi sıkıntılı bir aralık :)
ibrahm_38
11-03-2017, 14:30
Kardeşim merhaba, Getz 1.6 coupe kullanıyorum; kasa hafif 105 hp güç var gayet keyifli gidişi var ayrıca lpg de var aracımda baya az bir tüketimi var (dizellerden az yakıyor diyebilirim) Tek kapı, sunrooflu, spor araba, modelli, parçası ucuz her açıdan mantıklı bir araç kesinlikle tavsiye ederim.
Ayrıca getz pek iyi yol tutmaz doğrudur bende coilover yaptırdım canavar gibi viraj kasıyorum bir çok arabadan iyi yol tutuşum var şuan :)
Grimlord
11-03-2017, 14:45
Getz 1.5 crdi derim kesinlikle. Yaklaşık 30bin kmdir kullanıyor ailem, hiç bir sıkıntısı yok. Ufak bir yağ kaçağı oldu, onu da yaptırdık.
O arabayı ben kullanıyor olsaydım düz boru -yazılım- downpipe yapar 1.7 dtilere salça olurdum :)
Bulabilirsen mutlaka ABSlisini al.
Yakıtı makul, görüşü acaip ferah. Çok pratik ve seri bir araba. Tek dezavantajı arkadaşların dediği gibi frenleri ve yol tutuşu. Onu da yay ve geniş taban lastikle çözersin diye düşünüyorum. Fabrika çıkışı 175 taban lastik var, biz 185 aldık o bile bir nebze farketti diyebilirim.
O fiyatlara 1.9 tdi bence üzer. Bulaşma derim.
tropheus
11-03-2017, 14:46
Kardeşim düşünürsen yardımcı olurum kendi kullandığım aracım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2006-getz-1.5crdi-masrafsiz-tek-parca-boyali-kirmizi-409055065/detay/)
Kardeşim düşünürsen yardımcı olurum kendi kullandığım aracım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2006-getz-1.5crdi-masrafsiz-tek-parca-boyali-kirmizi-409055065/detay/)
Sağlasın bir kaç aya palioyu elden cikarip alacağım.
Ama araç hakkında bilgi verirsen sevinirim yakiti ne durumsa memnun musun vs. ?
tropheus
11-03-2017, 16:04
Çok anlatılacak bi tarafı yok aslında Türkiye şartlarında bu bütçeyle binilebilecek güzel bi araba.
Parçası ucuz, sert kullanmama rağmen şehir içi 28krş civarı yakıtı var (mazot 4.61), yukarda bahsedildiği gibi çokta seri bi araba.
aykutsafakyaman
11-03-2017, 16:31
Eski kasa elantra
t-jet ali
11-03-2017, 17:22
punto t-jet
Eski kasa elantra
Elentra kullandın mı ? Bilgin varsa yazar mısın iki kelam bir şeyler. Çok yakıyor diye duyuyorum nedir aslı ?
Eski kasa elantra
olabilir teşşekkürler
punto t-jet
26-28 bine 4k tjet yok
i-vtec07
11-03-2017, 18:22
207 1.4 hdi rc jant yay yazılım güzel olur .
İbrahim33
11-03-2017, 18:58
punto t-jet
yazmaya girmiştim :) listedeki araçların alayına saplar :) çok keyiflidir.
t-jet ali
11-03-2017, 19:43
yazmaya girmiştim :) listedeki araçların alayına saplar :) çok keyiflidir.
25-28 aralığında düşenler oluyor beklenirse. dp,egzoz, yazılım ile çok keyifli olur, donanımı ve yol tutuşu zaten o fiyat aralığında ve yukarıda bahsedilen araçlarla mukayese kabul etmez. Ekonomi istiyorsan lpg. ye de çok uyumlu.
aykutsafakyaman
11-03-2017, 20:17
Elentra kullandın mı ? Bilgin varsa yazar mısın iki kelam bir şeyler. Çok yakıyor diye duyuyorum nedir aslı ?
