PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tigra'mı servise mi götürmeliyim, sanayiye mi?

ozyningezegeni
16-04-2017, 07:20
Merhaba arkadaşlar, daha yeni 97 model 1.6 benzin & tüplü bir araç aldım, sıkıntısız 400 kilometre yol yaptım ama aracımın bazı ufak tefek sorunlarını tespit ettim, sanayiye götürdüm ancak "biga" sanayisinde pek güvenilir bu usta olmadığı söylendi, bende çanakkale opel servisine bırakmayı düşünüyorum, acaba masrafım çok aşırı olur mu? Paylaşayım;

Genel bakım yapılacak onun haricinde;

Rot ayarı istiyor,
Marşa bastığımda geç çalışıyor ve ilk çalıştığında stop edebiliyor,
Gaz ayarı istiyor,
Rampaya hızlı girmez isem bayılıyor,
Fren çok aşağıda kavrıyor ve ani frende kontrolden çıkıyor araç,
Triger kayışı değişecek,
İbre ve km. nin olduğu gösterge çalışmıyor,
Kasislerde falan kütük gibi, yay gerekiyor bence.

Sizce opel servisini tercih etmek mantıklı olur mu, olursa tahmini "ortalama" fiyat aralığı ne olabilir?
Teşekkürler.

Bugraaa
16-04-2017, 09:15
dışarda yaptırsanız servisin 3 de 1 fiyatına yaptırabilirsiniz tabi güvenilir usta vs yoksa tam istediğiniz gibi olmayabilir herşey bence servis mantıklı yada yakın çevre illerden özel servislerde olabilir ? servisten fiyat alıp diğer yerlerle karşılaştırın karar sizin

Yigit-Y
16-04-2017, 09:23
Yetkili çok yorar seni

Belkide bakmaz yaşdan ötürü

Çanakkale balıkesirde opel ustası bulmaya bak derim

220T
16-04-2017, 09:52
Yetkili servis Tigra diye bir araç olduğunu unutmuş olabilir.:)

Schumi
16-04-2017, 09:57
5 yaşını geçmiş bir aracı bile yetkili servise götürmek hata. Hadi çok özel bir araçtır 10 yıla kadar olabilir belki. Ama senin aracın 20 yaşına gelmiş. Opel servisindeki çoğu usta unutmuştur onu. Kaldı ki LPG'li araçta bütün sorunu LPG'ye atacaklar. O yüzden senin tek çözümün sanayi.

ozyningezegeni
16-04-2017, 10:26
Yetkili servis Tigra diye bir araç olduğunu unutmuş olabilir.:)

Aradım, getir dediler :)

onursumer
16-04-2017, 11:27
saydıkların için yetkili servis fiyat olarak üzer seni

Grimlord
16-04-2017, 11:31
10bin bakımına 690 lira vereceğim Çarşamba günü, bu saydıklarınla senden en az 3-4 bin lira alırlar diye düşünüyorum :)

DOHC
16-04-2017, 11:39
Rot ayarı istiyor, DÜZGÜN BİR LASTİKÇİ YAPAR SERVİSE GEREK YOK
Marşa bastığımda geç çalışıyor ve ilk çalıştığında stop edebiliyor, LPG'DE Mİ İLK ÇALIŞTIRMA YAPIYORSUNUZ?
Gaz ayarı istiyor, SERVİS ANLAMAZ LPG İŞİNDEN
Rampaya hızlı girmez isem bayılıyor, GAZDA MI BAYILIYOR? EĞİM NE KADAR, VİTES HANGİSİ, KAÇ KİŞİ VAR ARABADA, HIZLI DERKEN KASIT NE?
Fren çok aşağıda kavrıyor ve ani frende kontrolden çıkıyor araç, BALATALAR BİTMİŞ VEYA LASTİKLER BİTMİŞ-ROT AYARI BOZUK OLABİLİR ANİ FRENDE SAĞA-SOLA ÇEKİYORSA
Triger kayışı değişecek, SERVİS DE YAPABİLİR
İbre ve km. nin olduğu gösterge çalışmıyor, SİGORTA KUTUSUNA BAKTINIZ MI?
Kasislerde falan kütük gibi, yay gerekiyor bence. AMORTİSÖR PATLAMIŞ OLABİLİR VEYA SPOR YAY VAR MI ARABADA? SANAYİ DE AMORTİSÖR DEĞİŞTİRİLEBİLİR.

Berk007
16-04-2017, 12:26
Aradım, getir dediler :)

http://www.komikkarikatur.net/images/ask-olmadan-seks-olur-mu.jpg

emrekuzdere
16-04-2017, 13:20
Benim de aklıma bu geldi. Yetkili servis size masraftan başka bir iş açmaz bana kalırsa.

https://anetteblogzamazingo.files.wordpress.com/2015/10/kilo-11.jpg

serci
16-04-2017, 13:37
senin ilacın sanayi
serviste cok üzerler seni

ozyningezegeni
16-04-2017, 14:05
Ortak karar sanayi öyleyse, cevaplar için teşekkürler.