Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Megane Sport Tourer Navigasyon
Renault Megane 3 Sport Tourer aracımız var. Araçta navigasyon var ama sd kart yok.
İnternette araştırdım ama harita dosyalarını bulamadım. Servis çalışanı veya tanıdık varsa servisten yükletmek daha kolay olur bizim için
yardımcı olucak olan varsa çok iyi olur
ÖmerF.Bayar
15-03-2017, 12:36
Yakın zamanda bende aynı sorunu Subaru da yasadım, satılık ılanında olan bırısınden rica ettim ve alıp cogalttım, aynı sekılde sorunu cozebılırsınız.
Yakın zamanda bende aynı sorunu Subaru da yasadım, satılık ılanında olan bırısınden rica ettim ve alıp cogalttım, aynı sekılde sorunu cozebılırsınız.
En son çare öyle düşünüyorum artık
İstanbulda renault yetkili serviste tanıdık var mı ? Aracın özelliğini açtıracağız da. (yokuş kalkış ve yol bilgisayarı).
murat_ileri
24-03-2017, 04:25
En son çare öyle düşünüyorum artık
Yalnış hatırlamıyorsam tomtom üzerinden üyelik açıp programı sd karta atabiliyorsun, yapamazsan arkadaşın hafıza kartını sana mail atabilirim.
Konuya bir güncel atayım, 2012 Megane buldum kartı kopyaladım ama harita çalıştırmadı. Bende bir tanıdığın tomtom hesabını kullanarak güncelleme yaptım. Haritayı, ses dosyalarını indirdim.
Yalnız sadece tomtom hesabı olması yetmiyor haritanın fiyatı 104 TL daha önce tomtom'dan birşey alındıysa müşteri hizmetlerini arayarak hesaba tanımlatmanız gerekiyor yeni sd kartı
murat_ileri dün hallettim tomtom home2 ile güncelledim. yine de teşekkür ederim