PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Þehir Magandasý vol 2132435467

HondatugraL
07-04-2017, 13:11
Küçüklüðüm motor üstünde geçti hiç korkmazdým, motor dediysem mobiletle honda kinetic yani. Ama þuan motora yolcu olarak oturmaya dahi korkuyorum binenler adýnada baþta abim olmak kaydýyla gerçekten endiþeliyim neden mi bunun gibi sonradan görme kro ayýlar yüzünden. Þimdi bmw cilerin hepsi alýnmasýn ama bu tipler genelde bmw den çýkýyor buda raslantýmý bilmiyorum sonradan görmelerin uðrak markasý sanýrým. Yazacaðým çok þey varda neyse buyrun izleyin..

YETER ARTIK Bİ BİTMEDİNİZ ,ŞEHİR... - 7 Tepe Motosiklet Kulubu (https://www.facebook.com/7TepeMC/videos/1273518556016919/?hc_ref=NEWSFEED)

c20let
07-04-2017, 13:18
Baksana yüzünden nur akýyor. Tam bir Ýstanbul beyefendisi. :D

Rec.O
07-04-2017, 13:20
Adam'ýn suratý ayýn 15 i gibi nurlu nurlu Maþallah

SULTANOGLU
07-04-2017, 13:25
abimiz tam vekalet verilecek birine benziyor.

dirk
07-04-2017, 13:32
Sonra motorcular ayna kýrýyor. napsýn bunla mý savaþsýnlar :D

turboman
07-04-2017, 13:45
Bunun gibi barzolar her yerde bu barzolar motorda arabada kamyonda bisiklette her yerde mevcut severim bu tipleri stres atmaya birebir...

BARR
07-04-2017, 13:50
abimiz tam vekalet verilecek birine benziyor.

tam bir aktur sakini bence

individual
07-04-2017, 13:51
tipe bak çay demle

SULTANOGLU
07-04-2017, 13:52
tam bir aktur sakini bence

sabah erkenden þezlong kapmak için havlu býrakanlara " ama bu yaptýðýnýz adil deðil sizi yönetime þikayet edicem" diyen bir site sakini.

ACTPK
07-04-2017, 14:01
Bkz: Neandertal nedir? Neandertal - Vikipedi (https://tr.wikipedia.org/wiki/Neandertal)

Hatta maymundan az önce evrilmiþ desek abartý olmaz.

McKrop
07-04-2017, 14:08
Bkz: kaptan maðara adamý kimdir?

https://d.piclect.com/o170407_6eee0.jpg (https://piclect.com/750593)

mikelazi
07-04-2017, 14:31
bende scooter kullanýyorumda

yeminle tam adamýna denk gelmiþler

araba onunda deðildir haa.

sürekli küfür ediyor.zaten literatüründe doðru kelime yokki :)

HaKo
07-04-2017, 14:42
bu araba onun deðil bence ama bmw hakkýndaki yargýya kesinlikle katýlýyorum. Parayý bulan kekonun barzonun tescilli markasýdýr BMW Türkiye de.

DOHC
07-04-2017, 14:50
Valla motorcular (scooterdan tut racinge kadar) da adam gibi kullanýyor diyemem. Ýki tarafta da böyle tipler var malesef.......

Yigit-Y
07-04-2017, 14:54
Tipten aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet yer

Baaaaaaðððð seniiii varyaaaaaaa :P

fthdrn
07-04-2017, 14:59
fotoðrafýn 6 ay yatarý var.
Araba da ya galeri arabasýdýr ya da yýkama.

mikelazi
07-04-2017, 15:20
yok araba kiralýk veya abilerinindir :)

MCN21
07-04-2017, 16:00
Araba emanet gibi :D
Bu adam yarin motora binse aynayi kirip gecen oluyor. Kafa degismedikce ...

300E
07-04-2017, 16:19
Videoyu 10 saniye izleyince cüzdanýnýzý kontrol ediyorsunuz. :D

yigitblr
07-04-2017, 17:18
Motorcu karþý þeride geçip kaza yapmasýn diye solundan geçip hayatýný tehlikeye atan adam gibi adam;
http://www.estanbul.com/images/imported/2011/12/65.jpg

mstfcn28
07-04-2017, 18:32
Şehir Magandaları İstanbulda Motorcuyu Darp Ediyor! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lFr0ahdkWOE)

Bide bu var maalesef yorum sizin.

