Orijinalini görmek için tıklayınız : TOSFED Yıldızını Arıyor
eminim seni piste çıkartsalar organizasyona katılırsın ama piste çıkarsan..
son gördüğüm şampiyonada eş dost akraba yoğun şekilde vardı. oradaki organizatörleri tanımadığınızdan olsa gerek kim kimin eşi dostu anlamamış olabilirsiniz.
gene aynı adamların kontrolünde olacaktır diye düşünüyorum. bazı isimleri mecburiyetten çağırıyorlar kalanı ise tamamen yakın ilişkiler.
katılacaklara kolay gelsin
#36 da demiştim........
CloudGrey
01-03-2019, 15:38
dün biraz okudum ; 31 mart son başvuru.
lisans sağlık raporu cart curt derkende sanıyorum 1000 lirayı bulur masrafları.
elemeleri geçen totalda 15 kişiyide lisans ücretleri (500TL) iade edilip , ekimanda hediye edilecekmiş...
Bende geçenlerde okudum bu organizasyonu. Fakat şimdi yorumları görünce pek katılasım gelmedi. Arkadaşında dediği gibi yakalaşık 1000 TL harcayıp haksızlığa uğrayacaksam 106 GTI la İstanbul Park'ta gazlarım daha iyi.
hakan_41
04-03-2019, 09:20
500 den fazla bir masraf yok, piste zaten drag olsa trial olsa izlemeye gidiyoruz yol prasını dert edeceğinizi sanmıyarak yorumluyorum. Sağlık raporu ücretsiz aile hekiminde , ek5 veriyorlar, konuyu okuyanlar zaten bilir, tosfedin sitesinde de yazıyor zaten,
Ben bu sene katılıyorum, forumdan bu sene katılanlar kendini belli eder mi sayımızı bilelim. :)
Bu arada yıkıcı tüm yorumlara katılmıyorum, 100 mü olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum, etkinlik amacı yetenekli yarışacak pilotları bulmak, motorsporları malesef zaten masraflı bir iş , şuan 500 verip ilerde on binlerce lira bulmanız gerekebilir bu iş için (sponsor bulamazsanız ) e 500 çok muymuş ? Bence değil. Ek olarak siz de hak verirsiniz ki her elini sallayanın katılamaması gerekli, çünkü insanlarla baş etmek cidden zor, bası şeylerden feragat edebilen gerçekten isteyen içinde olan kişilerin elenmesi lazım ..
Youtubede ‘ anlatan adamlar’ ın videosu var ilk sene çekmişler , katılacak arkadaşlara tavsiye edebilirim,
Son olarak bana saldırmayın lütfen ben bu işler gelişsin, etkinliler artsın istediğim için biraz tepkiliyim, saygılar sevgiler..
Bence basvuru acmadan once lisansli pilotlari yarisa almasinlar.adamlar zaten bu isin icinde kendini belli etmis.birakinda imkani olmayanlar bir kesfedilsin.
Katılım sağlayacak arkadaşlar bu ayrıntıya dikkat etsin.İnşallah bu sene böyle bir döngü ile karşılaşmaz kimse.
hakan_41 böyle organizasyonlar artmalı buna katılıyorum ama 'Adil' olma şartı ile.
#36 da demiştim........
Hah, korkarım ki daha uzuuuuuuuuuuuuuuun yıllar değişmeyecek o mesajınızın haklılığı...
10 sene önce de böyleydi, 15 sene önce de böyleydi, 5 sene önce de benzerlerini dedim diye saldıracaklardı, tahmin ettiğim üzere hala da aynı.
Eş, dost, akraba, arkadaş...
Bizde "gerçek" ralli veya yarış pilotu böyle keşifle, "arıyoruz" ediyoruzla çıkmaz, çıkamaz. Ha bilmemkimin oğlu, arkadaşı, akrabası "yetenekli" çıkarsa ne ala.
