Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : F1 2018'de Türkiye'ye dönüyor

Ers
12-04-2017, 07:30
F1 2018'de Turkiye'ye donuyor! | Formula 1 haberleri | Motorsport.com (https://tr.motorsport.com/f1/news/f1-2018-de-turkiye-ye-donuyor-892730/)

Hadi bakalım hayırlısı.

Molev
12-04-2017, 07:33
Hayırlı olsun yaşım küçüktü f1 tr de iken gidememiştim içimde ukte kalmıştı gelirse gidicem diye artık güle oynaya seneye biletleri alır giderim :) vallaha çok sevindim.

ghibli06
12-04-2017, 07:39
inşallah gelir bu sefer... artık seyirci de gelir diye düşünüyorum, ilk senelerde F1 pistinin yerini bile bile yoktu, şimdi neredeyse her gün etkinlik var, sabit kadrosu var... Çok daha başarılı ve dolu olur gibime geliyor...

Rockford
12-04-2017, 08:17
f1 izleyen varmı ki eskisi gibi? hangi kanalda yayınlanıyor eskiden karasal yayında ntv veriyordu sanırım insanlarda iyi kötü kültür oturuyordu takip eden oluyordu.

atituti
12-04-2017, 08:23
ulkede ciddi kriz var kimse 100lira bile verip izlemeye gelmez ve otomobil kulturu noksan bir ulkeyiz hala , geldigi gibi gider bu organizasyon bence.umarim ilk senelerdeki gibi olur

BARR
12-04-2017, 08:31
ulkede ciddi kriz var kimse 100lira bile verip izlemeye gelmez ve otomobil kulturu noksan bir ulkeyiz hala , geldigi gibi gider bu organizasyon bence.umarim ilk senelerdeki gibi olur

Ülkede ciddi kriz var ama insanlar Pist günlerine seans bulamıyor :)

atituti
12-04-2017, 08:34
farzetkici tayfanin disinda toplasan kac kisi piste gelen ? ben hep ayni yuzleri goruyorum.tanidigimiz kisiler gelse en fazla 1000 kisi olur o gun f1 tribununde :-)

BARR
12-04-2017, 08:37
F1 takipçisi çok ayrı. Kemik bir kitlesi var özellikle forumlarda internette vs de denk gelebilirsin ve o kişiler allemc eder kallem eder mantıklı fiyatlarla gelir tribünlere diye düşünüyorum.

Ers
12-04-2017, 10:05
Azerbeycan planları yaparken istanbul park ilaç geldi.

SULTANOGLU
12-04-2017, 10:19
bence çok güzel haber, ciddi ciddi F1 izlemeyen adam için bile bambaşka bir atmosfer, bambaşka bir etkinlik. bende seyirci anlamında daha kalabalık olacağını düşünüyorum.

997TT
12-04-2017, 10:34
Dun gorusme esnasında yazmıstım buraya.
Puruz kalmadı gıbı. Tabı bırılerı fedakarlık yapıcak...
F1 cokk onemlı,pramıdın tepesınde kı organızasyon...

HondatugraL
12-04-2017, 10:37
Eski sesleri kalmadı araçların zevksiz bence ama hani ülke kazansın çekilip gitmesinler diye gidilir aslında

FaBeRgE
12-04-2017, 10:38
hayırlı olsun şimdiden, nasip olursa bizde geliriz ilk yarışa gelmiştim ayrı biz zevk mutlaka herkesin 1 kere denemesi gereken bir tecrübe :)

emrekuzdere
12-04-2017, 10:43
25 yaşıma geldim bir kere canlı F1 izleme şansım olmadı. Türkiye'ye gelirse uçak biletini aldığım gibi tribünde yerimi alırım :)

ef186
12-04-2017, 16:48
https://www.tccb.gov.tr/faaliyetler/himayeedilenprojeler/

997TT
12-04-2017, 16:58
Haber iyide,sitenin niteligine sey edeyim...

