Orijinalini görmek için tıklayınız : Beceriksizlik abidesi :)
Instagram (https://instagram.com/p/BSwTqQtDYAC/)
Attığın mermiyle terör biterdi be kardeş :):)
free-hifi
18-04-2017, 22:44
Amacı neymiş bunu n
turboman
18-04-2017, 22:47
Bence o vurduklarınıda arkadan başkası vurdu. Ahahaa
Bende profili açıp bu tarz takılacaktım , semte sahip çıkıyoruz şekil vedat hesabı ,hatta bu yeni trend gayrimeşru sayfasında falan paylaşacaklardı namımızda yürürdü .
Babamlar bir darp ettiler aklım çıktı 3 gün kendime gelemedim :D fthdrn ' in yorumunu da bekliyorum
Seyfettin777
19-04-2017, 07:08
Amaç ne burada anlamadım.Gerektiğinde elini beline atacak adam böyle ortamlarda, instagram'da falan silah göstermez ki zaten.2 tabanca fotoğrafı ve pahalı arabalarla herkes babacılık oynar oldu.Edep adap, büyüklerin demesine "racon" bilmeyenin yapacağı şeyler bunlar.
Ayrıca benim teyzem bile bu abiden daha isabetli atış yapıyor.:)
Keşke biraz kendini geliştirip öyle atsaymış, madem ille de video koymak istiyor...
Bende profili açıp bu tarz takılacaktım , semte sahip çıkıyoruz şekil vedat hesabı ,hatta bu yeni trend gayrimeşru sayfasında falan paylaşacaklardı namımızda yürürdü .
Babamlar bir darp ettiler aklım çıktı 3 gün kendime gelemedim :D fthdrn ' in yorumunu da bekliyorum
HAhaha dedim sana yoluna düşme baban ağır sıkıntı verir diye :D Ben konusunu bile açmıyorum direk numune hastanesinde açarım gözümü :D
Videodaki şahıslarda büyük ihtimal arabanın içinde viski öldürmüşler. O yüzden o karavanalar ki normal kafa güzelken vurmak sıkıntı oluyor :)
Vurursanız eyvallah ama ölmezsek sıkıntı büyük
ertantamer
19-04-2017, 23:20
Foruma üyeydi kendileri
Foruma üyeydi kendileri
Bence ifşa etmesinler kendilerini polis amcalar savcı dedeler var foruma üye :)
hakankaraaslan
20-04-2017, 00:22
Instagram (https://instagram.com/p/BSwTqQtDYAC/)
Attığın mermiyle terör biterdi be kardeş :):)
Aslanim oncelikle bu bir tactical training videosu degil
Orda sikilan uc bes kursunla teroru bitirdigine gore sen anladigim kadariyla mermiye kafa atanlardansin...
Amacı neymiş bunu n
Amac farkli kalibrelerdeki silahlarin sesi anladinmi onun kardss
Orda 3 farkli marka ve capta mermi var en son attigim 10 mm lik cold 45 lik mermide. Daha buyuk olan hani su.
Bence o vurduklarınıda arkadan başkası vurdu. Ahahaa
Aynen bildigine gore Arkadan cok vurmuslar sanirim sana alkis... Buyuk espiri...
Gecmis olsun kardesim bende 2015 de 7 kez shkp-c 3 kez de pkk nin saldirisina ugradigimda kendime gelemistim....
Amaç ne burada anlamadım.Gerektiğinde elini beline atacak adam böyle ortamlarda, instagram'da falan silah göstermez ki zaten.2 tabanca fotoğrafı ve pahalı arabalarla herkes babacılık oynar oldu.Edep adap, büyüklerin demesine "racon" bilmeyenin yapacağı şeyler bunlar.
Racon senin gibi gurtlar vadisi izleyip gayri mesru takilarak kendini tatmin eden dusuk egitim ve kultur lu insanlarin kendini bulamamis ve arayista olanlarin zavallilarin olusturdugu yazisiz kurallar olsa gerek..
