Orijinalini görmek için tıklayınız : Spoiler boya ve montaj hakkında ?
İstanbul içerisinde spoileri araç rengine boyatıp bagajı delerek düzgünce montajını yapabilecek bir yer var mıdır ?
Boyayı herhangi bir yere yaptırabilirim ama bagaj delineceği için iyi bir kaportacı yok mu acaba yardımcı olabilecek birisi yok mu ?
_driver_
28-03-2017, 06:45
Melih Özlemin baba kaporta işi yapıyor onunla bi görüşün yeri Fatihteydi sanırım kullanıcı adı Melih-Ö idi sanırım
Melih Özlemin baba kaporta işi yapıyor onunla bi görüşün yeri Fatihteydi sanırım kullanıcı adı Melih-Ö idi sanırım
Acil birini bulmam lazım 250 boya 250 montajlar havada uçuyor şuan :) bi görüşim bakim olmazsa valla kendim yapıcam ya boyatıp
Oguz Ozturk
05-05-2017, 21:30
Spoiler Çok büyük değilse neden deliyorsunuz ki beyaz silikonla yapıştırabilirsiniz. Siyah silikon tercihen baya daha güçlüdür ama izi kaportadan geçmiyor ben lipin izini geçirememiştim ^^
Spoiler Çok büyük değilse neden deliyorsunuz ki beyaz silikonla yapıştırabilirsiniz. Siyah silikon tercihen baya daha güçlüdür ama izi kaportadan geçmiyor ben lipin izini geçirememiştim ^^
Vidalar üzerinde onları kesmem lazım delinerek yapılan bir işlem sorun yok yani