Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cabriolet tente temizliği ve koruması için ürün önerisi

stak67
15-03-2017, 22:39
Merhabalar. 1988 Model Golf Cabriolet satın aldım. İlk defa cabriolet sahibi oldum. Aracım soft top olduğu için tente temizliği ve koruması konusunda tecrübem yok. Temizlik ve koruma için önereceğiniz ürünler neler? Ben internette yaptığım araştırmayla Nigrin ürünlerinin başarılı olduğunu gördüm ama satan bir yer bulamadım. Bildiğiniz bir satıcı varsa onu da önerirseniz sevinirim. Nigrin haricinde önerilerinize açığım :)

Gearbox
16-03-2017, 00:02
Merhabalar

Temizlik icin bisey diyemeyecegim. Kullanicisi olanlar daha net cevaplayacaktir.

Ancak koruma kisminda Gyeon Fabric öneririm.

stak67
16-03-2017, 17:11
Merhabalar

Temizlik icin bisey diyemeyecegim. Kullanicisi olanlar daha net cevaplayacaktir.

Ancak koruma kisminda Gyeon Fabric öneririm.

öneri için teşekkür ederim :) meg ürünleri buldum alternatif olarak. kullanan var mı?

HaKo
16-03-2017, 17:15
g technic in kumaş döşemeler için bir ürünü var , veya gyeon fabric de kullanabilirsin.

Megin ürünleri 2 yağmura bakıyor maalesef faydasızlar.

stak67
16-03-2017, 17:16
g technic in kumaş döşemeler için bir ürünü var , veya gyeon fabric de kullanabilirsin.

Megin ürünleri 2 yağmura bakıyor maalesef faydasızlar.

CHEMICAL GUYS SPI_210_16 - FABRIC GUARD INTERIOR PROTECTOR SHIELD (16 OZ) (http://www.kimyasaladamlar.com/chemical-guys-spi21016-fabric-guard-interior-protector-shield-16-oz-pmu804)

öneri için teşekkür ederim. verdiğim linkteki ürün hakkında bilginiz var mı?

erents
16-03-2017, 17:26
Valet pro classic carpet cleaner ekonomik ve başarılı bir ürün. Koruma olarakta gtechniq I1.

Bir edit yapayım yanlış yönlendirme olmasın. Geçen gün 77 model Jeep cj-5 tentesinde valet proyu denedik. Temizlik yaptı ama tatmin edici değildi. Kumaş tente idi ama, oldukça farklı ve çok sert ti. Normal döşeme kumaşlarında çok etkili fakat kumaş seçiyor olabilir ya da seyreltme oranını güçlendirmek gerekti, onu deneme şansımız olmadı.

Auto finesse in direk tente temizleyici diye bir ürünü var fakat içeriklerinde ki farklar neler bilmiyorum.

Onu-R
17-03-2017, 13:47
APC ve fırça ile tenteyi temizleyip, aşırı derecede kuru hale geldikten sonra (belki 1 gün sonra) Gtechniq I1 Smart Fabric