Simdi yoldayim donus yapicam
Emre İlbi
11-03-2017, 22:58
Tesekkurler corsa ve puntonun dizellerinin temizi bu bütceye zor bulunuyor.C4 ü bir konuda bende önerdim ama 2 disk ve balata degisimi 1000tl yi asiyomus onuda eledim :)
Bu arada yilda 3-4 kez kayseri samsun yapılıyor.
işçilik için 800+ TL mi alıyorlar?
ayrıca balatanın 40-50 liralık olanıda var
Fren Sistemi > CİTROEN C4 1,6 HDI ON FREN DİSK TAKIMI (RIW) (http://www.citroenmarket.net/CITROEN-C4-16-HDI-ON-FREN-DISK-TAKIMI-RIW,PR-2375.html)
Fren Sistemi > CİTROEN C4 1,6 HDI SERAMİKLİ ON FREN BALATASI 2 teker fiyatı (http://www.citroenmarket.net/CITROEN-C4-16-HDI-SERAMIKLI-ON-FREN-BALATASI-2-teker-fiyati,PR-17.html)
"O bütçelere dizel c4 sattım. Bir daha alır mıyım ? Almam. Bakımı çok uygun değil. En basiti arka diskler komple değişiyor 375 TL tanesi. Balata vs derken fren bakımı sadece 1000'i buluyor. Dizel'in enejktörü, turbosu, valfi sıkıntı."
http://www.techturkey.com/forum/karlatrmalar/224664-30-000-tlye-kadar-ara-tercih-sorunsal-anketli.html
Konudaki #12 post
aykutsafakyaman
12-03-2017, 09:51
Cevremde bi sure once bi tandigimizda vardi cok memnundu arabasından. Yakit konusunu sormak hic aklima gelmedi ama o fazla kullanmadigindan lpg taktirmamisti cok yaktigini düşünmuyorum. Senesine gore 4 disk abs klima 4 cam otomatik gibi donanimlari var. Bu fiyat bazinda bakilirsa fiyatıni hakeden bi sedan belki model dusuk gelebilir ama düşük kmlisi uzmez.
O paralara 2008 model 1.4 tdi stylance paket ibiza alırım uçayım kaçayım derdim yoksa tam bir f/p otomobili donanım bakımından üst sınıfını üzer.
Elentra çevremde kullanan çok. Hatta bizim memlekette moda oldu son 2 senede. Piyasası +5 arttı. Konforundan özellikle çok memnunlar , ben de bi kaç kez bindim. Yukarda arkadaş söylemiş. 1.4 tdi ibiza da güzel olur. Hala yakışıklı bir araba bence.
Emre İlbi
12-03-2017, 12:45
"O bütçelere dizel c4 sattım. Bir daha alır mıyım ? Almam. Bakımı çok uygun değil. En basiti arka diskler komple değişiyor 375 TL tanesi. Balata vs derken fren bakımı sadece 1000'i buluyor. Dizel'in enejktörü, turbosu, valfi sıkıntı."
http://www.techturkey.com/forum/karlatrmalar/224664-30-000-tlye-kadar-ara-tercih-sorunsal-anketli.html
Konudaki #12 post
Evet arkalar biraz daha pahalı, ancak yinede 1000 liraları geçme gibi bir durum söz konusu değil, 500-550 TL civarı tutuyor,
öyle zannediyorum ki, yorum yapan beyfendi yetkili serviste işlem yaptırmış,
ayrıca şunuda belirtmek isterim ki, öyle 30-40 bin km'de değişen bir parça değil,
normal kullanımda 100 bin km çok rahat gider,
günlük C4 kullanan birisi olarak yorumum bu şekilde
Peki siz c4 den bahsedermisin biraz motor kanfor ariza yakit nasil ?Çok yakisikli araba :)
O paralara 2008 model 1.4 tdi stylance paket ibiza alırım uçayım kaçayım derdim yoksa tam bir f/p otomobili donanım bakımından üst sınıfını üzer.
Motor biraz hantal kalir.Ama güzel seçenek...
LnchCntrl
12-03-2017, 13:05
2006 üstü Seat Cordoba 1.4 Tdı bakardım, ki baktım proje için. Bulamadım.