HalilMacit
12-04-2017, 17:44
Abimin hayatta arabalara karşı bir ilgisi yoktur. Rahmetli babamın arabasına biner ama F1 olduğunda üşenmez erkenden kalkar izler. Arabaya ilgi duyan tayfa hariç çok gelen olur.

mert_can 41
12-04-2017, 20:24
vallah hep gidip izlemeyi düşünüyordum ve istiyordum istanbul parka gelmesi ilaç gibi oldu ilk yarışa napar eder giderim :)

shkodra
12-04-2017, 21:21
Başta sn. Cumhurbaskani’ mız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere formula1 yarışlarını ülkemize getirilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

mtay
12-04-2017, 21:25
Dönsün de en azından ülkedeki adam akıllı tek pist çürümeden işe yarasın...

Mr.Bilal
12-04-2017, 22:24
Çok güzel bir haber. Herkesin gözü aydın :)

CaNeR44
12-04-2017, 23:59
İyi haber tr ilk geldiğinde f1 davetiyem vardı o zaman yaşımın verdiği şeyle gitmemiştim kafama tükürim

c@n77
13-04-2017, 06:44
İlk geldiği sene davetiye bulup gitmiştim.. sonra bir daha kısmet olamadı.. Eğer seneye buraya gelir ise tribündeki yerimi alırım yine...

Yigit-Y
13-04-2017, 06:54
Geçim sıkıntısının yaşandığı bir ülkede bırakın f1 i futbol stadları boş tribünlere oynanan maçlar var ki

Bu millet güya futbola aşırı düşkündür

F1 tribünleri yine boş kalacaktır diye düşünüyorum

Ama fiyatlandırma ve ücretsiz ulaşımla belki dolma ihtimali olur o zaman

srknzfr
13-04-2017, 07:39
f1'i takip eden biri değilim. yanılmıyorsam türkiye'ye 3 kez geldiler ve hiç merak edip de gideyim demedim. ta ki bi arkadaşım davetiye var gel beraber gidelim değişiklik olsun diyene kadar.. ben hayatımda böyle güzel bir tecrübe yaşamadım bu kadar seyir keyfi yüksek bir şey izlememiştim. şimdi yeniden gelmelerini iple çekiyorum kaç para olursa vermeye razıyım :D

ef186
13-04-2017, 08:20
Dönsün de en azından ülkedeki adam akıllı tek pist çürümeden işe yarasın...

Buna da hastayım...

Ya kardeşim pisti en son nezaman gördün de çürümeden işe yarasın diyorsun ....
Böle yorumlar yazmayın ayıptır ...

Berkan
13-04-2017, 08:26
Buna da hastayım...

Öncelikle : bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/bilgi-sahibi-olmadan-fikir-sahibi-olmak--52025) :)

Hayırlı olsun diyelim şimdiden

997TT
13-04-2017, 09:17
10 karakter

997TT
13-04-2017, 09:18
Buna da hastayım...

Bugra;bu yorumlara cevap vermek yerıne,akıllı kendını bılen ve cehalet barındırmayan postlara yazsan sekerım.
Hem zaman kaybı hemde dıger uyelere haksızlık.... Prim verme lutfen.

Ers
13-04-2017, 09:25
Başta sn. Cumhurbaskani’ mız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere formula1 yarışlarını ülkemize getirilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Mail at buradan niye yazıyorsun abi, teşekkür ettiklerin forum üyesi mi ?

alp1903
13-04-2017, 12:10
Çok güzel olur, gelir inşallah zevkle izleriz :)

Grimlord
13-04-2017, 13:33
Hayırlısı olsun, bilet fiyatları ne alemde olur acaba onu merak ediyorum.

Tunacan
13-04-2017, 13:56
Belediye işçilerini bedava taşırlar, doldururlar tirbünleri..

mtay
13-04-2017, 18:21
Buna da hastayım...

Merak etme abicim bende en güzeli olsun istiyorum ama ne yazık ki önüme hep olumsuzlukla geldi.
Biliyorum ki istemesine rağmen orayı kullanamayan onlarca motosiklet yarışçısı var...
Etkinlikler vs. yapılıyor fakat kastedilen o değil yorumumda...
Pist yönetiminin davetine rağmen orada yapılamayan yarışlar vs.(TMF sebebi ile...)
Asıl ülke bazında vs. gelişim ve reklam bunlarla olurdiye düşünüyorum.
Şimdi daha net anlaşılabilir umarım...

