Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapacağım hakkında çok kararsızım ?
Bu aralar ciddi ciddi Bmw 645ci araştırıyorum donanım kasa ve sesi çok ilgimi çekiyor. Şuan mazda rx8 kullanıyorum yakıt olarak üzeceğini sanmıyorum belki vergi olarak koyabilir :) beni düşündüren kısım şudur hafif kasnak hafif volan 4.77 dişli vs 10-15 bin gibi harcayıp maksimum 10-15 beygir güc almak mı yoksa biraz daha koyup 645ci almak mı bu konuda çok kararsızım ama bu kadar parça alırsam mazda rx8 evlat olur dahada satmam oğlan büyüyene kadar kalır
kalipson
19-03-2017, 16:25
Tabii ki BMW. :)
Amac ne tam olarak :D mesela hizli gitmekse 3.35i falan bakilabilir :) bmw nin vergi disinda yassindan dolayi agriza cikarma ihtimalide yuksek bence rx8 den. Parca fiyatlari olarakta uzebilir
Mr.Bilal
19-03-2017, 16:42
645 in vergisinden once masraf cikartirsa o uzer. Performans istiyorsaniz rx8 i turbolarip keyiflice binin derim :)
645 in vergisinden once masraf cikartirsa o uzer. Performans istiyorsaniz rx8 i turbolarip keyiflice binin derim :)
Turbo işi için sanayi sanayi kovalamak gezmek lazım bunu istemiyorum zaten parçalarda hep sök tak araca uygun parçalar olucak
Amac ne tam olarak :D mesela hizli gitmekse 3.35i falan bakilabilir :) bmw nin vergi disinda yassindan dolayi agriza cikarma ihtimalide yuksek bence rx8 den. Parca fiyatlari olarakta uzebilir
Evet parça fiyatlarım bakım fiyatlarımda biraz yükselecek amaç biraz daha oturalı biraz daha bastım mı giden bir araba artık evli çocuklu adamım
Tabii ki BMW. :)
Bende buna yakınım
Center da cabrio 645 fiyatı km ye göre çok iyi.İnceleyin bence;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-center-dan-2004-model-645-cabrio-borusan-398186777/detay)
Center da cabrio 645 fiyatı km ye göre çok iyi.İnceleyin bence;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-center-dan-2004-model-645-cabrio-borusan-398186777/detay)
Cabrio değilde coupe düşünüyorum
645 in temizi bile bulunsa kesin masraf açar başa. açıncada çok acımasızca açar. Bunu göze alıyorsan 654 alınır. 10 yaşında v8 bmw almak cesaret işi.
darkmoon
19-03-2017, 17:45
645 in temizi bile bulunsa kesin masraf açar başa. açıncada çok acımasızca açar. Bunu göze alıyorsan 654 alınır. 10 yaşında v8 bmw almak cesaret işi.
Aynısını yazıcakdım ..
Korktum şimdi arabadan ya S5 baktım fiyatlar yüksek kaldı modelde yüksek olduğu için vergi otomatikman uçuyor a5 2.0tfsi quattrolar nasıl ? Benzin koymuyorda o vergiyi ödemek çok koyuyor bana ya :)
Ahmet Saraçoğlu
19-03-2017, 19:04
Cl geliyormu o paralar?
45 yerine daha insani 30 olsa masraf cikmasi durumunda daha insani olurmu
3.35i olsa keşke doldur yükle hayırlı evladın kralı olur m3 lere koca olur
darkmoon
19-03-2017, 19:37
V8 alıcaksan o işin babasıda kralıda amerikanlar.. Avrupada V6 dan şaşma.. avrupalıların V8 leri yaşları geçdimi heleki sporda kullanılmışsa birde apaçi eline düşmüşse vay haline saatli bomba...
V8 alıcaksan o işin babasıda kralıda amerikanlar.. Avrupada V6 dan şaşma.. avrupalıların V8 leri yaşları geçdimi heleki sporda kullanılmışsa birde apaçi eline düşmüşse vay haline saatli bomba...
Mustanglere falanda baktım fiyat biraz yukarıda kaldı bana
3.35i olsa keşke doldur yükle hayırlı evladın kralı olur m3 lere koca olur
Valla 335lerede ciddi bakacağım 645ler baksana hayal oldu
45 yerine daha insani 30 olsa masraf cikmasi durumunda daha insani olurmu
Model yükseldiği için galiba fiyatlarıda yükseliyor o fiyatlara çıkarsam seçeneklerde artıyor
Cl geliyormu o paralar?
Valla temizlik durumlarını bilmiyorum ama 80-100 arasında ciddi sayıda araçlar var
Ben de BMW derim ama sürprizlere hazırlıklı ol :)
335 alabılıosan yazılım egzoz cooler caı ıle 450 hp alırsın cıcek gıbı bınersın
turboman
20-03-2017, 10:27
Madem v8 e bineceksiniz corvette c5 derim en 370 küsür beygir komple borla eksoz sistemiyle 400 küsür beygirlere çıkıyor en azından amerikan
Madem v8 e bineceksiniz corvette c5 derim en 370 küsür beygir komple borla eksoz sistemiyle 400 küsür beygirlere çıkıyor en azından amerikan
Evet parça fiyatlarım bakım fiyatlarımda biraz yükselecek amaç biraz daha oturalı biraz daha bastım mı giden bir araba artık evli çocuklu adamım
:D 10 krktr
Evin tek arabası olacak çocukta olacağı için arkada ufakta olsa koltuk olmalı
Abi iyi güzel ama fiyat bandı biraz yüksek kalıyor ya
O kadar mı kötü olur mu abi ya :)
ben 335 bakardım
Fiyat yüksek kalmasa banada mantıklı geldi ama işte fiyat diyelim
Erdem K.
21-03-2017, 07:31
645 masraf açıp üzer de rx8 g35 corvette c5 masraf açınca üzmez mi?
Bence araştırıp hayallerinize kavuşun, günlük kullanmıyorsanız, masraf açarsa da uzun solukta kesenize uygun şekilde çözümünü üretirsiniz diye düşünüyorum ...
burak_2885
21-03-2017, 09:58
6.45i işaretledim ama tercihim 6.30i olurdu
645 masraf açıp üzer de rx8 g35 corvette c5 masraf açınca üzmez mi?
Bence araştırıp hayallerinize kavuşun, günlük kullanmıyorsanız, masraf açarsa da uzun solukta kesenize uygun şekilde çözümünü üretirsiniz diye düşünüyorum ...
desteğiniz için teşekkürler :D
6.45i işaretledim ama tercihim 6.30i olurdu
6.30 yüksek kalıyor fiyatları heralde model yeni olduğu için