Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazadan Sonra Oğlunu Sopayla Kovalayan Baba
Canına yandığım dayının o güzel iç anadolu şivesini dibine kadar konuşması ve bir anda sinir boşalması yaşayıp kime saldırdığı belli olmaması :D Güldürdü bu kadar sinir stresin içinde beni :)
https://www.youtube.com/watch?v=bB3dMwSYIoA
vay hıyar herif.. bir sportline ı daha piyasadan yok etmiş :D
az daha vuraymış babası :D
şakası bir yana umarım polodaki kişinin ciddi birşeyi yoktur.
Türkiye dedirten olaylara ek bir olay daha :)
muratburunce
11-04-2017, 15:34
baba gibi baba köşemizde bugün :D
GokhanRS
11-04-2017, 16:04
ulan düşünün araba ne kadar değerli artık insanlar için, baba oğlunu hastanelik edebilir derecede değerlendi canına yandımın ülkesinde teneke parçaları.
emrekuzdere
11-04-2017, 16:09
ulan düşünün araba ne kadar değerli artık insanlar için, baba oğlunu hastanelik edebilir derecede değerlendi canına yandımın ülkesinde teneke parçaları.
Babam hep anlatır, bizler yoğurdun üzerindeki kaymağa kaşık uzattık diye dayak yerdik 20 kişilik sofrada der. O yüzden bu yazdığınız yeni bir şey değil, memleket bu hale yeni gelmedi, mantıklı da bulmadım :)
darkmoon
11-04-2017, 16:13
üç kez izledim ilk kafam karışdı kim kimin babası falan şimdi anladığım bu beyaz araba adamın o servise koşuyor servisde adamın .. servisin içinde oğlu falan var herhalde oğlu bir bahane ile birinin babasını hastaneye götürücez diye arabayı babadan almış kazayı yapmış ordaki tırıda yan devirmiş .. sonra bu adam o servisle gelmiş .. anladığım bu ..
yalnız olayda ufak bir olay değil koca tırı devirmiş ..
Babamın arabasını muayneye götürürken 2016 bi passat otobanda sağdan vurdu. 2 kapı hasar aldı, babamı aradım kaza yaptım diye.
Aramızda geçen diyalog
+baba kaza yaptım.
-Sende birşey var mı?
+Yok.
-Ama 2 kapı gitti
+Sana birşey olmasın da arabanın da kapısının da...
Herkes malına değer verir. Fakat hayatta mal varlığından önemli şeyler var. :icon_tup:
üç kez izledim ilk kafam karışdı kim kimin babası falan şimdi anladığım bu beyaz araba adamın o servise koşuyor servisde adamın .. servisin içinde oğlu falan var herhalde oğlu bir bahane ile birinin babasını hastaneye götürücez diye arabayı babadan almış kazayı yapmış ordaki tırıda yan devirmiş .. sonra bu adam o servisle gelmiş .. anladığım bu ..
yalnız olayda ufak bir olay değil koca tırı devirmiş ..
Tır nerede abicim, polo devrilmiş.
Babam hep anlatır, bizler yoğurdun üzerindeki kaymağa kaşık uzattık diye dayak yerdik 20 kişilik sofrada der. O yüzden bu yazdığınız yeni bir şey değil, memleket bu hale yeni gelmedi, mantıklı da bulmadım :)
Ordaki olay paylaşmayı öğrenmek bu ise bambaşka..
Babam 10 kardeş, dediğiniz örneğin fazlasını yaşamıştır çocukluğunda. Maddi olarak onun olan benim, benim olan onundur.. Sana bişey olmasın der geçer, bu amcanın durum kötü..
GokhanRS
11-04-2017, 16:27
eskilere bakma sen. zorla çocuk yaşta evlendireni mi dersin. çocuk altına kaçırdı diye dayak atan babaları mı dersin. ıslık çaldı diye çocuğunu döven adam gördüm ben. neymiş? şeytan geliyormuş ıslık çalınca. ben şeytanın bile çocuk dövmediğinden adım gibi eminim oysa ki. kaldı ki halâ bu kafada insanda çok tabi malesef akrabalarım bile var. o yüzden eskilere çok bakmamak gerek.
ancak şundan eminim şu devirde sen bile sinirlenirsin oğlun 1-2 yaşındaki passatınla kaza yapsa. niye? çünkü 2nci eli bile 100binden daha pahalı bir araç. burada 20-30bin tl eden araba malesef türkiyede 100k ediyor en az.
aynı şey başıma sırbistanda gelse belki bu kadar tepki vermem evladıma. ancak türkiyede bende söz veremiyorum kendime kızmam diye.
Mal canın yongasıdır beyler.
Babamın arabasını muayneye götürürken 2016 bi passat otobanda sağdan vurdu. 2 kapı hasar aldı, babamı aradım kaza yaptım diye.