Yigit-Y
13-04-2017, 19:04
Belediye işçilerini bedava taşırlar, doldururlar tirbünleri..

Kiracı çok ketum diyorlar yemez orda :):)

Canselmo
13-04-2017, 20:33
F1 in dunyada ki izleyici kitlesi futbol dan sonra falan gelir. Boyle organizasyonlar herzaman olmali .

.::EmrE::.
13-04-2017, 20:38
Tayyip ayarlamış demekki artık EVET! diyebiliriz. Hayırlısı olsun inşallah. İyi olmuş :)

emrekuzdere
24-04-2017, 22:53
Son durum nedir bu konuda? Geçen gün hırdonun biri çıkıp asla olmayacak, hayatta olmayacak falan diyordu.

Molev
21-06-2017, 16:33
yalnış bilgi vermişim çok pardon, yılı hala 2016 sanıyorum, oruç fena vurdu :D

ChuckBartowsKi
21-06-2017, 17:38
Geçim sıkıntısının yaşandığı bir ülkede bırakın f1 i futbol stadları boş tribünlere oynanan maçlar var ki

Bu millet güya futbola aşırı düşkündür

F1 tribünleri yine boş kalacaktır diye düşünüyorum

Ama fiyatlandırma ve ücretsiz ulaşımla belki dolma ihtimali olur o zaman

Tribünlerin boş olmasının ekonomi ile zerre alakası yok.

Yigit-Y
21-06-2017, 18:57
Tribünlerin boş olmasının ekonomi ile zerre alakası yok.

Bende katılıyorum

Bence dış mihrapların fetö oyunu bu

Verrrrrr mehteriiiiiiii ordannnnnn

ChuckBartowsKi
22-06-2017, 12:29
Bende katılıyorum

Bence dış mihrapların fetö oyunu bu

Verrrrrr mehteriiiiiiii ordannnnnn

Ne alakası var yine saçma bir cevap futbolun içinden gelen biriyim Fenerbahçe tribünleri tepkisel olarak gelmiyor ekonomik boyut ile hiç alakası yok Galatasaray tribünleri yine sportif başarısızlık ve tepkisel olarak gelmiyor Beşiktaş tribünleri gayet dolu sportif başarı ve tepki gösterecek bir şey olmadığı için anadolu takımları zaten passoligden sonra ki seviyesini korudu hatta 2016/2017 yılında %8 civarı artış oldu yani ekonomi ile alakalı değil. Ha bana sorarsan kimse bilgisi olmayan konulara girmemeli ekonomi konusunda eğitim seviyem sadece bir üniversite ile kısıtlı o yüzden ben girmeyeyim o konuya ama futbol konusunda gayet net girerim :)

Yigit-Y
22-06-2017, 12:41
Ne alakası var yine saçma bir cevap futbolun içinden gelen biriyim Fenerbahçe tribünleri tepkisel olarak gelmiyor ekonomik boyut ile hiç alakası yok Galatasaray tribünleri yine sportif başarısızlık ve tepkisel olarak gelmiyor Beşiktaş tribünleri gayet dolu sportif başarı ve tepki gösterecek bir şey olmadığı için anadolu takımları zaten passoligden sonra ki seviyesini korudu hatta 2016/2017 yılında %8 civarı artış oldu yani ekonomi ile alakalı değil. Ha bana sorarsan kimse bilgisi olmayan konulara girmemeli ekonomi konusunda eğitim seviyem sadece bir üniversite ile kısıtlı o yüzden ben girmeyeyim o konuya ama futbol konusunda gayet net girerim :)

Ağır saçmalamışsın

F1, Türkiye tutulan bir spor değil.