Ayrıca benim teyzem bile bu abiden daha isabetli atış yapıyor.:)
Keşke biraz kendini geliştirip öyle atsaymış, madem ille de video koymak istiyor...
Teyzenin numarasini gonderirsen ders almak isterim..
HAhaha dedim sana yoluna düşme baban ağır sıkıntı verir diye :D Ben konusunu bile açmıyorum direk numune hastanesinde açarım gözümü :D
Videodaki şahıslarda büyük ihtimal arabanın içinde viski öldürmüşler. O yüzden o karavanalar ki normal kafa güzelken vurmak sıkıntı oluyor :)
Allaha hamd olsun ne ickine sigara kullaniyorum. Ama burda hedefi vurma sovu yapiyor olsaydim senin gibi kafasi guzeller elestirmesin diye emin ol yayinlamazdim
Vurursanız eyvallah ama ölmezsek sıkıntı büyük
Foruma üyeydi kendileri
Bence ifşa etmesinler kendilerini polis amcalar savcı dedeler var foruma üye :)
Abisi formdaki amca ve savci dedelere ben 5188 sayili kagnunla bagliyim Turkiye cumhuriyet merkez bankasi basta olmak uzere suanda sivas dan ikiye bol turkiyeyi dogudaki 37 il de emvcut olmak uzere tum ptt leri benim calisanlarim koruyor. Turkiye nin hemen hemen her ilinde korudugumuz yerler olmakla beraber 2000 adet ozel guvenlik gorevlisi sizin gibi ukala insanlar rahat yasasin diye emniyet gucleriyle birlikde calisiyorlar... Simdi kafaniza gore o kucuk egolarinizi tavana vurdurarak laf sokma yarisina baslayabilirsiniz iyi seyirler dilerim
hakankaraaslan
20-04-2017, 01:17
Çok boş adamsın nokta
Anladigim kadariyla cok dolu adamsin her yil milyonlarca vergi verip binlerce aileye istihdam sagliyarak ulke ekonomisine ciddi katkilarda bulunuyorsun dolu kardes ancak seni neyle doldurmuslar bilmem Ûnlem
psikolojikdeli
20-04-2017, 01:23
Hakan 2 haftada bir istanbula yanıma gelir yorum yapan tüm arakadaşları ve konuyu açan arkadaşı tanışmaya sohbet etmeye bekleriz, şimdi böyle yazınca gider yapıyorum zannedecek arkadaşlar beni tanıyan böyle birşey yapmayacağımı bilir, İstanbul Pendikte bi kahve ısmarlar videolar hakkında yorum yaprız
Anladigim kadariyla cok dolu adamsin her yil milyonlarca vergi verip binlerce aileye istihdam sagliyarak ulke ekonomisine ciddi katkilarda bulunuyorsun dolu kardes ancak seni neyle doldurmuslar bilmem Ûnlem
Neden böyle yazdım ? Cevap verme şeklinden dolayı. Liseli ergen tribinde yazarsan daha çok dışlanırsın burda...
Hakan 2 haftada bir istanbula yanıma gelir yorum yapan tüm arakadaşları ve konuyu açan arkadaşı tanışmaya sohbet etmeye bekleriz, şimdi böyle yazınca gider yapıyorum zannedecek arkadaşlar beni tanıyan böyle birşey yapmayacağımı bilir, İstanbul Pendikte bi kahve ısmarlar videolar hakkında yorum yaprız
Konu bence video değil arkadaşın cevap şekli. Adam direk beni irite etti. Bence önce millete atar yapacağına sempatik olsa tepki almayacak . Madem yanına geliyor arkadaşa 3.göz olarak objektif bir eleştiri yöneltebilirsin hani bir dost olarak.
