Orijinalini görmek için tıklayınız : Nurburgring 2017 Sezon Açılışı
Geçen sene siftah yapmıştık.. Daha seneyi bitirmeden bir sonraki gidiş tarihini belirleyip bilet almıştık bile :)
Bu sefer farklı bir kamera açısı ayarladım, yolcumun (Burak) kafasına taktım, bayağı keyifli oldu bence.
Ring'teki 5. turum için hiç fena görünmüyor :)
chQNhvAGFVY
My Nurburgring lap from passenger view - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=chQNhvAGFVY)
Aracımız Swift Sport
140 hp 1025 kg
Full sökük ve roll-cage,
Yarış koltukları, yarış kemerleri
Egzoz ve filtre
Öhlins süspansiyon,
Semi slick lastik, 15" hafif jant
Tebrikler Utku her zamanki gibi çok hızlısın :) yeni kamera açılamanda güzel olmuş bu arada burakheadCam
Mr.Bilal
21-03-2017, 15:06
Güzel bir tur olmuş. elinize sağlık :)
Senın megane zamanın gelmıs...
Pistı ogrenınce her yerde kerblerı kullanmıyacaksın cunku avantaj degıl,bazı yerde dezavantajı cok.
Nısan 2. Hafta ve mayıs ılk hafta ordayız,gelıcekmısın?
Tesekkurler beyler :)
Murat abi haziran ilk haftasina biletim var.. bir dahakine artik :)
Bir bmw'ci buldum, e36 3.23i veriyor, aklim ona gidiyor :)
Kayınço maşallah :) Gün geçtikçe aşıyorsun kendini
Bu arada Burak'tan daha hafif bir adam bul. zayıf olduğuna aldanma :)
RafetAraç
21-03-2017, 18:31
pist ve sürüşünüz çok güzel fakat araç seçiminizden dolayı video pek zevk vermedi malesef
Tesekkurler beyler :)
Murat abi haziran ilk haftasina biletim var.. bir dahakine artik :)
Bir bmw'ci buldum, e36 3.23i veriyor, aklim ona gidiyor :)
Boss verr,o saseyle ugrasılmaz. Megane dıyorum,dınle benı...
Dynatech
21-03-2017, 19:55
Tebrikler güzel dönmüşsünüz ancak swift gercekten zayıf kalıyor orada.
Biz geçen hafta 12 sinde oradaydık megane 265 kiraladık gerçekten zevkliydi , pist cok kalabalık da değildi hava da cok güzeldi.
Ancak şöyle bir durum var önceki gidişlerde scirocco cup kullanmıştık hep bu sefer megane kiraladık. Megane cup aracı değildi, cage vs yoktu frenlemede arkası feci kopma eğilimi gösteriyordu. Rocco da bu tarz birşey yaşamadık. Megane diğer her türlü çok keyifli ama frenlemedeki oversteer yüksek süratte korkutucu oluyor..
E36 vs kiralayan cok var bizim de aklımız kaydı çok ama sigorta vs olayı düşündürdü sonucta diğer firmalar gibi değil genelde bireysel kiralama gibiydi çoğu.
Sonuçta 1 lt araba bile olsa ring gerçekten ayrılması zor bir yer. İzlemek bile inanılmaz zevk veriyor orada..
Eline sağlık kenks, pek keyifli pek güzel olmuş :)
Eline sağlık utku hocam. Kamera açısı da güzel olmuş.
pilotaja laf söylemek haddimize bile değil çünkü hakikaten çok iyi. araç biraz daha hızlı olsa süper olurdu mesela megane gibi