Orijinalini görmek için tıklayınız : Full+Full Yeni Golf mü ? Bomboş Passat mı ?
phoenixs
19-03-2017, 13:42
Değerli tech üyeleri kısmet olursa ötv indirimli araç alacağız.
2 yıldır golf 7 1.6 dizel otomatik highline kullanıyorum aşırı memnunum.
Şimdi ise araç alacağız ve o kadar kararsızım ki anlatamam .Normal şartlar da highline passat alacaktık iptal oldu paranın bi kısmı gitti..
highline yeni golf 1.6 dizel otomatik 115 hp 80 Bin tl
trendline passsat 1.6 dizel otomatik + cam tavan 85 Bin tl.
Golf alacak olursam 15 bin tl opsiyonlar için ayıracağım yani 95 bin tl ye kadar çıkacağım.
5 sene bu araçları satamayacağız.Bomboş passat almak 5 senede pişmanlık yaratırmı.Kendi kullandığım golf ün dolu olması beni çok mutlu ediyor her anlamda.
sizler de fikirlerinizi yazarsanız beni mantıklı yönlendirirseniz çok sevinirim.
i-vtec07
19-03-2017, 14:07
Ledsiz passat cok kötü duruyo bence, a3 e baktınızmı ?
volvo v40 diyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v40-r-design-dizel-otomatik-boyasiz-emsalsiz-17.000-km-403322844/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-mazzini...volvo-v40-r-design...boya-degisen-tramer-yok-408331551/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2015-volvo-v40-r-desing-hayalet-ekran-cam-tavan-hafiza-hatasiz-405686237/detay)
asscutter
19-03-2017, 14:16
en azından passat comf olmalı
phoenixs
19-03-2017, 14:51
en azından passat comf olmalı
Comf passat +100 e geliyor hocam çıkamıyoruz
rain man
19-03-2017, 14:56
Ben 5 yıl boş arabaya binmezdim. Sürekli uğraşacaksınız elinizde olduğu müddetçe. Dolu golf alın paşa paşa binin, bagaj hacmi - arka koltuk rahatlığı çok önemli değilse passat'a bakmayın bence.
Suleyman
19-03-2017, 15:01
Dolu araba alırdım.
sekizsilindir
19-03-2017, 15:09
5 sene sonunda satışa konulduğunda "dolu" araç daha avantajlı gibi, + kullanırken alınan keyif premium
Caner B.
19-03-2017, 15:11
Tabiki de highline golf
_muhaRRem
19-03-2017, 15:13
bomboş passata bi cruise taktır işlem tamam.. tredline passat hline passatdan yolda çukurlarda falan çok daha konforlu. hepsini kullandım ben. kesinlikle tredline passsat
onursumer
19-03-2017, 15:32
illa vw olucaksa dolu golf kesinlikle
ayrıca a3 veya bmw f20 veya f30 incelemenizi tavsiye ederim
Passat her ne kadar boş olsa da d sınıf olduğu için bir çok ihtiyacınızı görecek donanımı içinde barındırıyor zaten. bütçe sanırım 95e kadar.
ben passat alır kalan 10bine üzerine gerçekten ihtiyacınız olacak opsiyonları ekletirdim.
jant far stop durum müsait olunca sonra da takılır al tak parçalar zaten onlara takılmayın.
darkmoon
19-03-2017, 15:38
passat golf aynısının mavisi moru .. dolu araç alın en azından aldığınıza değsin..
Şehit ailesi indirimi gibi bir şey var. O yüzden mi ötv indiriminiz? yakın bir arkadaşım mercedes C aldı 90bine. Bildiğim kadarıyla 1600litre sınırı var. Bence sınırı sonuna kadar zorlayın. Mercedes pişman etmez 5 sene sonra satarken
Dolu Golf. Trendline Passat tat vermez. Makyajlı golf Highline çok güzel olmuş. Hayalet ekran,kayar led sinyaller vs standart. Bir iki opsiyonla müthiş olur..
Otv siz dolu golf 80 bin lira saka gibi. Ulkede kriz yok diyenlere selam olsun :)
Benim oyum dolu golften yana. İmkan varsada bmw veya mercedes.
Ben Passat tercih ederdim. Cam tavan varmış zaten opsiyonunuzda geri kalanlar sonradan takılabilecek şeyler. D sınıfı neticede.
arka koltuk mesafesı ve bagaj hacmı sorun degılse golf.