Aramızda geçen diyalog
+baba kaza yaptım.
-Sende birşey var mı?
+Yok.
-Ama 2 kapı gitti
+Sana birşey olmasın da arabanın da kapısının da...
Herkes malına değer verir. Fakat hayatta mal varlığından önemli şeyler var. :icon_tup:
Başıma gelen ve olması gerekende bu ama videodaki eleman ile babanın ilişkisi epey yıpranmış belli ki.
dayı yalan söylenmesine kızmış 100k diye dillendirdiği arabayı vermezdi yoksa
Adamı hemen yargılamak doğru değil bence.Çocuğunun yaşadığı hayatı ve ailesine yaşatmış olabileceklerini bilmiyoruz.Yaptıklarıyla arabadan değersiz hale gelecek bir evlatlık mazisi vardır belki.
Aracin marka modeli nedir passat mi ?
Bende 16 yasinda arabayi kacirmistim sokak arasinda donerken tampona vurdular. Babam dinlene dinlene dövmüştü beni. Arabaya bisey oldugu icin değil okula gitmemistim araba kapıda diye. Niye okulda degilsin de burada haytalık yapıyorsun diye dövmüştü. Baba bu döver yani :D
coolvtec
11-04-2017, 17:59
Kendi oğlu olduğu kesin mi? Çalışanı falan olmasın?
İbrahim33
11-04-2017, 18:09
Böyle baba olmaz olsun...
nerede o pezevengğğ evladdd hııııaaammmmmmınaa !!!
"22 yaşındaki Hakan Kazak, iddiaya göre aynı yaştaki arkadaşı Rıdvan Özkaya ile minibüsüyle okul servisçiliği yapan babası Fikret Kazak'ın yanına giderek Özkaya'nın annesini hastaneye götüreceklerini söyleyip, otomobili istedi.Babası Fikret Kazak da otomobili verdi. Rıdvan Özkaya, yönetimindeki 70 ED 505 plakalı otomobille Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 946'ncı sokaktaki kavşakta 53 yaşındaki Abdullah Doğan'ın kullandığı 70 HC 377 plakalı otomobile çarpıştı. "
mert_can 41
11-04-2017, 18:29
Bana çalışanı gibi geldi babası hastaymış annesini götürcekmiş diye verdik falan diyor adam arabayı. Vallah babam bu konularda korkutuyor beni bu potansiyel var 2010 da arabanın kapıyı ufacık çizdimdi halen söyleyemedim her hatırladığında söver :D Arabasına çok düşkün.
Burak K.
11-04-2017, 18:42
Asıl mevzu seneye sigorta-kasko poliçesi ödemelerinde çıkacak. :D Çocuk hastanelik olur diyenler at fav'a bekle. :D
FOX'tan canlı bildiriyorum::)
Kazayı yapan,adamın oğlu değil oğlunun arkadaşıymış.Çocuk arabayı arkadaşına vermiş.Arabayı da zaten bu elemanın annesini hastaneye götürme yalanıyla almışlar.Adam ne yapsın!Hasta işi yalan,anne ortada yok,arabası başkasında...
Paylaşılan videoda eksikler var.Adam diyor ki:"Allah senin acını bana göstermesin ama bu nedir!"
Muharrem C.80
11-04-2017, 19:12
Şimdi mevzu şu. Bukadar medyada yer almasınında etkisiyle ödeyeceği varsada artık ödemz hale gelen bir sigorta söz konusu :) aralarında çocuk kendi yaptı gibi olsa sigorta ödeyebilirdi. araç 3. şahıs tarafından 2 pertli kazaya karışıyor muhtemelende %100 suçlu. Kakosuda yoktur iki aracın bedeli + yaralı varsa tedavi bedelleri kısacası bütün hasar servisçiye kalıyor seneye yapılacak sigortalarda cabası.
Kaza yapan çocuğun kapak fotoğrafı
Page Not Found | Facebook (https://www.facebook.com/hakan.kazak.5?fref=ts)
rahmitanir
11-04-2017, 19:44
Allah göstermesin, diyelim ki kendi aracınızla kaza yaptınız. Kaza sizin suçunuz ve karşı taraf da bu dayı!!!
O zaman ne olacak?
Kendi çocuğuna bunu yapan, tanımadığına ne yapar?
İnsanlık önemli bir meziyettir...
Allah göstermesin, diyelim ki kendi aracınızla kaza yaptınız. Kaza sizin suçunuz ve karşı taraf da bu dayı!!!
O zaman ne olacak?
Kendi çocuğuna bunu yapan, tanımadığına ne yapar?
İnsanlık önemli bir meziyettir...