MBuðra
07-04-2017, 18:35
Insanin ici disina yansir demislerdi de inanmamistim.

Sonra ben herkes kafasina gore ureyememeli, otoriteler bunu konrol altinda tutacak birtakim onlemler alip, sadece belirli kisilerin cocuk yapmasina musaade edilen bir sistem dizayn edilmesi gerekliligi fikrini savununca rerorere oluyor.

Al iste sana canli, kanli ornegi.

Bu adam senle ayni haklara sahip, seninle ayni orada devlet yonetiminde, toplumun isleyisinde soz hakkina sahip.

Seyfettin777
07-04-2017, 18:51
Bu gibi adamlarý görünce korna çalýp devam etmek en mantýklýsý.

Ben babamý böyle saçma sapan bir olay yüzünden 2006'da kaybettim.Dað gibi adamdý, gerçekten dað gibiydi, 190 boyuyla göbekli bir adamdý, iri kýyýmýn tekiydi rahmetli babam...

Bir gün amcamla birlikte dükkana giderken, ýþýklarda bir araba sürtüp devam ediyor.Babam da peþine basýyor, amcam arabada arka koltuklarýn da dolu olduðunu görünce uðraþmayalým diyor, bizimkiler durmuyor.Adamýn önünü Saydam Caddesi üzerinde kesiyor babam.Bekleyin burda tutanak tutulacak diyor, o sýra içlerinden birisi babama küfür ediyor.Babam da küfür edenin üstüne yürüyor, zaten haplanmýþlar, aðýzlarý da durmayýnca dövmeye baþlýyor, o esnada arkadakilerden birisi ateþ ediyor babama...
Amcam torpidodan silahý alana kadar ara sokaða girip kaçýyorlar.Babam bir süre komada kaldý, 2. haftanýn sonunda da kaybettik...

5 kiþiden 2'si ceza aldý 3'ü serbest kaldý.Ben babasýz büyüdüm sayýlýr, kardeþim zaten bebekti.Hem anneme arkadaþ oldum hem kardeþime baba.Arkanýzda rol model olmanýz gereken bir kardeþ varsa, bunun sorumluluðu çok büyük oluyor, üstelik bunlar baþýma gelirken ben sadece 8 yaþýndaydým ve kendime örnek alabileceðim kimse yoktu çevremde, hem kendimi hem kardeþimi ben yetiþtirmek zoruna kaldým.

O yüzden trafikte böyle þeyler yaþadýðýnýzda, kornaya basýp devam edin.Küfür mü etmiþ, görmeyin devam edin.Siz öldükten sonra olan arkanýzda kalanlara oluyor.Ýstediðiniz kadar dövün, sövün, öldürün, sülalesini silin dünyadan.Kaybettiðinizi geri getirmiyor, biz kaybettiðimizle kaldýk.Ýntikam hissi adamýn içini soðutmuyor, her mezarlýða gittiðinizde yine annenizin diz çöküp aðladýðýný görüyorsunuz çünkü, yaþadýklarýnýzýn hiçbirini deðiþtirmiyor...

O yüzden hiç bu trene binmeyin siz, devam edin yolunuza.

Ekrem_06
07-04-2017, 19:06

Ben babamý böyle saçma sapan bir olay yüzünden 2006'da kaybettim.Dað gibi adamdý, gerçekten dað gibiydi, 190 boyuyla göbekli bir adamdý, iri kýyýmýn tekiydi rahmetli babam...

Bir gün amcamla birlikte dükkana giderken, ýþýklarda bir araba sürtüp devam ediyor.Babam da peþine basýyor, amcam arabada arka koltuklarýn da dolu olduðunu görünce uðraþmayalým diyor, bizimkiler durmuyor.Adamýn önünü Saydam Caddesi üzerinde kesiyor babam.Bekleyin burda tutanak tutulacak diyor, o sýra içlerinden birisi babama küfür ediyor.Babam da küfür edenin üstüne yürüyor, zaten haplanmýþlar, aðýzlarý da durmayýnca dövmeye baþlýyor, o esnada arkadakilerden birisi ateþ ediyor babama...
Amcam torpidodan silahý alana kadar ara sokaða girip kaçýyorlar.Babam bir süre komada kaldý, 2. haftanýn sonunda da kaybettik...