Bombalar falan terör riski yüzünden turist kaybeden bir ülke

Türkler tribünleri dolduramıyor nedeni ekonomik

Yurtdışı ölüm riski var diye gelmek istemiyor

F1 de boş tribünleri tv ekranında gösterip neden imajına zarar versind

Bu pist dolmadıkça bu f1 işi zor

Futbol demişsinde f1 alakasız kıyaslama yapmışsın

ufuksaracci
22-06-2017, 15:52
Son yapılan F1 sonrası gece sokaklarda ve trafikte sürekli kulak misafir olduğum konuşma şuydu, " F1 mi ne gelmiş amk trafiğin anasını ..., *** mu var geliyorlar" şeklindeydi ve bunun türevlerini en azında 5-6 ağızdan duymuştum.

997TT
22-06-2017, 17:37
Otomobıl kulturu olmayan bır ulkede otomobıl sporugelısemezF1 bu ısın tepe noktası.Mesela Drag yada drıft seyırcı toplarken pıst yada rallı neden seyırcıtoplamıyor?Cevabı bulursanız herseye ulasmıs olursunuz.
Son F1 yarısında Turk den cok yabancı vardı,dusunun....
Ve 2018 takvımınde yokuz.

alp1903
23-06-2017, 09:25
F1 pistinde drag yapıldı tribun dolumuydu abi mesela :) Bizde spor olarak futbol sadece

GokhanRS
23-06-2017, 09:37
şokella amca çok erken teşekkür etmiş sayın cumhur başkanına, yalakalık böyle bir şey. hıyarım var diyene tuzlukla koşmak.

keşke olsaydı da teşekkürü boşa gitmeseydi :)

ghibli06
23-06-2017, 09:41
Otomobıl kulturu olmayan bır ulkede otomobıl sporugelısemezF1 bu ısın tepe noktası.Mesela Drag yada drıft seyırcı toplarken pıst yada rallı neden seyırcıtoplamıyor?Cevabı bulursanız herseye ulasmıs olursunuz.
Son F1 yarısında Turk den cok yabancı vardı,dusunun....
Ve 2018 takvımınde yokuz.

çok değil daha 20 sene önce bile o imkansızlıklarla bütün motorsporları dolardı seyirciyle... Ankara'da hipodromda pist yarışı yapılırdı 30-40 bin kişi doldururdu, Antalya'da ralli olduğunda bütün virajlar ve de özel etaplar seyirciyle dolup taşardı, tırmanmalara giderdik bildiğin hem piknik hem eğlence olurdu, Ankara'da Hitit rallisini hafatalar öncesinden beklerdik starttan finişe kadar binlerce kişiyle etapları takip ederdik... bu sorun ülkenin sanal gelişiminden kaynaklı, evde internette oturmayı tercih eden, PS oynayan salak saçma diziler izleye bir toplum olduk, kimseyi para verip de böyle organizasyonlara getirtemezsin kolay kolay...

MSK
23-06-2017, 09:52
çok merak ettim biletler mi ucuzladı ? Yoksa biz mi paralandık :). Şaka bir yana gelsin 1-2 hafta da olsa turist lazım.

ef186
23-06-2017, 14:44
F1 için erken konuşmamakta fayda var ... Bekleyip görelim gerisini söylemem çok mümkün değil ama f1 geldiğinde sadece spor değil ülke kazanır bunu unutmamak lazım...

ChuckBartowsKi
24-06-2017, 02:21
Ağır saçmalamışsın

F1, Türkiye tutulan bir spor değil.

Bombalar falan terör riski yüzünden turist kaybeden bir ülke

Türkler tribünleri dolduramıyor nedeni ekonomik

Yurtdışı ölüm riski var diye gelmek istemiyor

F1 de boş tribünleri tv ekranında gösterip neden imajına zarar versind

Bu pist dolmadıkça bu f1 işi zor

Futbol demişsinde f1 alakasız kıyaslama yapmışsın

Ben F1 ile alakalı bir şey demiyorum hayatımda izlediğim bir spor dalı değil.