Hem Pd oluşu, hem donanımlarıyla hem de yazılımlı gidişi ile çoğu rakibini geride bırakır. Ayrıca modelli olması cabası..
LnchCntrl
12-03-2017, 13:06
Motor biraz hantal kalir.Ama güzel seçenek...
Motor hantal kalmaz sağlıklı 1.4 Tdı stock hali ile atmo 1.6 ları duman eder bilginiz olsun.
Evet arkalar biraz daha pahalı, ancak yinede 1000 liraları geçme gibi bir durum söz konusu değil, 500-550 TL civarı tutuyor,
öyle zannediyorum ki, yorum yapan beyfendi yetkili serviste işlem yaptırmış,
ayrıca şunuda belirtmek isterim ki, öyle 30-40 bin km'de değişen bir parça değil,
normal kullanımda 100 bin km çok rahat gider,
günlük C4 kullanan birisi olarak yorumum bu şekilde
Yorum bana ait detay vereyim hemen, sanırım orada cümle düşük olmuş. 4 teker fren bakımını kastetmiştim.
Ön balatalar 150 TL TRW
Ön disk takım 175 TL (TRW)
Arka disk bilyalı (ben 370 fiyat almıştım) ama 180 TL (delphi) ye var. 360 TL diyelim.
Arka balata takımı 120 TL (TRW)
Burası 800 TL yaptı sadece parçası. İşçilik vereceksin en az 100 TL desek. 900 TL maliyeti var.
Fiyatlar aşağıdan alındı. Araç şasesine göre benim aldığım arka disk fiyatı oldukça yüksek idi.
CİTROEN C4 ARKA FREN DİSK RULMANLI 4249.34 - 152.54 TL + KDV (http://www.peugeotparca.com/citroen-c4-arka-fren-disk-rulmanli-4249-34-urun5077.html)
Yetkilide yaptırsaydım bu işlemleri en az 500 TL daha fark ederdi sanırım. Çünkü Dışarıdan 170 TL ye aldığım trigere (orj) 350 TL yazdı servis.
SNGR c4 güzel bir araç. Ben otomatik dizel c4 ile 6.8 Ortalama ile dolaşıyordum. Yakıt çok değil.
İçi gayet geniştir. Donanım olarak iyidir, 4 airbag - esp (önemli) abs - cruise control - 4 cam otomatik (tek tık kapanır) 16" jantlar.
110 hp kendini kanıtlamış motor, torktan dolayı güzel ivmelenir. Ön takım zayıf, arka amortisör takozları kronik hayattan soğutur. tak tuk ses yapar.
Alınmaz mı alınır elbet. Ama iyi kontrol ettirmek lazım. Dizel her aracın masrafı üzer. Turbo - enjektör - pompa vs ucuz parçalar değil.
Kararımı an itibari ile verdim.Yaza doğru duruma göre yaz sonu listede olmamasına ragmen ALFA ROMEO 156 2004+ MK2 1.6TS' ye karar kıldım.Vereceği sürüş zevki, donanımları, yakışıklılığı beni benden aldı...
Herkese yorumları için çok teşekkürler :)
Emre İlbi
12-03-2017, 22:07
Peki siz c4 den bahsedermisin biraz motor kanfor ariza yakit nasil ?Çok yakisikli araba :)
Kararın için şimdiden hayırlı olsun diyorum, genel olarak C4 ile ilgili yorum yapıyım,
benim araç 2010 düz vites 92 hp, Kayseri şehir içi 5.3 litre ortalamam var,
en son depoyu doldurduğumda, 130 liralık mazot ile (27 küsür litreye denk geldi) 535 km yapmışım, buda 100km'de yaklaşık 5.2 litreye denk geliyor,
sert kullanımda 6-6.5 litreleride gördüğüm oluyor, ancak genel ortalamam hep 5.3 civarlarında dolaşıyor,
donanım olarak fena sayılmaz, bana yetiyor, ABS, hava yastığı, hız sabitleyici-hız limitleyici, gece sürüş modu, klima vs.