5 kiþiden 2'si ceza aldý 3'ü serbest kaldý.Ben babasýz büyüdüm sayýlýr, kardeþim zaten bebekti.Hem anneme arkadaþ oldum hem kardeþime baba.Arkanýzda rol model olmanýz gereken bir kardeþ varsa, bunun sorumluluðu çok büyük oluyor, üstelik bunlar baþýma gelirken ben sadece 8 yaþýndaydým ve kendime örnek alabileceðim kimse yoktu çevremde, hem kendimi hem kardeþimi ben yetiþtirmek zoruna kaldým.

O yüzden trafikte böyle þeyler yaþadýðýnýzda, kornaya basýp devam edin.Küfür mü etmiþ, görmeyin devam edin.Siz öldükten sonra olan arkanýzda kalanlara oluyor.Ýstediðiniz kadar dövün, sövün, öldürün, sülalesini silin dünyadan.Kaybettiðinizi geri getirmiyor, biz kaybettiðimizle kaldýk.Ýntikam hissi adamýn içini soðutmuyor, her mezarlýða gittiðinizde yine annenizin diz çöküp aðladýðýný görüyorsunuz çünkü, yaþadýklarýnýzýn hiçbirini deðiþtirmiyor...

Baþýnýz saðolsun.. Þehirden daða geçmek lazým artýk maalesef böyle insanoðluinsanlar çok türedi.

Anýl E.
07-04-2017, 19:40
Bmw konusundaki önyargý haklý yönde ama bazý kekolarý bile karizma haline getiren bir marka olduðundan mütevellit prim yaptý.

ama bu videoda ki þahýs'a araba bile yakýþmamýþ. Kurtarmýyor hiçbir þekilde.

Ýbrahim33
07-04-2017, 20:10
bur ýrk 1 kiþiye on kiþi dalar. tek kiþi oldumu dayý der aða der. ne demek istediðimi adana ve mersinin yerlileri gayet iyi anlamýþtýr.

cuneytturkoglu
07-04-2017, 20:37

Baþýnýz saðolsun. Kimin nasýl birisi olduðunu bilemezsiniz en doðrusu umursamadan geçip gitmek. Allah size keyifli uzun ömürler versin.

DOHC
07-04-2017, 20:57

Baþýn sað olsun.... Taþýma ruhsatý yoksa sizde de silah olmasý pek doðru deðilmiþ ama......

HondatugraL
07-04-2017, 21:07

Babam sürekli atýþýr trafikte birileriyle böyle birþey yaþýyacak diye korkuyorum çünkü ben onu kaybetmeye hiçbirzaman hazýr deðilim sizin gibi sakin kalamam ben içerde çürürüm sanýrým.

Seyfettin777
07-04-2017, 21:22
Silah taþýma ruhsatlýydý, amcam hala taþýr.

Babamýn da taþýma ruhsatlý silahý vardý, sonradan iflas edince bulundurma alabildi.
HondatugraL
Sakin kalabilmek zaten namümkün abi.Ama tüm bunlarý yaþamamasý için pederi yola getirmeye bakýn siz...

muratburunce
08-04-2017, 08:47
bence araç çalýntý olabilir :D

Onurkk06
08-04-2017, 09:18
Bizim daha çok baþýmýz belaya girer orta doðudan ne kadar geliþimini tamamlamamýþ tip varsa ülkeye alýyoruz kaçýnýlmaz böyle þeylerin olmasý

sekizsilindir
08-04-2017, 10:02
Ýlimden önce "edep" lazým, edep içinde eðitim, eðitim, eðitim...

aRSLaN
08-04-2017, 12:15
Arkamdan devam et diyorsa arabayý iþyerinden tur atmaya kaçýrmýþtýr iþ bahanesiyle. Tam daðdan geldim þehire kalfa tipi var.

