Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017-30-35 bin TL ye alınabilecek en iyi yuksek arac?
napolyon07
15-04-2017, 13:22
Arkadaslar, kafam cok karıstı, hele ki bu fiyatlara zam gelmesinden sonra. ***** 0 aracları her baba yiğit alamıyor artık. Evin bulundugu lokasyon ve yolların durumundan dolayı otomobillere cok sıcak bakmıyorum, daha cok SUV olsun istiyorum zira 4x4 olması şartı yok yani. Otomatik 30-35 bin TL civarı duzgun bir arac arıyoruz, SUV olması tercihimiz ama o fiyatlara onerilecek yuksek sayılan otomobilleri de degerlendirebilirim. Ornegin 35.000 e 98 tuscon alacagına git 2012 BMW 116 al gibi..Örnek verdim sadece. Hanım da kullanacagından otomatik istiyorum, dizel veya benzin olması sorun degil , yılda 17.000 km uzeri yapamadıgımızdan cok espirisi yok, önerileriniz neler olur ? Fikir verirseniz sevinirim
Suzuki Jimny, Vitara, Grand Vitara bakılabilir. Hem piyasası iyi hemde rakamlar fena değil.
napolyon07
15-04-2017, 13:32
Suzuki Jimny, Vitara, Grand Vitara bakılabilir. Hem piyasası iyi hemde rakamlar fena değil.
Hocam jimmy cok kucuk kalıyor, 2 cocuk ve onların esyalarıyla kucuk hacimli bir araca sıgamıyoruz, grand vitaralara cok baktım zira onlarında otomatik ve 2006 model ustu olanları 35 binden baslıyor. Yani temizini bulabilmek için sanırım 40.000 i gozden cıkartmak gerekiyor. Hani cok eski (2005-2006 model altı) araca da girmek istemiyorum yastan oturu korkuyorum.
Grimlord
15-04-2017, 13:39
Piyasa çok arttı, o fiyatlara ancak Terios falan alınabilir.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-2007-terios-otomatik-vites-395076119/detay)
Abicim senin yerinde olsa idim hiç düşünmeden bunlara bakardım;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-1999-model-hatasiz-bakimli-infiniti-394216698/detay)
Eski infiniti kullanıcısı olarak söyleyeyim biraz nazlılar ama çok kaliteli araçlar
W163 ML tavsiye edeyim diyecektim, fiyatlar maşallah..
napolyon07
15-04-2017, 13:52
Abicim senin yerinde olsa idim hiç düşünmeden bunlara bakardım;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-1999-model-hatasiz-bakimli-infiniti-394216698/detay)
Cok kucuk ve eski araclar yahu cok nazlı olacaklardır.
Eski infiniti kullanıcısı olarak söyleyeyim biraz nazlılar ama çok kaliteli araçlar
Hanıma bu aracı kesinlikle kabul ettiremem, kadınlar biliyorsun ki goruntuye bakıyor baska birseye degil, dısı eski gibiyse istemem ben bunu diyor maalesef.
Kia sorentolar nasıldır - 35k ya 2004-2007 modelleri mevcut ama temiz degiller mi sıkıntılı mı bilmiyorum
napolyon07
15-04-2017, 13:53
ben anlamıyorum, adam zamanında 30 bine aldıgı aracı simdi fırsattan istigfade 50 bin e satıyor. ML gonul isterdi ama o fiyata nerdeee.
Hanıma bu aracı kesinlikle kabul ettiremem, kadınlar biliyorsun ki goruntuye bakıyor baska birseye degil, dısı eski gibiyse istemem ben bunu diyor maalesef.
Kia sorentolar nasıldır - 35k ya 2004-2007 modelleri mevcut ama temiz degiller mi sıkıntılı mı bilmiyorum
Abi sorentolar ***** ilk çıktıkların ucuz ve gösterişli oldugundan dolayı ele ayağa düştü, o fiyatlara alacağın bir sorento sana 3-4 senede araba parası harcattırır.
napolyon07
15-04-2017, 13:54
W163 ML tavsiye edeyim diyecektim, fiyatlar maşallah..
MEsela en ucuz 36 bin e bu var,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-sahveli-oto-dan-ml-320-merso-full-plusfull-bu-fiyata-yok-344279452/detay)
temiz olma olasılıgı nedir ?
napolyon07
15-04-2017, 13:56
peki sorentoyu ilk elden buldugumu farzedelim , 2.5 2006 170bin km de kazasız 36-37 civarı alınır mı?
İbrahim33
15-04-2017, 14:01
sorentoda gördüğünüz km leri x2 veya x3 yapın derim ben.
ben anlamıyorum, adam zamanında 30 bine aldıgı aracı simdi fırsattan istigfade 50 bin e satıyor. ML gonul isterdi ama o fiyata nerdeee.
Abi fırsattan istifade ile alakası yok o durumun. O vakitler dolar 2Tl'nin altında idi şimdi 4 Tl oldu. Sıfır symbol 30.000 Tl idi şimdi dolu symbol dize 99.000 Tl olmuş. Normal araç piyasasının yükselmesi.
MEsela en ucuz 36 bin e bu var,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-sahveli-oto-dan-ml-320-merso-full-plusfull-bu-fiyata-yok-344279452/detay)
temiz olma olasılıgı nedir ?
Valla motor şanzuman korkmam ben Mercedesten, ama mekanik ve kaportaya iyi bakmak lazım, araç kozmetik olarak hoş durmuyor. :)
napolyon07
15-04-2017, 14:08
sorentoda gördüğünüz km leri x2 veya x3 yapın derim ben.
