Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızlara karşı RR önlemi :)
Instagram (https://instagram.com/p/BTJEcDIjuDN/)
Helal olsun :):)
türkleri düşünmeden yapmışlar
canimrecepcim
25-04-2017, 12:05
Solved
http://akakce.cubecdn.net/makita/makita-ga9020-buyuk-taslama-x.jpg
SULTANOGLU
25-04-2017, 12:47
RR arabam olucak ambleminin çalınması kokusuylamı yoksa mecidiyeköyde ışıklarda tinercinin "abiyahasysa 1tl vaemk" demesiyle mi daha çok korkucam arada kaldım.
Haci o sensor ve bacaklari kas gucunden dah guclu diildir. Boyle bisey vuku bulsun inadina zaten bidakine kaputla birlikte gotururler haha.
SULTANOGLU
25-04-2017, 12:53
Haci o sensor ve bacaklari kas gucunden dah guclu diildir. Boyle bisey vuku bulsun inadina zaten bidakine kaputla birlikte gotururler haha.
MarmarayEtiketcileri.orgy
Kafaya koyan tampon far panjur vs ne varsa hazır açmışken götürür :D
burak_2885
25-04-2017, 12:59
Kas gücünden güçlü değildir ama ona yeltenen bilmediği için kibarca başlayacak işe. O yüzden işe yarar bence :D
Çok basit bir işlem anlatıyorum ;
Kement yapacaksınız ipi boynundan içeri geçirip dibine indirdiğinizde asılıcaksınız. Bir taraftanda demir levye ile kapağın kapanmasına engel olmak için kanırtabilirsiniz. Bu yöntemi yaptığınız an tebrikler RR logosunu çalabildiniz !
denizhandinc
25-04-2017, 13:16
sie lan fakir der gibi giriyo iceri hahaha
LnchCntrl
25-04-2017, 13:28
soğukta ben :D
etiketçilerin tedarikçilerine kötü haber. gerçi tedarikçi arkadaşlar hertürlü misina tornavida levye vs alet edevatlarıyla bunada bi çözüm bulacaklardır
ön tarafı komple götürürler gerekirse, bir de lüks araç hırsızlarını türkiyede jant çalanlarla karıştırıyosunuz siz. Adamlar araçların yazılımında açık bulup onunla araç götürüyo adamlar :)
ufuksaracci
25-04-2017, 13:36
Peki bunu çalacak kadar nasıl yaklaşıyoruz bu araca? Neredeyse her akşam görüyorum ama sahibi 10 metre ötesindeki masaya oturuyor.
demirden ya..ak olsa onu kıracak bir yöntem bulabildiğimiz gibi bunuda heralde alması dert olmayacaktır. Ali ağaoglu düsünsünü 12 tane varmıs :D
Uygar toplumlar için bir önlem olduğu aşikar.Oksijenle keser alırlar burada.:)
bu adam bi akşam arabayı fikirtepede bıraksın ertesi gün sadece kaportasını bulur :D
SULTANOGLU
25-04-2017, 14:52
bu adam bi akşam arabayı fikirtepede bıraksın ertesi gün sadece kaportasını bulur :D
hahahah sahibindende satılık ilan mesela. hırsızlık önleyici mekanızmasıyla beraber satılık 2. el RR arması.