Orijinalini görmek için tıklayınız : Barkın için Adalet için Vale Terörüne Dur De! Bir imza da Sen At!
Geçen yıl üzücü şekilde kaybettiğimiz Barkın abimiz için sizde bir imza atın
Kendiside bizim gibi araba tutkunu subaru sti sahibi hemde ülkemizi body-fitness yarışmalarında temsil etmek istiyordu
Hergün gördüğümüz onlarca vale terörüne artık dur demek lazım...
Carpan vale serbest kaldı - Son Dakika Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/carpan-vale-serbest-kaldi-40123556)
Suchen * Change.org (https://www.change.org/p/barkın-için-adalet-için-vale-terörüne-dur-de-bir-imza-da-sen-at?recruiter=717241352)
Serkan_UR
05-05-2017, 14:17
Başlık düzeltilse iyi olur pek anlaşılmıyor :(
Çok zor Allah Ailesine Sabır Versin...Allah rahmet eylesin
By CrAzY
05-05-2017, 14:50
İmzaladık Ailesine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun
Rockford
05-05-2017, 14:56
bu nasıl açıklama yav "sonra bir ses duydum, el frenini çektiğimi hatırlıyorum" açıklamanın neresinden tutsan elde kalıyor
İmzaladım; burası 3. cadde TT'nin arkasındaki okul mu?
Eğer orasıysa gerçekten sapık valeleri var eskiden beri; bir kış akşamı okul bahçesinde kar üstünde 2 araba dönerlerken gördüm, inşallah kendi arabalarıdır dedim.
8 sene önce falan da beni kendi arabamla eziyorlardı az daha.
İmzalandı. Son 2 gündür okuduğum tüm haberlerin ortak paydası "bu ülkede adalet yok" oldu. Allah ailesine sabır versin.
alihan11
05-05-2017, 17:59
İmzalandı. Son 2 gündür okuduğum tüm haberlerin ortak paydası "bu ülkede adalet yok" oldu. Allah ailesine sabır versin.
+1 adelet yok. İmzalandı.
İmzaladım; burası 3. cadde TT'nin arkasındaki okul mu?
Eğer orasıysa gerçekten sapık valeleri var eskiden beri; bir kış akşamı okul bahçesinde kar üstünde 2 araba dönerlerken gördüm, inşallah kendi arabalarıdır dedim.
8 sene önce falan da beni kendi arabamla eziyorlardı az daha.
Olay balgat osmanlı kafenin ordan oldu...
Barkın Mercedes te çalışırken arkadaşımdı. Sonra ayrıldı farklı bir işe girdi.
İyi bir insandı. Hepimiz çok üzüldük.
Umarım hak yerini bulur.
SULTANOGLU
06-05-2017, 22:52
imzaladım. Haberi okudum videoyu izledim gözlerim doldu. Allah rahmet eylesin çok acı