Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahrain'de 1 Gün & Merhaba Dubai

Buğra A.
03-04-2017, 18:15
"ya ben Dubai diye çıktım Bahrain'e geldim!" konulu Dubai gezimin ilk ve başlangıç videosu şu an youtube kanalımda YAYINDA!

http://www.youtube.com/watch?v=lXFEADUzexI

Link : Resmen Kandırıldım! Bahrain'de 1 Gun & Merhaba Dubai ✈ | gunLuk kafası .#4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lXFEADUzexI)

optimus_prime
03-04-2017, 21:28
haha güzel olmuş hem divert hem dubai yağmuru şanslı adamsın

keşke dohaya inseymiş bahreynden daha lükstür

Korollacı
04-04-2017, 11:17
aynen keske dohaya gelseydin buradaki araplar daha kulturlu ve burasi her yonden daha gelismis ozellikle arabalari fena
burda fakirler 3000cc ye kadar olan arabalara biniyor ornek ben 2.7 toyotam var :)

BaDCaT
04-04-2017, 12:14
Manama tarafı oldukça kötü genelde pis mekanlar ve bahrainin keranesi. AVM olarak bahrain city centre mall tarafları daha canlı ve lüks. Four Seasons tarafları Bahrain bay ise bambaşka bir dünya.

Buğra A.
04-04-2017, 13:43
haha güzel olmuş hem divert hem dubai yağmuru şanslı adamsın
keşke dohaya inseymiş bahreynden daha lükstür

eyvallah , teşekkür ederim. di mi ya? Doha efsaneymiş, öyle duydum.

aynen keske dohaya gelseydin buradaki araplar daha kulturlu ve burasi her yonden daha gelismis ozellikle arabalari fena
burda fakirler 3000cc ye kadar olan arabalara biniyor ornek ben 2.7 toyotam var :)

keşke gelseydim de görüşseydik =)

Manama tarafı oldukça kötü genelde pis mekanlar ve bahrainin keranesi. AVM olarak bahrain city centre mall tarafları daha canlı ve lüks. Four Seasons tarafları Bahrain bay ise bambaşka bir dünya.

oradan ayrılırken Manama'nın nasıl bir şehir olduğunu uçaktan bahsetmişlerdi =)

sportinger
04-04-2017, 16:35
çok eglenceli olmuş tebrik ederim; diger videoları da izledim youtube dan, başarılar...

kesici
05-04-2017, 12:39
Buğra koltukta sağa doğru kaykılarak oturdun herhalde yol boyunca gözümden kaçmadı :D Ablalar pek hoş değildi galiba ? :D

Buğra A.
14-04-2017, 02:10
çok eglenceli olmuş tebrik ederim; diger videoları da izledim youtube dan, başarılar...

teşekkür ederim.

Buğra koltukta sağa doğru kaykılarak oturdun herhalde yol boyunca gözümden kaçmadı :D Ablalar pek hoş değildi galiba ? :D

:)