Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bozuk Yollar Hakkında

AşkınS.
31-03-2017, 18:02
Malumunuz Zonguldak'ta oturuyorum ve malesef yollar rezil durumda. İşin tuhaf yanı, bimer,belediye,karayollari defalarca aramama rağmen hala yollar aynı hicbir değişiklik yok.ilgilenecegiz deyip kapatıyorlar ve malesef en ufak bir çalışma yok. Demem o ki daha nereye basvuralim,kime diyelim derdimizi bilmiyorum.
Daha neler yapılabilir?

brs852
31-03-2017, 18:34
Bence yormayın kendinizi onlar istediği zaman yaparlar :)

meganes
31-03-2017, 18:35
Eğer bu sorunun cevabını bulursanız bende merak ediyorum,istanbul/k.çekmecede her yer ufak çaplı mezar dolu soğulsunlar birde basık aracınız var ise ay halinize avm'ye bile giderken seçici olmak zorundasınız

onn_dear
31-03-2017, 19:12
Mersin de aynı şekilde yollar çok kötü defalarca yazdık çizdik sonunda birkaç yere yama yaptirabildik.

hddsheriff
31-03-2017, 19:30
Referandum öncesi yapılmadıysa sittin sene yapılmaz daha

alihan11
31-03-2017, 19:37
hendek kazıyorlar sanki !!! yokmu o rögar kapakları o yamalar !!!

AşkınS.
31-03-2017, 19:51
Ereğli yolu var zonguldağa gelen bilir. Yapimina başladığında çocuktuk,yil 2017 hala berbat ve bitmedi. Bugün geçtim gene hali icler acısı.
Sehir icinde dogalgaz çalışmaları yapıldı,anlarım ama ustunden 7 8 ay geçti yaptiklari yama ,asfaltın ortasına parke döşediler :D
Buyuksehirlerde whatsapp ihbar hatti yok mu ?

kadireren
31-03-2017, 20:17
Yolu düzgün olan yer var mı ki :) veya bi şekilde düzelttirebilen ben duymadım görmedim

Ankara / Keçiören de kablo kanalları , çukurlar , yamalar , yoldaki dalgalanmalar , çatlamalar vs tek düz yol vardı yeni asfaltlandı 600m kadar onada en son 1 yama yapmışlardı

Slipshod
31-03-2017, 20:29
Ben de takipteyim konuyu. kuşadasından gelirken davutlar/sitelere inen yol köstebek yuvası gibi, tangır tungur gidiyoruz. büyükşehir belediyesine yazılı olarak şikayette bulundum, sağolsunlar geri dönüş bile yapmadılar. bir çok köy yolu o yoldan daha iyidir yani. şikayetine geri dönüş alabildiğiniz bir yer olursa ben de şikayette bulunayım oraya.

aroglu
31-03-2017, 20:47
düşman askeri içine düşüp can versin diye var o hendekler biz kıymetini bilmiyoruz

Anıl E.
31-03-2017, 21:06
Zonguldak'ın girişi gerçekten ürkütüyor :) zaten şehrin içine girince de anlıyorsun en son gittiğimde berbat vaziyetteydi. Amortisör dayanmaz o yollara

korki
31-03-2017, 22:28
Malumunuz Zonguldak'ta oturuyorum ve malesef yollar rezil durumda. İşin tuhaf yanı, bimer,belediye,karayollari defalarca aramama rağmen hala yollar aynı hicbir değişiklik yok.ilgilenecegiz deyip kapatıyorlar ve malesef en ufak bir çalışma yok. Demem o ki daha nereye basvuralim,kime diyelim derdimizi bilmiyorum.
Daha neler yapılabilir?

O kadar şehir dolaştım cidden oradaki yollar kadar bozuğunu görmedim. Yolların çoğu sürekli viraj iniş çıkış normal bir sürede de düzeltemezler heralde.Diğer ilginç tarafı da bir o kadar zonguldak trafiğinde yerle bir giden araç gördüm cidden ne yapıyorlar anlamış değilim. Ben o taraflarda olsaydım 4*4 tarzı birşey alıp devam ederdim heralde

+soner
31-03-2017, 22:31
Bir haber okumuştum yurtdışından bir amcamızın belediyenin kapatmadığı çukur yüzünden ferrarisinin jantı yamuluyor ve airbag patlıyor. Ardından belediyeye dava açıyor ve 10 bin dolar kadar bir bedel ödüyorlar :) Belediye başkanını alın yemeğe çıkartın bir takım ikramlar yapın düzelir o yollar.

