PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖTV'siz araç hakkında bilgi ve tavsiye.

waleska
02-05-2017, 13:23
Merhaba arkadaşlar engelliler için ötv siz araç kampanyasından fayladanmak istiyoruz.. Max limitimiz 50-55 bin tl tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

kesici
02-05-2017, 13:37
Yakın bir abim 63.000 Tl'ye Executive Lpg'li Civic aldı. Araba hakkaten çok güzel bir düşünün derim. Gerçi fiyatlar zamlanmıştır bu fiyatı bulamazsınız fakat bir bakın derim.

waleska
02-05-2017, 13:40
Hmmm güzelmiş

300E
02-05-2017, 13:48
Yakın bir abim 63.000 Tl'ye Executive Lpg'li Civic aldı. Araba hakkaten çok güzel bir düşünün derim. Gerçi fiyatlar zamlanmıştır bu fiyatı bulamazsınız fakat bir bakın derim.

73 e Civic RS geliyordu ÖTV indirimli.

kesici
02-05-2017, 13:52
73 e Civic RS geliyordu ÖTV indirimli.

Evet hocam ama yakıtından korkup almadı.

waleska
02-05-2017, 14:27
Evet hocam ama yakıtından korkup almadı.

Bunu düşünüceğiz bakalım peki başka tavsiyeleriniz varmı ??

phoenixs
02-05-2017, 14:31
o rakamlara Yen'i Toyota corolla alabilirsiniz

burak10
02-05-2017, 14:41
Merhaba arkadaşlar engelliler için ötv siz araç kampanyasından fayladanmak istiyoruz.. Max limitimiz 50-55 bin tl tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Düzeltme : Engelliler için ötv indirimi KAMPANYA değil HAK'tır.

Octane
02-05-2017, 15:11
Uzak durun. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama Allah gecinden versin araç sahibine bir şey olursa çok uğraşıyorsunuz, ben mesela 4600tl ödicem bu hafta durduk yere.

2-3 yaşında 50bin kmde normal plakalı araç alın geçin.

waleska
02-05-2017, 16:00
Düzeltme : Engelliler için ötv indirimi KAMPANYA değil HAK'tır.

Doğru söylüyorsunuz pardon..

waleska
02-05-2017, 16:01
Uzak durun. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama Allah gecinden versin araç sahibine bir şey olursa çok uğraşıyorsunuz, ben mesela 4600tl ödicem bu hafta durduk yere.

2-3 yaşında 50bin kmde normal plakalı araç alın geçin.

Biraz daha açabilirmisiniz ne gibi zorluklarla karşılanılıyor

Octane
02-05-2017, 16:07
Biraz daha açabilirmisiniz ne gibi zorluklarla karşılanılıyor

Engelli kişi vefat ettiği anda vergi işlemeye başlıyor. Engelli raporu ise eğer iki senelikse 2 sene sonra tekrar kurula girip rapor alıp vermeniz lazım yoksa yine vergi başlıyor, sanki engel mucizevi şekilde ortadan kalkmış gibi. Ben trafik cezalarını ödemiştim muayeneden önce, araç sahibi vefat ettiği anda geri çıktılar. Ayrıca veraset vergisi var.

Yani bana ötv indiriminden daha pahalıya mal oldu.

Allah korusun herhangi bir kaza durumunda ise aracın yapılması için varislerden belge toplanması, işte onay monay lazım. Akrabalarla da ara açılıyor.

Ciddiyim, anlatmakla bitmez, uxak durun.

waleska
02-05-2017, 16:25
Engelli kişi vefat ettiği anda vergi işlemeye başlıyor. Engelli raporu ise eğer iki senelikse 2 sene sonra tekrar kurula girip rapor alıp vermeniz lazım yoksa yine vergi başlıyor, sanki engel mucizevi şekilde ortadan kalkmış gibi. Ben trafik cezalarını ödemiştim muayeneden önce, araç sahibi vefat ettiği anda geri çıktılar. Ayrıca veraset vergisi var.

Yani bana ötv indiriminden daha pahalıya mal oldu.

Allah korusun herhangi bir kaza durumunda ise aracın yapılması için varislerden belge toplanması, işte onay monay lazım. Akrabalarla da ara açılıyor.

Ciddiyim, anlatmakla bitmez, uxak durun.

Anlıyorum söyliyeyim bakalım ne diyecekler...