İngiltere'de ambulans şoförü böyle bir seçme programına katılıp ralli pilotu oluyor, bizde "adamcılık" oynanıyor.
Her zamanki gibi "Ortadoğu" kafası burada bile işliyor.
"Takım" denen şeylerin de "hikaye"liğini burada görüyoruz. "Pilot" arayıp, sponsor olacak, yarıştıracak, eğitecek, yetiştirecek "takım" yok. Hepsi kendi kendine oynuyor kumda öyle. Paralarla kendini eğlendir, bitti. Paran yoksa yapamazsın bu sporu. Bizde "kariyer" olarak olmaz. Zengin eğlencesi sadece, başka bişey değil.
hakan_41
04-03-2019, 15:16
evet adil olmalı hak veriyorum ama adil olmayan eşit şartlarda olucaz ne de olsa , benim büyük bir iddiam yok sadece ne yapabileceğimi görmek istiyorum , bu hayata , bu yaşa bir kere geliyoruz, yarına çıkacağımızın garantisi yok, ben şuan bu yaşımda pistte bir yarış arabasının içinde olmak istiyorum (ne kadar çakma bir araba da olsa:) ) neyse bunlar işin duygusal kısımları...
Diğer yandan parası olanın yapabileceği bir spor olduğuna katılıyorum ilk mesajımdada söylemiştim zaten, malesef durum böyle, ilk 45i hedefleyen pistte en azından 3-5 tur da olsa yarış arabasıyla dönmeyi hedefleyen , böyle bir deneyim yaşamak isteyenler için ben hala kaçmayacak fırsat olduğunu düşünüyorum, *♂ï¸
Carmageddon
04-03-2019, 15:55
Benim askerliğe denk geliyor yoksa kaçırılacak bir etkinlik değil.
Drive Fast
04-03-2019, 16:40
Ben geçen sene katıldım 80 salise ile kaybettim ilk 10 a giren yarış pilotları olmasaydı elemeleri geçmiştim, onlar içinde fırsatmış mış mış...
lavuk golf r ile elemelere geliyor kendi tulumunu ayakkabısını kaskını eldivenini takıyor oradaki herkesi tanıyor millete selam vermekten arabaya binemedi beyfendi karşısındaki rakibi ise ben tamamen yabancı bir ortam ilk defa yarış arabasına binmişim heyecan tavan elinize inşaat eldiveni vermişler bol gelmiş direksiyonu kavrayamıyorız ilk defa çıkmışım arabayı tanımıyorum aramızda 1 saniye bile yok adalet bu mudur?
Burada tecrübeli bir sürü abimiz var arabasını yapmış eğitimini almış bu ortamlarda bulunmuş düzenli yarışan abiler soruyorum size sizce adalet var mı? olan 500 lirasını verip hayal kırıklıkları ile dönen insanlara oluyor hadi benim çok şükür durumum fena değil beni çok etkilemedi ama bir sürü insan vardı herkesin durumu aynı değil belki son parasını verdi belki çok büyük sıkıntıya girdi bilemezsin 1000 kişi katıldı kişi başı 500den 500 bin lira yapar sadece hayırlı işler diyorum...
katılmak isteyen arkadaşlar bunu okumadan karar vermeyin :)
500 den fazla bir masraf yok, piste zaten drag olsa trial olsa izlemeye gidiyoruz yol prasını dert edeceğinizi sanmıyarak yorumluyorum. Sağlık raporu ücretsiz aile hekiminde , ek5 veriyorlar, konuyu okuyanlar zaten bilir, tosfedin sitesinde de yazıyor zaten,
Ben bu sene katılıyorum, forumdan bu sene katılanlar kendini belli eder mi sayımızı bilelim. :)
Bu arada yıkıcı tüm yorumlara katılmıyorum, 100 mü olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum, etkinlik amacı yetenekli yarışacak pilotları bulmak, motorsporları malesef zaten masraflı bir iş , şuan 500 verip ilerde on binlerce lira bulmanız gerekebilir bu iş için (sponsor bulamazsanız ) e 500 çok muymuş ? Bence değil. Ek olarak siz de hak verirsiniz ki her elini sallayanın katılamaması gerekli, çünkü insanlarla baş etmek cidden zor, bası şeylerden feragat edebilen gerçekten isteyen içinde olan kişilerin elenmesi lazım ..
