Orijinalini görmek için tıklayınız : Uncharted: The Nathan Drake Collection
Son çıkan uncharted 4'ü oynayıp bitirdim ama bu seriyi de merak ediyorum hiçbir serisini oynamadım 4 dışında.
Alsak saçma mı olur ?
Internetten indir coke guzel bence
cabrioleter
01-05-2017, 12:51
uncharted her çıktığında senenin en iyi oyunu seçildi..
ben olsam asla düşünmezdim. dünyanın en iyi oyun serilerinden biri..
uncharted + the last of us beklenilenler ..
uncharted + the last of us beklenilenler ..
tam anlamadım yorumunu ama güzel anlamında kabul ediyorum :)
onursumer
01-05-2017, 13:23
serisini oynamanı tavsiye ederim , 2 mesela istanbulda başlıyor :)
serisini oynamanı tavsiye ederim , 2 mesela istanbulda başlıyor :)
Siparişi verdim gitti :)
Day Walker
01-05-2017, 14:00
Ben 1 haftada bitirdim toplamda 18 saat :D
Ben 1 haftada bitirdim toplamda 18 saat :D
Abi yanlışın olmasın totalde 40-50 saatten bahsediyorlar.
CorleoneTR
01-05-2017, 20:31
kesinlikle almalısın. 1. oyun grafiksel olarak biraz geri kalsada artık Türkçe dublaj ve altyazı eklendi ps4 sürümünde. 3 serilik film izliyorsun oyun oynamıyorsun resmen. onun üstüne 4 ü bir daha bitirirsen tam oturur seri.
kesinlikle almalısın. 1. oyun grafiksel olarak biraz geri kalsada artık Türkçe dublaj ve altyazı eklendi ps4 sürümünde. 3 serilik film izliyorsun oyun oynamıyorsun resmen. onun üstüne 4 ü bir daha bitirirsen tam oturur seri.
Aldım merakla gelmesini bekliyorum .
Day Walker
02-05-2017, 07:06
Abi yanlışın olmasın totalde 40-50 saatten bahsediyorlar.
istatistiklerde öyle gösteriyordu walla :)
Oyunda kalmış olduğum süre 18 saatti.
Son çıkan uncharted 4'ü oynayıp bitirdim ama bu seriyi de merak ediyorum hiçbir serisini oynamadım 4 dışında.
Alsak saçma mı olur ?
vakit kaybetmeden 1-2-3 ü de alıver zaten ucuzlamıstır onlar baya yukarda bir arkadasın dedigi gibi film gibi namussuz. bu yeni eklentideki ablada eski bolümlerde arada gözüken bir abla oluyormus buarada
vakit kaybetmeden 1-2-3 ü de alıver zaten ucuzlamıstır onlar baya yukarda bir arkadasın dedigi gibi film gibi namussuz. bu yeni eklentideki ablada eski bolümlerde arada gözüken bir abla oluyormus buarada
heykelini diksek ,haşhaşlarına beton yetmez nathan reis.