şöyle hocam, avukat bir arkadasın arabası 2007 de aldı, o zamandan beri biniyor, hiç el degismedi, ve tek gittigi geldiği sehir içerisinde, isten dolayı cok ta dolasamıyor hani. Aracı birinci elden bildiğim için, gecen niyetlendi artık degistirmeye aracı, dedi dusunursen bir guzellik yaparım demisti. o yüzden birinci el, 170bin, ve 35 civarı 2006-2007 model sorentolar nasıldır diye sordum
ozan gülle
15-04-2017, 14:14
peki sorentoyu ilk elden buldugumu farzedelim , 2.5 2006 170bin km de kazasız 36-37 civarı alınır mı?
Bence bildiğiniz araçsa ve dediğiniz şekildeye o paralara sorento alınır
napolyon07
15-04-2017, 14:22
Bence bildiğiniz araçsa ve dediğiniz şekildeye o paralara sorento alınır
ona bakacagız, daha fiyat teklifi vermedi ama ben o civarlarda alırım gozuyle bakıyorum hani. Zira olmazsa diye de alternatif aramaktayım. Hadi SUV olmadı baska yok o fiyatlara, binek araclarda yok mu oneri yapılabilecek araclar?
Sizin için HR-V'den daha uygun bir seçenek bence yok.:)
Kullanıcı
15-04-2017, 14:30
Jeep cherokee :sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-aciklamayi-okumadan-aramayin-422264702/detay) araç nasıldır bilmiyorum ama İstanbul'dasınız bir bakın isterseniz
Yada Honda hr-v veya nissan x-trail filan olabilir.
meLaNchoLic
15-04-2017, 14:45
jaguar x-type var 2.5 V6 4x4 otomatik.. arkadaş 38 diyodu ama 34-35e bağlarım araya girersem
napolyon07
15-04-2017, 15:25
jaguar x-type var 2.5 V6 4x4 otomatik.. arkadaş 38 diyodu ama 34-35e bağlarım araya girersem
bakım ve parcaları cok pahalı diye duydum onların bilginiz var mı?
Abi baktığın araçların hepsinin parçaları pahalı olucak zaten
napolyon07
15-04-2017, 15:53
tabiki haklısın ama benim jaguar hakkındaki en cok korktugum parcasını antalyada bulamamak , digerleri bir sekilde var sagda solda cıkıyor. peki su arac nasıl 2.7 CRD problemsiz motor diye bniliyoryum
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-guzelyali-otomotiv-den-2002-model-otomatik-jeep-grand-cheroke-406362399/detay/)
Bu sorento olmazsa bakacagım araclar listesinde, yani aslında soyle dusundum sıralamayı,
1.Sorento
2.Jeep Grand Cherokee
3.Hyundai Tuscon ( 2006 otomatik dizel temiz 30 bine civarı cok buldum aslında guzel arac gibi)
4.Mercedes ML
Yukarıdakilerden bulamazsam sanırm gucum yettiğince ford C max, citroen grand picasso ya yonelecegim zira onlarında fiyatı yukselmis, jaguar x-type de aklımda aslında bunların yanında
onn_dear
15-04-2017, 15:57
HRV iyidir
hddsheriff
15-04-2017, 17:37
şöyle hocam, avukat bir arkadasın arabası 2007 de aldı, o zamandan beri biniyor, hiç el degismedi, ve tek gittigi geldiği sehir içerisinde, isten dolayı cok ta dolasamıyor hani. Aracı birinci elden bildiğim için, gecen niyetlendi artık degistirmeye aracı, dedi dusunursen bir guzellik yaparım demisti. o yüzden birinci el, 170bin, ve 35 civarı 2006-2007 model sorentolar nasıldır diye sordum
Durman hata pazartesi sabahı direk notere git bence
Her ne kadar suv olmasa da aile kullanımı için uygun ve geniş hacimli modeller olarak Opel Zafira, Renault Scenic gibi araçlar alternatif olabilir.
Dacia Duster da seçenekler arasına girebilir.
onursumer
15-04-2017, 18:58
yerinizde olsam temiz tucson kovalardım düzgününü bulursanız keyifle binersiniz motoru biraz hantal ama yazılımla kendine geliyor ve günlük kullanımı park etmesi vs normal binek araçla aynı bayan için çok uygun
ahmetbaha-drs
15-04-2017, 19:22
Mitsubishi Outlander-Subaru Forester-Nissan X-Trail bakın.
Jön Türk
15-04-2017, 19:24
RAV4 yada HRV
yigitblr
16-04-2017, 13:50
Dediklerinizi dikkate alınca gözümün önüne direkt X-Trail geldi.Saydığınız kriterlerin hepsini karşılıyor bence.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2003-nissan-x-trail-2.0-luxury-4x4-lpg-cam-tavan-otomatik-403055129/detay)
meLaNchoLic
16-04-2017, 17:39
gecen benzin pompasini degistirdi 100tl mi ne vermis parcaya :)
Bu fiyatlara doğru düzgün araba kalmadı artık
35 civarına outlander manuel alırdım.
İlanlarda vardı bordo bir araç 2.0 136 hp.
Ne kadar gider fikrim yok ama aile için tatmin eder bence.
2.0T olan vardı dod'da satıldı 34 civarında.
Eski kasa sportage lar olabilir içi fena değil hacim olarak. 2.0 LT dizel + otom. 10LT civarında tüketir.