Youtubede ‘ anlatan adamlar’ ın videosu var ilk sene çekmişler , katılacak arkadaşlara tavsiye edebilirim,
Son olarak bana saldırmayın lütfen ben bu işler gelişsin, etkinliler artsın istediğim için biraz tepkiliyim, saygılar sevgiler..
oradan kim çıkmış ben hatırlamakta zorlanıyorum bir hatırlatırsanız sevinirim
hakan_41
05-03-2019, 09:30
Ne demek istiyorsunuz? Açık konuşur musunuz biraz?
Kim çıkmış merak ediyorsanız sonuçlara internetten bakabilirsiniz, liste yayınlanıyor.
Kim çıkmış ordan da sıfırdan ralli pilotu mu olmuş diyorsunuz? İlk senenin kazananlarından biri arkadaşım, egea hb ile yarıştı bir sezon, şuan sponsor arıyoe veya başka bir markanın onu seçmesini bekliyor. Öğrenmek istediğiniz böyle bişeydi sanırım.
Alıntıladığınız mesajımda fiyat üerine bişeyler yazmıştım, sorduğunuz soru ile bağdaştıramadım. Ben orda bu etkinliğin yüde yüz başında belitilen amacına uyduğunu mu savunuyorum? Hayır. Ülke 7 den 70 e saldrma modunda gerçekten ilginç, haa yanlış anladıysam gene kabul ederim yanlışımı, babam yaşındasın sonuçta amcacım, saygılar sevgiler
Ne demek istiyorsunuz? Açık konuşur musunuz biraz?
Kim çıkmış merak ediyorsanız sonuçlara internetten bakabilirsiniz, liste yayınlanıyor.
Kim çıkmış ordan da sıfırdan ralli pilotu mu olmuş diyorsunuz? İlk senenin kazananlarından biri arkadaşım, egea hb ile yarıştı bir sezon, şuan sponsor arıyoe veya başka bir markanın onu seçmesini bekliyor. Öğrenmek istediğiniz böyle bişeydi sanırım.
Alıntıladığınız mesajımda fiyat üerine bişeyler yazmıştım, sorduğunuz soru ile bağdaştıramadım. Ben orda bu etkinliğin yüde yüz başında belitilen amacına uyduğunu mu savunuyorum? Hayır. Ülke 7 den 70 e saldrma modunda gerçekten ilginç, haa yanlış anladıysam gene kabul ederim yanlışımı, babam yaşındasın sonuçta amcacım, saygılar sevgiler
Bir : madem amcacım moduna girdin. saygılı ol
şimdi konumuz amcalar internetten anlamaz siz bir zahmet söyleyin kimi alıp yarışçı yapmışlar. Eş dost akraba dışında.
bu organbizasyonlar hep tanıdık ile işleyen arada meraklıların paraları ve başka sponsorluklar ile yürüyen işler.
hakan_41
05-03-2019, 09:41
Bir : madem amcacım moduna girdin. saygılı ol
şimdi konumuz amcalar internetten anlamaz siz bir zahmet söyleyin kimi alıp yarışçı yapmışlar. Eş dost akraba dışında.
bu organbizasyonlar hep tanıdık ile işleyen arada meraklıların paraları ve başka sponsorluklar ile yürüyen işler.
Bana emir kipiyle konuşamazsınız, yaşınız itibariyle saygıdan amcacım diyorum, mesajımı sevgi ve saygıyla bitirmeme rağmen böyle bir mesaja çok şaşırdım.
