PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park 2017 Open Pit Pist Günleri

ef186
26-03-2017, 12:28
http://i.imgur.com/zYpHHBD.jpg

2017 Open Pit Pist Günleri
Her bir Open Pit Pist Günleri saat 09:00 ile 13:00 arasında 4 saat boyunca pist kullanımını içermektedir.
Katılımcı otomobil sayısı 20 otomobil ile sınırlı olup tüm otomobil ve lastik tiplerine açıktır.
4 saat open pit sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 3500 TL olarak satılmaktadır. Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 4 saat için 4500 TL dir. 2017 sezonu için farklı tarihlerdeki Open Pit Pist Günlerine satın alma yapabilmektedir.

Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park’tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.
Transponder hizmet bedeli günlük 300 TL dir.

*Katılımcılar kayıt odasında seansa katılacakları aracın ruhsatını ibraz etmekle yükümlüdürler.
**Ruhsatı ve geçerli trafik muayenesi olmayan otomobillerin (yarış otomobili vb.) etkinliğe katılımı mümkün değildir.
Not: Tesis giriş ücreti araç başına 20 TL olup tüm araçlar için tahsil edilecektir.

Intercity İstanbul Park ‘Open Pit Pist Günleri’ 2017 Etkinlik Takvimi
23 Nisan 2017 ( Pazar) 13:00- 17:00 arası
19 Mayıs 2017 (Cuma)
15 Eylül 2017 (Cuma)
06 Ekim 2017 (Cuma)
24 Kasım 2017 (Cuma)

Cem.B
26-03-2017, 12:39
4 saat ayri gunlerde doldurulabiliyormu yoksa her gun ayrimi orasini anlayamadim

NakkaSss
26-03-2017, 12:43
Şükür pist günleri de yayınlanmış :D

Zero
26-03-2017, 14:02
4 saat ayri gunlerde doldurulabiliyormu yoksa her gun ayrimi orasini anlayamadim

Olay şu Cem, alıyorsun internetten 3.500 e gidiyorsun belirtilen tarihlerden 1 tanesi için. 4 saat giriş çıkış serbest orda otur dinlen ye iç tekrar çık dön gel dinlen vs her gün başına 3.500 TL yani. Kapıda eğer 20 araç dolmadıysa ve alırsanda 4.500 TL işte.

Parabolica
26-03-2017, 14:14
Bence Open Pit gunleri cok az olmus. Yukarda yazan 4 gunden zaten ben 2 tanesini otomatik kaciriyorum :( Cumartesi Pazar gunleri olan su 20dk seans israrini hala anlayamadim. Bari Cumartesi Pazardan birinide komple veya yarim gun Open Pit yapsaydik daha iyi olmazmiydi. Piste cikan cogunlugun ben sahsen 3-4 tane 20dk seans yerine yarim gun Open pit tercih edecegini dusunuyorum.

Evet fiyatlar makul olmus, bana gore Transponder hala biraz pahali. En azindan Open Pit pist gununde 3-4000TL verenden ekstra bu parada istenmeseymis diyorum. Su open pit sayisina biraz daha ekleme yapabilirsek bence cok makbule gececek

Selamlar

997TT
26-03-2017, 15:53
Konu burdaymıs yahu :)
Nıhayet open pit... Hele sukur mıke...
Yanlıs Murat abı haklı,ponder ucretı gereksız olmus.
4 saat harıka,rahat turlanır ve surenın kesılme sansı yok. Lastıklerı tam calıstırabılırız. Guzel olmus...
Tebrıklerr..

ef186
26-03-2017, 17:35
Bence Open Pit gunleri cok az olmus. Yukarda yazan 4 gunden zaten ben 2 tanesini otomatik kaciriyorum :( Cumartesi Pazar gunleri olan su 20dk seans israrini hala anlayamadim. Bari Cumartesi Pazardan birinide komple veya yarim gun Open Pit yapsaydik daha iyi olmazmiydi. Piste cikan cogunlugun ben sahsen 3-4 tane 20dk seans yerine yarim gun Open pit tercih edecegini dusunuyorum.

