Orijinalini görmek için tıklayınız : Deck Çeviricimi Hi-Level mı?
Merhabalar seat leon aracım için forumdaki tavsiyeler üzerine Jl audio nun 10w1v2 modelini aldım sitesinde yazan l portlu kabininide yaptırdım. Anfi olarakta kicker kx600.1 mono anfi aldım. Aracın orijinal teybine bağlanacak sistem sorunum şu; elimde edisonun tetiklemeli deck çeviricisi mevcut sistemi deck çeviri ilemi kullanmalıyım, anfinin hi level çıkısınımı kullanmalıyım, yoksa teybin içinden pre out çıkışından rca alarak mı kullanmalıyım. Hangi şekilde en iyi sesi alabilirim. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
teypte rca çıkışı varsa en mantıklısı rca bağlantısı yapmaktır
kolon çıkışıda kullanabilirsin daha sağlıklı olur
kolon çıkışıda kullanabilirsin daha sağlıklı olur
kolon çıkışından kastınız kolondan alıp hi level giriş yapmaksa rca daha sağlıklıdır he direk kolondan anfiye diyosanız o zaten hiç olmaz :D
teypte rca çıkışı varsa en mantıklısı rca bağlantısı yapmaktır
Rca cikisi yok ama. Ben unitenin icinden rca cikisi alabilirim.
Hi level inputtan diyorsunuz heralde.
kolon çıkışından kastınız kolondan alıp hi level giriş yapmaksa rca daha sağlıklıdır he direk kolondan anfiye diyosanız o zaten hiç olmaz :D
Rca orjinalde yok ama ben uniteye yapmayi planliyorum orjinalinden ses farki olurmu acaba. Yada bu kadar ugrasmaya degicek bir fark olucak mi
orjinalden yoksa hi levelden girin gitsin yanlış anlamışım ben
Hi level inputtan diyorsunuz heralde.
Ceviriciden daha net ses alırsınız dengeli biri biçimde ceviriciler coğu kalitesiz oluyor dengeli ve güzel ses vermiyor
Çevirici ile montajı yaptım ses fazlasıyla yeterli şimdilik teşekkürler herkese.