Konuyu değiştirdiğim falan yok, benim babam da bu forumda , beni tanımadan yorum yapıyorsunuz. konuyu sizin değiştirdiğinizi düşünüyorum 500 lira ile ilgili yorumuma alakasız bir şey sordunuz, benım savunmadığım bir konuyu bana yöneltiyorsunuz.
İyi günler
Dün bu işlerin nasıl ahbap çavuş ilişkisi olduğunu bu sporda söz sahibi olan ve duayenleri ile konuşuyorduk.
Zamanında sigaracılar varken bu iÅŸlerin nasıl büyüdüğünü sadece iÅŸlerin para odaklı olduÄŸunu ve hep kendilerinden tabir edilen adamlarla yürütüldüğünü. zaman zaman mecburiyetten de olsa bunları anlatanların o çarklara nasıl dahil olduÄŸunu konuÅŸtuk. Ankara da rallide bir arızanın giderilmesi ile ilgili iÅŸi yapan ekip ayrı, patronlara ben yaptım diyen ayrı. ben buna yalakalık dediÄŸim zaman o iÅŸin adı motive etmek diyenler ayrı. her zaman kendi aralarında oynadıkları bir oyun oldu. ne zaman onların yanındasın tüm iÅŸlerin çözülür. hakkın ile yarış yapar hiç kimseye muhatap olmazsın senin sponsoruna gider ve sen bir arabaya verdin o parayı, ver bana ben tüm arabalarıma yapıştırayım der. sonra sponsor nasıl kaçacağını ÅŸaşırır. Yada sende bitecek bir iÅŸ var. iyi niyetle bu iÅŸi isteyen zaten tanıdık iÅŸin ona verilmesini saÄŸlayayım dersin adama haber verirsin nasıl yapacaksın söyle bende iÅŸi tamamlayayım dersin. cevap olarak sana vereceÄŸi para ile lafa baÅŸlar. Åimdi bu iÅŸi nasıl ona verirsin yada bu iÅŸi o alırsa aradakilerin yüzüne bakınca aklına ne gelir. ya da kalkıp geçersin gider itiraz hatta yarışı iptal etmeye çalışır sebep bu adam beni nasıl geçer. konuÅŸsan bildiÄŸin yumruk yumruÄŸa kavga çıkacak. yada alayına diye girersin yarışa hepsini geçersin. arabanı söktürürler onda da bir ÅŸey bulamazlarsa kuralları deÄŸiÅŸtirirler. her zaman meraklı ve bu iÅŸlerin heveslisini kandırarak iÅŸleri yürüttüler. listelere bak özellikle soy isimlerine yıllardır aynı isimler. bir çekilin dediÄŸinde kötü adam oluyorsun. iÅŸleyiÅŸe gelince tamamen amatör. kendi isteÄŸi ile toplantı yapalım der sonra salı günkü toplantıyı pazartesi günü gece saat 10da mesaj atarak gelemeyeceÄŸim kusura bakma der. baktığın zaman deÄŸiÅŸen bir ÅŸey yok. bu seçmeler yada yarışlar yapıldığında ne ralli parkurlarında ne de pistte yer bulamazdın. sabahın köründe yer kapmak için erkenden giderdin. bir tanesi eÅŸ dost akraba tanıdıklarını parkurlara alıp onca yollardan gelen tanımadıklarını geri gönderdi ve o gün ralli seyircisi bitti. bir de bu iÅŸin medya tarafı var. birisi yıllarca kayıt etti tekel dediler. para alıyor dediler. aldıysa da ticaret yaptı diyerek geçiÅŸtireyim. ama 1970 den bu güne devasa bir arÅŸivi var ve açık isteyen bakıyor. sonra fabrikanın biri iÅŸleri bir aileye verdi. kanalın birisi De sponsor oldu ve deterjancılıktan sonra bu iÅŸlere girdiler. iki yada üç sene bu iÅŸi yaptılar diÄŸerini neredeyse gömdüler. ama o ailenin yaptığı iÅŸlerden tek kare ortada yok. bunlar da motorsporlarına hainlik etmediler mi? ÅŸimdi meraklı hevesli olan kitlenin cebindeki paraya göz diktiler. #36 da dediÄŸim gibi zaten kendi aralarında oynuyorlar bırakın oynasınlar sizi almazlar aralarına.