Daha net konuşayım kısa bir google ile bulabilirsin babam bjk yöneticisidir uzun yıllar yaptı şuan pasif bir görevde ben de FB kongre üyesiyim inşallah yakın sürede yıl problemini aşıp yüksek divan kuruluna gireceğim aklına futbol ile alakalı gelen ne kadar insan varsa ararım beraber oturur konuşuruz tribün boşluğunu ekonomik durum ile alakası yok bu sene mesela FB 25.000+ üstü oynar bjk yine 25-30 bandında gs de hareketlenme olacağını pek sanmıyorum bu işler sportif başarı ile doğru orantılı ekonomik problem yok? ha a.yıldırım ile konuşuyor gibi hissettim kendimi sağolsun sayın başkan da sürekli ekonomik problem diyor eğer o ve ya onun yakınıysan kongre de eleştirdiğim için uyarı çektirdi direk üye sicil no söyleyim atsın beni :)

Ers
26-06-2017, 20:05
2018 takvimi açıklandı Türkiye yok takvimde.

Yigit-Y
26-06-2017, 20:08
2018 takvimi açıklandı Türkiye yok takvimde.

Fetöcümüsünnnn senn derler amannn haaa :):):):)

Hedef 2023

Verrrrrrrrrr ordannnnnnnnn mehteriiiiiiii

997TT
26-06-2017, 20:44
Abi yazdik da Bugra bekleyin diyor ancak takvim onaylandi malesef. Insallah son saniye isleri olur.
Azerbaycan GP'si ne kacirdigimizi gostermistir umarim ampul beyinlere...

GokhanRS
26-06-2017, 21:24
Abi yazdik da Bugra bekleyin diyor ancak takvim onaylandi malesef. Insallah son saniye isleri olur.
Azerbaycan GO'si ne kacirdigimizi gostermistir umarim ampul beyinlere...

valla abi olsa çok sevinirim. hatta bu konuda ne oldu olmaz diyordun diyip bana laf çakılmasını bile isterim, yeterki olsun. bu ülkeye her türlü etkinlik lazım. olmasını çok istesem de bu aralar umudum yok diyebilirim sürekli duyduğum bazı şeylerden dolayı. gelecek 5 yılla ilgili umarım yanılırım ve yakın zamanda her şey değişir.

Ers
26-06-2017, 22:04
Azerbaycan GO'si ne kacirdigimizi gostermistir umarim ampul beyinlere...

Dikkatli okumamışım . Bilgilendirme yapmışsınız evet . Türkiye'de görmek isteriz tabiki takipçi olarak.

997TT
26-06-2017, 22:21
Dikkatli okumamışım . Bilgilendirme yapmışsınız evet . Türkiye'de görmek isteriz tabiki takipçi olarak.

Pardon,ben seni baskasi sandim,kusura bakma sevgili kardesim.

Yigit-Y
26-06-2017, 22:33
Birisi 2019 konusu açmadan yurtdışı haberleri değerlendirsin yanlış bilgiyle konu açılmasın

Yazık oldu onca insan beklenti içine girdi yine

ef186
29-06-2017, 14:52
valla abi olsa çok sevinirim. hatta bu konuda ne oldu olmaz diyordun diyip bana laf çakılmasını bile isterim, yeterki olsun. bu ülkeye her türlü etkinlik lazım. olmasını çok istesem de bu aralar umudum yok diyebilirim sürekli duyduğum bazı şeylerden dolayı. gelecek 5 yılla ilgili umarım yanılırım ve yakın zamanda her şey değişir.

Sezonda 25 yarış olayı halen ortada, açıklanan liste kesinleşmiş bir liste değil o listeden çıkacak yarışlar mevcut bldiğim kadarıyla...
Konu konu hakkında konuşmam uygun olmayacaktır bende sizler gibi umutla bekler durumdayım.
Bu yarışın ülkemize gelmesini canı gönülden isteyen ve bekleyen ekibin içinde olmak bile ayrı bir hissiyat ...

Ege2312
02-07-2017, 15:03
Geçici takvimde olmayan bir pistin gerçek takvime girme ihtimali neredeyse sıfır inşallah olur ama bence 2018 yalan oldu