MK8800
08-04-2017, 13:01
Gundiye bir þey demiyorum da , bu amk kaskýna kamera takan traik mütevelli heyeti mi? Polis mi? Fahri memur mu? Sana mý düþtü her halta uyarmak ? Bu arkadaþ için deðil genel konuþuyorum . Her konuda da yazýyorum ; kamera ile show peþinde olan arkadaþlarýn hakký tam da bu tipler tencere kapak misali

darkmoon
08-04-2017, 13:24
kamera zaten 1-2 yýla bütün araçlara zorunlu oluyor en baþda onu belirtelim .. kaska takanlarda cengaverlip yapýp apuk sapuk þeyler yapmasa normal kaskýna takanlar güvenliði için arabadaki araç kamerasý hesabý takanlara bir lafým yok..

bunun dýþýnda bende motor sürüyorum benimde baþýma çok sýk geliyor taksisi arabasý minibüsü silme yalama geçiyorlar hatta montuma sürten bile oldu .. hangisiyle kavga edicen hangisiyle tartýþýcan.. birde onlara kalsa haklýlar geç kardeþim aradan dereden diyorlar.. onlara göre çünkü motor her yerden giderde bir þeritte gidemezz.

Ama þu benzin fiyatlarýnýn artmasýna sevindiðim bir þey var .. motordan en nefret edenler bile artýk aðýr aðýr motorsiklete geçiyor az yakýyor diye.. motordan nefret eden her kes benzin fiyatlarý 6-7 tl lere dayandýðýnda öpe öpe öpe motorsiklete geçicek...

iþte o zaman trafikde motorsiklette farkýndalýk da artýcak motora özel þerit yollar parkyerleri de bir anda artýcak patlama olucak.. þu anda bile çok var ama bir kaç seneye arabadan çok motor görüceksiniz her yerde..

bir pcx 125 yada 150 nin yakýtýný hangi araba yakabilir hiç biri.. giderleri düþük.. trafik derdin yok.. park yeri derdin yok.. sýrf istanbulda ispark dan bile ayda yüzlerce tl karýn oluyor yakýtý bir yana koyarsak..

ilerde herkes ya seve seve ya istemeye istemeye motora geçicek..

MBuðra
09-04-2017, 15:09
kamera zaten 1-2 yýla bütün araçlara zorunlu oluyor en baþda onu belirtelim .. kaska takanlarda cengaverlip yapýp apuk sapuk þeyler yapmasa normal kaskýna takanlar güvenliði için arabadaki araç kamerasý hesabý takanlara bir lafým yok..

bunun dýþýnda bende motor sürüyorum benimde baþýma çok sýk geliyor taksisi arabasý minibüsü silme yalama geçiyorlar hatta montuma sürten bile oldu .. hangisiyle kavga edicen hangisiyle tartýþýcan.. birde onlara kalsa haklýlar geç kardeþim aradan dereden diyorlar.. onlara göre çünkü motor her yerden giderde bir þeritte gidemezz.

Ama þu benzin fiyatlarýnýn artmasýna sevindiðim bir þey var .. motordan en nefret edenler bile artýk aðýr aðýr motorsiklete geçiyor az yakýyor diye.. motordan nefret eden her kes benzin fiyatlarý 6-7 tl lere dayandýðýnda öpe öpe öpe motorsiklete geçicek...

iþte o zaman trafikde motorsiklette farkýndalýk da artýcak motora özel þerit yollar parkyerleri de bir anda artýcak patlama olucak.. þu anda bile çok var ama bir kaç seneye arabadan çok motor görüceksiniz her yerde..

bir pcx 125 yada 150 nin yakýtýný hangi araba yakabilir hiç biri.. giderleri düþük.. trafik derdin yok.. park yeri derdin yok.. sýrf istanbulda ispark dan bile ayda yüzlerce tl karýn oluyor yakýtý bir yana koyarsak..

Abi bu ongordugun siralama normal ulkelerde isler de, burasi Turkiye :)

Yarin motosiklet tuketimi artip, arac tuketimi duserse ne olacak soyleyeyim: Motosiklete hayvan gibi zam dayayacaklar. Su anda otomobil uzerindeki vergi yukunun benzeri motosiklete gelecek yani.