Evet fiyatlar makul olmus, bana gore Transponder hala biraz pahali. En azindan Open Pit pist gununde 3-4000TL verenden ekstra bu parada istenmeseymis diyorum. Su open pit sayisina biraz daha ekleme yapabilirsek bence cok makbule gececek

Selamlar

Murat Abi selamlar,

Open pit günleri talebe göre fırsat oldukça daha da arttırılabilir. Şuan için bu günlerde kayıtlar açıldı genel talep bu günleri doldurur ise tabiki ek günler eklenebilir. Hafta sonu yapılan pist günlerinin meraklısı olan kitlenin içinden mutlaka gelen olacak ama çoğunluğun 3500TL vererek Open pit Pist Günlerine katılmak isteyeceğini düşünmüyorum. Bu etkinliğin kitlesi daha farklı olacaktır. Bu nedenle hafta sonları yaptığımız normal pistgünlerinde 20şer dakikalık daha uygun bedellerle açılan seanslara devam edeceğiz.

Transponder konusunda ise 4 saat olan open pit Pist günlerinde de (300tl günlük), normal pist günlerinde de (100tl günlük) uygun fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat politikasının eleştirilecek bir tarafı kalmadı bence. Bundan sonra katılımı görüp doğrumu yapıyoruz göreceğiz. Benim kanaatim tüm pist günleri etkinliklerinin full geçeceği yönünde.

Keyifli bir sezon olacak inşallah. Sadinin çabaları bu işi bu noktaya taşıdı yüzünü kara çıkartmayız İnşallah.

Görüşmek üzere,

Parabolica
26-03-2017, 18:19
Hadi OK, fiyat konusunu kurcalamayalim :) Ama gelin normal pist gunlerinden birini ya Cumartesi yada Pazari yarim gun Open Pit yapin. Senede 4 gun cok az. SS araba sahibi veya iddiali isimlerin cogu 20dk. seanslarda 40 arabayla beraber tur atmak istemez. Ayrica daha oncede yazdigim gibi hafta sonu oraya normal pist gunu icin gelecek olan hem seyirci hemde katilimcilarda daha fazla SS araba gormek isteyecektir. Eminimki boylesi cok daha keyifli olacaktir.

Lastik servisi ve satisi konusunda bir gelisme varmi? Pirelli gelmezmi?

shkodra
26-03-2017, 18:31
Bu open pit pist günü düzenlenmesinin kime ne faydası vardır. Pist sahibine daha fazla gelir sagliyacaksa ticari bir başarıdır anlarım. Fakat bu 3.500 TL ödeyebilecek bir kaç kişi dışında kimseye faydası yoktur. Bu kişilerin diğer katılımcılardan farkı nedir. Neden pist birkaç özel kimseye ayrilir , bu ayrımcılık neden yapılır. Bu günler neden halk günü yapılmaz...

997TT
26-03-2017, 18:47
Fıyat tam olmus ama dedıgım gıbı halk guununde 1 kez alıyorsun,4 seans kullanıyorsun. 3500 verene ucretsız olmalı.
Open pit'e katılımcı sayısına gore mı yoksa araca gore mı alıcaksınız ucretı?
Yanı tek arac 2 pılot aynı ucret. Ikı arac tek pılot yıne aynı ucret olucak mı....
Gt3 satıldıgı ıcın bın pısmanım,napalım eldekılerle yetınecegım...

Parabolica
26-03-2017, 18:58
Sn. shkodra,

Oncelikle dogru olan zaten Open Pit pist gunleridir. 20dk seanslarla dolu "Halk Gunleri" nin dunyada pek bir ornegi yok. 20dk seanslarin ne gibi sikintilar getirdigini bir daha yazmamiza gerek yok sanirim, herkes biliyor.