215nm tork var, ivmelenmesi tatminkar, 1. vites biraz hantal, buda düz vites dizellerin genel sorunu sanırım, kalkışta benzinli aracı aratıyor, tabii sonrası gayet iyi,
konfor açık ve net vasat, benim gibi yıllarca alman arabası kullanmış olan biri için, alışması zaman aldı,
süper yollarımız sebebiyle ön takımdan gelen tıkırtılar, sert süspansiyonlar, arkaların torsiyon oluşu, koltukların rahatsız olması sebebiyle, konfordan söz etmek pek mümkün olmuyor, ama insan zamanla alışıyor,
20 bin km falan oldu, hiç arıza yaşamadım, bakımları alman arabaları gibi maliyetli değil, periyodik bakımları aksatılmamış C4 kolay kolay üzmez, yaşadığım tek sorun park lambasının ampülünün patlaması oldu, onuda 1 TL'ye aldım, değişmesi kolay, kendim değiştirdim,
ben genel olarak memnunum, başlarda konforsuzluktan çok şikayetçiydim, ancak artıları eksilerinden çok fazla, bu sebeple vazgeçemiyorum, olurda satarsam, yeni kasa C4 almayı düşünüyorum
Yorum bana ait detay vereyim hemen, sanırım orada cümle düşük olmuş. 4 teker fren bakımını kastetmiştim.
Ön balatalar 150 TL TRW
Ön disk takım 175 TL (TRW)
Arka disk bilyalı (ben 370 fiyat almıştım) ama 180 TL (delphi) ye var. 360 TL diyelim.
Arka balata takımı 120 TL (TRW)
Burası 800 TL yaptı sadece parçası. İşçilik vereceksin en az 100 TL desek. 900 TL maliyeti var.
Fiyatlar aşağıdan alındı. Araç şasesine göre benim aldığım arka disk fiyatı oldukça yüksek idi.
CİTROEN C4 ARKA FREN DİSK RULMANLI 4249.34 - 152.54 TL + KDV (http://www.peugeotparca.com/citroen-c4-arka-fren-disk-rulmanli-4249-34-urun5077.html)
Yetkilide yaptırsaydım bu işlemleri en az 500 TL daha fark ederdi sanırım. Çünkü Dışarıdan 170 TL ye aldığım trigere (orj) 350 TL yazdı servis.
bayağı bir işlem yaptırmışınız Tolga bey, bu rakamlar normal değil mi :)
ayrıca yaklaşık 100 bin km'de bir yapılan bu harcamaları ben çok bulmuyorum açıkçası :)
Motor hantal kalmaz sağlıklı 1.4 Tdı stock hali ile atmo 1.6 ları duman eder bilginiz olsun.
Örnek verir misiniz?
emre ilbi ben sadece disklerin fiyatına takıldım. Uzun süre kullanacak insan için kesinlikle normal denebilir.
rebeloghy
13-03-2017, 08:15
1.6 hdi 110luk C4 - 307 ilk seçenekler olsun dizelde. Bakımlısı kurcalanmamışı üzmez.
Alfa romeo 147-156 öneririm benzinli için de.
rain man
13-03-2017, 09:17
Kararımı an itibari ile verdim.Yaza doğru duruma göre yaz sonu listede olmamasına ragmen ALFA ROMEO 156 2004+ MK2 1.6TS' ye karar kıldım.Vereceği sürüş zevki, donanımları, yakışıklılığı beni benden aldı...
Herkese yorumları için çok teşekkürler :)
Ön süspansiyon elemanlarını, varyatörü kontrol ettirmekte fayda var. İyi bakılan alfa kesinlikle üzmez. Keyifli bir seçim olmuş aslında o fiyat bandında alınacak en güzel araçlardan ama şu " zırt pırt sorun çıkarmayacak " yazısını görünce ben tavsiye etmemiştim. Tahminen 10 litre civarı yakar 1.6 ts. Yine aynı yakıtı yakan 2.0 ts öneririm ben denk gelirse. Onun haricinde mümkünse 1-2 fazla verin bakımlı alın. Sunroof ve deri opsiyonu sevilen seçenekleri. Alırken satarken de yüz güldürür. Hele bir de vela veya teledial jantı varsa değmesinler keyfine. Ama her halükarda kenara bir 2 3 bin ayırmakta fayda var.