Teklifin samimiyetinden dolayı yorumum var cevaben yazayım , sizinde yolunuz düşerse çay , kahveye Beşiktaş'a beklerim .
psikolojikdeli
20-04-2017, 02:12
Konu bence video değil arkadaşın cevap şekli. Adam direk beni irite etti. Bence önce millete atar yapacağına sempatik olsa tepki almayacak . Madem yanına geliyor arkadaşa 3.göz olarak objektif bir eleştiri yöneltebilirsin hani bir dost olarak.
Rebel öncelikle merhabalar, şahsım adına x kişi bir konu açsa böyle bir başlıkla ve benim videomu paylaşsa sanırım bende çok kibar yanaşmazdım konuya empati yaparsak sanırım bir çoğumuzun tepkisi aynı olurdu, bana göre Yiğitin Hakanın videosunu alıp böyle bir konu başlığı ile paylaşması düzgün bir hareket değil
psikolojikdeli
20-04-2017, 02:16
Maslak Sanayi Tarafına geçtiğim bir gün rahatsız ederim sizi, sizde musait olursanız memnuniyetle kahvemizi çayımızı içeriz
1 Sağlak kişi ateş ederken sol ayak önde olur sağ değil
2 Vücut öne eğilir geriye yaslanır gibi durulmaz
3 Tek elle nişan alınmaz özellikle otomatikse
4 Ateş ederken ayak topuklarına değil tabanın tamamına basılır
5 Bacak arası çok hafif açılarak çok azda eğilimek lazım
6 Silah 90 derecelik açıyla tutulur kol açarak değil(silah biometrik fotoğraf gibi dimdirek baktığınız yöne bakar). Kol açarak anca mafya dizisinde çatışma sahnesi çekilir
Benim bilgilerim bu kadar yanlış doğru daha bilgiler aydınlatır :)
1-Hakan kardeş attığın boşa mermiler için ironi yaptım.O kadar boşa giden mermi var ki terör biterdi dememde ki kasıt bu idi
2-Bence sen ukalaca yazmışsın buradaki arkadaşların eleştirilerini kaldıramadığım için
3- Diğer elemanlarınızda sizin gibi ateş ediyorlarsa allah yardımcımız olsun bizim ve ptt nin
Size kolay gelsin ;)
4- Sadece silahdan çıkan sesler olsa eyw önünüzde hedeflere vurmaya çalışoyorsunuz
Ben sizin yerinizde olsam büyük çaplı koruma sağlıyorum demişsiniz
Bu videoyu silerim sizin işinize olumsuz yansır
Bu da foruma üye olduğunuz için dost tavsiyesi olsun
Seyfettin777
20-04-2017, 06:54
hakankaraaslan
Abi yazdığın yazının bir kısmını benim alıntının içine karıştırmışsın herhalde, sonradan fark ettim, bana diye düşünerek cevap yazıyorum.Senin forumda olduğunu bilsem de bilmesem de yapacağım yorum farklı olmazdı, maytap geçmek için yazmadım teyzem atıcıdır, bir gün Adana'ya yolun düşerse, Bilsa atış poligonuna gideriz, orada kendin görürsün, zaten onlar düzenli gider.
Eğitim seviyesi vs neyden ne kadar haberin var da konuşuyorsun?
Ben Adana'da büyüdüm.Dedemin teki Elazığlı öteki Siirtli.Çocuklarının hepsi Adana'da büyümüş.Yıllarca sizin dediğiniz o "gayrimeşru" hayatları sümüşler.Geçen bir konuda yorumum vardı, babam saçma sapan bir olayda bir kurşuna gittikten sonra bu işlerden el etek çektiler, aşağı yukarı on sene oluyor.Ne kadar paran, gücün olursa olsun biri sıktığı an, ölüyorsun, bizim ailede bunun idrak edilebilmesi için bir kişinin ölmesi gerekti.
Büyüdüğüm ortamda gördüm ben bunları.Kurtlar Vadisi'nin 1 bölümünü bile izlemedim, ne gördüysem 18-19 senelik kısa hayatımda, bizzat yaşayarak gördüm.:)
Edebi adabı ailemden aldım ben, televizyonlardan izleyerek öğrenmedim, bana öğreten adamlar da 10 sene öncesine kadar bu piyasanın içinde olan adamlardı.
