Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaz pedalına tecavüz içerir +18
Instagram (https://instagram.com/p/BSl9B0ngoI3/)
İbret alın diye yaratılmış bir adet döl israfı daha :)
Hiç sevmiyorum şu yunanlıları ya ( itele gitsin)
Her işini şöyle aşkla yapan 5 adam bulsak alayına gider :D
koltuk gerekli eğimi almış, got çatalıda araya sıkıştırılmıs ve servis kılıfıda geçirilmiş adam apaci oturusunun gerekli tüm itemlerini yapmış zaten :hehe: :hehe:
Mr.Bilal
10-04-2017, 10:14
Tupu ve ofkeli
turboman
10-04-2017, 10:39
Hadi gaza basanı anladık, yandaki başka boyutlara girip çıkıyo ürkütücü ve haşin :D
onursumer
10-04-2017, 10:58
acaip bi kafa anlayamayız bence :D
erdemköksal
10-04-2017, 12:54
sen nasıl bi varlıksın akli dengesi bozuk değilse gerçekten yazık o ana babaya :S
Hadi gaza basanı anladık, yandaki başka boyutlara girip çıkıyo ürkütücü ve haşin :D
e peki gelip çocuğa moral veren "harika harika mükemmel" gibi imalarda bulunana ne demeli :D
Bide çok güzel bişey başarıyormuş gibi tavırları trajikomik
e peki gelip çocuğa moral veren "harika harika mükemmel" gibi imalarda bulunana ne demeli :D
öyle bir ortamda bulunacağımı zannetmiyorum ama ben olsam bende "aferin, harika, mükemmel" diye gaz verirdim :)
Rabbime şükretmek için ne kadar sebep var. Biz de böyle olabilirdik ama hamd olsun olmamışız. İbret alınmıyacak gibi değil. yazık.
ayağınla ara gazı veriyorsun anladıkta elin neci be kardeşim
GokhanRS
10-04-2017, 15:33
10karakterlik mal.
ahmet3425
10-04-2017, 15:53
kepez genclik mi acaba :)
Helal olsun beton vibratörü gibi çocuk, yarın gel titremeye başla.
GokhanRS
10-04-2017, 16:15
kepez genclik mi acaba :)
kepez orta yaş var ben :D
Hapi atip koltuga gecmis :D o hareketler nedir ya :D
10 senedir o pedala basıyorum bu kadar keyif almadım. imrenmedim desem yalan olur :D
bu yunanlılar garip insanlar anlamak mümkün değil
turboman
10-04-2017, 16:22
Milyon yıllık bu dünyada bu kadar gerizekalıyla aynı asra düşmek tarihin bi şakası galiba :D
SULTANOGLU
10-04-2017, 16:24
motor ciddi sağlammış ya :D
o pedala basışı o vitesi kavrayışı çekmişim 3 ten 2 ye hareketleri, yan verdiğinde koltuktan geri zıplaması falan anlayamayız beyler :)
Çok eğlendim ya bir ara harbi gözü dönüyor yalnız :) Ağır magiruscu olur bundan.
Iron block Lsx Falcon
imprezaWRC
10-04-2017, 16:38
Eskiden bir sınır vardı; ne bileyim o semte girdiğinde veya o sokağı geçtiğinde bunlardan sürüsüyle karşına çıkıyordu; her semtte inşaat olunca herifler heryere saçıldılar. Nesilleri tükenir diye beklerken hepten çoğalıyorlar ve yayılıyorlar; bir araştırma yapsınlarda olmadıkları yere gidip taşınayım ömrümün geri kalanında bari görmemiş olayım.
SULTANOGLU
10-04-2017, 16:39
Iron block Lsx Falcon
Admantium pistonlar, Magneto krank ve kollar, profesör xavier beyin yazılım.
Drive Fast
10-04-2017, 16:40
Son gaz kelebeği bükücü
yunanistanin dünya çapındaki modifiye fuarında yaşanan anlar kameramıza an ve an yansıdı , teofilo teodors adlı genç arabasının gaz pedalına hunharca bastı
Eskiden bir sınır vardı; ne bileyim o semte girdiğinde veya o sokağı geçtiğinde bunlardan sürüsüyle karşına çıkıyordu; her semtte inşaat olunca herifler heryere saçıldılar. Nesilleri tükenir diye beklerken hepten çoğalıyorlar ve yayılıyorlar; bir araştırma yapsınlarda olmadıkları yere gidip taşınayım ömrümün geri kalanında bari görmemiş olayım.
Alman istihbaratına göre hepsi hafriyatçıymış.
motor sağlam gerçekten tofaşın :D tapagaz giderken 3 e sokucam diye 1 e sokmuştum araba takla atıcaktı nerdeyse motor ivmelenmesinden dolayı :D
SULTANOGLU
10-04-2017, 16:56
motor sağlam gerçekten tofaşın :D tapagaz giderken 3 e sokucam diye 1 e sokmuştum araba takla atıcaktı nerdeyse motor ivmelenmesinden dolayı :D
szin motor o hareketle bütün kurumlarını atmıştır :D bu adam resmen kemençe çalıyor motorla
szin motor o hareketle bütün kurumlarını atmıştır :D bu adam resmen kemençe çalıyor motorla
HAhahahaha kemençe nedir ya :D
Rabbime şükretmek için ne kadar sebep var. Biz de böyle olabilirdik ama hamd olsun olmamışız. İbret alınmıyacak gibi değil. yazık.
Hem güldüm hem amin dedim :)
Hunharca güldüm ya bu nedir ya gaza basıcam diye kambur olmuş. Birde tokatlıyor bi faydası olsa zaten kesicide :Dhahahaha
ProdriveSTI
10-04-2017, 19:16
Enseye şöyle bir vurmak istedim.
enseye tokat - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tgw0Fq9podQ)
emrekuzdere
10-04-2017, 19:22
Araç tofaş, eleman kertenkele hashtagler neden honda :D Yemin ederim kullandığım arabanın kullanıcı kitlesinden nefret ediyorum.
seyredince aklıma bu geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=rgUDUZJYnxE
onn_dear
10-04-2017, 20:38
Araci icindekilerle beraber topraga gomsen toprak kabul etmez
i-vtec07
10-04-2017, 20:47
Şüphesiz ki biz onlari ibret alın diye yarattık
(Bakara 13)
Bu Holladalılar benım vatandasıma ezıyet edemez!
Nasıl bır gunah ısledım de bunların heryere yayıldıgı bır yuzyıla dustum...
free-hifi
10-04-2017, 21:46
Instagram (https://instagram.com/p/BSl9B0ngoI3/)
İbret alın diye yaratılmış bir adet döl israfı daha :)
18 yaşında millet vekili çıkacak bir ulkede bu gençlere imkan tanınmıyor.
Arabaya gaz veriyürüm, karıyada gaz veriyürüm.
imprezaWRC
10-04-2017, 22:10
Alman istihbaratına göre hepsi hafriyatçıymış.
Kesin net bilgi ise yayıyorum :D :D
mehmetRS
10-04-2017, 22:15
Azeri dostlarımızın böyle durumlar için mükemmel bir özlü sözü var ;
bele vaziyyetin içine soxum
Ozan Özer
10-04-2017, 22:29
Çocuk inanmış..konsantrasyon hep aynı dozda..
Hangi delikten çıkacağını şaşırıyor
HondatugraL
11-04-2017, 01:10
Admantium pistonlar, Magneto krank ve kollar, profesör xavier beyin yazılım.
optimus prime blok swap megatron yay şapka subap :D :D