Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 tdi Molla polo vs Vab Ep3 Typer
63owen63
24-04-2017, 06:41
Dün gece canlı yayını yapılan Molla Polo 1.6 Tdi vs Vab Ep3 Typer denemelerinin araç içi çekimleridir.
Molla Polo'nun yeni set-up ilk denemesidir,şimdilik basınç ve yakıt bir miktar kısıktır,yavaş yavaş açacağız. Araçta emeği geçen tüm MEGACHIPS ailesine teşekkürler.
Vab typer ve polo gti'a da kocaman maşAllah. Polemikten uzak,saygı çerçevsinde yorumlara dikkat edilirse sevinirim.
Mobil Link : 1.6 tdi Polo vs Ep3 typer - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=vxgjCUiEhk0&feature=youtu.be)
https://www.youtube.com/watch?v=vxgjCUiEhk0&feature=youtu.be
burakgunay
24-04-2017, 07:22
Maşallah baya baya iyi yürümüş tdi
kesin ip var :p
saka bir yana maşallah :bravo:
i-vtec07
24-04-2017, 07:45
Tdı cok hızlı maşallah.
typer da ne var tam olarak ?
maşallah Mehmetim :)
deneyen araçlara tşkler, 2 denemedede direk uzuyor, çok iyi bee, napsak dizelmi alsak :D
Rıdvan :icon_tup:
burakgunay
24-04-2017, 08:23
Ben asıl Ep3 ten ziyade tdi in setupini merak ettim
Mr.Bilal
24-04-2017, 08:48
Maşallah deneyen araçlara. Bu Rollling işlerinde kafamı kurcalayan birşey var. Neden arabalar genelde sökülüyor? Bunun mantığını anlamış değilim bir türlü. Lütfen beni yanlış anlamayın amacım trollemek felan değil, merakımdan soruyorum
Emrecan-R
24-04-2017, 09:07
Maşallah deneyen araçlara. Bu Rollling işlerinde kafamı kurcalayan birşey var. Neden arabalar genelde sökülüyor? Bunun mantığını anlamış değilim bir türlü. Lütfen beni yanlış anlamayın amacım trollemek felan değil, merakımdan soruyorum
Yasindavulcu
ses efekti icin ep3 e tesekkurler,
masalah hacım.
rollingi canlı izledik maşallah iki araca da
Maaşallah çok iyi yürümüş tidiş.
maşallah polo farklı yürümüş
PiscocuK
24-04-2017, 11:12
maşallah araçlara tdi az daha zorlasa kaybolacakmış
typer sonraki denemelerde hırs yapıp kesiciye sokmuş aracı oda zaman kaybettirmiş
dizeller çok şakacı birde kara duman atmasalar vazgeçilmez olurlar :D
Molla ya maşAllah. Sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler (Molla anladın).
63owen63
24-04-2017, 15:07
İyi dilek temennisinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim,araç henüz tam roll modu ayarında değildir, bir süre test döneminden sonra bir miktar daha hızlanma payı mevcut, merak ediyoruz biz de olacakları :)
Tdı cok hızlı maşallah.
typer da ne var tam olarak ?
Video'ya koymayı unutmuşuz,
Vab Typer : KPRO- EGZANTRIK- FILTRE-EGZOZ-HEADERS, Dynamics 240 hp ler de diye aklımda kalmış.
maşallah Mehmetim :)
deneyen araçlara tşkler, 2 denemedede direk uzuyor, çok iyi bee, napsak dizelmi alsak :D
Rıdvan :icon_tup:
Patron sen dizel al, bak o hüseyine neler yapıyoruz maç çıkışlarında.. :)
Ben asıl Ep3 ten ziyade tdi in setupini merak ettim
setup ne tdı ın
Temel olarak Bigturbo,Intercooler, Enjektör. Ve bazı yardımcı öğeler ve megachips'e ait geliştirmeler .
Elinizde hiç bir ağırlık yokken mi rahat koşarsınız yoksa mont ceket + 3 er kiloluk poşetler ellerinizdeyken mi ?
Mantığı basitçe bu şekilde açıklanabilir.
Redfish16V
24-04-2017, 16:06
maşallah poloya :) devir dizel devri belli :)
PiscocuK
24-04-2017, 18:10
Sormasi ayip ortalama nekadar harcama yaptiniznbu sekilde yurutmek icin. Polemik falan degil gercekten merak ettigim icin soruyorum
polo çok farklı gidiyodu açık konuşıyım hani dumanı görmesem nos basıyo derdim o derece :)
askanla type-r denerken rahat bi 6boy arkalarından basıp uzaması vardı hele aboo :)
cidden maşallah. (o gece orda olan 1i :p ) huauha
by serçe
24-04-2017, 19:01
maşallah her iki aracada ama poloya ayrıca maşallah benimde merak ettiğim bir nokta böyle bir araç hazırlamak istesek maliyeti ne olur ? özel değilse paylaşırmısınız
Mehmet Gazihan
24-04-2017, 21:28
Sormasi ayip ortalama nekadar harcama yaptiniznbu sekilde yurutmek icin. Polemik falan degil gercekten merak ettigim icin soruyorum
Std bi 1.6 polo 10_12 bin gibi harcanarak böyle koşturulabilir.
