Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta sonları için Suv tercihi

orcunkar
03-04-2017, 20:38
Merhaba 2 senedir kullandığım m paket bmw aracımı satılığa çıkardım. Şirket aracımın olmasından dolayı kendi aracımı sadece hafta sonları kullanbiliyoruz. 8 ay önce de bir oğlumuz oldu ve arabası puseti vs derken zar zor siğar olduk arcımıza. Senede max 5.000 km yaparız yapmayız. Hafta sonnu benim kullanbileceğim hafta içide max 2 gün hanımın kullancağı.. gideceği yer git gel max 5 km. Arabamı satınca elimde 40-50 bın bı para dursun istiyorum kısaca max 70.000 tlye bir suv aramaktayım. İlk baktıklarım freelander 2 oldu ama fiyatları yüksek 2. tercihim fx35 çok km yapmadığımızdan benzin vs yormaz bizi..Lpg ilede binebilirim. İnternnette fx35 hakkında çok bilgi yok kullanlar varsa nasıldır vs bilgi alabilir miyim?
not..İnfinti için Yedek parça konusunda sıkıntı yaşıcağımı sanmıyorum eniştemin aksarayda japon parça satan dükkanı var. yardımcı olur diye düşünüyorum. İsteyenede parça konusunda yardımcı olurum oldurturum:)
Alternatif araç varsa aklınızda önerebilir misiniz bana veya infiniti üzer mi ??