Bir kac "Ozel Kisi" dediginiz kisilerin sayisi ise oldukca fazla aslinda. Yuz binlerce Euro vererek alinan arabalarin sahipleri haliyle 20dk ite kaka 40 arabayla beraber piste cikmak istemeyecektir. Ayrica makul fiyatlara arabalar alan ama sonra onbinlerce Euro harciyarak ozel pist arabasi yapan onlarca kiside, daha iyi zaman yapabilmek icin Open Pit gunlerini tercih edecektir. Bunuda ayirimcilik diye gormemek lazim. Normal pist gunlerine gelen cogunluk zaten 3-4 seansa giriyor. Bu zaten otomatik 1000TL civari demek. Uzerine transponder, benzin, lastik, yag, yeme icme gibi ekstralarida koyarsaniz zaten bir normal halk gununun masrafi 4-5000 liralara kadar ulasabiliyor. Bu paralari verecek olanlar senede 3-5 gun biraz daha fazla odeyerek cok daha keyifli ve iddiali pist gunlerine kavusacaklar. Bana gore bu kisilerin sayisida hic kucumsenmeycek kadar fazla olacaktir.

mrbars
26-03-2017, 19:34
Bu open pit pist günü düzenlenmesinin kime ne faydası vardır. Pist sahibine daha fazla gelir sagliyacaksa ticari bir başarıdır anlarım. Fakat bu 3.500 TL ödeyebilecek bir kaç kişi dışında kimseye faydası yoktur. Bu kişilerin diğer katılımcılardan farkı nedir. Neden pist birkaç özel kimseye ayrilir , bu ayrımcılık neden yapılır. Bu günler neden halk günü yapılmaz...

yahu yazdığını gören de geçen senelerde her pist gününde geldin de, şimdi günler yetmedi cumayı soruyor sanacak.
sırf sataşmak için bir şeyler yazıyorsun, içerik hep bomboş. 20 dakikası 250 TL, 240 dakikası 3500 TL; daha pahalı yani. oldu mu?

Celador
26-03-2017, 19:57
Techturkey'i uzun zamandır takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş.
Bugün İstanbulpark 'ta Buğra'nın yüzündeki mutluluğu canlı gördük.

Fiyatları tekrar makul seviyeye çektiği için gerek ona, gerekse diğer emeği geçenlere teşekkürler.

Açık pit uygulaması için de ayrıca teşekkürler. Yurtdışında benzerleri olan bir uygulamayı burnumuzun dibine getirdiler.

Sonuç itibariyle değişik değişik taleplere farklı ürün ve seçeneklerle cevap vermiş oldular.

Bol gazlamalı bir pist sezonu diliyorum.

997TT
26-03-2017, 20:00
Rıca edıyorum konuyu dagıtmayalım,boş ve yazmıs olmak ıcın mesajlara cevap vermeyelım arkadaslar.
Buarada Bugra sorum kaynamasın;1 kısı 2 arac yada 2 kısı 1 arac uygulaması nasıl olucak?

ef186
26-03-2017, 20:05
Rıca edıyorum konuyu dagıtmayalım,boş ve yazmıs olmak ıcın mesajlara cevap vermeyelım arkadaslar.
Buarada Bugra sorum kaynamasın;1 kısı 2 arac yada 2 kısı 1 arac uygulaması nasıl olucak?

Muratcım 20 araçlık kontenjana sahip etkinlik.
Ücretlendirme 1 arac 1 pilot şeklinde.

ef186
26-03-2017, 20:06
Hadi OK, fiyat konusunu kurcalamayalim :) Ama gelin normal pist gunlerinden birini ya Cumartesi yada Pazari yarim gun Open Pit yapin. Senede 4 gun cok az. SS araba sahibi veya iddiali isimlerin cogu 20dk. seanslarda 40 arabayla beraber tur atmak istemez. Ayrica daha oncede yazdigim gibi hafta sonu oraya normal pist gunu icin gelecek olan hem seyirci hemde katilimcilarda daha fazla SS araba gormek isteyecektir. Eminimki boylesi cok daha keyifli olacaktir.

Lastik servisi ve satisi konusunda bir gelisme varmi? Pirelli gelmezmi?

Lastik konusu masada Bridgestone ile görüşmelerimiz devam ediyor.