PiscocuK
24-04-2017, 22:39
Muthis :icon_tup:
Hey yavrum hey.. Aracın sahibini tebrik ederim on numara koşmuş. Mehmet in ayrıca eline koluna beynine sağlık. Allah kazasız belasız bol gazlamalar nasip etsin bizde izleyip bol bol tebrik edelim :)
Boldenon
25-04-2017, 09:07
Mollaya maşallah. Uzayıp gitmiş mübarek. Denemeye katılan diğer araçlara da maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Valla ben 12 binden fazla harcadım cupraya sanırım daha bukadar hızlı değilim. Tebrikler
by serçe
25-04-2017, 09:35
peki motor içi ne kadar sağlıklı oluyor yada uzun ömürlü koşuyor düzgün ve bakımlı kullanım'da, bu uygulanan space ? yada dsg ye uygulamak istesek bu space'i , molla tdi'den alınan gücün ve karşılığın yüzde kaçını alabiliriz
bu kasa 2.0 blok +2260 ile nası olur acaba :)
Mehmet Gazihan
25-04-2017, 12:28
peki motor içi ne kadar sağlıklı oluyor yada uzun ömürlü koşuyor düzgün ve bakımlı kullanım'da, bu uygulanan space ? yada dsg ye uygulamak istesek bu space'i , molla tdi'den alınan gücün ve karşılığın yüzde kaçını alabiliriz
Kollar 400lere kadar taşıyabilir. Oem piston segman yatak gayet mukavim.. Blok döküm zaten. Kullanılan yağı herdaim çok kaliteli ve formda tutmak şart. Turbo ömrü açısından en önemli şey yağ.
80k km dir gazlayan arabalarımız var. Hala saat gibiler..
Dsg de bu güçleri torkları unutun..
Mehmet Gazihan
25-04-2017, 12:31
bu kasa 2.0 blok +2260 ile nası olur acaba :)
Dönüştürmek değil de swap olabilir.. Yakıt sistemi 1.6 yı zor besliyor. 2.0 ı hiç doyuramaz..
by serçe
25-04-2017, 13:07
Kollar 400lere kadar taşıyabilir. Oem piston segman yatak gayet mukavim.. Blok döküm zaten. Kullanılan yağı herdaim çok kaliteli ve formda tutmak şart. Turbo ömrü açısından en önemli şey yağ.
80k km dir gazlayan arabalarımız var. Hala saat gibiler..
Dsg de bu güçleri torkları unutun..
bilgi için teşekkürler peki dsg de yapabileceğimiz işlemler ve max güç ne olabilir ?
Mehmet Gazihan
25-04-2017, 15:51
bilgi için teşekkürler peki dsg de yapabileceğimiz işlemler ve max güç ne olabilir ?
Dsg de tork patlamasından kaçınıyoruz, olabildiğince yumuşak yüklüyoruz kavramaya torku. Özellikle çift sayılı viteslere geçişlerin sakin olmasına dikkat edildimi 200hp 330nm ler mümkündür..
burakgunay
25-04-2017, 16:09
Bu molla lakaplı araç için mesela veriler nedir Mehmet bey?
Mehmet Gazihan
25-04-2017, 16:45
http://i.hizliresim.com/5gvd1A.jpg
Mehmet Gazihan
25-04-2017, 19:29
Buda bu arabanın değil ama aynı setuplı başka bi arabamızın koşusu..
http://i.hizliresim.com/1LoMP5.jpg
63owen63
25-04-2017, 19:43
Arkadaşlar 1.6 tdi da bahsettigimiz noktalar hem ülkemiz adına hem dünya da CR motorlar için ufuk açıcı güçler süreler,
sözüm meclisten dışarı çok ciddi nazar durumları, bulamaç yerken diş kırılması gibi durumlar sözkonusu olabiliyor, maşAllah'ınızı esirgemezseniz seviniriz.
Emeği geçen herkesin eline sağlık, kocaman bir maşallah diyorum 41 kere :)
PD lerin pabuçlar dama gitti valla :D
rain man
26-04-2017, 08:37
Maşallah abi. 1.6 tdi için hayal güçler. Hazır istanbulda iken bi roll gecenize izleyici olarak katılmak isterim. :)
Tork ne vuruyordur oturunca gaza :)
63owen63
08-06-2017, 16:04
Tork ne vuruyordur oturunca gaza :)
Çok ciddi bir tepkime var, kilo hafif olunca,sırtına dedenin 'deyyuuzz' diye vuruşu gibi oluyor.
Maşallah abi. 1.6 tdi için hayal güçler. Hazır istanbulda iken bi roll gecenize izleyici olarak katılmak isterim. :)
Pek roll yapmıyoruz kardeşim, geldiginde ayrı görüşürüz biz.
rain man
08-06-2017, 17:04
Bu gelişimde vakit bulamadım ama bir sonrakinde hoş sohbetin için gelicem yanına söz :)