Eğitim konusuna gelirsek de çok şükür sonradan görme de olmadım, ezik sünepe de.Okuduğum fakülte de düzgün, akademik başarı noktasında da sıkıntım olmadı yani.
Siz beni pek tanımıyorsunuz ben de sizi tanımıyorum. psikolojikdeli bu abinin isim Senat'tı sanırım, samimi olarak tanışmaya çağırmış.Hafta sonu uyarsa akşama doğru uğramak isterim, tanışıp yüzyüze konuşmak bence de daha doğru olur.
Allaha hamd olsun ne ickine sigara kullaniyorum. Ama burda hedefi vurma sovu yapiyor olsaydim senin gibi kafasi guzeller elestirmesin diye emin ol yayinlamazdim
Ben alkol kullanıyorum ara ara ama konumuz bu değil. Silah çift el ile tutulur destek eli kabzenin altından silahı kavrayacak şekilde tutulur. Belki biliyorsunuzdur ama videodan dolayı ben yine de belirtmek istedim. Karşınızda hedef olduğu için atış (tact. training) videosu sandım ama siz silahların geri tepme derecelerini / seslerini ölçtüğünüzü belirtmişsiniz. Zaten eğlence amaçlı olmasa polat alemdar gibi tek el ile hedefe ateş edilmeceğini biliyorsunuzdur.
Bizde fırsat buldukça poligon yapıp eğitim alıyoruz. Ailenin siyasi kanadından dolayı silahlar ile büyüdüğüm için yorum yapmıştım. Şimdi sizi tenzih ediyorum instagramda bazı abilere özenerek ağır abi takılmaca moda oldu. Biz o abilerle çay çorba içiyoruz. Siz kötü niyetli biri olsaydınız buraya herkesi alıntılamak yerine küfürler yağdırarak "adres ver adres" muhabbetine dönderirdiniz. Öyle yapmadığınız için size teşekkürlerimi sunuyorum :icon_tup:
free-hifi
20-04-2017, 10:05
AltKaynarca Total deyim ben uğramak isterim
turboman
20-04-2017, 10:29
Emin ol senin kadar arkadan vurdurmamışımdır hakan kardeş öyle bi delikanlı daha karşıma çıkmadı insanları tanıyıp bilmeden yaptığı espiriye böyle sert ukala yorum yapmanı iplemiyorum hadi kal sağlıcakla.
Vıdeo sosyal medyada yayınlanıyorsa her yerde konulması-konusulması ve yorumlar rahatsız etmeyecek,olgunlukla karsılayacaksınız...
Eger guvenlık sırketı sahıbıysenız zaten calısan yada ısveren olarak bu vıdeo adınıza ve sırketınıze yakısmaz,ustelık burada atarlı yada stres doku cevap sızden goturur.
Sızın yerınızde olsam ya cevap vermem yada olgunlukla karsılayıp oyle yazardım.
Atıs becerısı ve teknıge yorum yapma uzerıne gıdılseydı cok sey yazardım ama talıhsızlık olmus.
Fabrıkalarımız ve ıstasyonlarımızda onlarca guvenlık personelı ve degısık bolgelerde 6 farklı sırketle calısıyoruz. Hepsı cok nazık ve ısbılen ınsanlar. Emınım aynı sektorde oldugunuz ıcın tanırsınız. Bıraz soluklanıp oyle gorun....
Vaziyet alın ortalık karışacak :D
muratburunce
20-04-2017, 11:33
buralar değerlenecek sanırım şuraya park etmek lazım
Ben oldum ouhuu süperim. Video da atarım. Dememek lazım. Allah herkese hayırlı kazançlar versin.
İşinde güvenlik olanlara bol atış talimi versin ki acemilikler insan canına mal olmasın.