Eş dost akraba olayına birşey diyemem . Fakat bir önceki seneyi kazanan Taha Küçükkut isimli kardeşimiz bir süredir federasyondan haber bekliyor. Hadi seçimler falan derken gecikti diyelim. Seçim de bitti. İnşallah gerekli destediği sağlarlar . Gelişmeleri paylaşırım
Carmageddon
05-03-2019, 13:12
Açıkcası ben bunun biraz beklentiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Katılma amacınız bu organizasyondan yarış pilotu olarak çıkmak gibi bir şey ise elbette deneyimli arkadaşlarla yarışmak adaletsiz kaçabilir. Ama diyorsanız değişik bir deneyim yaşayayım kendi aracım yok piste çıkamıyorum işte fırsat bence. Bir yarış otomobilinin direksiyonuna oturup o hissi yaşamak için bile yeter diyorum.
Fiyat konusunda yorum yapmak belki doğru değil ama otomobil sporları için fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.
hakan_41
15-04-2019, 10:01
28 nisan da 09:00 grubunda pistteyim, gruplar açıklanmış :)
mertkaya
16-04-2019, 15:24
Türkiyede motorsporları adına yapılan belkide en iyi işlerden birisidir Tosfed Yıldızını Arıyor. Yarışmak isteyen ve bir sezon için en az 50bin tl bulamayacak arkadaşların da mutlaka şanslarını denemeleri gerekli. Katılanlara da şimdiden bol şans :)
Bu kadar ofansif olmadan önce biraz araştırsanız hatta önceki sayfalara baksanız bile cevabı bulacaksınız.
katılmak isteyen arkadaşlar bunu okumadan karar vermeyin :)
Bahsettiğin kişi ikinci elemede elendi mesela, onunla birlikte birçok daha önce yarışma fırsatı bulanlar elenirken hiç yarışmamış çocuklar ikinci seçmeyi kazandılar ve 1 sezon yarıştılar. Oradan çıkan ilk üç Rallide bir sezon yaptı ki yarışmaya devam edenler var, yine geçen seneden çıkan çocuklarda geçtiğimiz haftasonu Ege rallisinde start aldılar ki onlarında daha önceden yarış tecrübeleri yoktu. Ve yalnızca 30 saniyelik parkurda 80salise küçük bir fark değil, ama sen yinede caddede aynadan bakarken gözlerinden okumaya devam et tabi. Hatta durakta beklerken bile gözlerine bakabilirsin keza aralarında otomobili olmayan çocuklarda var :)
Drive Fast
16-04-2019, 23:30
Türkiyede motorsporları adına yapılan belkide en iyi işlerden birisidir Tosfed Yıldızını Arıyor. Yarışmak isteyen ve bir sezon için en az 50bin tl bulamayacak arkadaşların da mutlaka şanslarını denemeleri gerekli. Katılanlara da şimdiden bol şans :)
Bu kadar ofansif olmadan önce biraz araştırsanız hatta önceki sayfalara baksanız bile cevabı bulacaksınız.
Bahsettiğin kişi ikinci elemede elendi mesela, onunla birlikte birçok daha önce yarışma fırsatı bulanlar elenirken hiç yarışmamış çocuklar ikinci seçmeyi kazandılar ve 1 sezon yarıştılar. Oradan çıkan ilk üç Rallide bir sezon yaptı ki yarışmaya devam edenler var, yine geçen seneden çıkan çocuklarda geçtiğimiz haftasonu Ege rallisinde start aldılar ki onlarında daha önceden yarış tecrübeleri yoktu. Ve yalnızca 30 saniyelik parkurda 80salise küçük bir fark değil, ama sen yinede caddede aynadan bakarken gözlerinden okumaya devam et tabi. Hatta durakta beklerken bile gözlerine bakabilirsin keza aralarında otomobili olmayan çocuklarda var :)
Çok güzel dediniz öncelikle size katıldığımı söylemek isterim 30 saniye parkur da 80 salise büyük bir değer, benim sorunum "yenilmek, geçilmek, kaybetmek" gibi şeyler değil.