300E
31-03-2017, 23:16
Bir haber okumuştum yurtdışından bir amcamızın belediyenin kapatmadığı çukur yüzünden ferrarisinin jantı yamuluyor ve airbag patlıyor. Ardından belediyeye dava açıyor ve 10 bin dolar kadar bir bedel ödüyorlar :) Belediye başkanını alın yemeğe çıkartın bir takım ikramlar yapın düzelir o yollar.

Başkanı yedirip içirip, karıya bile götürsek bi cacık olmaz. :D

AşkınS.
31-03-2017, 23:47
Bizim başkan efsane ve ilginç şekilde bu 2.donemi.
Yeni bir ev aldı, evinin önündeki yolu (700-800 metre civarı) asfalt yaptırıp,cevre duzenlemesi yaptırdı. Apartmanin kapisina da "bu apartman 1 öğrenci okumaktadır "yazdırdı. Boyle biri kendisi :) vurdumduymaz.
Bimer'e 2.kez yazdim.muhtemelen 3 4 5 te olur yani sürekli rahatsiz edicem

Year One
01-04-2017, 00:11
yol yapmışlardı birileri sizin belediyenin haberi yoktu heralde. gerçi Bursa nın da yolları çok kötü. Daha küçük şehirleri bilemiyorum bile. varsa yoksa istanbul ankara

Grimlord
01-04-2017, 00:36
yol yapmışlardı birileri sizin belediyenin haberi yoktu heralde. gerçi Bursa nın da yolları çok kötü. Daha küçük şehirleri bilemiyorum bile. varsa yoksa istanbul ankara

Ankara'nın yolları da içler acısı abi, birazcık alçak bir arabadan varsa ön takımı rahatlıkla yol kenarına bırakabilirsin :D

Draniela
01-04-2017, 00:40
Ankara'nın yolları da içler acısı abi, birazcık alçak bir arabadan varsa ön takımı rahatlıkla yol kenarına bırakabilirsin :D

harbiden ya haftasonları gelirdim üni zamanında söve söve gezerdim :D Ezbere de bilmiyorum ki yolları her tarafı ayrı bozuk :D

34btr1907
01-04-2017, 00:48
http://odatv.com/images/2015_09/2015_09_26/o-kadar-duble-yol-yaptik-hala-oluyorsunuz-2609151200_m2.jpg

erhann
01-04-2017, 09:12
Seçimi bekleyin :D

BugraH4N
01-04-2017, 09:32
O değil Küçükçekmece basın expres yan yola 1 değil tam 4 tane hızkesme dağı (tümsek değil bilgiğin dag) dikmişler. 0 la gecerken bile düşüyor asıl ona ben bi çözüm bulsam cukurları falan zaten geçtik hamdolsun belediyemiz bize şehirde ralli imkanı sunuyor diye kendimizi kandırıyoruz.

GokhanRS
01-04-2017, 11:09
burhan kuzuya kulak verin.

yolları öyle telefonla maille yaptırmayı başarırsanız da haber verin cin çıkarmaya ve büyü bozmayada size gelelim. yabancı kazanmasın.

therev
01-04-2017, 17:09
yolun videosunu cekin twittera yukleyin komik ve kinayeli bi yazi yazip belediye ve turevi haber kanallarini etiketleyin az buz yururse tweet gelip yaparlar dunyaya rezil olmamak icin.

therev
01-04-2017, 17:11
hepsi rant kapisi. umraniye yollar *** gibi ama gecen gun gayet duzgun olan kaldirimlari sokup tekrardan yaptilar. yapan insaat firmasi artik kimin yegeni ise yollarda ayni bilerek kalici yapmiyolarki o yolu yapan kimse duzenli olarak para kazansin.

barakuda26
01-04-2017, 20:26
Sakaryadayım, daha yamasız düz asfalta raslamadım, asfalt atılır bir hafta sonra kazılır. Hadi yine yamaya da razıyız bütün yolların ortası sağı solu heryeri logar kapağı :)