PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RCD 510 Bluetooth ile müzik dinleme

sevo16
29-03-2017, 23:01
Aracımda rcd 510 mevcut dension Bluetooth kitide mevcut telefonu cihaza bağladım herşey güzel görüşme yapıyorum rehberimi görüyorum tek sıkıntım telefondaki yada sporify daki müzikleri cihazdan dinleyemiyorum medim butonuna bastığımda BT AUDİO tuşu pasif durumda nasıl aktif edebilirim yardımınızı bekliyorum

Bu arada bazı forumlarda iphone cihazlarında müzik olayının aktif olmadığı söyleniyor

murat_ileri
30-03-2017, 03:03
oem kitte audio transfere kapalı bir ara yazılımla geliştirmeye çalışıyorlardı ama başarabildilermi bir bilgim yok. iphone için söylenen konu ise iphonelardaki bt protokollerinin uyumsuzluklarıyla alakalı oluyor.

SerkanKurt
30-03-2017, 06:59
benim araçtada RCD310 var bluetooth kiti yok fakat takılıyor diye biliyorum. Konuyu baltalamak gibi olmasın ama nerde taktırabilirim en uygun sadece bluetooth kiti lazım?

sevo16
30-03-2017, 07:55
Yani sadece telefon görüşmeleri için kullanabiliyoruz ama YouTube de bikaç videoda gördüm adam passatta direk bt den bağlandı YouTube videosunu açtı sesi araçtan alıyordu ama o kısmı anlatmamış işte sadece bağlantıyı anlatmış onu hallerim zaten birde oradaki cihazda samsungtu o yüzden sordum

levent
30-03-2017, 10:32
Basit ama belki gözden kaçmıştır, teyp ayarlarının (setup) içindeki BT audio açık mı ? :)

KA®ANLIK
30-03-2017, 10:38
Aracımda rcd 510 mevcut dension Bluetooth kitide mevcut telefonu cihaza bağladım herşey güzel görüşme yapıyorum rehberimi görüyorum tek sıkıntım telefondaki yada sporify daki müzikleri cihazdan dinleyemiyorum medim butonuna bastığımda BT AUDİO tuşu pasif durumda nasıl aktif edebilirim yardımınızı bekliyorum

Bu arada bazı forumlarda iphone cihazlarında müzik olayının aktif olmadığı söyleniyor

benim aracımda RCD-510 var VW Bluetooth kiti ile birlikte. fabrikasyon yani fark var mıdır bilemiyorum ama;

şöyle bir detay var,

Bluetooth dan şarkıyı başlatmadan o buton aktif olmuyor,
şarkıyı başlatıyorsunuz; sonra buton aktif oluyor.

iPhone kullanıyorum.

murat_ileri
30-03-2017, 21:47
benim araçtada RCD310 var bluetooth kiti yok fakat takılıyor diye biliyorum. Konuyu baltalamak gibi olmasın ama nerde taktırabilirim en uygun sadece bluetooth kiti lazım?

bence oem yerine after market olan kitlere bakmakta fayda oemleri servis dışında bulmanız biraz zor ve after market olan kitler oem olana oranla daha uyguna geliyor hemde daha iyi.

benim aracımda RCD-510 var VW Bluetooth kiti ile birlikte. fabrikasyon yani fark var mıdır bilemiyorum ama;

şöyle bir detay var,

Bluetooth dan şarkıyı başlatmadan o buton aktif olmuyor,
şarkıyı başlatıyorsunuz; sonra buton aktif oluyor.

iPhone kullanıyorum.

yukarıda bahsettiğim üzere versiyon üzerinde iyileştirme için çalışıyorlardı ama son durum ne oldu bilgim yok, servisten güncelleme ile ilgili bilgi almak en doğrusu olacaktır.

SerkanKurt
30-03-2017, 22:14
bence oem yerine after market olan kitlere bakmakta fayda oemleri servis dışında bulmanız biraz zor ve after market olan kitler oem olana oranla daha uyguna geliyor hemde daha iyi.

yukarıda bahsettiğim üzere versiyon üzerinde iyileştirme için çalışıyorlardı ama son durum ne oldu bilgim yok, servisten güncelleme ile ilgili bilgi almak en doğrusu olacaktır.

önereceğin bir kit varmıdır ? direk link atarsan alıp taktırıyım :)

sevo16
31-03-2017, 00:26
Telefonumda şarkı yok o şekilde denemedim ama spotifydan şarkı açtım sesi de densiondan vermesini seçtim yine aktif olmadı can sıkıcı bir durum siz acaba youtubeden vs şarkı dinleyebiliyormusunuz yoksa sadece telefondaki müzikler mi o zaman sd karttan bi farkı kalmıyor zaten telin

işin komik yanı aux kullanayım diyorum eski telimin kulaklık çıkışı arızalıydı şimdide ip7 aldım ondadır kulaklık çıkışı yok iki müzik zevkimiz var onada teknoloji balta vuruyor ��

Gearbox
31-03-2017, 00:33
7P6 ile baslayan Oem BT kit kullaniyorum. Spotify , youtube vb uygulamalarda sorunsuz olarak muzik dinlemekteyim. Bende iphone kullanicisiyim.

Bence sikinti ya Bt kit , teyp uyumu ile alakali ya da vagcom kodlamasinda bir sorun olabilir.

murat_ileri
31-03-2017, 00:40
KA®ANLIK arkadaşımızın bahsetmiş olduğu duruma örnek olarak rcd 310 videosu How To: Streaming Bluetooth Audio with VW RCD 310 Stereo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=yMl3mwiDwJk)

öneri konusunda ister istemez bir çekingenlik oluyor, ne yazık ki en nankör ve düşmanı bol olan sektör bu galiba. hiç bir usta bir diğerini beğenmez hatta sattığı mal haricinde diğer hiç bir cihazda işe yaramaz ( bunun dışında kalan işinin ehli gerçek ustalarımız tabikide mevcut) benim önerim ancak kendini kanıtlamış size yakın mesafedeki ustalarımızla görüşüp fikir ve fiyat alarak uygulama yaptırmanız olacak. sonuçta herhangi bir sorunla karşılaştığınızda yada yardıma ihtiyaç duyduğunuz konularda sizin ihtiyacınıza cevap verebilmeli. herhangi bir cihazı tavsiye etmememin nedeni ise güncel ürünleri bir süredir takip etmediğimden dolayı sizi yanlış yönlendirmemek için.