Benim sorunum ben senelerdir aile baskısı, yaşam tarzı, maddiyat vb gibi durumlar yüzünden engellenmiş hayallerimi hep içime atmak zorunda kalmış binlerce otomobil meraklısı türk gencinden biriyim, biri karşıma çıkıp hayallerin gerçek oluyor biz sana bir fırsat vereceğiz eğer gerçekten yeteneğin varsa hayallerine kavuşacaksın diyor ve bende 500 lira verip kayıt oluyorum oraya gidiyorum konaklıyorum masraf ediyorum benim gibi yüzlerce şehir dışından gelen genç gibi, sonra o arabaya biniyorum hayatımda ilk defa kask takıyorum yarış arabasına biniyorum bambaşka bir araba kullanma tarzı, çıkıyorum elimden geleni yapıyorum yeterli veya yetersiz başarılıyım veya başarısız adımı ilk 10 da görüyorum inanılmaz mutluyum, arabam debriyaj kaçırıyordu keşke gaza abanmasaydım, frene çok bastım belki biraz daha hızlı girebilirdim vitese de atamadım keşke dikkat etseydim diye kendime kızıyorum, evet 80 salise ile kaçırdım belki bu hatalarım olmasaydı veya arabam debriyaj kaçırmasaydı bende geçerdim belki sonraki tur elenirdim belki sonuna kadar giderdim bilemem benim sorunum şudur yapabilirim yapamam geçerim geçilirim sorun olmaz gelin yeteneğinizi keşfedelim siz yarışma fırsatı bulamadınız kendinizi kanıtlayın bize denilip karşıma yarışçı çıkartıp kendimizi onların yanında kanıtlamaya çalışmamız ve hayallerime ulaşma hevesiyle gittiğim yerden aptal yerine konulmuş bir his ile evime dönmek harcadığım her parayı da haram ediyorum
mertkaya
17-04-2019, 11:56
Drive Fast
Başına gelen tüm bu vites kaçırma vs gibi olaylardan sonra keşke hayalini gerçekleştirmek için bir kez daha şansını deneseydin. Bana sorarsan hala daha devam ederken birkez daha şansını denemelisin, iki sene öncesine kıyasla kendini geliştirmişsindir ve yaptığın hataları biliyorsun.
Hepimiz aynı hayali paylaşıyoruz ve tya bunu mümkün kılabilen projelerden bir tanesi. Ve halihazırda böyle bir fırsat varken değerlendirmek lazım.