İbrahim33
19-03-2017, 17:23
arada segment farkı var. ben olsam passat tercih ederim.
darkmoon
19-03-2017, 17:42
biri diğerinin hb i işte motor şanzıman hatta yürüyende bile ortak parçalar var ikiside aynı araç sayılır dolusu hangisiyse onu alın bence..
ertantamer
19-03-2017, 17:55
Biz zamınında jettaya sonradan led far felan takabiliyorduk eğer passatda hala yapılması mümkünse alınır cam tavan opsiyonu ekletirdim. 5 sene içinde de led farlar arka led difizör R line tampon (panjur) 18 durban felan doldurulup binilir.
superb alın. babamda var style donanımlı çok memnunuz. passata göre konforu çok daha iyi.
phoenixs
20-03-2017, 00:37
superb alın. babamda var style donanımlı çok memnunuz. passata göre konforu çok daha iyi.
hocam neden bilmiyorum ama skoda yı sevmiyorum.
Şahsi fikrim bomboş passat da benim istediğim herşey var. Klima abs hava yastığı ön iki cam elektrikli oldumu ben tamamım. Gerisi bana pek önemli gelmiyor. Hatta dijital klima kumandasını hiç sevmem, dijital olmayan daha kullanışlı kolay geliyor. 2 nesildir golfler e antipatim var. Passat her daim adamdır.
aynı bünyede olan 2 markanın aracını ele aldığımızda, daha alt seviyede olan markanın aracının çok daha iyi konforlu olma olasılığı sizce nedir ?
Passat A6'dan daha konforlu olabilir mi ?
enes_srb
20-03-2017, 04:09
yeni 1 lere yada a3 e bakardim ben , 1 in arkasi cok dar 2 kisi anca sigar ama tek eksisi bence , surus zevki arkadan itis vs a3 ten one cikaran ozelligi benim icin 1 in, a3 kullandim en son dizel diye pek sevememistim ama kaliteyi hissetiriyodu gercekten satildiktan sonra yolda gorunce ozluyorum :D, golfunde eksisi , cok fazla olucak olmasi gerci bu piyasada nasil bi satis yakalar oda soru isareti ama ...
Dolu golf +1
5 yil binecekseniz opsiyonlari ararsiniz :)
5 sene boş durmam passata bişeyler eklerim derseniz passat. Yoksa 5 yıl boyunca trend passat çok can sıkar bence.
ikisi arasından golf ama hali hazırdada golf varmış aynı araçtan 2 tane olması yerine alınabilecek birton markaya bakardım :)
denizhandinc
20-03-2017, 08:27
bos arabaya binilmez dolu golf
aynı bünyede olan 2 markanın aracını ele aldığımızda, daha alt seviyede olan markanın aracının çok daha iyi konforlu olma olasılığı sizce nedir ?
SüperB istisna bir model
Yoksa kaideyi bozmaz
Önyargı ile bakmamak gerek
Gerçekten passata kafa tutuyor donanım olarak dolu olur
Passat diyorum boş olsada oturunca geniş konsolu konforu keyif veriyor.
Mercedes veya BMW bakardım ben, hazır böyle bir indirim varken.
passat a6 kıyaslaması çok alakasız. sonuçta aralarında ciddi fiyat farkı var. passat ve superb aynı sınıfın araçları. neden daha konforlu olmasın, passat iyi sürüş dinamiklerine sahip, süspansiyon sistemi ona göre ayarlanmış. superb daha konfor ağırlıklı. style donanımdaki 17 jantlarla pamuk gibi gidiyor. comfort donanım passatada bindim. süspansiyonları hem daha gergin hemde daha sesli çalışıyor.
darkmoon
20-03-2017, 10:36
skoda seat yada audi mantığıyla üretilen bir marka değil.. skoda vw nin bir türlü kuvvetlenemediği slav pazarında skodanın zaten asırlık pazarı vardı hazır pazarı olan markayı satın aldı diye biliyorum.. kısaca vw i skoda olarak o pazarda satmaya başladı .. kabaca basitçene skodanın vw ile olan hikayesi bu diyebiliyorum ben..
vw elinin kuvvetli olduğu pazarlarada skodayı sokmamaya özen gösteriyormuş kendi satışlarını baltalamasın diye ama seat yada audide böyle bir kısıtlama yokmuş.. duyduğum bildiğim bu ama doğru ama yanlış..
dikkat edin türkiyede vw group altındaki bütün markaları doğuş group getirtiyor ama skoda yı yüce oto.
aralarındada mahkeme vardı bildiğim kadarı ile yüce auto direk çek cumhuriyetine gidip skoda dan distiribütörlük yetkisi almış ama vw group üyesi olduğu için skoda vw den alması gerekirdi diye bir mahkeme vardı bilmiyorum öyle bir şeydi galiba..