997TT
26-03-2017, 20:12
Oncekı track day lerde 1 pılot 2 arac getırdıgınde ucret degısmıyordu,oyuzden sordum canım :)
Lastık konusunu halledersenız harıka olur ama semı slıck getıren marka olsun kı satıs patlaması yasar. Cunku trofeo mayısa kadar yok,avrupa tum uretımı kapattı.
O yuzden Brıd gelıcekse,bu hazırlıgıda yapsın derım....

iynn-RS
26-03-2017, 20:33
2 şer saat olup fiyat biraz düşse 2 seans olsa , halk gunu 3 seans olacaksa 1 seansi 30 dk olsa fiyati biraz yukselse nasil olir acaba :)

***** open pit e girmek biraz kasar fiyat olarakHalk gununde 20dk olunca lastik hava kontrolu seansi bitiriyor.

Ileride belki daha cesitlenir katilima göre.

ef186
26-03-2017, 22:09
2 şer saat olup fiyat biraz düşse 2 seans olsa , halk gunu 3 seans olacaksa 1 seansi 30 dk olsa fiyati biraz yukselse nasil olir acaba :)

***** open pit e girmek biraz kasar fiyat olarakHalk gununde 20dk olunca lastik hava kontrolu seansi bitiriyor.

Ileride belki daha cesitlenir katilima göre.

Hayat bayram olsa lala la lalala diye uzar gider :)

iynn-RS
26-03-2017, 22:15
Hayat bayram olsa lala la lalala diye uzar gider :)

Olmayacak şeyler değil başkan sen yaparsin yine bişeyler :)
Bu sene yorulmussun belli.Seneye ya nasip artik :)

kelalper
26-03-2017, 23:58

Pist acildigindan beri kac seans a girdiniz? Pistin gunluk kirasini verirseniz isterseniz butun gun istediginiz kadar turlayabilirsiniz eger istediginiz tarih bossa. Bugra iyilik olsun diye bir grup 20 kisi toplanamaz diye supersport kullanicilarina yonelik bi open pit gunu hazirlamis. Yarim gunluk pist gununun arac sahibine pist disinda 1 takim lastik 1 takim balata 1 takim disc ve fren hidroligi seklinde bir masrafi olacaktir. Ss sahiplerinin dolu ve kendilerinden daha yavas arabalarla ciktiklarindaki problemi yasamamasi icin bugra bu sekilde herkesi tatmin edici bir sonuc bulmus. Amaciniz uzum yemek degil bagciyi dovmek bu kadar acik ve net belli etmeyin bari.

ef186
28-03-2017, 11:18
23 Nisan 2017 ( Pazar) Günü de eklendi listeye. 13:00- 17:00 arası.

997TT
28-03-2017, 19:38
Serres'deyım o gun :(
Hatta 25 arac gıdıyoruz,pıstı kapattık... Sansımıza tukureyım. Pıst gunlerı acıklanması gec oldugu ıcın yapmıstık programları.

Parabolica
28-03-2017, 19:56
Bende yokum :(

Parabolica
30-03-2017, 09:04
Yaw su 7-8-9 Nisan tarihlerinden birine Open Pist gunu eklesek, ne guzel olur :rolleyes:

ef186
30-03-2017, 18:20
Open Pit Pist Günleri kayıtları açıldı arkadaşlar .

Bilginize .

Intercity İstanbul Park (http://intercitypark.com/)

Parabolica
23-04-2017, 23:59
Noldu, yapildimi dun Open Pit pist gunu? Katilim nasildi? Sureler, videolar varmi?

mrbars
24-04-2017, 10:31
Noldu, yapildimi dun Open Pit pist gunu? Katilim nasildi? Sureler, videolar varmi?

Murat Abi, Buğra gizliyor ama artık pistte dönülen tüm süreleri (cup, pist günleri, trackday vs.) anlık (realtime) dahi görebiliyoruz :) 2nci turda ne attın, 4ncü turda kaç döndüler, hepsi var valla.
ef186, açıkla artık panpa

Parabolica
24-04-2017, 13:46
Murat Abi, Buğra gizliyor ama artık pistte dönülen tüm süreleri (cup, pist günleri, trackday vs.) anlık (realtime) dahi görebiliyoruz :) 2nci turda ne attın, 4ncü turda kaç döndüler, hepsi var valla.
ef186, açıkla artık panpa

Valla ben surelerin guncellenmesinden umudumu kestim artik :)

Bayagi uzaklardayim su an. 23 nisanda Open pit yapilabildimi diye merak etmistim.

mrbars
24-04-2017, 14:10
Valla ben surelerin guncellenmesinden umudumu kestim artik :)

Bayagi uzaklardayim su an. 23 nisanda Open pit yapilabildimi diye merak etmistim.