SametYkn
18-04-2019, 08:42
Bu sene katılacaktım fırsat bulamadım seneye de almazlar herhalde bizi yaştan dolayı neyse kuzen uykucu96 katıldı artık onu izlemeye gideceğiz sağlık olsun. :)
ilkay325i
18-04-2019, 10:10
28 nisan da 09:00 grubunda pistteyim, gruplar açıklanmış :)
Başarılar Hakanım
uykucu96
18-04-2019, 21:27
Bu sene katılacaktım fırsat bulamadım seneye de almazlar herhalde bizi yaştan dolayı neyse kuzen uykucu96 katıldı artık onu izlemeye gideceğiz sağlık olsun. :)
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim bende katılım sağlıcam umarım herkes için keyifli geçer
SametYkn
29-04-2019, 10:37
var mı katılanlardan ilk turu geçen arkadaşlar
hakan_41
02-05-2019, 09:52
Ben 21 salise ile ilk 10’a giremedim. Sürem 00;35,19
İkinci denememde bu süreyi yaptığım için mutluyum, bir kaç deneme ile daha geliştirilebilecek bir süre, limitlerim değildi. Ama gel gör ki 1 küsür dk da herşey oluyor bitiyor, pilot dediğin arabaya alıştırılmaşı.. neyse.. videomu pc ye geçtiğimde yükler paylaşırım birlikte inceleriz :)
Şimdilik görüşürüz, iyi forumlar :)
PiscocuK
02-05-2019, 10:14
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim bende katılım sağlıcam umarım herkes için keyifli geçer
Tebrikler kardeşim diğer turlarda da başarılarının devamını dilerim
uykucu96
02-05-2019, 20:39
var mı katılanlardan ilk turu geçen arkadaşlar
ben kaldım yeğen ben kaldım(ramiz dayı :)) haziranda gümbür gümbür geliyoruz kuzen :))
Tebrikler kardeşim diğer turlarda da başarılarının devamını dilerim
çok teşekkür ederim abi yanımda olmanız en büyük destek :icon_tup: ben de ilk 10 dayım harizan da görüşmek üzere gerçekten çok eğlenceli bir organizasyon katılmayan arkadaşlara kesinlikle öneririm
konuyu hortlatıyorum ama burada birinci olan arkadaşların akıbetlerini bilen var mı ? neredeler, ne yapıyorlar ? bu etkinlik kariyerlerine bir şey katmış mı daha doğrusu herhangi bir kariyer başlangıcı yapnalar var mı ? bilgisi olan yazabilir mi..
konuyu hortlatıyorum ama burada birinci olan arkadaşların akıbetlerini bilen var mı ? neredeler, ne yapıyorlar ? bu etkinlik kariyerlerine bir şey katmış mı daha doğrusu herhangi bir kariyer başlangıcı yapnalar var mı ? bilgisi olan yazabilir mi..
Kazananları Neler Bekliyor? - TOSFED Yıldızını Arıyor (http://www.tosfedyildiziniariyor.com/kazananlari-neler-bekliyor/)
akşamları da iracingyapıyolar emir aşarıyla, izliyorum bu aralar keyifli oluyor
Kazananları Neler Bekliyor? - TOSFED Yıldızını Arıyor (http://www.tosfedyildiziniariyor.com/kazananlari-neler-bekliyor/)
akşamları da iracingyapıyolar emir aşarıyla, izliyorum bu aralar keyifli oluyor
teşekkürler netten araştırmaya çalışmıştım, yayını tw üzerinden yapıyorlar sanırım değil mi ?
teşekkürler netten araştırmaya çalışmıştım, yayını tw üzerinden yapıyorlar sanırım değil mi ?
evet genelde geceleri
Taha kardeşimin birkaç rally e katılma fırsatı oldu . Açıkçası kendisinin daha önce rally tecrübesi yok . Özellikle co pilot tarafında ciddi sıkıntılar yaşadı . Sadece bu da değil tabi . Belki Emir in yayında kendi ağzından dinleriz detayları . Ama bildiğim süreç çokta iyi geçmedi . Beklediği desteği bulamadı
Taha kardeşimin birkaç rally e katılma fırsatı oldu . Açıkçası kendisinin daha önce rally tecrübesi yok . Özellikle co pilot tarafında ciddi sıkıntılar yaşadı . Sadece bu da değil tabi . Belki Emir in yayında kendi ağzından dinleriz detayları . Ama bildiğim süreç çokta iyi geçmedi . Beklediği desteği bulamadı
teşekkürler abi, ülkemizde motor sporları maalesef yeterince destek görmüyor bu aşikar ama bir şekilde önleri açıldı mı diye merak etmiştim yayınlara girmeye çalışacağım :icon_tup:
alibaskurt
08-06-2023, 11:03
Selamlar, bu senenin hortu benden. Açıklandığı gün belgeleri tamamlayıp kaydımı tamamladım.
Daha önce katılıp tavsiye vermek isteyenler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...