Burak Mehmet
20-03-2017, 10:39
bomboş passat nekadar boş olabilir ? bence d sınıfı varken golfe bakmam bile...
burak_2885
20-03-2017, 10:45
Eğer golfün genişliği yetiyorsa kesinlikle dolu golf
darkmoon
20-03-2017, 11:25
bomboş passat nekadar boş olabilir ? bence d sınıfı varken golfe bakmam bile...
gerçekden elle tutulur bir donanım yok.. renkli ekran ki artık ona 2017 yılında donanım demem .. ön arka park sensörü tpms (lastik basınç sensörü) birde yorgunluk tespit sistemi var bunlarda sonradan istesen takabiliceğin şeyler arabaya..
elle tutulur bir donanım yok donanım listesi zengin görünsün diye radyo cd teyp çalar, ön bardaklık, ön koldayama, ön arka okuma lambası, bagaj ışıklandırması gibi donanım bile sayılmıycak şeyleri donanım listesine koymuşlar.. klima bile manuel.
Aynı evde 2 aynı marka-model bence gereksiz. Herzaman savunduğum bir konu vardır. Üst modelin boşuna alacağıma 1 tık altı modelin dolu alınması taraftarıyım.
Şu an hazırda zaten dolu bir Golf var. A3 ve F20 bakın derim. Bu konuda paylaşım yapan arkadaşlara katılıyorum.
Passat Alıp Elime Nakit Geçtikçe Aracı Doldururum Cam Tavan Aldıktan Sonra Zaten Geriye Led Far Led Stop Katlanır Ayna Gibi Detaylar Kalıyor Onlarıda Sonradan Dışarıda Ekletmek Kolay Artık Tabi Bayiden Alırken Fiyat Olarak Daha Hesaplıya Gelen Donanımlar
darkmoon
20-03-2017, 13:52
Passat Alıp Elime Nakit Geçtikçe Aracı Doldururum Cam Tavan Aldıktan Sonra Zaten Geriye Led Far Led Stop Katlanır Ayna Gibi Detaylar Kalıyor Onlarıda Sonradan Dışarıda Ekletmek Kolay Artık Tabi Bayiden Alırken Fiyat Olarak Daha Hesaplıya Gelen Donanımlar
bir stop la jant la iş bitmiyorki öyle olsa al bir 5.16 yap M5 ..
ahşap iç dekor nasıl yapılıcak bütün ön göğüs kapı içleri sökülüp yerine ahşap ön göğüs mü takılıcak. keza elektrikli katlanır kendinden kararan ısıtmalı yan aynalar,ısıtmalı resistanslı cam suyu sistemi,active display , profile selection olayları ısıtmalı koltuklar , elektrikli hafızalı masaj özellikli alacantra koltuklar, adaptif şasi dcc sistemi elektronik difransiyel sistemi xds.. liste uzar gider..
donanım dediğiniz zaten budur.. led stop ile jant ile donanım olmaz..o görsellik olur.. donanım dediğiniz şeyler sürücünün şahsın keyfine konforuna zevkine ve güvenliğine yönelik şeylerdir diğerleri aksesuar süs dür..
bu yazdığım şeyleride sonradan yapamassınız yapsanızda bir highline parasını geçer ..
bir stop la jant la iş bitmiyorki öyle olsa al bir 5.16 yap M5 ..
ahşap iç dekor nasıl yapılıcak bütün ön göğüs kapı içleri sökülüp yerine ahşap ön göğüs mü takılıcak. keza elektrikli katlanır kendinden kararan ısıtmalı yan aynalar,ısıtmalı resistanslı cam suyu sistemi,active display , profile selection olayları ısıtmalı koltuklar , elektrikli hafızalı masaj özellikli alacantra koltuklar, adaptif şasi dcc sistemi elektronik difransiyel sistemi xds.. liste uzar gider..
donanım dediğiniz zaten budur.. led stop ile jant ile donanım olmaz..o görsellik olur.. donanım dediğiniz şeyler sürücünün şahsın keyfine konforuna zevkine ve güvenliğine yönelik şeylerdir diğerleri aksesuar süs dür..
bu yazdığım şeyleride sonradan yapamassınız yapsanızda bir highline parasını geçer ..
Adaptif Şase Dışı Hepsi Yapılır Gibi Aslında Ama Ciddi Maliyet Olur Sıfır Alırkenden Çok Farklı Maliyetlere Çıkar Ben Araçta Büyük Kasa Sevdiğim İçin Passatı Tercih Ederdim limiti aşmaz ise 520i Exc. Plus Çok Güzel Araç Bakılabir Ama Sizin Örnekleme 520 i alıp m5 yapmak gibi bir örnekleme olduğu için ne desem boş olur şimdi :):):):)
ÖmerF.Bayar
20-03-2017, 14:13
Bende dolu Golf derim, sunroof ve beyaz harıcı bır renkle cok güzel duruyor,
Bende kardesıme al dıye soyluyorum bu donanımda bısey ama cooper dıye tutturdu bıkere :)
golf yerine a180 dizel alırdım
passat trend alınmaz ya linea gibi :))
her hangisini alacaksanız, elzem donanımlı en baz modeli alın. Sunroof gibi ya da bi-xenon/led (sonradan eklemek daha maliyetli oluyor opsiyondan) far gibi donanımlarla alın. Arta kalan bütçenizle diğer donanımları ekletirsiniz. Hem orjinal hem daha dolu bir araca binmiş olursunuz böylece. Hatta almadan önce bu işi yapan yerlere gider danışırsanız, hangi donanımı sıfır alın hangisini sonradan yapın daha hesaplı diye yardımcı da olurlar. Ankarada bu tarz iş yapan yerler biliyorum hatta yönlendirebilirim isterseniz.