Yapıldı yapıldı. 23 Nisanda Salih 918 ile 2.08.657, Mclaren ile 2.10.386. Emre 991 ile 2.10.909. Bahattin Lamboyla 2.11.809 vs.
22 Nisanda da sabahtan özel birşeyler vardı bu arada.

Parabolica
24-04-2017, 16:02
Acikcasi 918den daha iyi sure bekliyordum. Arabaya alisirsa sanirim 2:06 lar 2:07ler gelir bence. 22Nisanda noldu? Gizli programlarmi vardi :)

Mike'dan artik bu aralar ekstra bir Open Pit Track Day bekliyoruz :)

ef186
24-04-2017, 18:03
Race Monitor adında bir app var. Bu app sayesinde bizim sistemdeki transponder ölçümünü canlı takip edebiliyorsunuz. Ayrica eski yaris ve pist gunleri verilerine de tur tur ulasabiliyorsunuz. En ful pro vs hali de 20tl gibi biseydi sanirim. Ayrica bu app ile madden bir ilgimiz yok uluslar arasi bir program biz de kolaylik olsun diye data yukliyoruz ;) Videolu anlatıp eklerim konuya şekerim ;) :)

997TT
25-04-2017, 09:35
13 mayıs da olsa da gırsek :)
918 ve mc cokk daha ınmelı,alısamadı henuz sanırım. Zaten emre'de onu soyledı. Cmtesı de guzel bır gundu ama Serres'de oldugum ıcın katılamadım :(

balcis
25-04-2017, 15:24
Bu etkinliğe de dışarıdan seyirci olarak girebiliyor muyuz? Çok seçmece bir etkinlik olmuş, kaçmaz.

Parabolica
27-04-2017, 07:56
13 mayıs da olsa da gırsek :)
918 ve mc cokk daha ınmelı,alısamadı henuz sanırım. Zaten emre'de onu soyledı. Cmtesı de guzel bır gundu ama Serres'de oldugum ıcın katılamadım :(

Murata katilirim. Sn. Mayk su open pit gununu 13-14 Mayisa ceksek harika olur. 19 Mayistakini gene kaciracagim, sonrada taa Eylule kaliyoruz, yapin bir guzellik :)

Ayrica app isi iyide ama biz sureleri ve detaylari sitede gormek istiyoruz. Bir sene gecti nerdeyse, guncelleseniz artik ;)

wwwzzz
27-04-2017, 23:19
Bu etkinliğe de dışarıdan seyirci olarak girebiliyor muyuz? Çok seçmece bir etkinlik olmuş, kaçmaz.

Openpit için geldik dedik güvenlik arkadaşlar gayet kibar Buğra beyi arayıp müsaade istediler AMG lounge de güzelce izledik ama pist günlerine denk yerimizi aldık simdiden. Öyle boş beleş de olmasın... Çok teşekkürler bu arada böyle bir gün için.

wwwzzz
28-04-2017, 09:00
http://sj.uploads.im/t/vl5Vg.jpg (http://uploads.im/vl5Vg.jpg)
http://sm.uploads.im/t/RBo7Q.jpg (http://uploads.im/RBo7Q.jpg)
http://sk.uploads.im/t/JK8Lh.jpg (http://uploads.im/JK8Lh.jpg)
http://sk.uploads.im/t/djM1f.jpg (http://uploads.im/djM1f.jpg)
http://sj.uploads.im/t/IkgT0.jpg (http://uploads.im/IkgT0.jpg)
http://sl.uploads.im/t/P7qjB.jpg (http://uploads.im/P7qjB.jpg)

:bravo:

997TT
03-08-2017, 03:02
Insallah bugunler eylul-aralik arasi kesintisiz devam eder...