LnchCntrl
13-03-2017, 15:27
Örnek verir misiniz?
Cıvıc 1.6 ları, corolla 1.6 ları ile yakın gider. geri kalan atmo 1.6 ların önünde yürür.
Kayseri de yaşıyorsanız buyrun gelin hali hazırda 1.4 tdı 80 hp araç var. gidişine bakın isterseniz.
LnchCntrl
13-03-2017, 15:30
VTİ GTS VTS vs hariç tabi :)
Cıvıc 1.6 ları, corolla 1.6 ları ile yakın gider. geri kalan atmo 1.6 ların önünde yürür.
Kayseri de yaşıyorsanız buyrun gelin hali hazırda 1.4 tdı 80 hp araç var. gidişine bakın isterseniz.
Teklifiniz için teşekkür ederim,memleketten çok uzaklardayım.
rebeloghy
13-03-2017, 16:36
Abi yanlış anlamayın ama 1.4 tdi 80 hp , sizdeki araç farklı gidiyordur bilmediğiniz yazılım vardır vs bilemem ancak kağıt üstünde 1.6 110-120 hp civic corolla ile değil yakın gitmek, bastıktan sonra aynı ilçe sınırlarında kalmazlar :)
LnchCntrl
13-03-2017, 20:24
Benim bilmediğim yazılım gibi bi durum olamaz, bizzat ben yapıyorum zaten. Fakat araç stock.
Kağıt üstü yanıltır dostum, neyse diyen gitti :) denk gelirseniz kullanın lütfen.
Dünyanın en hızlı arabası demedim yahu :) Gayet normal 1.4 Turbo dizel ve Pd serisi bir motor olağan bi durum.
Ayrıca;
Yazılım ile stock 1.9 Tdı 110 lukları arkasında bırakabilen verimli bi motor.
Kullanıcıları beni anlayacaktır diye düşünüyorum.
sinan3405
13-03-2017, 20:30
o para aralıgında vectra b kasa tavsıye ederım 2.0 cdx full donanımlı bır arac. az yakma konusunda 30-40 kurus arası lpg de yakıtı var,cok kaçma konusunda bır cok yenı nesıl aractan ıyı. duz yolda lpg ıle 215 kmh kesılmeden cıkıyor.
LnchCntrl
13-03-2017, 20:33
Madem konusu açıldı yazayım. Bu motor PD serisi 1.9 Tdıların 3 silindir versiyonu.
Stock hali ile 10 saniye civarı 0 100 elde ediyor. Nihayetinde az yaksın diye üretilmiş, gayet ilkel, gürültülü kimisine traktör gibi bi araba.
Bi çok örneğine kolayca ulaşabilirsiniz performans amaçlı emek verenlerde oldukça fazla sayıda.
Ben emsallleri olan1.3 cdtı , 1.4 Tdcı vs gibi arabalardan daha seri olduğunu belirtmek için atmosferikleri örnek verdim.
Velhasıl taş gibi motordur, alınır binilir. Tavsiye ederim.
2007 ve üstü modellerinde ( ıbıza - cordoba ) yine emsallerine göre bi çok donanım fazlası var.
rebeloghy
14-03-2017, 09:02
Polemik olsun diye demedim abi, kağıt üstünde 12 küsür saniye 0-100 ü. Benim bildiğim kadarıyla da çok seri bir hali yoktu, arkadaşımda vardı kullandığım için dedim. Yada nasıl diyeyim 0-100 ü 11 küsür olan 307 den epey geride kalıyor stock hali. Normali de budur benim bildiğim.
Yazılım sonrası çok farklı şeyler yapar elbette, ekonomisi sağlamlığı olarak da katılırım yorumlarınıza.