O farklı bir durum burada üçkağıt var ama. Bende daha çok küçük bir çocuk iken arada bir bizim 2.4 QX Maxima'yı kaçırıyordum. İstop ettire ettire öğrendik araç kaldırmasını bir gün Maxima'yı pert ettim ve 'baba, baba diye ağlayarak' Maxima'nın pert olduğunu söylemiştim, babamda bana bir şey dememişti fakat o Maxima Türkiye'ye ilk giren Maxima'ymış sonrasındada İnfiniti l30 alarak bir üst segmente geçmiştik. Bu da böyle bir anımdır..
rahmitanir
11-04-2017, 21:09
O farklı bir durum burada üçkağıt var ama. Bende daha çok küçük bir çocuk iken arada bir bizim 2.4 QX Maxima'yı kaçırıyordum. İstop ettire ettire öğrendik araç kaldırmasını bir gün Maxima'yı pert ettim ve 'baba, baba diye ağlayarak' Maxima'nın pert olduğunu söylemiştim, babamda bana bir şey dememişti fakat o Maxima Türkiye'ye ilk giren Maxima'ymış sonrasındada İnfiniti l30 alarak bir üst segmente geçmiştik. Bu da böyle bir anımdır..
Yazık olmuş maxima'ya.
overblack
11-04-2017, 22:09
adam kazaya kızmamış yalan söyleyip aldıkları için kızmış.
3 erkek kardeşiz , abilerimle aramda 8-10 yaş var. 1 sene arayla 2 tane farklı araba pert ettiler babam hep size geleceğine mala gelsin dedi. Çalıştığımız iş yerimizde kamyonla gece geri gelirken tırın altında kaldım babam biraz daha dikkat et oğlumdan başka birşey demedi bi kere daha hem gurur duydum babamla hemde şükrettim
Drive Fast
12-04-2017, 01:12
Bence kaza yapmak başka patlamak başka kaza bu olur araba pert olur sıkıntı yok ama gazlarken bir yere patlayıp ara sokakta arabayı pert edersen adama bi dur derler
benimde 3 kazam var. 2003-2009-2011. 03 ve 11 deki ağır pert bunların yaştan anlasılcagı üzerede 03 deki üstüne bide ehliyetsiz.
ilk pertte ehliyeti bir sene geç aldırdı, ikinci pertimde tam araba alacakken yine 1 sene erteledi :D üstüne kendi arabasını sen anlıyorsun diye bana seçtirtti herşeyini ama sofor koltuguna oturtmadı hatta hala oturtmuyor :D. Kendi arabanla naparsan yap modunda geciniyoruz :D
ayrıca civicmiş
Aracin marka modeli nedir passat mi ?
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/770x0/58ecab2c18c7741dd8eedb43
ya bu kadar büyütülecek birşey yok. Belli yalan olduğu.
Misal bende kaza yaptım. Babamı aradım cunku o anda hakkaten arayacak kimsem yok. Baba durum kötü gelebilir misin dedim. Bir daha ölsem de aramam. Kanı donmuş vaziyette geldi kaza yerine. Evlat olayı garip abi, o an anladım yani. Dedim gelir birde beni bariyere sokar falan :) (her ne kadar kendim almış olsamda, baba yani bu herşeyi yapabilir) :D
Kendisi anlatıyordu çünkü 2 arkadaşıyla İzmit Kirazlıyalı eski yolda 35-40 yıl önce kaza yapmışlar. Muratla uçmuşlar bir evin samanlığına :) Hastaneye dedem gelmiş kan ter içinde.. Nerde oğlum demiş doktora, içerde demişler girmiş içeri...
- Oğlum!! Canım oğlum!! İyi misin ??!?!!?
- İyiyim babam birşeyim yok
- Senin gibi evladın amk diyip girişiyor dedem hastanede :D Sadece kafası yarılan babamın burnu da kırılmış oluyor dede gazabından :D asuhuhasuhasuhasuha
Güldüğüm bir hikayedir ama bu kısımda babayı paracı, malı kıymetli falan diye düşünmeyin.. Tavır yanlış olduğundan belli ki dellenmiş :D
Benim babam olsa, dübürden sokardı sopayı bu adam az yapmış :D
civic 100 lira oldumu yav ?
halilcakir
12-04-2017, 08:50
Videonun başında bunudamı yapacaktın bıktım senin elinden diyor
Yani bu çocuğun ilk vakası değil belliki ve yine belliki hasta vs diye yalan atıp arabayı alıp soytarılık yapmışlar sonuç olarak bir tane devrilmiş araba , kendi arabaları pert vs vs
Ben burdaki yorumları okuyunca güldüm şaşırdım aslında , memleketim monaco imiş de bizim haberimiz yokmuş herhalde diye:)
Ortalama Türkiye görüntüleri ki bence komik
Bence amca haklı;
Önce anlamış kimsede birşey yok sonra illallah etmiş artık "seni a... k... yeter lan ettiğin diye" :D
Ben çocuğun ilk vukuatı olduğunu düşünmüyorum.. Baba da bir birikim var.. Çocuk belli ki arsızlığın dibine balıklama dalmış..