Toplum olarak uretmedigimiz, katma deger getirecek yatirimlar yapmadigimiz icin, vergi en kolay getiri sistemi devlet icin.

Bu yuzden Turk halkinda neye en cok ragbet varsa, ona vergi gelir. Su gun herkes arabasini birakip bisiklete gecsin, yarin devlet ona otv koyar.

Ayrica ben yine de motorsiklet kulllanimin bi yerde limitlenecegine inaniyorum. Toplum olarak keyfimize duskunuz, yenek yemeyiz ama her daim benzin aliriz. Yagmuru, kari, kotu havasi da cabasi.

darkmoon
09-04-2017, 15:34
Abi bu ongordugun siralama normal ulkelerde isler de, burasi Turkiye :)

Yarin motosiklet tuketimi artip, arac tuketimi duserse ne olacak soyleyeyim: Motosiklete hayvan gibi zam dayayacaklar. Su anda otomobil uzerindeki vergi yukunun benzeri motosiklete gelecek yani.

Toplum olarak uretmedigimiz, katma deger getirecek yatirimlar yapmadigimiz icin, vergi en kolay getiri sistemi devlet icin.

Bu yuzden Turk halkinda neye en cok ragbet varsa, ona vergi gelir. Su gun herkes arabasini birakip bisiklete gecsin, yarin devlet ona otv koyar.

Ayrica ben yine de motorsiklet kulllanimin bi yerde limitlenecegine inaniyorum. Toplum olarak keyfimize duskunuz, yenek yemeyiz ama her daim benzin aliriz. Yagmuru, kari, kotu havasi da cabasi.

bu sefer öyle deðil lpg de kurtarmaz benzin 6 tl olduðunda lpg 4 tl yi vurur.. yani þu klasik biz keyfimizden ödün vermeyiz lafý mecburi geride kalýr.. þu anda bile çok insan görüyorum mümkün mertebe artýk arabayý az çýkartýyor.. hatta bana motor modelleri fiyatlarý soranlar çok var kendi çevremde.. daha dün bir iþletmeci arkadaþým motora þeytan iþi diyen adam bana xmas fiyatý sordu ne kadar iþe gidip gelmelik alýyým diyor .. :)

motorda satýþlar zaten patladý pek dile gelmiyor ön plana çýkmýyor ama yýllardýr satýþlarda büyük artýþ var devlet zaten bunu gördüðü için ötv zammýný arttýrdý . 250cc üstünde %37 yaptý ötv oranýný .. 250cc altýda %8 falandý galiba..

Tayfun.O
09-04-2017, 17:40

Abi bu durum herkes farklý bir arayýþ içine girer ama motor olacaðýný pek sanmýyorum. Arabayý herkes kullanabilir ama 2 tekerlekli bir taþýtý zor. Bu iþin dengesi var, kontrasý var, aðýrlýðý var durmasý kalkmasý var... var oðlu var .

Benim tahminim ilerde çok hybrid araba görücez veya þu hidrojen motor meselesini görücez :)

Ozan Özer
09-04-2017, 22:26
Kaþlara saç eklettirmiþ kýrban ayý
Suratýna tükürseymiþ keþke maho'nun

Killah
12-04-2017, 11:26
Þehir Magandalarý Ýstanbulda Motorcuyu Darp Ediyor! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lFr0ahdkWOE)

Bide bu var maalesef yorum sizin.

Aynisi benim basima geldi tek fark 3 degil 2 kisilerdi, vurmasina firsat vermeden kafamdaki kask ile ben giristim, bi daha sanmiyorum cesaret etsinler..

Ahmet Saraçoðlu
12-04-2017, 11:31
bu video için söylemiyorum ama kaska go-pro takan meþur olma peþinde.10 motor kamerasý videosunun 7 sinde trafikte sýkýntý teþkil etmeyecek olaylarýn üzerine gidip araç takip ediyorlar.

MK8800
12-04-2017, 11:33
bu video için söylemiyorum ama kaska go-pro takan meþur olma peþinde.10 motor kamerasý videosunun 7 sinde trafikte sýkýntý teþkil etmeyecek olaylarýn üzerine gidip araç takip ediyorlar.

Sonra da youtube'da isyan ediyorlar kaský neden g*tümüze soktular diye