skoda distribütörlüğü doğuş ortaklı bu arada, yüce'nin afişlerinin akt kısmına bakarsanız yakından doğuş grubu ortaklığıdır yazısı olur
her arabanın dolusu hem kullanırken hemde satarken keyiflidir :)
Mehmetmert
20-03-2017, 16:26
Evde comfort passatta golfte var,bagaj ve arka koltuk onemli degilse Golf alinir binilir :) Surus hisleri bile cok ayni birbirleriyle :)
Sonraden on arka led far stop ekleseniz passata oem seklinde 15 bin lirayi buluyor. Sonradan eklemek pek oyle kolay degil. İmkansiz degil ama kolayda degil :) O topa comfort olsa girilirde trendline da girilmez.
sunroof dışında (şerit takip vs de dahil, ön cam değişmesi gerekiyor) herşey yapılır sonradan oem olarak. Ben cam değiştirilip radarlı olandan takılmasına dahi şahit oldum. Yapılmaz zor diye bişey yok, herşey yapılır zaten yapılıyor da. Ama bazı donanımı fabrikadan almak daha makul oluyor, o yüzden dedim sunroof ve far alınır gerisi dışarda da yapılır. Her iki araç içinde geçerli. Doğuştan almaktan da ucuza gelir araç hatta.
Abdullah Vural
Apo reyisimiz var
Boş passat aldı ama bir kaç zor yapılabilecek opsiyon ve cam tavan ekletti trendline araç
Uzun zaman oldu uğramayalı gırtlak spec yapacaktı
Golf 7 si de midline plus ama aklınıza gelmeyecek oem donanım vardı araçda :):)
Para çokomel eğrisi çok önemli :):)
ben olsam passatı sonradan eklenmesi mümkün olmayan opsiyonlar ile alır gerisini apo abiye bırakırdım. Bomboş arabaları highline yapıyor valla ellerine sağlık.
Yiğit-Y
Aynen dediğin gibi yaptı aldığı günde paramparça sökmüştü diye hatırlıyorum , aracı özel sipariş istemişti üreten görevliler bu arabanın sahibi manyakmı falan diyo düşünürler diyordu :) Apo abi adamında ustanında dibidir
Yiğit-Y
Aynen dediğin gibi yaptı aldığı günde paramparça sökmüştü diye hatırlıyorum , aracı özel sipariş istemişti üreten görevliler bu arabanın sahibi manyakmı falan diyo düşünürler diyordu :) Apo abi adamında ustanında dibidir
Ben doğuşun yerinde olsam alıp opsiyon müdürü yaparım
Adam resmen baltalıyor
:):)
Ustanın kralıdır ankaralı arkadaşda
İrtibata geçsin aldığı paketten alsın derim
Ama ben yine f10 f20 f30 oy atıcam en baştan beri :)
phoenixs
20-03-2017, 22:54
Bugün doğuş la konuştum elindeki golf leri satmadan opsiyonlu golf siparişi almayacaz dediler bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?
phoenixs
20-03-2017, 22:56
Adam resmen baltalıyor
Yiğit abi bu sene sadece 318 geliyor oda çöp ve çok pahalı
http://i.hizliresim.com/vbZpDm.png (http://hizliresim.com/vbZpDm)
Ötv indirimli alacağımız için bayi den yada başka yerden faturası kesilmemiş araç almam gerekiyor
Ben f leri 2. El demiştim kardeşim :)
Adam resmen baltalıyor
F10'a imkanlar yetiyor ise tek seçenek F10 Olur ☺ï¸â˜ºâ˜º
Bugün doğuş la konuştum elindeki golf leri satmadan opsiyonlu golf siparişi almayacaz dediler bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?
Özel sipariş isteyince takmazlardı ellerindeki araçları ama demekki sağlam stok yaptılar depoya
phoenixs
20-03-2017, 23:42
Ben f leri 2. El demiştim kardeşim :)
Abi tr de 2-3 tane f10 320i de kaldı onlar da fahiş fiyat istiyorlar yoksa benimde hayalim 40. Yıl özel seri almaktı