Hemen asıp kesmeyi ne çok seven milletiz biz yahu.. Böyle baba olmazmış da şuymuş buymuş.. Baba odunu akşamdan suya yatırmıştır, sonra yanına bi sandalye alıp dinlene dinlene ıslak odunla dövmüştür. Ellerine sağlık derim böyle bişey yaptıysa..
LnchCntrl
12-04-2017, 10:01
Bence adam oğluna bişe olmadı diye seviniyor. Duygu karışımı yaşamış ortada dayak var gibi görünüyor ama durumda öfkelik bişe yok, korku ve sevinç var :)
osmanaydo
12-04-2017, 10:52
Benim de kaza anım var.
Telefonla aradım,
- baba ben kaza yaptım
- sen yapmazsın, arkadaşına mı verdin arabayı?
- evet
- siz de bişey var mı?
- yok
- tamam boşver
Ben çocuğun ilk vukuatı olduğunu düşünmüyorum.. Baba da bir birikim var.. Çocuk belli ki arsızlığın dibine balıklama dalmış..
Hemen asıp kesmeyi ne çok seven milletiz biz yahu.. Böyle baba olmazmış da şuymuş buymuş.. Baba odunu akşamdan suya yatırmıştır, sonra yanına bi sandalye alıp dinlene dinlene ıslak odunla dövmüştür. Ellerine sağlık derim böyle bişey yaptıysa..
Aynı fikirdeyim abi, anladığım kadarıyla ortada dalavere var. Babanın isyanı da o yüzden..
adam duygu karmaşasında dövmek ile sükretmek sonunda doğru karar veriyor bizde yaptık o yaşlarda ufak tefek sürtmeler harici bir şey olmamıştı dönüp baktığımızda ne gerek vardı diyorum
Gimifayf
12-04-2017, 12:17
97 E200'le bariyer anımızdan sonra:
- Baba ben kaza yaptım
+ Birine bi zarar geldi mi?
- Hayır herkes iyi
+ Sana bisey oldu mu?
- Hayır iyiyim
+ Sen kaza yapmazsın 17 senedir bizde olan araba sonucta baskası mı suruyodu?
- Hayır ben suruyodum
+ Iyı bakalım neyse cekıcıye yukle veysel ustanın dukkanına ındır hadı gecmıs olsun
HondatugraL
12-04-2017, 15:41
Allah göstermesin babama böyle bi durumu anlatıp fotosu çeksem ağlayası gelir sanırım fena pimpirikli araba konusunda ama ilk soracağı soruda sende birşey varmı olur. Yok dersem siktiret ozaman der telefonu kapatır yanıma gelir.
Ehliyetimi aldığım gün büyük kaza atlattım spin atıp durduktan sonra radyatörü patlattigimi fark ettim ve babami aradım
+Baba kaza atlattım ben
- Sende bişey var mı ?
+ Yok baba radyatör patladı galiba
- Nerdesin ?
..
Babam askeri personel olduğundan askeri araç ile yanıma geldi öyle bir sarıldı ki neredeyse ağlayacak koca adam. Gömleğin de terden kuru nokta kalmamıştı resmen. Dönüp arabaya bakmadı bile beni geldiği araçla eve geldigi arabayla eve göndermeye çabaladı ..
2012 de park halindeki aracıma araba çarptı. O zaman da babam yurt dışı gorevindeydi
+ Baba arabaya park halindeyken başka bir araba çarptı büyük ihtimalle pert..
- sende birşey var mı ?
+ Yok baba içinde bile değildim
- Git daha iyisini al
Bu adama dün izlerken ağız dolusu küfür ettim sonra da babamı aradım ve böyle bir adam olduğu için teşekkür ettim.
Yorumlarınızı #26'yı okumadan yazmamanızı tavsiye ederim.:)
bence babanın kızdığı araba yada maddiyat değil o tuzu biber asıl kızgınlık hastane diye başka bir mevkiide farklı şekilde ortaya çıkması
bende yeğenime araba verirken oğlum hangi semte gidicen avcılar mesela bak başka yer olursa haber ver yada söyle saklama ki ulaşamadığım aksi bir durumda seni nerde arıyacağımı biliyim . kaç defa arabayı vurdu hiç kızmadım sağlık olsun dedim geçtim ama ne zamanki bana arka sokağa gidiyorum deyip gazlarken 10 km ötede yakaladım kötek yedi . adam bnce haklı